- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thomas77 #26507 üzenetére
Ki kellene próbálnod a sím kártyákat másik volte képes telefonban is ,ahol működik a szolgáltatás , esetleg egy próbát megérne , hogy kiveszed az egyik sim kártyát , és úgy 4g-re kapcsolni és le ellenőrizni hogy megjelenik e a volte vagy hd felirat . A telenor a rossz hírek szerint kérdezés nélkül kapcsolja le a volte szolgáltatást a nem támogatott készülékeknél a pletykák szerint . Nálam még single simmel működik . Ha debreceni vagy fel tudom ajánlani hogy kipróbáld a telefonomon a sim kártyád .
-
válasz
thomas77 #26478 üzenetére
Miui 10 alatt más telefonon magisk vowifi modullal tudtam elérhetővé tenni a volte kapcsolot , a telenornál a volte alapból tiltva van , a 1220-on ügyintézővel tudod levetetni a volte tiltást (nem árt ha bekamuzod a kompatibilis listájukon szereplő valamelyik készüléket) .Az apn-en belül az apn tipusa ims részt nem érdemes hozzáadni a default,supl,-hoz ,mert utána hiába kapcsolod ki az adatforgalmat a notification centerben , semmit sem ér ,a mobilnet bekapcsolva marad.
-
válasz
orso0355 #26140 üzenetére
Miért pdf-ben letölthető
. De láttam már papírból készültet is,az más kérdés hogy el se olvastam.
Ettől függetlenül egy alapszintű használati utasítás nem ártana a mezei felhasználóknak , a hogy lakd be a telefonod, mit tegyél ha lefagy, eladás előtti teendők ,értesítések ,alkalmazások háttérben való futtatása..stb
Bogyó bá'
Azért használt telefont nem csak power userek vesznek. Abban igazad van ,hogy ha belefutnak egy FRP ,MIUI fiok lock-ba ,akkor csak pislogas van. -
-
Azt nem mondom ,hogy nem erdemes hasznalt telefont venni , de neha lehetnek aprobb buktatok az elado figyelmetlensege vagy tajekozatlansaga miatt , ez persze a vevonek gond, de otthon is athidalhato . A felhasznalok joresze kevesbe van kepben hogy mit kell kileptetni ,alapra tenni egy keszulek eladasakor .
Erre a google se figyelmezteti,tajekoztatja a felhasznalokat …
De egy kis utana olvasassal es youtube how to bypass video megtekintesevel athidalhato eme kellemetlenseg 😊, amugy agyament a megoldas , de mukodik lg,huawei,samsung telefonokon. Xiaomin meg nem futottamilyen sztoriba (ismerosok ilyen gonddal nem hoztak még Xiaomit). Amely keszulekeket pedig en adtam el hasznaltan , ott figyeltem Mi es google fiokrol valo levalasztasrol.
Az FRP lock-ban az a legrosszabb hogy hiaba a sima alaphelyzetbe allitas , az nem old meg semmit sem , mert vedett fájlként nem torlodik az elso aktivalt fiok adata . Ami a nevetseges hogy konnyen torheto, igy meg kb ertelme sincs . Ami meg nagyobb szemetseg talan az pedig az ARB (anti roll back protection) azzal teglazni is lehet telefont es hala a nagy tesónak (google) ezt is hasznalni kezdtek a gyartok.
Amugy a legalisan vett telefon eseten az FRP unlock,bypasst nem tartom szurke zónának . -
A factory reset protection (by Google) amibe bele futottál . Jó eséllyel az elöző tulaj eszköz fiókról való leválasztása segíthet.
beef
Jártam már hasonlóan , és nem segített a fiókról való leválasztás, csak frp unlock, bypass-al sikerült újból használhatóvá tenni a telefont .De az itt warez,szürke zóna kategória.
-
-
válasz
orso0355 #24115 üzenetére
Igen mert kommunikációra ,whatsapp,viber ,fb Messengert hasznalok, neha telefonalni is szoktam de a korlatlan mobilnet miatt inkabb voip . Levelezésre a google email kliense ,melle telepítve a google exchange apk hogy rendesen mukodjon az ms fiokommal a szinkronizalas (push) . Telefonon bő 1.5 vagyok droidon, elotte wp8.x,w10m,symbian belle fp2 a nokia 7650 megjelenesetol kezdve lenyegeben csak nokia volt symbivel . A droid Xiaomival jott ,eloszor redmi 3 ,redmi 4x,mi4c ,most mi mix 2. Lehet hogy nem duolingo amit kitakaritottam hanem valami hasonlo nevo google retek
Meg is van az app neve google duo
en voltam kisse szenilis ...
-
válasz
Dhampir #24100 üzenetére
Feleslegesen en sem piszkalom a rendszert ,alapbol a miui eu rom ami leginkabb osszeszedett, emiatt kell a bl nyitas majd twrp es ugy telepiteni a custom romot , utana root es a felesleges google cuccokat is kipucolom pl.: Terkepek ,duolingo,play konyvek,filmek,google kereso , yellow pages, a Xiaomi email kliense majd adaway telepitese s kb ennyi nalam a telefon kitisztasa . Vsz ez nem ordogtol valo dolog .
-
Esetleg ezzel az applikacioval?
-
Mi mix 2 , de majd megnezem a redmin illetve a mi4c-n is . A miui 10-ben elerhetoeknek kellene lenni ezeknek a beallitasoknak .
ezzel a modszerrel se tudtok proximity szenzort kalibralni ? -
-
-
Azok regi szep idok ,mikor wp/w10m-en elcseszodott valami wdrt majd 4 ora OS telepitgetes
.
Azert adja magat a square home launcher , legjobb valasztas rom-bol a miui eu ,root utan a felesleges google es xiaomi cuccok torlese es kisimulnak a rancok.
Ui.: Azert itt is volt hogy az uj miui verzio csak format cache,system,data utan eledt fel, de a kepeket es egyebb felhasznaloi cuccaimat nem bantotta . Kiveve mikor bl nyitottam ,mert az mindent torolt .
aelod
A kozelseg erzekelo szenzor erzekenysege allithato , nekem mar 5cm-nel kikapcsol a kijelzo . -
válasz
trebrona #18232 üzenetére
Nehez lesz raszanni magam a mi-globe romra , 3 honapja nyuzom eme rom-ot es nix hiba , de az asszony telefonjan ,lehet hogy teszek egy probat ,azon ugyis miuihu fut ,es kevesbe erzem gordulekenynek stabilnak ...
Koszi a tippet ,ranezek a mi-globe romra (hajt egy kicsit a kivancsisag )Gyorsan ossze is raktam egyet ,mar jon lefele
-
válasz
trebrona #18230 üzenetére
Ebben igazad van , de a telefonomra csak kinai rom van , igy aztan nem sok lehetoseg akad ha magyar nyelven hasznlnam . Vagy miuihu vagy miuieu , ez utobbi nalam mindent visz,a moderek kelloen kigyomlaltak a felesleges appoktol a rendszert, igaz en talaltam meg torolni valot .
A hangsuly ettol fuggetlenul azon van hogy korrektul teszi az sw a dolgat ...Amugy anno a redmi3 8.2.1-el is beton stabil volt .
-
-
válasz
lacentos #13487 üzenetére
A mobil eszkozok n-es wifi sebbesege 150mb/s de ez a tempo laborban , mnden zavaro tenyezo kiiktatasaval erheto el . A routered allitsd n-re ,40mhz es a legkevesbe terhelt athallasos (zavart) csatornara , akkor talan a szuk 100mb/s osszehozhato . Persze mind ez 2.4ghz savon ... Nekem 100mb/s net , a router switch is ennyit tud , a tempo max 70-80mb/s ,2.4 ghz-n .
-
-
válasz
Madortiket #12146 üzenetére
Vagy nem bootol be a Mi logonal megall a rendszer vagy bootloop a hozadeka a nem megfelelo twrp-nek . Elvileg van univerzalis twrp is ami jo 6.x es 7.x ala is .
-
válasz
Madortiket #12137 üzenetére
Megfelelo twrp lett telepitve ,mert nem mindegy hogy droid 6 ,vagy 7 ala keszultet tettel e fel ? Ha mas nem rakd fastboot modba es a mitool-al rakd fel a megfelelo twrp-t innen utana wipe ,majd reboot recovery es mehet a recovery rom ra a twrp ujraindulasa utan ,vegul megint a wipe es reboot . Amugy egy global stabil fatboot rom se ordogtol valo ..
-
-
válasz
Ratrak #11944 üzenetére
Talan a dark classic ,hieum,and dark,blacky os light (de csak a kepernyozart allitsd be roluk mert nem igazan v9 kompatibilisek) ezek kozul valamelyiknel egesz kellemesen testre lehet szabni a baloldali funkciot .
Lordus
Van benne ne zavarj funkcio , csendes uzemmod neven ,utemezes is kapcsolhato , a beallitasa van hulyen megoldva . Amugy notif centerbol elerheto , de ha csak siman ranyomsz akkor nemit ,hosszan nyomva visz a beallitasaiba ... -
-
válasz
JohnDoeHun #11070 üzenetére
Kar izgulnod , annyira nehez elrontani , hogy talpra ne lehessen allitani a telefont a tegla allapotbol .. Legrosszabb esetben miflash es fastboot rom .
-
-
Ha sotet temara vagytok akkor reloaded v9 ,elerheto a theme alkalmazasbol ..
[miui forum bemutato ] -
-
Sose varom meg hogy teljesen lemeruljon , kikapcsolja az elektronika , de szerintem ez evidens felhasznaloi szokas , teny jobb nem feszegetni a hatarokat az akksik teren , mert viszonylag szuk tartomanyban mukodnek optimalisan es tartosan . Navi es a gyorstoltes egyben, az tudja adni az ivet neki ..
DarthFader
Ha stabil romrol van szo ,akkor egy hangom sincs , igy mar elkeseritobb a helyzet .gps76
Amit a lenovoek irnak arra lehet hallgatni , de a gyorsan amortizalodo mobiltelefonoknal kerdes mennyi ertelme van , illetve az is hogy az akkumulator vezerlo fw-be nincs e bele programozva hogy milyen toltottsegi szintnel bontsa az aramkort . Ha tud ilyet a vezerlo aramkor akkor az ember csak ad egy pofont a kakinak ha azt elobb huzza le a toltorol . Amugy a logika azt diktalna , hogy pl lenovoek a sajat jotanacsuknak megfeleloen programozzak a toltesvezerloiket , illetve hasonlo lenne az elvaras az akkmulator gyartok fele is a maximalis elettartam uzemido elereseert. Na ez az amit nem lehet tudni ...Nkboy
Az enyem sokaig birja
, erdekes a tudastarban se leltem errol infot , biztos nincs konszenzus ezen a teren
-
-
Azert a beta fw fel is kell tenni valakinek , az azon levo hibak pedig igy legalabb kiderulnek , ez kb olyan mint a w10m-en az insider (csak ott szarnak a felhasznaloi visszajelzesekre a kezdetektol fogva ).. rakd fel a stabil 8.2.1.0 vagy 8.5.2.1 sw es hasznald azt global stabil szinte bug mentes fw . Wp-rol jottem annak a qlasagat semmi sem tudja utolerni ...
-
Ez ellen nem sokat lehet tenni , ilyen a technologia , a gyartok pedig lazan rairjak a nevleges kapacitast , a tenyleges helyett , de ez van az sd kartyak,pendriveok eseteben is .. amugy vsz mindegy a kapacitas, ha 2 napot illetve 7-8 SOT-ot tud produkalni az eszkoz ..
shiftyhungar
Nem te vagy az eszkozert , nem amiatt van az akksi vedelem , hanem hogy minnel tovabb hasznalhasd .. nagyjabol minden lipo,lion akksinal levonhatsz 20% a kapacitasbol , van mod talan megkerulni az elektronikat , de abbol sok jo nem szarmazna , ido elotti karosodas,tuz es egyebb nyalanksagok a hozadeka ... -
válasz
shifty! #6569 üzenetére
A samsungban levo akksit se tudod 100%-osan hasznalni , az akkumlator elektronikaja szabalyoz , x feszulseg ala nem engedi leesni ,illetve x% toltottsegnel lekapcsolja az akkumulatort a cellak vedelme miatt ... ez a technologia sajatossaga . Nincs memoria efektus,nagy energiasuruseg ,jol terhelheto a lipo,lion akksi de erzekeny a tul merulesre,hofokra,tolto aramra , es ezt egy elektronika felugyeli .. ezen kar parazni ,nyuglodni .
-
válasz
Dhampir #5169 üzenetére
Ezt csak azért irhatod mert nem volt x30,x40 szériás lumiad... Ezekben ment a how to upgrade vagy downgrade ,illetve a mit mokoljak nehogy w10m rs2-re frissüljön a telefon 😁. A wp8.1 denim ami jó volt azon a vonalon ... Itt pedig xiaomi kilóra megvett ☺ ...ha vannak is hibái a készüléknek az bőven inger küszöb alatti ...nem úgy mint az elfoldelt ms rendszernél...
-
-
-
válasz
vipviform #3773 üzenetére
Erre gondoltal google a barat
-
válasz
fzoli86 #3763 üzenetére
Akkor amolyan nesze semmi fogd meg jol vedelem .... legfeljebb a penztarcankat vedi attol hogy ne puposodjon feleslegesen attol a 7000ft-tol ...
Ami nekem bevalt , nilkinn tokk , es folia meg akkor is ha nem er el a kijelzo szeleig , a lumia 735-on se lehetett teljesen lefedni a kjelzot (hala a hajlitott szeleknek) de igy is megovta a telefont ,igaz folia a ketszer is le lett zuzva rola ...
A nano lakk meg kb annyit ert volna mint kopasz 3.14án a paroka . -
-
-
-
válasz
trebrona #3695 üzenetére
A 3 gombos edl modot is kivettek ? Vagy a deep usb kabellel leptetni edl modba is a mult homalyaba veszett ?
A dm verify madhatott el , en azzal szivattam le magam , twrp es a frissites csunyan ossze vesztek , en balga meg nem nyomtam dm verifyre , de szerencsere a r3-on a 3 gombos edl mod elerheto, igy mar lazan ment a flasheles. -
-
-
válasz
ReFleXx #3588 üzenetére
Igen , a lakotelepen talaltam es haza hoztam , azota meg a szocskeket hajkuraszom hogy legyen mit ennie ...
Melorin
Gondolom mert nem tomegcikk igy az arat is megkerik , amugy akkor lenne az ara korrekt ha a note kornyeken mozogna ... a vas ugyan az , csak kisebb ,kompaktabb meretben .. amugy szemezek vele ☺ , de nem erett meg egyenlore a gondolat. -
-
válasz
kriszbon #3577 üzenetére
Miert legyen a telefonomon a sok google retek ha nincs ra szuksegem ? Fioknak ms live fiok van beallitva activ syncel , nonstop szinkronizalas, teamviewer ,navi (sygic) amit hasznalok, fajlok mozgatasra shareit, mentesek onedrive,illetve a mi fiokba , viber,whatsap,messenger,skype szinten hasznalando reszemrol . Ne aggodj a win10 is ki van kisse csontozva (ment a kukaba ami nem kellett metro app) fasboot,hibernacio kikapcsolva...
Ha ilyet teszek akkor nem kell pc , hanem eleg egy tologatos szamologep is helyette ??? -
válasz
kriszbon #3571 üzenetére
Amit nem hasznalok , azt torlom, hogy feleslegesen ne egye az eroforrasokat, illetve van amit kulso appal valtok ki emiatt felesleges szamomra , mint pl youtube helyett ogyoutube,zenelejatszo helyett pi musicplayer... stb , de legfokepp a google cuccai feleslegesek ezert mehet a joreszuk a levesbe ...
-
-
Alapbol nem enged tiltani,kulso app es root kell hozza , nekem a rendszer alkalmazas eltavolito nevu app-al gond nelkul ment a kicsontozas, google maps,hangout,fenykepek,filmek,ujsagok es konyvek,street view,play,youtube,tts hang kimenet,google kereses,google drive,picassa feltoltes ...etc a teljesseg igenye nelkul .
-
válasz
Melorin #3553 üzenetére
Itt lehet kapni redmi 4 prime
-
válasz
Melorin #3537 üzenetére
A redmi4 prime ami a note-al megegyezo hw-al jott ki ... a 4x inkabb csak egy redmi3s reload ...
SutiAdi
A rom-al lehet valami gond , nalam 20% a droid kajalasa r3-on 8.5.2 alatt , de ennyit evett 8.2.1 alatt is nagyjabol ..
Ha nem nyuzom a telefont, akkor a 3 nap oszejon.. -
válasz
trust007 #3354 üzenetére
Nekem nem okozott gondot , jelenleg is az ms fiokom hasznalom a kapcsolatoknal,naptarnal es az esemenyeknel . A droid felulete diszes ikonok es ilyesmi szamomra nem megkapo ezert is raktam ossze inkabb a csempes feluletet ... ha elakadnal az ms fiok beallitasanal jelezd es segitek ... de ha appokra is szukseged lesz akkor egy random google fiokot is letre kell hoznod majd , nekem is van , de oda semmit sem engedek szinkronizalni , meg root utan a google x@rok kb felet kitakaritottam a rendszerbol mint pl terkepek,music,filmek,konyvek,tts szovegfelolvaso ,google kereses ,hangouts,igy mar tisztabb szarazabb erzes 😀
-
-
-
Nem olcso de itthonrol itt a nilkinn [link] , ha szilikon tokot veszel akkor lehetoíeg ne atlatszot , mert az irtozatosan koszolodik, az ipaky tokokmpedig kopnak , bumfordiak ezert a kemeny tokok kozul azt nem ajanlanam...
trust007
A tempo es a rendszer egesz mas vilag lesz , majd szoknod kell , de szeretheto a tempo , kameraban lesz vsz egy kis visszalepes a 830-hoz kepest ... minden masban veri ...a miui feluletet pedig le tudod cserelni ilyenre launcherrelUdv a klubban ..
-
-
-
-
-
válasz
pasztoha #3122 üzenetére
Az email kliensnel vallalati fiokkent adtam meg ,utana az exchange-re klikk es a szerver beallitasoknal ez legyen
Pasztoha
Share it app telefonra es pc-re es mar tolhatod is a zeneket a telefonra...starr
A gyari email klienst hasznalom , ha be van kapcsolva a szinkronizalas akkor az outlook fiokbol egybol le is rantja push-ban az uzenetet, illetve a nevjegyeket is oda tolja... (meg minden xart) -
válasz
jan herz #2312 üzenetére
Probald meg esetleg csak az img mappat betallozni , s persze miflash verziobol is probalj ki tobbet , mert sose lehet tudni melyikkel jon ossze a rom felrakasa...
trebrona
Igazad van en vagyok a luser ,bbeneztem mint sundiszno a kaktuszt ,de mentsegemre szoljon ,hogy arra valaszoltam hogy mikent rakja download modba ..,. nalam akkor dobott ilyet amikor a miflash verzioval volt nyugje , illetve amikor a teljes fastboot mappat talloztam be .. -
-
Valoszinuleg a droidnal ez hozhato ki uzemido teren , osszetettebb rendszer mint a wp volt , e mellett nem nativan fut igy mas az energia felhasznalasa is. A squarehome nem az en erdemem ,hanem egy forum tarsunk akadt ra , en csak lecsaptam ra mint gyongytyuk a takonyra ....
-
-
-
-
-
-
válasz
zoltannagy #862 üzenetére
Bar nekem csak redmi3 2/16 van es w10m-rol jottem xiaomira ennek ellenere vagy epp emiatt teljes megelegedessel hasznalom a telefonom , nincs okom panaszra ,uzemido,stabilatas ,tempo szamomra mind korrekt , a kamera szenzor ua mint a 4x-ben , ha van kello feny mennyiseg akkor jol vegzi a dolgat . Browsernek a chrome vagy yandex ,navinak sygic (boven megeri az arat ) kronos firewall root nelkuli tuzfalnak ...stb
Ez elott aktivan 4.01-4.4 droidot hasznaltam, szamomra dobbenetes a fejlodes hw es sw teren egyarant.
-
válasz
zoltannagy #856 üzenetére
Fut a hatterben lezart kepernyonel is, le lehet tolteni a videokat 3gp,mp4,mp3 formatumban es kezeli a lejatszasi listakat is , Playrol ezen funkciok miatt tiltva lett ,de az apk mirror-on elerheto. A nova es az apex launcher ami minden teren testreszabhato es nem eszi az eroforrasokat feleslegesen ,app drawer,a de a fokernyo racs is teszes szerint allithato ...
-
-
-
-
-
Nálamígy van beállítva
Fiok neve : az email címem
Felhasználó név : a live-os nevemSzerver beallitasoknal:
Felhasználó név : teljes live-os email címem..
Jelszó : a live-os jelszavam
Utána pedig az exchange szerver beállítások amit már írtam ....Vállalati fiokent adtam hozzá ...
-
Az emai appnal adtam hozza az ms fiokot vallalatikent , appokat , amit csak lehetett toroltem root utan , ggole-bol a google szolgaltatasok ,play ,gmail maradt ,illetve a miui appok . Kamerat probald hdr modban hasznalni, a megszokott ms appokat pedig le tudod tolteni az aruhazbol.
Kamera app-ra nincs alternativa a gyari a "legjobb" meg a szenzornak is meg vannak a maga korlatai , de vsz nem oly veszes , igaz en a 735 kamerajahoz hasonlitom.Most jutott eszembe hogy nekem se adta hozza elsore , hanem kezi beallitassal kellett atirni szerver nevet mert a beepitett email kliens droidon nem jot rendelt hozza
Nalam igy mukodik
Outlook.office365.com
443 portUgyfel tartomany nincs
Ssl/tlsHa letre hoztad utana beallithatod , hogy mit szinkronizaljon ...
-
-
válasz
vzoltan87 #480 üzenetére
Ha global stabil rom van rajta akkor ne aggodj a frissitesek miatt, itt nem az ms faragja szekercevel a romot.
Az aruhazi appok frissiteset kapcsold at kezire , ennel tobbet nem kell tenned .
Egy szinten 735 ex tulaj vagyok ... nem bantam meg a valtast sot inkabb megvaltas lett belole , pedig a 735 rs1-el nem volt veszes ...gondold el a 640,550,650,950 tulajok mit erezhetnek, ok alfa/beta rs2-vel nyomatjak ... -
-
-
A rootolas poc-roff megy ,nem valami nagy hokuszpokusz , a redmi elott utoljara 4.4-et rootoltam,illetve custom recovery telepitese fastboot-al , illetve 4.12 tar.gz-vel flashelo progival odin ..
Ha nyitva a bootloader , par klikkel rootolhatod es teheted fel a custom recoveryt a multitool patent hozza, csak az a lenyeg hogy 64 bites Os kell hozza . 32 bitessel ne probalkozz mert hibaba fut .2007ath
Alap netezesre eleg a 3g , mar ahol elerheto , de a 4g lenyegesen furgebben mozgatja az adatokat .
-
válasz
this is life #377 üzenetére
A fw verzio szamok a redmi 3-ra vonatkoznak , onnet masoltam be ,a 4x-nel ezek masok ,igy ertelem szeruen figyelmen kivul hagyandoak , a leiras lenyege hogy melyik rom mikent es hogyan frissul.
-
Leiras hogy mi es hogyan frissul,frissitheto:
Global stable: hivatalos, havonta, vagy ritkábban frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 8.1.3.0 verziótól tartalmaz.
Global developer: hivatalos, hetente frissülő rom, (OTA), nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet tartalmaz.
China stable: hivatalos rom. Havonta, vagy ritkábban frissül (OTA), kínai alkalmazásokat tartalmaz, google szolgáltatásokat nem. Angol és kínai nyelvű.
China developer: hivatalos, hetente frissülő rom, (OTA), kínai alkalmazásokat tartalmaz, google szolgáltatásokat nem. Angol és kínai nyelvű.
Xiaomi.eu stable: a china stable az alapja, nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 7.5.1.0 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.
Xiaomi.eu developer: china developer az alapja nem tartalmaz kínai alkalmazásokat, google szolgáltatások integrálva. Multi, magyar nyelvet 6.6.30 verziótól tartalmaz. A kínai verzióval egy időben frissül, telepítése manuálisan, nyitott bootloader és TWRP feltétel.Az OTA-an frissulo fw-k kezzel is frissithetoek az update appal .
Vsz itt nincs eroltetett ,kotelezo frissites mint winphoneon , nem toljak az ember nyakaba xart ,mint pl w10m CU update . -
válasz
gingerbalm #366 üzenetére
Fejlesztoi beallitasok alatt allithato a merteke illetve ki es bekapcsolhato . Ugyan ott a 2d gpu lekepezes kenyszeritese is bekapcsolhato, vagy a memoria optimalizacio is szabalyozhato ...
-
Erezheto a tempo beli kulonbseg ki illetve bekapcsolt animaciokkal , nalam 0.5-re van allitva , mert kisse zavart a pattogos valtas, meg igy az appoknak is jut ido a betoltodesre ... amugy semmi gond a tempoval wp utan fenysebessegu , persze egy flagship azert még furgebb , de pl a redmi 3-am egy samu s7 mellett teszteltuk , rendszer szinten lazan egalban voltak, a nagyobb meretu custom appoknal a betoltodesnel mar volt par tized mp elonye az s7-nek...
-
válasz
Yellow73_a #326 üzenetére
A rezges erossege elvileg allithato a hangok es rezgesek menupont a beallitasokban ..
-
A miui-n ezt talaltam :
Viber, Messenger, WhatsApp, Gmail
Ha szeretnéd azonnal megkapni az üzeneteket, értesítéseket az alábbi teendőid vannak:
1. Biztonság --> Engedélyek --> Engedélykezelő. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és adj meg neki minden engedélyt.
2. Biztonság --> Engedélyek --> Indítópult. Alkalmazások listájából válaszd ki, amire szükséged van, és kapcsold be az automatikus indítást.
2. Biztonság --> Akkumulátor --> Akkumulátorkímélőt kapcsold ki.
4. Biztonság --> Akkumulátor --> Alkalmazás Akkumulátorkímélő. Válaszd ki, amire szükséged van, és nyomj rá a nincs korlátozásra. A háttérben futó helymeghatározás engedélyezése már a Te döntésed.
Ezeken felul a fejlesztoi beallitasokban a miui optimalizaciot kapcsold ki . -
válasz
gyulavezir #287 üzenetére
Megprobaltad mar a rebootot , esetleg egy telefon alaphelyzetbe allitasa az emulalt sd-vel egyutt? Ha kezzel telepited a google szolgaltatasok keretrendszeret es a play-t akkor se javul meg ? Apk letoltese az apk mirror-rol majd telepited ...
-
válasz
gyulavezir #285 üzenetére
Google play ,illetve a google szolgaltasok alkalmazas frissult mar ?
-
-
A nokia kerdeses , mert nem reg lepett a piacra a foxconn vele , ellenben a xiaomi rendszeret mar regota reszelgetik,tudom nem stock droid , de boven nyujt plussz szolgaltatasokat amivel igen csak elegedett vagyok, a launcher meg ugy is cserelheto. Engem a xiaomi megvett kilora igy pártatlan velemenyem nem igazan van .
A nokia camera szenzorrol , mar mint hogy ki gyartja kb semmit sem tudni , talan az omnivision all legkozelebb hozza a specifikaciokat tekintve ...En13
Az otg-t tudnia kell ...
-
Itt redmi 4x official and localized fw-t talalsz , de ezeket twrp alol kell feltenni ...
-
-
Kulso appal lehet rawba menteni , de vsz rosszabb kepet keszit mint a gyari megoldas. A 640-hez kepest amin w10m rs1 vagy rs2 van jobb kepeket keszit ha van elegendo feny a fotohoz, a wp8.1 lumia kamera kepe egy kicsit talan jobb. Amugy ha a kamera lenyeges akkor olyan xiaomit keress amiben a sony imx szenzora van ...
oszehasonlito video a szenzorok kepessegerol samsung vs sony imx redmi4x vs redmi note 4x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged