- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
A Miui 10 alatt nem lehet külön hangot adni az sms-nek és az e-mailnek?
Vissza lehet valahogy varázsolni a 9-est egyszerűen? -
lemmy9
őstag
App nélkül gondoltam.
-
lemmy9
őstag
Bocs a láma kérdésért, de be lehet valami órát állítani lezárt képernyőre, állandóra?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem global stabil 9.5...-re, mert panaszkodtak, hogy rossz a hang hívás közben.
Az van, hogy a csengőhang menüben nincs csak fehér képernyő, nem látszanak a hangfájlok, csak ha megérintem, de csak addig. Mi a tök? A fenti kép fogad, de ha megérintem ott vannak a fájlok. -
lemmy9
őstag
Jól emlékszem, hogy a MIUI 9-nél eltűnt néhány gomb a lehúzható menüből? GPS, Bluetooth stb.
Még a global stabil 8.5-öt tolom, mert hibátlan, de szekál a 9.1-es miatt, sőt ahogy látom, már 9.2 is van.
Valaki összefoglalná mik változtak pozitív vagy negatív irányba? A keresés nem segített, összevissza infók vannak, semmi konkrét. -
lemmy9
őstag
válasz
spiderpig820 #13973 üzenetére
És a MIUI 9 vs. 8?
Én még a 8-on vagyok, mert nem merem frissíteni a sok sav miatt amit itt olvastam. -
lemmy9
őstag
Ha bezárom azalkalmazásokat az x-el, egyre kevesebb ram marad napról napra. Most pl. 900 körül.
Hogyam tudom meg mi fut a háttérben? -
lemmy9
őstag
Hogy lehet letiltani a frissítést?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Hol lehet beállítani azt, hogy ha foglalt vagyok akkor ne a hangposta jelentkezzen be a hívónál, hanem foglalt jelzést adjon? -
lemmy9
őstag
válasz
Armagedown #6046 üzenetére
Nekem tökéletesen működik, jó ár-érték arány. De ez szubjektív
-
lemmy9
őstag
válasz
Krisszalai #5168 üzenetére
Ez az, és innen.
-
lemmy9
őstag
A ScreenGuard fólia tökéletes. Kellően keskeny ahhoz, hogy ne álljon el a széleken.
-
lemmy9
őstag
Én is rendeltem fóliát, a képeken kisebbnek tűnt, de felrakáskor elállt a szélein. Ami zavar, hogy alá megy a por, és karcolni fogja a kijelzőt. A fekete peremes üvegfólia is eláll, csak nem látszik, a porprobléma ugyanúgy megvan alatta.
-
lemmy9
őstag
Több névjegyet lehet valahogy kijelölni és úgy törölni egyszerre?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Ennek a menünévnek mi a folytatása?
"adatkapcsolat kikapcsolása ha a tel... "
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest