Hirdetés
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt88
csendes tag
Sziasztok!
Lehet volt már, de a korábbi hozzászólások böngészése közben nem találtam meg.
Tapasztalt már valaki wifi problémát? A router mellett ülve sem megy feljebb 1 csíknál, és a jel gyengesége miatt csatlakozni sem akar automatikusan az ismert hálózatokra. Találkozott már valaki hasonló problémával? Netalán szoftveresen megoldható a hiba, vagy készülék hiba lesz?:S
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Stimm. 🙂
Miből gondolod, hogy kilövi? Nem jelez a Band értesítésre? -
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ma már ajánlottam az összefoglalót!

-
vince
őstag
Nyugodtan mehet a legfrissebb miuihu. A romot tiszta telepítéssel tedd fel (előtte biztonsági mentés), utána frissül ota-n is adatvesztés nélkül.
-
C14SE
csendes tag
Ennek alapján Te azt javasolod, hogy nyugodtan telepítsem a 7-es androidot, 9-es MIUI-val, magyar rommal? Tapasztalatod szerint semmivel nem lesz rosszabb mint mint a 6-os droid, 8-as MIUI-val eu-s rommal. Ha így telepítem akkor gondolom nem fog frissülni automatikusan, csak ha én frissítek romot, ill. MIUI-t és droidot, de rom frissítésnél mindig minden törlődik. Droid és MIUI frissítéskor nem törlődnek a dolgok?
-
vince
őstag
Telekomos vagyok mindkét kártyámmal (egyik céges), nálam nem jelentkezett eddig sosem a 4G-n nem kicsengés problémája, de emlékeim szerint korábbi stabil romokon volt ilyen. Apróbb ez-az előfordul az egyes fejlesztői heti kiadásokkal, de alapvető használatot befolyásoló hibával én nem találkoztam.
-
C14SE
csendes tag
Nem vagyok egy mágus. Szinte végig olvastam az egész fórumot (elejétől kb. 3000-ig hátuljából 4500-tól idáig), de az volt az érzésem, hogy több probléma van a 7-essel, mint a 6-ossal, ill. az még nem stabilban van, csak fejlesztőiben, s így bizonytalanabbnak éreztem. Nincs igazam? (ez egy céges telefon, tehát mindig elérhetőnek kell lennem, a stabilitás a legfontosabb, de magán emberként a lehető legtöbbet szeretném kihozni belőle. (pl.:GPS navigációhoz és sporthoz). Idáig egy LG G2 minit használtam (annak is voltak 4G-s problémái, nem voltam mindig elérhető, s ezért át is állítottam 3G-re, majd volt amikor 2G-re kellett, most 4G-n van megint, mert van rajta minimális net is)
Bocs a hosszúságért -
C14SE
csendes tag
Sziasztok,
A fórumot olvasva úgy láttam, hogy az eu-s rom jobb, mint a global (magyart nem merek android7, ill. MIUI9 miatt). Az eu-sból ezt találtam mint utolsó verziót (MIUI 8.6 7.7.20 ). Ezzel van valakinek tapasztalata, vagy egy korábbit érdemesebb? -
C14SE
csendes tag
Sziasztok,
Elég sokat olvastam a fórumból, de nem mindet értek (mivel nem vagyok hozzáértő. Szeretném a telefonon a jelenlegi romot magyar verzióra cserélni, de ha jól értem, ezt csak az android 7-es verziójánál tehetem meg, mert magyar romból csak MIUI9-hez van rom (Verzió: 7.9.14 (MIUI 9). Vagy valamit keverek?
Persze mindezt csak nyitott bootloderrel lehet, ahhoz meg nyitási igény ill. engedély kell.
Előre is köszi a segítséget. -
Flyte33
tag
Mikor a kepernyot megerintem neha csinal egy kör alakot,hol lehet ezt kikapcsolni?
-
sharp007
tag
válasz
Omateee
üzenetére
Nekem IMAK koppintás van. Teljesen jól illeszkedik. Nem mozdult még el.
Amit a többi értékelésnél is leírtak, hogy a hosszanti széleinél nem, vagy nem megfelelően tapad, ezért por bejuthat az üveg alá. Nekem is van alatta 1-2 pötty, de csak sötét kijelzőnél látszik. Engem nem zavar.
Innen van. -
Vérboci
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Na, mire hazamentem, egyszer csak rezgett egyet a telefon és azóta csilli-villi a 4G. Lehet hogy a voda hálózaton keresztül frissült valami a telefonon? Lényeg, hogy minden szupi.
-
Omateee
tag
Sziasztok!
Tegnap szereztem magamnak egy Redmi 4x-et. Nagyon meg vagyok elégedve vele, viszont elég csúszósnak érzem, féltem egy kicsit a pofára eséstől. Tok már úton van hozzá, a gyári fóliát viszont annyira nem szeretem, nagyon szemcsés tőle a kép és érintésre sem a legjobb érzés. Üvegfóliát szeretnék, de ez ügyben tanácstalan vagyok.
Milyet tudtok ajánlani, ami nem áll el a lekerekített peremek miatt és a lehető legjobban passzol? Néztem az IMAK-ot, jó értékeléseket kapott, de nem derült ki egyértelműen mennyire illeszkedik.
Olvasgattam a hozzászólásokat itt a fórumon, de végül nem találtam egyértelmű választ erre a kérdésre.Köszönöm előre is!
-
dontpanic
tag
Szia,
Tudnál egy linket dobni erről az orosz okosításról?
Külső appokkal esetleg tud működni, pl Ligt manager /üzeneteket is meg lehessen különböztetni (viber:lila, gmail kék .stb)/
Jelenleg a taskeres megoldást használom, elég szépen működik, de ha van jobb azt kipróbálnám.
Köszi! -
sabe
csendes tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Szia, a spellchecket nem lehet kikapcsolni!
A fogaskerékre nem lehet bökni, nem csinál semmit.
-
Mobiltanuló
újonc
Sziasztok! A segítségeteket kérem: Xiaomi Redmi Note 4 okostelefonom van. Az SMS értesítési hangot nem lehet beállítani, csak rezeg a készülék. Minden más értesítési hang (mail, naptári emlékeztető stb.) működik. Mit kellen tennem? Előre is köszönöm! József
-
Fityusz
tag
sziasztok!
Eustockrol rendelnék készüléket, de előbb kiváncsi lennék , hogy van e valamilyen hibája. 40 e pénzért jó vétel? Egy p8 lite-t váltana mivel az az asszonynak kell...
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
A topikban is kérdeztem épp az imént, igen.
Azért a dobd ki, vegyél mást... kicsit nem vicces. Nem akarok 2-est, mert nem akarok kijelzőt. Ez nekem így tökéletesen megfelel, csak működjön.
Nem méri a lépést sem, illetve mérni méri, csak nem szinkronizálja az adatokat. :-/ próbálom leválasztani, újratenni stb. stb. Hátha. -
orso0355
őstag
válasz
Bambuszpro
üzenetére
-
Telda
addikt
válasz
shifty!
üzenetére
Sajnos nekem az összes eddig kiadott MIUI9 rommal jóval gyengébb a térerő 4G-n, vagy egyáltalán nincs is. Mint a 8.2.10.0-val, így egyelőre még kénytelen vagyok ezt használni. Vidéken lakom, így az az egy plusz térerő pöcök is sokat számít. Remélem azért ezt majd előbb-utóbb orvosolni fogják.
-
liskov
tag
A kijelző két beszállítótól jött, ezért eltérő a minőség a telefonok között. Van amelyik Gorilla Glass, van amelyik más védelmet használ.
MiBand 2-őm van, nálam MiFit vagy Band firmware update után szoktak elidegenedni egymástól. Ha ilyen van, akkor a Bluetooth eszközöknél le kell választani majd MiFit újra telepítés után ujraparositassal megy. Ha a leválasztása nem megy, nevezzetek az a telefon Bluetooth nevét. Miui8 alatt ez megoldotta a problémát.
-
shifty!
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
A +1 kérdésedre a válasz, anno ez a bug nálam is megvolt a MIUI8-as ROM-on, iszonyatosan idegesített, munkámhoz sokszor fontos lett volna látni... de a MIUI9-en már rendesen kiírja, jó a naplózás. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha ideje engedi, csináljon egy teljes adatmentést a telefonról, és tegye fel a MIUIHU 9-es verzióját, minden tekintetben nagy előrelépés, és ne tévesszen meg senkit hogy nem tették utána a 'Stabil' szócskát, az MIUI-éknál eléggé jelzésértékű...
-
starr
őstag
Soha semmilyen fóliát nem raktam még telefonra, mert nem kellett. 40-50eFt-os telefonjaim voltak, két év után sem voltak karcosak. Kicsit sem. A gyerek 25Ft-os tablete két év után sem.
De ez igen. Egy hónap után tele van mikrokarccal az üveg. Zsebben hordva, stb,
Napfényben látszik csak, nem zavaró, de szóval gagyi, de ezért ilyen olcsó. -
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ott a screenshot.

Alkalmazásváltóban. Ajánlott olvasmány összefoglaló GYIK.

(menü, vagy home gomb, beállítástól függően, ott a kívánt alkalmazást lefelé húzni, majd a lakat) -
dkface
aktív tag
Sziasztok,
nektek mennyire karcolódik a kijelző az eddigi tapasztalataitok alapján? Nekem 6 hete van meg a telefonom és a youtube-os scratch tesztekhez képest, óriási, hatalmas csalódás a telefon. Zsebben hordva már most tele van hajszál karccal a telefonom. Évek óta nem láttam ennyire gyenge üveget. Szomorú vagyok.
Köszi

-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
3S-en MiBandage tökéletesnek teszi a dolgát MiBand2-vel. Nem lövi ki a rendszer.
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355
üzenetére
Nekem a párositás úgy ment hogy rányomtam párositás és kész volt, semmit nem kért érzékelte mi a pálya, azonnal szinkronizál. Tegnap amikor beszéltünk beállitottam ébresztést próbából, aztán ma nem hagyott aludni.
elfelejtettem kikapcsolni... viszont az agyamra megy hogy nem tudom használni a Mi Bandage-t mert bekapcsoláskor nem tartja a futó appok között mert kilövi, mert ott csak köcsög kínai appok maradhatnak meg a google, semmi más...Neked azt tudom mondani, töröld a BT kapcsolatból, szüntesd meg a párositást, lépj ki a fiókból, telepitsd újra a Mifitet az talán segít.(sztem azt akarja, vegyél újabbat.)
Használ itt valaki Mi Bandage-t? kérem jelentkezzen..
Látoom már így , LOS vagy RR lesz a vége.. -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Na hát most kicsit azért kivagyok. Mert akármit csinálok, ébresztés nincs a Mi Band 1S-emre. Minden értesítés, villogás, minden megy, de ébreszteni nem ébreszt.
Egyébként a MiFittel se stimmel valami, mert nem szinkronizál, akármit is csinálok. Lehúzom, hogy szinkronizáljon, aztán 0%, és ennyi. Se alvásadat, se semmi. Próbáltam ezen is ébresztést beállítani (eddig a másik appot használtam), de semmi, semmi.Azt hittem, hogy a Xiaomi Band majd milyen faszán megy a Xiaomi telefonnal. Ehhez képest...
Az Elephone P6000-esemnél csak rácsatlakoztattam, és gyönyörűen működött minden.Valami kommunikációs hiba lesz, nem küldi le szerintem az ébresztéseket a Bandre, mint ahogy nem is tudom szinkronizálni - de az alkalmazásértesítések gyönyörűen jönnek.
Esetleg valami javaslat?

-
lócitrom
őstag
urambocsá', de ha valaki magát a kérdést sem tudja feltenni, majd várja, hogy ennek ellenére valaki kihámozza a gesztenyét, akkor az nem biztos, hogy úgy is lesz. 2003-as regisztrációval azt gondolnám legalább ez evidens. de üsse kő, te tudod.
(#5605) hege21
működik mind a hét szín az új fejlesztőiben? jó lenne már, ha pikkpakk működne minden tekintetben ez a nyavalyás LED.
(#5613) Mirr Murr
ezzel nincs gond. bár gyanítom a 8.2.9.0 hibája volt ez alapvetően. megesküdni nem mernék rá. idegörlő volt, hogy kikapcsoltam a második kártyát és ezzel azt értem el, hogy újracsatlakozott. vagy fordítva, olyankor az istenért sem kapcsolt be. aztán egy ideig az segített, hogy ilyenkor csináltam egy újraindítást és megjegyezte, hogy előzőleg bekapcsoltam/kikapcsoltam. aztán ez sem ment rövid idő után. visszaküldtem elállás keretén belül. később a helyzet úgy hozta, hogy rendeltem másikat. nem tudom milyen verzióval érkezett, de ennél nem futottam bele ebbe a hibába eddig.
-
Flyte33
tag
Mikor a kepernyot megerintem neha csinal egy kör alakot,hol lehet ezt kikapcsolni?
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Egész nap nyomkodom a telefont. Otthon is ritkán használok pc-t. Nem buzerálom ha nem muszáj. Szeretem a megszokott helyeken lévő dolgokat használni. Nincs kedvem most romolgatni, időm se nagyon van rá.
-
Black_Raven
veterán
Egy új Szolgáltató?[kép]

-
garcia66
tag
Sziasztok!
Olvasgatom a hozzászólásokat, de nem lettem okosabb.

Még júliusban vettem a telóm 8.2.9.0 verzióval és azóta is az van rajta (nem engedtem frissíteni), mert aksi és egyéb gondokat olvastam a fórumon, akkor. De most se tudom eldönteni, hogy hagyjam ezt a verziót fent, vagy legyen a 8.2.10. ? Egyébként nekem is szokott olyat csinálni néha, hogy nem cseng ki. De akku idővel elégedett vagyok.
A választ előre is köszönöm. -
erik0319
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
A gyari appal hasznaltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de akkor jó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
,hálám örökké üldözni fog.