Hirdetés
- Poco F7
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Előrendelhető a Meizu 22
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik0319
tag
Sziasztok. Nekem három napja van meg a telefon. Nagyon meg vagyom vele elegedve, de egy problemaba belefutottam nem tudom h masnak is van e ilyen. Igyekeztem vegigfutni az összes hozzásholast de nem talaltam meg. 😀
Bluetooth zenehallgatas közben akadozik a lejátszás. Ha erre van valami megoldas annak nagyon örülnék. 😊 -
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #5591 üzenetére
Igen csak nálam a google helyesírásellenőrzés fülnél nincs "ki" opció.
-
vince
őstag
Nem próbáltam, de elvileg így: http://en.miui.com/thread-283856-1-1.html
-
Jakuu
őstag
válasz
ReFleXx #5593 üzenetére
Lehet torolni a mi accountot? Nem a support teamnek kell irni hozza, mert en is ugyanebben a cippben jarok, ket accountom van es a masodikhoz mar nem tudom ugyanazt a telefonszamot hozzarendelni, igy a funkciok se jonnek elo, mert telefonszam azonositast ker, ami foglalt a masik accounton es elverzik itt hibauzenettel a mutatvany.
-
ReFleXx
addikt
válasz
trebrona #5587 üzenetére
na majd megnezem, epp hetvegen toroltem az egyi MI account-om, mert mint eszrevettem 2 volt, egyik tel szammal masik emaillel regelt es ott bukott ki hogy a telszamoshoz nem tudtam rendelni az emailem, mert ugye mar foglalt volt ,igy torolnom kellett az accot.
Remelem nem az volt a mar unlock kompatibilis acc -
vince
őstag
Az automata fényerőszabályzás a 7.1-es androidra váltáskor zakkant meg*. Mi lesz itt, ha kiadják a Nougat alapú stabil romot
*alapvetően használható, kicsit lépcsősen szabályoz és attól függően, hogy sötét vagy világos helyen vagy-e, a csúszka alsó vagy felső fele módosít a fényerőn, de így szeretjük
-
aelod
veterán
válasz
orso0355 #5586 üzenetére
A leírásod alapján akartam kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést. Nem ment. Majd a telepített alkalmazásokból a gboard-ra bökve töröltem az adatait és működik.
Nem mégsem. Most fekete vonallal húzza aláAmúgy alkalmazásokat nem tudok tiltani gyárilag? Korábbi androidon benne volt ez a funkció, vagy csak MIUI nem tudja?
-
sabe
csendes tag
Sziasztok, új Redmi 4x tulaj vagyok.
3GB RAM MAG138 model (global). friss hivatalos ROM.Egyszerűen nem tudom kikapcsolni a spellcheckert. Némi guglizgatás után kérdezem, hogy tényleg ADB-vel kell bohóckodni egy ilyen egyszerű dolog miatt?
Van olyan ROM ehhez, amiben nincs MIUI, de mégis minden funkciója használható a telefonnak? Sima Android 6 jó lenne nekem, minden csicsa nélkül.
Előre is kösz
-
liskov
tag
válasz
Black_Raven #5583 üzenetére
Nekem egyedül 8.2.10-nél jött elő a probléma egyetlen egyszer. Global BETA-n még egyszer sem.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5579 üzenetére
Köszi
igen, minden helyen be van állítva minden - nekem picit másképp néz ki, vannak más információk is, hogy mekkora a mérete meg ilyenek, de a lényeg, hogy MINDEN helyen engedélyeztem többször, most már tényleg.
Most tesztelem
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5577 üzenetére
Bocs... egy picit korábbról
nekem még új a MIUI. Beállítások? Vagy Biztonság...?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5575 üzenetére
Ezt a képernyőt te pontosan hol látod? Már minden létező beállítást kipróbáltam, korábbi hozzászólásokból, GYIK-ból, de ezt a képernyőt én nem kapom.
-
aelod
veterán
Nálam Global 8.2.1.0-nál minden okés a csúszkával. Szépen adagolja a fényerőt a csúszkával. DnD a ne zavarjanak? Én azt nem használom. Egyszerűen rezgő módra állítom akkor semmi nem rezeg (kivéve a hívást)
Viszont nálam is előjött a nem csörög ki effektus -4g-n telenor kártyával úgy, hogy max térerő van. Feloldott kijelzőnél azonnal kicseng, lezártnál 5 hívásból 2-nél előfordult a hiba...l
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5572 üzenetére
Persze, mert a Tools-ot csak a play áruházban írja egyedül, amúgy az app nevében sehol
én meg mittudomén, hogy hívják ezeket
-
liskov
tag
Legfrissebb Global Stable 7.9.15 asszem.
A notification bar-t húzd le és a fényerő csúszkát tedd le nullára, majd fokozatosan emeld. A felénél kezd el világosodni a kijelző.A titkosítás ízlés kérdése. Én használom, mert megnyugtat, hogy ha elhagyom a telót akkor nem nyerik ki belőle az adataimat sehogy.
Amúgy most észrevettem még egy bugot. A DnD üzemmód időzítése sem az igazi. Nekem be van állítva, hogy este 11-től reggel 7-ig DnD-be legyen, közben most délelőtt 10-kor is abban volt még.
Az a baj, hogy a MIUI9 nem hoz MÉG semmi olyan újdonságot amiért MIUI8-ról frissíteni lenne érdemes. Másik oldalról nincs még működő MIUI8-as stabil ROM. A 8.5.2-őt még mindig nem adták ki (tehát visszavonták). Aki figyelmes az láthatja is a bugtracker-ükben, hogy jön a 8.5.4 global stable. Szerintem még a héten.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5569 üzenetére
Mi Band Tools
Nekem ugye Mi Band 1s-em van, ott csak ledek vannak, meg rezgés, nem ír ki semmit (nem is bánom), de a rezgésekből mindent lehet tudni
Csak az az ébresztés, az hiányzik... Biztosan megtalálom, most már tényleg belőttem mindent. Reggel kiderül
-
Black_Raven
veterán
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5565 üzenetére
Csakhogy én a Mi Band alkalmazást használom, ez sokkal jobban testreszabható, és eddig nem is volt vele semmi gond, most viszont az van, hogy a Mi Band hozzáféréseket letiltotta ugye a telefon, így a beállított ébresztéseket is. Jó arc, mert kiírja, csak mi a frászért kellene minden egyes alkalommal külön engedélyezni, és ha ezt megtettem, mi a frászért nem marad benne...? Na mindegy, majd csak. Szerencsére eddig felébredtem magamtól is
A karkötő tökéletesen működik, tehát jól van párosítva, mindenről küld jelzést, méri a pulzust, alvásadatokat, stb, csak ez az egy amivel szenvedek, de előbb-utóbb tuti meglesz.
-
fradi81
veterán
Ez az autómata fényerő tényleg nem oké, nálam a gyári rom van. Lehúzom nullára, szép sötét lesz nem látni szinte semmit, kirakom a napra, kicsit világosabb lesz, de még mindig nem látni semmit, a csúszka látszólag még mindig 0-án van. Ha maxra húzom és átmegyek egy sötétebb helységbe, nem megy lentebb a fényerő. Az sem normális szerintem hogy maxra húzott állapotban kikapcsolt autó fény-nél nagyobb a fényerő.
-
Black_Raven
veterán
válasz
orso0355 #5562 üzenetére
Az ébresztést a Mifitben kell beállitani, a telefonak semmi köze hozzá. Miért? Mert beállitom, éjszaka a teló is alszik kikapcsolva , de attól a perec ébreszt.
Én így állitom be, 1. BT bekapcsol. 2. Mifit app megnyit(szinkronizál mindent)3. Beállitom az ébresztést(mentés).4.Mifiből kilépek.5. BT kikapcs. Nem kell hozzá semmi engedély. Innen a karkötő önálló életet él, amíg nem változtatok a beállitásán. Sztem neked a perc nincs párositva rendesen az appal. -
paolinho
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy stock recovery-t honnan tudnék fellelni a telóhoz, esetleg hogy lehetne a gyárit kimenteni? Előre is köszi!
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #5560 üzenetére
Én is pont ezt tudom mondani. Nálam a fényerőszabályozó jól működik, automatán használom, teljesen rendben van, az előző mobilokon is használtam, se nem rosszabb, se nem jobb, mint bármelyik. A titkosítást nem állítottam be, az ujjlenyomat és a PIN kód együtt úgyis véd.
Egyébként én egyedül az alkalmazásengedélyezéssel küzdök. Mi Band 1S-em van, ennek a rezgését használom ébresztésre. Hát már harmadszor engedélyezem minden létező helyen, mégse ébreszt
kiírja, hogy engedélyezzem
akkor engedélyezem (nyolcadszor is), aztán másnap ugyanúgy nem ébreszt. Most végigmentem újra mindenen, mindenhol engedélyeztem. Ha reggel elkésem, akkor nem ment
-
Black_Raven
veterán
Ezt jól kivállasztottad. Egyiket sem használom, automata fényerőt utálom, idáig még nekem egyik eszközön se működött jól.
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.
DJGABI: egy számomra fontos dolog van, ami a stabilnál nem oké, BT fülessel zenét hallgatva, nincs hangszinszabályzó(EQ), úgy meg hallgassa a kínai. A 9-ben viszont BT fülessel is megy a MusikFX. Számomra ez alap. Amelyik rom nem tudja, az mehet is. -
liskov
tag
válasz
Black_Raven #5542 üzenetére
Érdekes. Nálam két nagyon idegesítő is van:
- Az automatikus kijelzőfény állítás még mindig nagyon ad-hoc. Sok idő kell amíg a kijelző átáll az új fényviszonyokhoz és a beállító csúszka is bugos.
- Titkosított eszköz esetén az ujjlenyomatokat újraindításonként újra be kell állítani.Mindkettőt képtelenek már hetek óta javítani pedig le vannak jelentve.
-
szabeska
addikt
Sziasztok. Ma veszek egy ilyen készüléket, nyitnám a bootloadert. Volt már egy redmi-m, amihez kérelmeztem a nyitást. Most egyből az unlock progi letöltési oldala ugrik elő az összefoglalóban írt dolgok alapján, ezek szerint nem kell újra nyitást kérelmeznem? A számom ugyanaz, a készülék ugye új lesz.
-
DJGABI
addikt
válasz
Black_Raven #5542 üzenetére
mondd meg te
daily driver-ként szokták emlegetni a "napi használós" romokat
-
fradi81
veterán
gmail-nek lehet valahogy egyedi hangot beállítani?
-
gabo89
senior tag
néha előfordul hogy telefonálok, és egy idő után nem hallja a hívott fél a hangomat. ismert probléma vagy egyedi eset? a barátom (szintén 4x) azt mondta neki ugyan ez, csak halkan hallják. global rom.
szerk: most nézem a 8.2.12-őt visszavonták. nekem ez van fenn. barátomnak nem tudom (megkérdezem). a régebbit hogy tudom a legegyszerűbben visszatenni? gondolom fastboot-tal, mert azt olvastam nincs hivatalos downgrade.
-
lócitrom
őstag
nem értelmes a kérdés. de a kilencvenes évek óta eltelt pár év, miféle harmadik világbeli mélyen megrázó válaszra vársz? mintha az ember fejből fújná, hogy milyen kártyád van és hogy a szolgáltatód ott melyik szolgáltatóval áll kapcsolatban meg hogy az adott célországban milyen frekvenciákat használnak.
-
lócitrom
őstag
persze, jó pár telefonon jól megy. szokás és alaposság kérdése, hogy ki mibe botlik bele, mire bukkan rá. de a gond az, hogy nem rajtunk kellene tesztelni, hogy milyen komolyabb hibák fordulhatnak elő. amikor megkaptam az első 4X-szet azt ugyan nem a hiba miatt küldtem vissza, de konkrétan két kártyával használhatatlan volt. a második kártyát egyszerűen nem tudta aktívvá tenni. ilyenekbe nem a végfelhasználóknak kellene belefutnia. ilyenek miatt inkább nem javaslom ezeket a kísérletezéseket.
-
horn3t
tag
válasz
lócitrom #5455 üzenetére
Nem fosok csak visszailvasva volt par hiba ami miatt aggodtam ☺lehet ha mas telo topicjat olvasom hasonlo mas bajokkal talalkozom. Lehet mar kicsit tul varialtam ezt a vasarlast ☺
Eldontottem beruhazok egybe. Usse kavics.Bambuszpro: remelem nalam is igy lesz. Nagyon szeretem a Sonyit de beszart az akksija. Es mar nem kapja a szoftver frissitest 😑
Sunavlys: remelem nem az en 3 hsz-m miatt nem veszi meg majd valaki ☺jeskemeti MM-ben mar nincs. A szolnoki MM-bol meg a bemutato darabit is elvittek. De nepszeru teli.
Koszi sracok a biztatast hat remelem nem csalodok. Ha meglesz es lesz taoasztalat erzes egy-ket het utan akkor irok par sort ide ☺
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5529 üzenetére
azért, ha egy mód van rá ekkora magabiztossággal ne ajánlj neki olyasmit, amit pár oldalon keresztül már vitatott a társaság. a 8.2.12.0 béta. nagyon úgy néz ki, hogy visszavonták és valami oka is lehetett. továbbra is érdemes mindenkinek észben tartania, hogy az, hogy adott telefonokon nem jelentkezik egy-egy hiba, nem biztos, hogy hibától mentes a dolog. tegnap éjjel majdnem bedöntöttem a telefonon a rendszert. próba gyanánt megnéztem mi a véleménye a 8.2.12.0-ról a 8.2.10.0 után:
ennél egyértelműbb jele nemigen lehet. így más sem fogja tudni belülről telepíteni ezt a kiadást. fastboot módban igen. de őszintén szólva nem javaslom, ha már odáig eljutottunk, hogy a szoftver fórumán kívül szó sem esik igazából erről a kiadásról. a hálózati hibára egyébként simán rá lehet mondani az áment, pár kolléga itt is eléggé megerősítette ezt. ez már csoda ahhoz képest, hogy tényleg mennyire nem óvatosak. elnézve a hivatlos fórumot irtózatosan nagy a sötétség még a moderátorok körében is.
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5529 üzenetére
Nekünk is az van fenn, használható, sőt semmi problémát nem érzékelünk vele. Tehát akár használható is, de lehet, hogy másnál problémát okoz(hat).
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5527 üzenetére
visszavonták.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Családba került egy 4X eustockról stable 8.2.10.0 rendszerrel.
Ahogy olvasgatom a topicot, jelenleg ha nem akar rom-olni és dev-verziót feltenni valaki (női user, így nem fog) ez az utolsó stabil rom.Ami miatt hozzátok fordulok, hogy az 1 perc-es bug (1 órán belüli(?) hivást 1 perce történtnek ír a hívásnaplóban/tárcsázóban a rendszer) valahogy javítható-e, ugyanis külföldön lévő gyermek miatt fontos infó, hogy valójában mikor is csörgött a csemete
+1: Hívás kezelést be lehet-e állítani valahol, hogy ne felhúzással, hanem jobbra-balra húzással lehessen felvenni/eldobni, vagy ha nem milyen app javasolt?
-
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Adott egy ilyen telefon, semmi gond nem volt vele idáig, de mostanság egyre gyorsabban merül. Anyuka használja, 2-3 napot vígan kihúzta vele, azonban mostanság hirtelen merül. Most is 22 óra alatt full töltöttségről szépen lement 44%-ra, használatot tekintve semmivel nincs többet használva mint régebben, újabb alkalmazás se került rá. Akkumulátorhasználatot nézve se lettem okosabb. Android rendszerre ír 30,9%-ot, Google Play szolgáltatásokra 13,1%-ot, utána a facebook jön 9,9%-al. Gondolkoztam rendszer újrarakáson, de előtte gondoltam megkérdem van-e valakinek valamilyen ötlete, mielőtt belevágnék.
-
fradi81
veterán
válasz
LaraxHUN #5514 üzenetére
Ott beállíthatod a 150mb havi neted, épp hol állsz, ilyenkor a teló számolni fogja, elég pontosan. Napi limit, figyelmeztessen ha eléred vagy tiltsa a mobilneted,beállíthatod melyik app használhassa a mobilnetet/wifit.
-
aelod
veterán
válasz
lócitrom #5513 üzenetére
Korábbi telefonjaimon ha csak szöveges üzenetváltás volt akkor 2g-re volt rakva a telefon. Ha meg akartam nézni valamit akkor egy gyorskapcsoló segítségével váltott 4g-re. Itt ezt most nem érzem szükségesnek mivel egész nap 4g-n van a telefon és 7 óra kijelző időket tudok vele csinálni.
-
LaraxHUN
csendes tag
Azt nem tudjátok, hogy hogyan lehet korlátozni az alkalmazások háttérben való mobilnet fogyasztását egyesével?
Az előző mobilomban csökkenő sorrendbe rakta mobilnet fogyasztás alapján az alkalmazásokat az utóbbi x hétben, és egyesével meglehetett őket nyomni és bekapcsolni hogy a háttérben ne dolgozhassanak.
150 MB netem van 1 hónapra és így hamar lehúzza. :/ -
lócitrom
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
ReFleXx #5509 üzenetére
Teljesen jo, nem is ertem azokat, akik panaszkodnak a gyors merulesre, apro dolgokkal 2g,volte off, automatizalt repulogep mod ejszaka, alacsony fenyero, brutalis akkuidoket lehet produkalni ugy, hogy meg nem is hibatlanul van optimizalva a renszer, gondolok itt pl a tulzott android rendszer fogyasztasra, ami nalam megkozelitoleg 20 szazalek atlagosan, de mivel egyelore nincs rootom igy nem tudok optimalizalni ezen.
-
Nimda
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #5484 üzenetére
Igen, folyamatos 4G.Sajnos azóta rátöltöttem, de legközelebb csinálok képet az alkalmazásokról is.
-
paolinho
őstag
válasz
lócitrom #5482 üzenetére
(#5460) Nimda tanácsát megfogadva álltam át a 7.6.8-as dev-re, amit utána frissítettem. Mondjuk az átállás teljesen gyalult mindent, de sebaj.
(#5501) HTCX715: Én a LeEco Le Pro 3-as telómmal jártam hasinlóan, és én INNEN szereztem be 30 USD körüli áron gyári touch screen. Kicseréltem, és azóta is hibátlanul teszi a dilgát a teló.
Nézz körül náluk, hátha tudnak segíteni. -
Üdv! Kerestem a fórumban, de nem találtam választ. Beállítottam hogy a nevek rendezésénél elől a vezetéknév van és az alapján rendez. Ez a telefonkönyvben működik is. Azonban bejövő hívásnál már fordítva írja ki. Valahol lehet ezt állítani?
Ugyanez a gondom pl. a Viberrel is. Ott sem tudom átállítani vezetéknévre.
Köszi előre is.
-
NemMoby
csendes tag
Szerintetek megéri global stable romról devre váltani? Van valami új bug?
-
ReFleXx
addikt
próbáltam kiiktatni a helyesírás ellenőrzést a telefonba. régi telefonokban is mindig ki lett. először nem akart összejönni, végül sikerült beállítani magyarul jól a swipe-al együtt, teljesen jól működik. mostmár semmiképp nem akarom kikapcsolni. 😀
-
lócitrom
őstag
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Barátnőm Redmi 4 telefonja, sajnos a mai napon összetört. Egy 3 napos mobil volt ami a tok es a mágnes hanyag tartása miatt 50 centiről a betonra esett, és pókhálósra tört. Szóval a teló redmi 4(nincs A nincs X nincs B20, külsőre olyan mint a note 4em csak 5 colos)
Szóval gyári kijelzőt keresek bele minél gyorsabban, utángyártott nem hiszem, hogy érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 2042
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Iphone 15 pink + AirPods pro 2 eladó !
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest