- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Linkelnéd nekem azt a panelt ahonnan rendelted?
Esetleg kilyelzőt nem láttál valahol?Dilemmába vagyok mi is legyen a telóval mert közben a kilyelző is összetört. Lehet nem is éri meg megjavítani.
Nem tudom milyen alternatíva van most kb 127 Euro-ért? Megéri még ebből újat venni vagy használtan mézzek valami frissebb modelt szintén Xiaomiból. Viszont nagy tepsit nem szeretnék.Most olvasom te is újat vettél inkább.Hol vetted?
-
-
role_of_72
tag
Nekem ugyanezek vannak (néhol még ennyi sincs) engedélyezve KH-nak és működik MIUI Global Stable 10.1.1.0-n. Ami nálam pluszban engedélyezve van az a képernyőzáron való megjelenés. Nem tudom fontos-e, mindenesetre az én MIUI-mon most a zárképernyő elég buta... bármi lehet.
Pár napja véletlenül töröltem az alkalmazások engedélyeit és így tudom hogy ha nincs engedélye a KH-nak, feldob egy saját hibaablakot (nem a rendszeré ahol engedélyezheted neki rögtön, csak simán hibát dob) így szerintem nem az engedély a ludas. 2.8.1-em van.
Rezegni egyébként akkor is rezeg ha sikerül beolvasnia a kódot.
Pár tipp (ha még nem lett volna):
- Esetleg próbálj más QR kódot beolvasni a telefonnal, más alkalmazással
- Zárd be az appot, töröld az engedélyeit a beállításokban, majd indítsd újra és adj neki újból engedélyt
- App adatok törlése -> Uninstall -> Újraindít -> ReinstallHirtelen ennyi jutott eszembe.
-
gyulaszu
senior tag
Nálam fenn van a K&H mobilban alkalmazás (verzió 2.8.1), havonta egyszer használom is, de csak a "mobilbank belépést"
A következő engedélyek vannak megadva neki:
Helyadatok, SMS, Telefon, Tárhely + Indítás háttérben.Csak feltételezem, hogy az "e-bank belépést" nevezed mobiltokenesnek.
Ha én arra kattintok, akkor egyből engedélyt kér "fotók és videók készítésére".
Gondolom a kamera használata miatt. Nálad az meg van adva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged