- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
válasz
kidnou #24578 üzenetére
Nem csak azzal.
LTE/WCDMA, nem kell a többi. Bár ezzel nekem egyszer ugyanúgy előjött a bug. De csak egyszer. Most nem is tudom min van mert este repülőre teszem és ha mondjuk vmiért újraindítom akkor elfelejtem mindig visszarakni.
Jó lenne ha tudná stabilan azt amire rakod. E-robottal próbálgattam de nem értek ennyire hozzá. -
stanley00
aktív tag
válasz
kidnou #23450 üzenetére
Akkor ezt benéztem, sorry. Valamiért úgy emlékeztem mintha azt olvastam volna. Mondjuk nekem jelen pillanatban nem nyitott mert ROM telepítésnél lezártam csak azt gondoltam a szakik biztos látják ha valaha volt nyitva. De most a gyorskeresôben rákeresve egy eustock-os bejegyzésben is írják, hogy nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitása.
-
vince
őstag
válasz
kidnou #22715 üzenetére
Szintén eu romon vagyok.
Az sms hang problémára egyelőre csak oreo-n létezik megoldás (inkább workaround), ott a telepített alkalmazásoknál az értesítések alatt beállítható egyedi hang minden(?) alkalmazáshoz.
A néma vagy dnd üzemmőd kikapcsolásakor hallható hangot meg úgy kell kiiktatni, hogy töröljük a /system/media/audio/ui/relieve.ogg fájlt
-
orso0355
őstag
válasz
kidnou #22288 üzenetére
Köszi, igen. Hogy ehhez miért kell újratelepíteni, az rejtély, de férjemében sincs benne ez a menüpont 😃
De a hang továbbra is ott van, hiába állítottam OFF-ra.
minden néma, a média hangereje is néma, alapértelmezett értesítések is néma, az összes engedélyt megvontam a fb-tól... egyszerűen nincs több ötletem.
Apk telepítésre meg azt írja, hiba van a csomaggal 😃
-
mikej95
aktív tag
válasz
kidnou #22030 üzenetére
Örömteli. Redmi 3X/3S/Prime-nál is ilyen kavarás van, ott a Prime maradt le a bejelentésből. Legutóbbi EU Dev-en (ami egy reszelt CN Dev) eltűnt a váltakozó hátterek szelektálásának ikonja a lockscreen-ről és egy darabig nem lesz új verzió.
Ha csak eldugták, akkor valaki elmondhatná hova.
VoLTE gondolom az életbe nem lesz rajta, hiába sok update, a szolgáltató sara.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kidnou #17534 üzenetére
Vagy olyat is tudnék esetleg, hogy zárt BL-en keresztül a stabil devről átmegyek a Stabil Globalra?
Bár ez szinte biztos, hogy teljesen legyalulna mindent a telefonról, így elötte ajánlatos egy biztonsági mentés.
És a telefon frissítőjén keresztül végre is hajthatnámFrissítések/hárompötty/rom telepítés kiválasztása/a fentebbi link fájlja.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
kidnou #17105 üzenetére
Nem hiszem, hogy facebook bug.
Próbálgattam most picit.
Még a régi telefonomon is használom (LG Optimus L4 II, ezer éves jószág), ugyanaz a - legfrissebb - Lite verzió, (4.1.2 Android) ott úgy működik, ahogy kell, és ha be is zárom a futók közül, megjönnek az üzenetek.
4X-en is offline-ba tesz, ha leveszem a lakatot, is bezárom a futók közül. Tehát véleményem szerint ez okozza. Így viszont nem tudom, megkapom-e az üzeneteket...Ugyan az a bajom az androiddal is, mint általában a többi szoftverrel/op. rendszerrel. Túl sok mindent tesznek bele, túl bonyolulttá válik, egyre több hibalehetőséggel.
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou #15819 üzenetére
Mikor? Ma sem tették fel. :/ Lassan itt a következő heti. Csak azért bánt mert itt van a 4X nem tudom használni, előző rom nekem nem jött be, ezt várnám, de EU-s képbe se jöhet mert azon meg nem megy a Viper FX, csak a MIUIHU-n. Már szeretnék átváltani a mostani telefonomról a 4x-re. De türelmesen várakozom akkor tovább.
-
trebrona
nagyúr
válasz
kidnou #15784 üzenetére
Én az A1-et.
Mankó (#15782):
Teljesen más kategória a kettő, nem véletlen a másfélszeres ár.
Továbbiakra: Melyik okostelefont vegyem? -
lócitrom
őstag
válasz
kidnou #15004 üzenetére
hát így kimondottan én erről nem tudok, hogy emiatt nem merik. ez eleve rossz marketing lenne. de mondjuk erről mindig az jut eszembe, hogy az OTP hogy kib@szott a néppel, amikor a nyitott/root-olt telefonokról és több egyedi rendszerről letiltotta az alkalmazását, mondván biztonsági kockázatot jelentenek
-
sxxorp
őstag
válasz
kidnou #14481 üzenetére
Addigra már TWRP sem volt, valahol elveszett a sok próba során. Viszont vince járt közel a valósághoz, csak tanulságképpen: tokom ugyan nincs, de kiderült hogy párom úgy ejtette el a telefont, hogy (nemcsak, h nem mondta el, de) valahogy a hangerő gomb megütődött, valamennyire beragadt, ezért indult el gyakran, de nem állandóan Fastboot-ban. A lényeg, hogy hardveresen feszegettem a keretet (megnéztem egy videót, hogy lehetne szétszedni), ami hagyott ugyan pár, de annyira nem feltűnő nyomot, viszont a gomb kiszabadult, és újra működőképes. Nemhogy nem kell újat vennem (már itt tartottam), de még szervizbe sem kell vinni.
Viszont ezután belefutottam abba, hogy lazán visszaállítottam a TWRP-mentésem, de feloldó-kódot kért. Én csak egyféle mintát használok, így kizárt, hogy elfelejtettem, mégsem fogadta el. Így trebrona egyik módozata alapján (android / find), töröltem a telefont - de annyira hajnal volt már, hogy simán törlődött a külső SD-kártya is backup-ostul (TWRP, és Nova)... - PC-be Recuva, sok minden visszajött, de a 1+ GB-os TWRP-mentés nem... Bő félnap elment azzal, hogy mindent újra beállítsak (root, TWRP, Xposed, app-ok, Nova, starr-kolléga modjai, rengeteg beállítás...), bár az MI-backup meglepően sok mindent visszahozott.
1. Hogy lehetett volna adatvesztés nélkül bejutni a TWRP-mentett ROM-ba? Korábban volt erre vkinek ötlete kapcsolódó fájlokat törölt, vagy mi...
2. Ha a TWRP-mentést ujjlenyomatok/PIN-kód/minta nélkül csinálom, akkor ez kikerülhető lenne? Mert most újra készítek egy mentést, hátha egyszer tényleg hasznát tudom venni... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kidnou #13624 üzenetére
A net csak azért volt, hogy leszedjem azt a 48kb-nyi licencefilet, alapból 4G sem megy feszt, mert felesleges.
Nézve a playes kommenteket az utóbbi időkben számos panasz van hasonlóról, mint nekem. A M9 bugja így ki is zárható.
Az unlocker szarakodik, ami a fejlesztőktől gáz. Megveszed legálisan az egyik legjobb zeneprogramot, és offline nem tudod szabadon használni, mert X időközönként bekattan. -
-
vince
őstag
válasz
kidnou #13265 üzenetére
Így van, a MIUI heti frissítés témában ott az összes changelog. Sajnos az előző verzióban bekerült GSM ábécé kapcsolót kifelejtették az SMS appból
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest