- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
Igen, bizonyára így van.
Először megpróbáltam egy gyorsítótár törlést, de nem segített.
Következőnek egy teljes adattörlést kellett volna próbálni.
Esetleg más megpróbálja úgy?Más:
A CIB mobilbank új verzióját használja valaki?
Ott azt vettem észre, hogy a csekkbefizetés nem megy, mert a kamera képét nem látja a program.
Valakinek van hasonló? -
stanley00
aktív tag
Erre nagyon pontosan odafigyeltem mert akkor mi értelme lenne az összehasonlításnak. Minden pont ugyanaz csak az üzemidő nem. Egyébként nem titok, a tesztelgetés során kialakult véleményem, hogy szinte 100%, hogy a Runtastic app okozza a problémát. Vagy az annak az indításával elindult folyamatok.
-
stanley00
aktív tag
Nagyon köszi, hogy segíteni próbálsz de én már nem fogom próbálgatni mert belefáradtam. Az utóbbi hetekben tényleg annyi 9-es ROM volt rajta és annyiszor állítottam be újra mindent, hogy belefáradtam. A végeredmény mindig ugyanaz volt. Biztos nálam a hiba, hogy van telepítve valami ami ezt okozza de mivel most 8-on működik úgy normálisan ahogy nektek 9-en ezért most már maradok így. Egyébként bocsi rosszul mondtam a 9.6.2.0 is volt fent és dettó ez volt a helyzet. Mégegyszer köszi!
-
carr
őstag
Gondolkodom rajta egy ideje, de annyira tele van, és időt meg nem erre akarok szánni... de hamarosan kap egy új külsőt/digitizert, és egyúttal azt is megcsinálom. (btw honnan vegyem, melyiket? Az egész 5k körül van lcd+digitizer+a külső köpeny (vagy hogy hívják) valami különbség van lcd és lcd között.
)
-
mpo
veterán
Jakuu:
Csak szolok nekem 7 perc.orso0355:
Nekem tíz perc volt.A telefonom délután 2-től 9-ig többször szólt, hogy csatlakozzak a WIFI-hez, 3-szor kezdte újra a letöltést, aztán visszafejtés következett és újraindult.
A Redmi 4X-em biztos olvasta ezt a kínai könyvet, azért húzta ennyi ideig: A tao tanítása a szerelemről és szexről
Kölcsönadtam, azóta nem láttam.
-
carr
őstag
-
mpo
veterán
Akkor nagyon nehezen kapta meg az adatokat, 4 órájába került.
Pár nappal ezelőtt minden simán ment, (mint ahogy az összes MIUI frissítés) nem is kellett figyelni rá.
Persze megszakíthattam volna, ha ennyire lassú és letöltöm PC-n és rámásolom, de késő bánat.
Amikor OTA-n nem akart jönni, akkor is ezt csináltam. -
Dr.NX
addikt
-
bunnyhu
senior tag
-
Dhampir
félisten
A videós hang nagyon rossz és a képek sem feltétlenül jobbak egy Lumiánál, a felbontáson kívül alaphelyzetben. Ezen kívül jól működnek a dolgok, de vannak kisebb WTF hibák néha.
Ilyeneket nem szabad leírni, mert könnyen jelentkezhet valaki, hogy még erről is a "Camcung" tehet.
-
aelod
veterán
Este tesztelem neked az Open Camerat. Ez az?
-
Azert a beta fw fel is kell tenni valakinek , az azon levo hibak pedig igy legalabb kiderulnek , ez kb olyan mint a w10m-en az insider (csak ott szarnak a felhasznaloi visszajelzesekre a kezdetektol fogva ).. rakd fel a stabil 8.2.1.0 vagy 8.5.2.1 sw es hasznald azt global stabil szinte bug mentes fw . Wp-rol jottem annak a qlasagat semmi sem tudja utolerni ...
-
Vory
csendes tag
igen ez már NAMMIED nem MAMMIED
8.5.2.0 -nál nálam fehér ikonok lettek, érdekes az óra számai is vastagabbak, a merüléssel kapcsolatban egyelőre semmi különbséget nem vettem érszre, az android rendszerem az előzőnél felment már megint 60 % körülire, ami a firissítéssel visszament 30%-ra.
-
vince
őstag
Én nem látok ebben problémát. Combos 4G lefedettségük van, az általuk forgalmazott készülékek B20-kompatibilisek, az átlagember szerintem nem Kínából rendelt telefont használ, a többiek meg B20-as Xiaomit választunk
Az árképzésükről vagy profitjukról nem tudok nyilatkozni: Telenoros (Aidaco) flottából jöttem át egy Telekomos flottába, többet kapok kevesebbért.
-
vince
őstag
Voda esetén jó a 3G lefedettség, a másik két szolgáltató más stratégiát követ: sok helyre egyből 4G szolgáltatást telepítettek (nem ritkán a 800 MHz-es 20-as sáv alkalmazásával), kihagyva a 3G-t. Ajánlom elolvasásra A B20-as 4G nyomában c. cikket. Telekomosként nekem pl. nagyon fontos, lásd a szolgáltató lefedettségi térképét.
-
snyper990
őstag
Ebből a cikkből meg pont az jön le, hogy az, hogy hányszor töltöd és hány százalékról meddig, csak egy kis része a teljes képnek. Pl. 30°C feletti hőmérséklet kb. károsabb, mint a teljes ciklusos töltés. Hello nyár, hello zsebben hordás...
Szerintem fölöslegesen megy a para, hamarabb fog a a legtöbb ember telefont cserélni, minthogy észrevenné az akksi teljesítményromlását (pl. 300 ciklus 3 naponkénti töltéssel számolva majdnem 3 év, és az még mindig csak 10% körüli romlás). Na meg új akksit is lehet venni.
Túl összetett ez a probléma ahhoz, hogy mindenre tudjon figyelni a felhasználó, és fölöslegesen elvesz az élvezeti értékből. Mindenki használja a telefonját ahogy szeretné, aztán ha lesz vmi probléma, megoldja, de addig fölösleges parázni sztem. -
MATEO6600
őstag
Ne keverd meg a dolgot.
A csúcstelefonoknál (pl Samsung S8+) is big.LITTLE archi van, 4 gyengébb és 4 erősebb maggal. És igen ez is 8 mag, meg a 4x-ben is 8 mag van.
Egyik esetben sem klaszterezett, hanem heterogén felépítés van, szóval a rendszer használHATJA mind a 8 magot egyszerre (erősen indokolt esetben). -
emerzee
aktív tag
Oké, legyen igazatok, találtam egy külföldi oldalt, mely szerint 4x 2,45ghz és 4x 1,9ghz a proci belseje. A telefongyártó ezt lenyomta 1400-ra, fogyasztás és melegedés miatt (valószínűleg). Ebből nem kell nyomatni mindet hétköznapi dolgoknál, elég a 4+2, hisz az oprendszer nem zabál annyit. De stressz tesztnél, miért nem megy mind a 8? No, engem ez érdekel.
-
emerzee
aktív tag
Én a PH-n kívül sehol se találtam 4+4 magos leírást, egyetlen külföldi oldalon se, pedig vagy 30-at megnéztem... Értem én, hogy Prohardver, de ez nem azt jelenti, hogy biztos az infójuk... Én akkor fogadok el a neten valamit ténynek, ha a gyártó oldaláról olvasott infóra jut több másik oldal is. (De ez az én gondolkodásmódom...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest