- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Ha számít valamit:
Én egy G630 Huaweiről váltottam erre. Az még a mai napig teljesen üzemképes, csak a kijelzőüveg már annyit kapott, hogy inkább cseréltem eme telefonra.
A sebesség ég és föld ennek a javára, a felhasználói élmény is sokkal jobb. Villámgyors alkalmazás megnyitás, és jó multitasking.
4.3-as android azon, szemben ezzel, ami bár most még csak hatos, de lesz hetes (és akár nyolcas is)A beállítások rész kicsit szokatlan volt az elején, számos furcsa menüpont, de hasznosságok.
Egykezes üzemmód (nekem néha ez az öt col is nagy, hasznos lehet. Bár hiányolom a 4.5-ös képernyőméretet, ezt beledobhatnák a nougatos rendszerbe.)
Alkalmazások klónozásának lehetősége,
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P50 Pocket Prémium Edition Gold.
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő