Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy9
őstag
A Miui 10 alatt nem lehet külön hangot adni az sms-nek és az e-mailnek?
Vissza lehet valahogy varázsolni a 9-est egyszerűen?[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
App nélkül gondoltam.
-
lemmy9
őstag
Bocs a láma kérdésért, de be lehet valami órát állítani lezárt képernyőre, állandóra?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem global stabil 9.5...-re, mert panaszkodtak, hogy rossz a hang hívás közben.
Az van, hogy a csengőhang menüben nincs csak fehér képernyő, nem látszanak a hangfájlok, csak ha megérintem, de csak addig. Mi a tök? A fenti kép fogad, de ha megérintem ott vannak a fájlok.[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Jól emlékszem, hogy a MIUI 9-nél eltűnt néhány gomb a lehúzható menüből? GPS, Bluetooth stb.
Még a global stabil 8.5-öt tolom, mert hibátlan, de szekál a 9.1-es miatt, sőt ahogy látom, már 9.2 is van.
Valaki összefoglalná mik változtak pozitív vagy negatív irányba? A keresés nem segített, összevissza infók vannak, semmi konkrét. -
lemmy9
őstag
válasz
spiderpig820 #13973 üzenetére
És a MIUI 9 vs. 8?
Én még a 8-on vagyok, mert nem merem frissíteni a sok sav miatt amit itt olvastam. -
lemmy9
őstag
Ha bezárom azalkalmazásokat az x-el, egyre kevesebb ram marad napról napra. Most pl. 900 körül.
Hogyam tudom meg mi fut a háttérben? -
lemmy9
őstag
Hogy lehet letiltani a frissítést?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Hol lehet beállítani azt, hogy ha foglalt vagyok akkor ne a hangposta jelentkezzen be a hívónál, hanem foglalt jelzést adjon? -
lemmy9
őstag
válasz
Armagedown #6046 üzenetére
Nekem tökéletesen működik, jó ár-érték arány. De ez szubjektív
-
lemmy9
őstag
válasz
Krisszalai #5168 üzenetére
Ez az, és innen.
-
lemmy9
őstag
A ScreenGuard fólia tökéletes. Kellően keskeny ahhoz, hogy ne álljon el a széleken.
-
lemmy9
őstag
Én is rendeltem fóliát, a képeken kisebbnek tűnt, de felrakáskor elállt a szélein. Ami zavar, hogy alá megy a por, és karcolni fogja a kijelzőt. A fekete peremes üvegfólia is eláll, csak nem látszik, a porprobléma ugyanúgy megvan alatta.
-
lemmy9
őstag
Több névjegyet lehet valahogy kijelölni és úgy törölni egyszerre?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Ennek a menünévnek mi a folytatása?
"adatkapcsolat kikapcsolása ha a tel... "
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.