- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sokka
aktív tag
Ma megjött az usb panel, kicseréltem, tökéletesen működik a mikrofon. Ellenben az ujjlenyomat olvasó nem reagál semmire, sőt a beállításokban sem találom.
Ez mitől lehet? -
Sokka
aktív tag
Nekem most pont ez a probléma, emiatt vettem új telefont. Rendeltem a csíkszeműektől USB panelt, majd ha megjön és kicserélem, akkor tudok nyilatkozni.
Egyébként itt a fórumon írták nekem is, hogy amikor kihangosítod, akkor egy másik mikrofont használ. Ezt még esetleg kipróbálhatnád, mert nekem úgy sem működik. -
-
Sokka
aktív tag
Tegnap megérkezett a Redmi 7-es telefonom, amit azután rendeltem, hogy megmakkant a 4x mikrofonja. Így hát búcsúzom a társaságtól, de nem végleg, mivel rendeltem egy usb panelt, és megkísérlem a javítását. Viszont ez már csak tartalék marad a fiók mélyén.
-
-
Sokka
aktív tag
Sajnos bedöglött a telefonom. Egyáltalán nem működik a mikrofonja. Próbáltam úgy is, hogy kihangosítót, de semmi. Valószínűleg valami megsérült amikor sűrített levegővel kifújattam tegnap. Esetleg valaki tudja, milyen teszttel lehetne ellenőrizni?
Vagy, ha nincs tipp, milyen xiaomi alternatíva lenne azonnal elérhető max 45000-ig?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sokka
aktív tag
válasz
role_of_72 #25899 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást, megpróbálom. Amúgy a "gyári" szkennerrel bármilyen QR-t elsőre beolvas.
-
Sokka
aktív tag
válasz
siddis #25885 üzenetére
Mire érted a full reinstallt? Nem szoktam "mókolgatni", nem igazán értem amit írsz.
Meg gondolom, ha a másik készüléken működik a legfrissebb, most letöltött verzió, akkor itt sem lenne szükség egy régebbi verzióra.
De ez az én személyes gondolatmenetem, nyugodtan javítsatok ki, ha máshogy működik a dolog. -
Sokka
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #25883 üzenetére
6 engedély van felsorolva ehhez az alkalmazáshoz, ebből a háttérben való indítás van bekapcsolva, valamint a wifi ki-be kapcsolásnál a rákérdezés. Jó lenne, ha valaki megtudná nézni, akinek működik is.
Az az érdekes, hogy régebben nekem is ment, de nem tudom, mi okozhatta a változást. -
Sokka
aktív tag
Valaki használja a K&H mobilapplikációt? Nekem az a problémám, hogy amikor a mobiltoken belépést választom, a telefon valamiért nem tudja beolvasni a kiadott QR kódot. állandóan rezzen egyet, jelezvén a hibás beolvasást, aztán próbálja újra, meg újra. Ezt addig csinálja, míg ki nem lépek belőle.
Az az érdekes, hogy most beállítottam egy ezer éves LG telefonon is az alkalmazást, és minden próbálkozás elsőre sikerült.
Örülnék neki, ha valahogy kiderülne, mi okozza ezt az állapotot.
Lehet olyan, hogy valami alkalmazás ütközhet ezzel? -
Sokka
aktív tag
válasz
wanted5 #25167 üzenetére
Irodában dolgozom, a fejemtől 40cm-re az asztalon a telefon. Kimegyek a műhelybe, 3-4 cnc gép meg 40 ember zörög. Mindegyik szituációban másra van szükség. Meg ha olyan helyen járok, azt szoktam csinálni, hogy zsebben rátettem az ujjam az érzékelőre, aztán hangerőgomb és már néma is.Elő sem kellett venni. Na ez megszűnt sajnos.
-
Sokka
aktív tag
Nekem is lefrissült tegnap este Miui10-re, és most szembesültem azzal a hátrányos módosítással, hogy a hangerőgombok funkciója is változott.
Az eddigi alapértelmezett általános hangerő állítás helyett a médiahangerő változik a gombok nyomására.
Sajnos a menüben sem találok erre semmi beállítást, hogy vissza tudjam módosítani. -
Sokka
aktív tag
Kitöröltem, ill. eltávolítottam az ujjlenyomat beállításaimat, most viszont nem tudok új ujjlenyomatot létrehozni.
Azt írja, előbb állítson be képernyőzár jelszót. Hiába állítok mintát, pin kódot, vagy jelszót, egyik esetben sem adja be az ujjlenyomat scannert.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Android 7.1.2 N2G47H és Miui Global 9.6.5.0 van a készüléken. Semmi mókolás, csak normál felhasználás.
Előre is köszi a segítséget. -
Sokka
aktív tag
válasz
orso0355 #6645 üzenetére
Nincs értelme, de én ilyen vagyok. Vannak szokásaim, meg kényszerérzeteim, amik értelmetlenek. Többek közt az egyik az, hogy a telefonom reggel 100-ról induljon.
De ezt csak példaként írtam, hogy ilyen felhasználással is 6 év után még teljesen jó volt az akkumulátor. Úgyhogy ezt nem kell ennyire túllihegni. Mindenki használja és töltse úgy, ahogy az neki tetszik, vagy ahogy szükséges. -
Sokka
aktív tag
Cáfolom! Az én Samu S2-m kicsit több, mint 6 évig volt csatarendben. Az eredeti aksijával úgy, hogy minden este töltő, és reggel levesz. Egyébként most a Redmit is így töltöm. Hozzáteszem, még soha nem ment 60% alá. Amúgy csak azért váltottam, mert az S2 beesett a fűnyírótraktor alá
sajnos. Máskülönben örök kenyere lett volna.
-
Sokka
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de azért felteszem. Szerintetek szoftveresen lehet valamit erősíteni a rezgőmotoron? Egy hete van meg a telefon, de már pár hívás volt, amit nem vettem észre, pedig zsebben hordom. A melóhelyen pl. tok nélkül van, de így sem. Az előző Samu-mat is belecsúsztatós bőrtokkal használtam, de azt mindig észrevettem, ha "megmozdult".
-
Sokka
aktív tag
Üdv Emberek!
Péntek óta én is a Redmi 4X táborba tartozom.
Miután szerdán a Samsungom közelebbi összetűzésbe került a fűnyírótraktorommal, beújítottam egy ilyen készülékre. Remélem ez is kibír 6 évet, mint az elődje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest