- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs1981
aktív tag
-
Ez ellen nem sokat lehet tenni , ilyen a technologia , a gyartok pedig lazan rairjak a nevleges kapacitast , a tenyleges helyett , de ez van az sd kartyak,pendriveok eseteben is .. amugy vsz mindegy a kapacitas, ha 2 napot illetve 7-8 SOT-ot tud produkalni az eszkoz ..
shiftyhungar
Nem te vagy az eszkozert , nem amiatt van az akksi vedelem , hanem hogy minnel tovabb hasznalhasd .. nagyjabol minden lipo,lion akksinal levonhatsz 20% a kapacitasbol , van mod talan megkerulni az elektronikat , de abbol sok jo nem szarmazna , ido elotti karosodas,tuz es egyebb nyalanksagok a hozadeka ... -
shifty!
senior tag
Igen, erre gondoltam én is. Azzal tisztában vagyok, hogy soha nem engedi az elektronika teljesen lemerülni az akkut, a samsungos példa is csak arra vonatkozott, hogy amiért ezt a telefont vettem, az egyik legnagyobb vonzereje, hogy nagy az aksija(egy kompakt méretű készülékben), ne vesszen már kárba. Igen, meg lehet vele növelni az élettartamát, de nem, nem fogom azért beáldozni a használhatóságát, hogy jobban óvjam. Én vagyok érte, vagy a készülék van értem?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest