- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
snyper990 #29929 üzenetére
Telda
és nagyon óvatosan tedd, mert ha beletörik, vagy letöri az usb-t, akkor gáz van...
én javaslom, hogy picit piszkáld meg, lazítsd fel, és kompresszorral próbáld kifújni.
kikaparni nehéz, mert kifelé nehéz húzni a beragadt szöszragacsot, de ha fellazítod picit, akkor a nagynyomású levegő könnyen kihozza! -
maestro87
őstag
válasz
snyper990 #29343 üzenetére
Most jutottam el odáig, hogy ismét megpróbálom felrakni a TWRP-t, ami sikerült is ezen leírás alapján, de ugyanazt csinálja mint a Mi Pad 4 amit megpróbáltam root-olni Magisk-kel, hogy nem indul utána a rendszer.
Sőt, még kikapcsolni sem tudtam a telefont bármit nyomok hosszan, bármilyen kombinációban.
Csak Fastboot-ba tudom rakni, TWRP-be nem, mert mindig csak újra indul. Csak úgy tudtam kikapcsolni, hogy Fastboot-ban újra flash-eltem a TWRP-t és ott Power off.
-
maestro87
őstag
válasz
snyper990 #29338 üzenetére
Nem. USB 3.0-val próbáltam. Bootlooder nyitva. De visszaolvasva elbizonytalanodtam, mert root-olt eszközön valakinek nem megy pl. a Revolut. Magisk root sincs a MultiTool-ba, meg leírás se az összefoglalóba.
Múltkor netes leírás alapján próbáltam a Mi Pad 4-emet root-olni és ROM csere lett a vége, mert nem indult utána. -
siddis
őstag
válasz
snyper990 #29244 üzenetére
Mindig is leszedték a régi verziókat egy-két hét elteltével.. Ahogy látom, inkább a heti build-ekre álltak most át -alig-alig jön valami frissítés rá- bár én is csak örülnék neki, ha már a 17-ben gondolkodnának..
Jahh, itt is van : ""santoni userdebug lineage-16.0 W"" vagyis weekly..
-
C0d3r
addikt
válasz
snyper990 #28658 üzenetére
Nem app, komplett debugot töltöttem fel a korábban linkelt oldalra. Egész napos használatot mutatja, de direkt csak az éjszakaira zoomoltam, hogy lássuk mi történt.
Most megyek haza, aztán pc-ről jobban meg tudom vizsgálni.
Ha ezen a kálvárián túl leszek, talán az alvás is nyugodtabb+hosszabb lesz. -
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #28591 üzenetére
Mindegyikben. Dinamóban, generátorban vasat mozgatunk tekercsben. Ergó a bicikli kereke, szíj hajtja a forgó részt az álló tekercsek közt. Mi ez ha nem indukció? Transzformátorban, hegesztő trafóban a primer tekercsről hogy mászik át az "áram" a szekunder tekercsre? A primer tekercs elektromos mezeje gerjeszti a szekunder tekercsben az áramot. Tehát nem vezetéken jut át a primer tekercsről a szekunder tekercsre. Ugyan úgy mint a telefon esetében a qi pad és a telefonban/telefonra csatlakoztatható tekercs esetében. Folytassuk privátban, ha gondolod, mert itt már tényleg uncsi és mega off.
siddis: Használtam iOS-t, most androidot. Mindegyiket szerettem/szeretem. Win 10 mellett van Linux Mint is a gépemen. Politika meg... Nem politizálok.
Tényleg befejeztem. Privátban megkeres aki akar. Ha akar...
-
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #28589 üzenetére
Ja, meg az autóban se működik a generátor, mert fém a motorblokk, ugye? Meg biciklin se működik a dinamó, mert vas a bicikli váza. Meg a transzformátor se, mert vas a transzformátorház ajtaja, vagy a villanyoszlop amin van. Sőt a hegedztőtrafó sem működik, mert fém a háza. Hagyjad már! Na, itt tényleg befejezem, mert kár a billentyűzetet koptatnom. Legyen Neked igazad, ha ettől nyugodtan alszol.
-
ZeCse
csendes tag
válasz
snyper990 #28534 üzenetére
Sejtettem!
Csak egy hátsó gondolat volt, mivel tuti motoros záródású wireless töltővel kombinált autós tartókat lehet kapni. -
SSlyTR
senior tag
válasz
snyper990 #28415 üzenetére
Nekem anno a redmi2 valamelyik valtozatan doglott ki a gps. De valami update miatt volt. Miutan visszatettem a frissites elotti rendszert jo lett. Ezzel megprobalkozhatnal.
Nalam az volt a tunet, hogy gmaps navigalas kozben nem tudta hasznalni a gps-t. (waze es semmi massal se mukodott) De ha csak a tervezes reszenel voltam (nem nyomtam ra a navigalas inditasra), akkor tokeletesen mutatta, hogy hol vagyok.
-
MamboRider
csendes újonc
válasz
snyper990 #28385 üzenetére
Helló! Nem 3rd party, van egy saját cleanere, az a neve hogy "Cleaner"
Szerintem az a cache-t is törli, bár van küldön egy "Clean Cache" funkció is. Lehet, hogy fel kéne raknom egy custom rom-ot, csak az a baj hogy nem tudom hogy kell, sem hogy mivel jár. Nem piszkáltam a rendszerét sosem, de utána fogok nézni, köszi!
-
törölt tag
válasz
snyper990 #12226 üzenetére
Nagyon szépen Köszönöm!
A hangszórón már én is gondolkoztam.
Használtam a keresőt, de nagyon lassú így a szükséges információhoz jutni, és sajnos csak akkor tudok infózni, ha gép elé jutok (esténként pár óra), mert most egy kicsi régi telefonom van, hogy telefonon, sms-ben el lehessen érni.
-
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #7538 üzenetére
Kiléptem Google fiókomból, töröltem a feloldó PIN-t és az ujjlenyomatot. Mi fiókból nem tudtam kilépni, azt írta a rendszergazda nem engedélyezi.
Telefont Fastboot módba tettem és ránéztem MiFlashel, látta a telefont. Ezután ránéztem MiUnlockra is, bár tudtam, hogy még nem telt le a 72 óra. 45 óra nyitásig.
MiFlashbe betallóztam a fastboot ROMot és a Flashre nyomtam. 1000s-nál érte el a folyamatjelző a 100%ot, de még most is számol, 1500s-nál tart. A telefon kijelzőjén a nyúl berheli a robotot, Fastboot felirattal. Semmi folyamatjelző nem jelent meg. Nem merem lehúzni. Mi lehet ilyenkor?
-
Jakuu
őstag
válasz
snyper990 #6643 üzenetére
Az irasodbol itelve inkabb te idegesited, ezen magad. A streszrol pedig, en meg a cellakat kimelem meg a stresztol, ahogy te toltod. De mint irtam mindenkinek szive joga ugy tolteni, ahogy akarja, en is igy teszem es nem fog erdekelni, sem idegesiteni, ha masnak tonkremegy hamarabb az aksija, elhiheted. Sot, inkabb kacagni fogok.
-
Jakuu
őstag
válasz
snyper990 #6605 üzenetére
Aki itt felinformaciokat ad, illetve semmit nem ad, az inkabb te vagy, mivel semmi kezzelfoghatot nem irsz, csak hajtogatod, hogy ez nem igy van. Multkor mar belinkeltem egy teljes meresekkel alatamasztott szakportalrol vett hivatkozast, ahol meg a toltes kozben fellepo homerseklet emelkedes is grafikonon abrazolasra kerult a toltottsegi allapotoktol fuggoen, mert az sem mindegy. Csinaltak vagy 20 kulonbozo merest, es szinten nem arra a megallapitasra jutottak, amit te irsz. Mindenki ugy tolti a telefonjat, ahogy akarja, 0-100 kozott, akkor ugy, aki 20-80 kozott, az ugy. Max nem lesz semmi elonyuk, vagy pedig mégis es akkor lenyegesen tobb toltesi ciklust elviselnek, az akku cellak. Aki itt ezen bukhat az, az aki hitetlen es hamarabb elhasznalodhat az aksija, ha megsincs igaza. Ennyi.
-
carr
őstag
válasz
A félinformáció a miui fórumról jött. Továbbadtam, nem én írtam.
Az akkumulátor hosszabbítható életideje azért is (lenne) fontos, hogy minél később kerüljön a szemétbe. Környezetterhelés. Nem akarok én itt meggyőzni senkit, hogy hogy töltse. Jótanács. Ki-ki megfogadja, vagy elhagyja. Ha nem kell szétkapni 1.5 éves korában a telefont, hogy "új" akkut tegyen bele a delikvens, hanem elvan a készülékkel cca 3-4 évig, már megérte. Ha ez a sok 4x felhasználó így tölt, és továbbadja az infót.... Aki meg nem, az meg cserél, terhel.
-
notika77
senior tag
válasz
Ezek az akkumulátorok nem fix feszültséget adnak le, hanem egyre csökkenőt. Az akkumulátorra névleges feszültséget írnak. Egy Li-ion akkumulátorra általában 3,7V névleges feszültség van írva, de ezt 4,2V-ig szokták tölteni és 3,2V körülre szokták meríteni üzemszerű használat esetén (3V alatt már károsodhat).
-
-
wszab
kezdő
válasz
snyper990 #4265 üzenetére
Valami ilyesmi lehet:
Most egy fájlon teszteltem, és ugyanott áll meg. Viszont ha ez után a pont után kezdem el, akkor továbbmegy (aztán majd valahol megáll).
Letöltöttem PC-n ugyanezt a fájlt, majd usb-n a telóra. Most is megáll egy adott ponton, de nem ugyanott. Viszont PC-n meg simán végigmegy.
Nincs már ötletem, nagyon misztikus számomra. -
pasztoha
tag
válasz
snyper990 #3161 üzenetére
Szia!
Megkérdezheted.Jómagam sem tudom egyébként, talán az volt az oka, hogy előbb volt wp-os telefonom és nem akartam még egy helyre megadni az összes kontaktomat. Nem mintha olyan fontos ember lennék és annyi érdekes elérhetőségem lenne. De ha már itt tartunk, nem olvastam még utána, ezért bocs ha hülyeséget kérdezek: a hotspotnak beállítottam egy SSID-t és egy jelszót, mentettem, aztán reggelre kb. 10 karakterrel kibővítette a nevet és másik jelszót adott. Ötlet?
-
-
-
Jakuu
őstag
válasz
snyper990 #2756 üzenetére
Ok azt hisztek el amit akartok, nem eroszak a disznotor.
[How to properly charge a phone battery]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest