-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Sprinti83 #30158 üzenetére
Jaja. Csak a jövőben lehetőleg ne essen pofára, mint egy Zsíroskenyér, és ne vízisportoljon, ha ő nem akar.
Meg ilyenek. Vagy éjszaka ne tapossak rá akarva, akaratlanul, ha esetleg a földön tartózkodik, mint az egyik tabletem. Annak egyből vége lett, mármint a képernyőjének. -
lócitrom
őstag
válasz
Sprinti83 #13283 üzenetére
nálam azzal jelentkezett ismét az a hiba, amit már pár ízben említettem: beakad a második SIM és hol nem engedte kikapcsolni, hol nem engedte bekapcsolni.
(#13291) jbnd-007 vá
gyanítom itt már az játszik, hogy a telefon súlya se legyen nagy. speciel engem nem zavar ez a 4100mA, ennyit nekem szó nélkül megér. legalább feltűnik, hogy van a telefon. de gondolom a trendek fontosak. nehogy leszakadjon valakinek a valamije emiatt.(#13299) C0d3r válasz
attól tartok, hogy hardveres lehet. ezt a módszert próbáltam, utoljára 3700mA jött össze(#13290) szanitec
abban a verzióban az a megfelelő beállítás. tehát azzal sem lehet baj. amit kidnou ír az MIUI 9-ben van. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Sprinti83 #11931 üzenetére
Azért annyira nem oda-vissza a 6 és 7 között, mert firmware-t nem ment, tehát ha 6-os mentést teszel vissza ahhoz a 6-os android firmware-t előtte fel kell raknod. Persze ez is TWRP alól.Itt megtalálod mindegyiket.
#11936) Ájvé "Nem, prioritás szerint választ hálózatot,"
Azért javasoltam, hogy kapcsolja ki a 4G-t,hogy ne az legyen az elsődleges amit keres.
A mondat eleji "Nem" mit jelent tessék mondani? -
sxxorp
őstag
válasz
Sprinti83 #11921 üzenetére
Huh, ez egy nagyobb lélegzetű dolog, és jó magyar leírást nem igazán találtam hozzá soha... Röviden: custom ROM felrakása nélkül, tehát (többnyire a jobb esetben stabilabb) gyári ROM-on elérhető sok olyan mélyebb rendszer, illetve app-módosítás, amihez rendszerint teljes ROM-telepítése kellett régebben. Mivel korábban sokszor azzal küzdöttem, hogy bár volt néhány érdekes extra funkció, ami a gyári ROM-okból hiányzott, de a custom ROM-okban benne volt, viszont ehhez vállalni kellett, hogy elviseltem a custom ROM bugjait, hibáit is... Az Xposed ezt az ellentmondást oldotta fel számomra. Emellett az utóbbi években az Android, és így a gyári ROM-ok is elég sokat fejlődtek, így egyre kevésbé volt indokolt egy teljes ROM-csere (főleg a kernel forráskód nélkül) a nem túl sok, de annál hasznosabb funkcióért.
Talán jobban megfogható, hogy konkréten mire használom most az Xposed-et:
1. Greenify [link] : akku üzemidő javítás, hibernálja a háttérben futó folyamatokat, egyelőre jobban, mint bármi gyári megoldás. Annyit használtam a kalózverziót, hogy a fejlesztő támogatásaként tavaly megvettem. Pár mélyebb funkcióhoz a root sem elég, az Xposed-keretrendszer kell.
2. Amplify [link]: visszafogja pár mohó wakelock működését
3. MIUI 8 Tweaks [link] (nem is néztem, h ez pl. van MIUI9-re), az általában használt Gravitybox helyett: rengeteg hasznos módosítás, pl. navbar-on állítható fényerő.
4. PBMC (Physical Button Music Control): bármelyik fizikai gomb átmappelhető, így kiváló MP3 lejátszó lesz a telefon pl. bringán, futásnál)
5. ExchangeSecurityByPass: a cég rengeteg brutális engedélyt kér ahhoz, hogy a céges levelezésemet láthassam telefonon -ez látszólag megadja nekik
Ha van még valami hasznos, amit használtok ne tartsátok vissza -
mpo
veterán
válasz
Sprinti83 #11696 üzenetére
Egy nagy monitoron netezek, de kipróbáltam a 4X-en a két böngésző beállításait, a Chrome kisegítő lehetőségekben lehet a betűméretet csúszkával állítani.
Az előbb csuszkát írtam, ami egy madár. Helyesírás-ellenőrző!
A FF-ban meg a rendszer betűméretét igen-nem lehet kapcsolni. -
törölt tag
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Sprinti83 #11579 üzenetére
Már az orosz fórumon feldobtam a kérdést a backup- al kapcsolatban,de semmi hír még.Úgy látszik minden lehetőségtől el akar vágni bennünket a xiaomi. Egyedüli mentési lehetőség a twrp,vagy root és titanium.Ez visszatesz mindent,de a többi nem.A Google nem rak vissza beállításokat akkor sem ha felrakom a LOS romot.
Csak az app megy visdza beállítás nélkül,pedig állitólag mindent ment az alkalmazásokkal kapcsolatban. -
törölt tag
válasz
Sprinti83 #11451 üzenetére
Végül nem próbáltam a Downgradet
Hagyom így ahogy van. Tény nem a legjobb a szoftver,picit csalódtam a Xiaomiban.
Legalább a Kernel Sourcet adnák ki. Azt se hiszem el hogy az utolsó LOS14.1 lassabb mint az RR. (Hogy lehet official az RR mikor a LOS14.1 meg unofficial?
-
szabeska
addikt
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Sprinti83 #11142 üzenetére
- A 8-as mentést felrakhatod a 9-esre, de a Rendszerbeállítások közül a Beállítások-ból vedd ki a pipát. Ezt ne állítsd vissza. A többi mehet,nem lesz vele gond. A 9-essel már nem fogsz tudni ilyen mentést csinálni mert töredékét menti csak az alkalmazásoknak, úgyhogy erre a 8-as mentésre nagyon vigyázz. Én is azt használom a 9-eshez, ahol adatbeállításra is szükségem van az alkalmazásoknál.
- Csak fastbootal tudsz visszamenni 9-ről 8-ra
- Stabilról devre nyugodtan updaterrel mehet, csak data elvész. (itt jön a mentésed)
- Vice -versa -
-
vince
őstag
válasz
Sprinti83 #4666 üzenetére
A dual sim kezeléshez nincs beállítás, megjegyzi hogy egy számot melyik simről tárcsáztál vagy fogadtál és felajánlja, de néha nem, ez ilyen. Korábban nekem a PixelPhone alkalmazást ajánlották erre a célra, de egyelőre én elvagyok a beépített tárcsázóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest