Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
a héten megjelenő fejlesztői verzióban végre be lehet majd állítani az alapértelmezett home képernyőt, nem automatikusan a bal szélső lesz az
-
ORCA58
addikt
Igen arra gondoltam. Nekem is 7-es van rajta és egyáltalán nem merül. A héten keveset használtam 2 ó 20 perc telefonálás 1:43 perc kijelző idő és 95%-ról 28%-ra merült 6 nap 4 óra alatt. Némi WiFi használattal autoszinronok nélkül. Az android rendszer fogyasztása 8,36%-volt. Igaz a használat miatt az energiatakarékos mód módot most bekapcsoltam. Amit kellet kézzel frissítettem.
Vagy nyaraláskor strandon maximum fényerővel 5 óra 37 perc könyv olvasás alatt 100-ról 35%-ra merült + 4,5-óra egyéb mellet.
FR még frissítéskor sem volt, és 1881 órája nem volt kikapcsolva. Talán akkor volt a 7-es frissítésem. -
fjani
tag
Mármint a p9 lite lecserélése ? Amig a 6-os android volt rajta semmi bajom nem vele , mióta frissült 7-re akadozik és nagyon gyorsan merül.Ezért is gondoltam hogy cserélném az emlitett készülékekre.
Megnéztem ma a note 4-et és a 4x-et is élőben, a note 4 jobban tettszett sokkal nagyobbnak gondoltam az 5.5"-t, de nagyon bejött. -
mclane_
aktív tag
Sziasztok,
roppan idegesítő gondom van a telefonommal(Global 32GBs változat), beszéd közben sokan panaszkodnak, hogy nem hallanak. Teljesen random, hogy miután felveszem, vagy beszélgetés közben, de eltűnik a hangom.
Van erre megoldás? Másnak is volt esetleg ilyen hibája?
Köszönöm -
Flyte33
tag
Atmasoltam a nevjegyeket a sim kartyarol a telora is de mostmar duplan mutatja oket nem lehet beallitani h pl.csak a sim kartyan levoket mutassa?
-
lócitrom
őstag
válasz
Vjankovics82 #4488 üzenetére
nem tudom mennyire javallott két egészen más célra kitalált alkalmazást telepíteni pusztán emiatt
-
Jenő76
tag
Sziasztok !
A napokban lett 4 X telefonom, 1-2 kérdés felmerült benne megköszönném ha tudnátok segíteni .1. a telefon hangszórója és a beszélgetési hangszórója is halk, teljes hangerőn van és nekem kevés (nem vagyok hallásérült) az előző LG leon nagyságrendekkel hangosabb és még inkább 2-3 egységet vissza kell venni a hangerőből van erre megoldás más is tapasztalta ?
2. pont az a óra widget ami tetszik abban hét napjai kínaiul jelennek meg
Tudtok valami egyszerű óra widgetet ajánlani ?Leginkább ez a hangerő dolog idegesít a telóban .
Köszönöm előre is a segítséget !
-
vince
őstag
válasz
tamas.nick #4484 üzenetére
A fejlesztői verziókat június közepén frissítették 7.1.2-re, szóval igen, minden jel szerint a stabil vonal is nougat lesz nemsokára.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a 4X fog kapni Android frissítést (Nougat)? Redmi 3-ra is igérték a 6-os droidot, de azóta se történt semmi.
-
Nimda
addikt
válasz
lócitrom #4457 üzenetére
Köszi a segítséget, úgynézki, hogy megjavult, bár nem tudom mitől, mert minden be volt kapcsolva az alkalmazás információ/engedélyeknél, úgy ahogy írtad, csak a fényképezés nem.
Amúgy ajánlatos innen adni az engedélyeket az alkalmazásoknak, nem pedig a biztonság alkalmazáson keresztül?Mert ott aztán simán belezavarodhat az ember, ha nem tudjuk kinek mit állítsunk be.Vagy igazából mindegy? -
vince
őstag
válasz
Viktor0610 #4471 üzenetére
MIUI9-es eu verziót nem próbáltam, de a hu nagyon jól sikerült fogyasztás szempontjából, #4278-ban írtam róla
(#4473) csodavas
szerintem is levegős, cserében nem is redmi 4X-re rakták felKapsz egyébként egy gyári fóliát (hagyományos vékonyat) a nillkin tokhoz, de azt én nem bírtam normálisan felrakni a telefonra.
-
csodavas
tag
Megnéztem a nillkin oldalát, hogy ott mit ajánlanak a redmihez. Ha megnézitek a [linken] szereplő videót, kíváncsi vagyok hogy mit mondotok róla. A végén amikor bemutatja a kijelzőt, szerintem ugyanolyan levegős mint az 1 dolláros kínai társai. Vagy már csak én képzelődöm, az is lehet.
-
light0416
tag
válasz
Viktor0610 #4471 üzenetére
Rendben most akkor kinyitom a bootloadert (1-2 nap), aztán felrakom a EU romot és majd írok újra mi lett, köszönöm a segítséget
-
-
light0416
tag
válasz
Viktor0610 #4469 üzenetére
Ja biztos van benne, csak én vagyok béna miuihoz. Szerintem a 2. javaslatoddal fogok élni és felrakom rá az EU dev-et, valamint szerinted a miuihu romot érdemes?
-
válasz
light0416 #4468 üzenetére
Olyan nincs, hogy nincs benne egy ROM-ban a fejlesztői beállítás.
Beállítások - A telefonról - majd katt sokszor a MIUI verzió során.Ha teheted (nyitott a BL), dobd fel az EU dev.-et/stabilt, azzal szerintem nem lenne semmi gondod.
Zárt BL esetén a nem használt programok letiltása/törlése segíthet.
-
light0416
tag
Sziasztok!
Tegnap nyomtam egy full wipeot a telón, valamint felraktam rá a stable global romot 8.2.12-t mikor levettem a gépről 81%-on volt az akksi, tegnap olyan 16:00 körül, azóta volt benne olyan 30 perc kijelzőidő, reggelre viszont lemerült 40%-ra anélkül h bármit csináltam volna rajta android rendszer 52%-t fogyasztott. Előző 8.2.10-el is akku problémám volt ezért raktam fel rá a legújabbat, lehetséges hogy hibás a készülék vagy ez még mindig csak valami rossz beállítás, illetve rossz rom?
Valamint ebbe a rom-ba már a fejlesztői beállítások sem található, hogy kikapcsoljam a miui optilamizálást.Köszi!
-
DJGABI
addikt
tesómnak valami felső-közép kat huawei van, nem tudom nem-e pont ez, nincs telerakva, de mégis szörnyen döcögős volt még miui-hoz képest is. aztán lehet csak egy újraindítás kellett volna neki, de nekem nem szimpi az a telefon. kedvencem múltkor az volt hogy csak buggal lehetett levenni a képernyőzárat [link]
-
aelod
veterán
Ha a kirin 650 soc P9 lite-ra gondolsz ott erősebb az SoC processzor teljesítmény mivel magasabb órejelen futnak a cortex magok.A redmi 4x-nél viszont a grafikus teljesítménye gyengébb a huawei megoldásának és csak 2 gb ram van benne. Asszonynak pont ilyen van amúgy. Egész jó ketyere.
Az, hogy Note4 vagy redmi 4x, ha már felhoztad a méret parát akkor 4x. -
fjani
tag
válasz
Viktor0610 #4462 üzenetére
Igen arra gondoltam.Csak nehéz dönteni hogy egyiket sem ismerem.
-
Amennyiben a 4 alatt a Note 4-et érted, akkor az én javaslatom a 4X volna.
Azért nem egyértelmű a P9 Lite előnye, mert ott az erősebb procihoz nagyobb felbontású kijelző "jár", de pl. a programok telepítése, ésaz egyéb rendszerműveletek gyorsabbak azzal, ez szinte biztos.
-
fjani
tag
Igen note 4-re gondoltam, csak félek túl nagy lesz a mérete , bár a p9 lite is 5.2, de néha az is kényelmetlen már nekem.Ha mégis a 4x-et választom az nem lesz érezhetően gyengébb mint a p9 lite ? Ha a sokkal jobb a note 4 akkor inkább az lenne a 5.5 meg idővel lehet megszokom.
-
fjani
tag
Sziasztok.Lecserélném a dual sim-es 2016 p9 Lite 16 gb telefonomat erre a 4x-re. Ami tetszik benne az 5", a 32 gb tárhely a 3gb memória.A másik opció a Redmi 4 lenne, csak attól félek a 5.5 " mérete miatt nem-e lenne túl nagy, mert elég kicsi kezem van, tudom hogy a 4-ben erősebb a proci is, csak észrevehető e a napi alapfelhasználásnál. Egyáltalán nem játszok nem nézek rajta filmet csak telefonálás, gps, és a net a lényeg ( böngészés email netbank pl ) Az erős aku sokat nyom a latba.Tehát melyikek javasoljátok: elég a 4x vagy inkább a 4 ?
-
-
Sb4l4zS
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy kb mikorra várható az eredeti rom-hoz global miui9 ota update?
-
Lil21
csendes tag
Írtam már régebben is, hogy én konkrétan imakos fóliát vágtam tönkre, mert a tokjaim feltolták. XD
Páromnak tökéletesen bevált, nem áll el a szélein. Nekem másik üvegfólia lett rendelve, ami a tok miatt direkt kicsi, végif levegõs is volt - de vettem azt a szmötyit, azóta is minden oké vele. ^^
Eleinte a cuccal körbekenve hagyott egy ilyen belsõ-levegõs sávot, de két nap után az is eltűnt. Hirtelen nem tudom linkelni, de párszor már írtak itt róla. Csak azért írom le, mert én kivoltam tõle, mekkora rész levegõs. XDMeg nem tudom, írta valaki, hogy vesz vagy tízféle fóliát, és majd mesél a tesztekrõl, nem tudom, hogy õ elõkerül-e már.
-
lemmy9
őstag
Én is rendeltem fóliát, a képeken kisebbnek tűnt, de felrakáskor elállt a szélein. Ami zavar, hogy alá megy a por, és karcolni fogja a kijelzőt. A fekete peremes üvegfólia is eláll, csak nem látszik, a porprobléma ugyanúgy megvan alatta.
-
csodavas
tag
Amikor megnéztem ezeket a képeket, még a múlt hét előtt akkor tetszett meg ez a nillkin tok azért rendeltem. Meg azt hiszem írtad is, vagy ajánlottad?! Már nem is tudom. Ilyen fóliát is akarnék rendelni, mint amit te is vettél. Csak azt nem tudom, hogy érdemes olcsóbbat venni mint például ezt, vagy mondjuk ezt? Nem bízok ezekben az olcsóbbakban valamiért, a vége szerintem úgyis az imak lesz. Ha van esetleg valakinek véleménye ilyen full kijelzővédővel akkor azt szívesen fogadom.
-
vince
őstag
Én nem látok ebben problémát. Combos 4G lefedettségük van, az általuk forgalmazott készülékek B20-kompatibilisek, az átlagember szerintem nem Kínából rendelt telefont használ, a többiek meg B20-as Xiaomit választunk
Az árképzésükről vagy profitjukról nem tudok nyilatkozni: Telenoros (Aidaco) flottából jöttem át egy Telekomos flottába, többet kapok kevesebbért.
-
vince
őstag
Voda esetén jó a 3G lefedettség, a másik két szolgáltató más stratégiát követ: sok helyre egyből 4G szolgáltatást telepítettek (nem ritkán a 800 MHz-es 20-as sáv alkalmazásával), kihagyva a 3G-t. Ajánlom elolvasásra A B20-as 4G nyomában c. cikket. Telekomosként nekem pl. nagyon fontos, lásd a szolgáltató lefedettségi térképét.
-
Nimda
addikt
Ha valaki használ, MiBand2-t, mit állítsak be az engedélyeknél, hogy az sms-t jelezze a kütyü?Minden mást értesítést jelez, csak ezt nem.A MiFit alkalmazásnak látszólag minden engedélyt megadtam mégsem jelzi.
A teló az első indítás után frissült a 8.2.10-re.Ilyenkor érdemes csinálni egy gyári visszaállítást, vagy nem érdemes vele foglalkozni?
-
lócitrom
őstag
válasz
pinnacle #4439 üzenetére
ja szóval akkor nem keveset olvastál
mikor bejött a 6. havi készlet az elején feladtam a felmérést. egészen sokáig húzódott a gyártás, de úgy sejtem azóta sincs BOE.
annyit egyébként hozzátennék, hogy volt szerencsém egy J5 2016-tal összemérni az EBBG-t és ahhoz képest, hogy az AMOLED nem tudtam volna kijelző szempontjából a Samsung mellett dönteni. az okát nem tudnám megmondani. én azt hittem fehérebb képet ad, de nem. a kontraszt tűnt az egyetlen előnyének és talán egy kicsit a határozottabb fényereje.
-
carr
őstag
@pumba sosem foglalkoztatott. Gyors a 2g is ha azt veszem h legalább van. De persze a 3g is elég.
Mobilnet nálam kimerül chat, és email funkcióban. Talán némi böngészés.
@mdraco nem. A két sötét sáv alul a két éjszakát jelzi mikor a lakásban vagyok mert ott gyenge a térerő..
Majdnem 3 nap. -
lócitrom
őstag
válasz
valaki_xy #4432 üzenetére
bootloader miatt nem kötekedik az OTP alkalmasás, sem más alkalmazások. root és/vagy TWRP (vagy más egyéb nem gyári recovery) miatt akadékoskodhat. zárni nem kell, viszont újratelepíteni igen. olyan rendszer, amelyik eleve tartalmazza a fentieket, azzal valóban nem fog menni.
-
valaki_xy
tag
Sziasztok!
Fastboottal global developelre váltottam, meg is vagyok vele elégedve, meg minden, de szeretném visszazárni a bootloadert az OTP ujjlenyomatos belépés miatt. Találtam is több megoldást, azonban az lenne a kérdésem, hogyha visszazárom, akkor hogyan tudom újra kinyitni, ha esetleg vissza akarok váltani stabilra? Mi Unlockba belépek, és ugyanúgy?
Köszi a segítséget -
pinnacle
nagyúr
válasz
Bambuszpro #4430 üzenetére
Köszi! Tényleg 2 fajta kijelzővel gyártják a 4X-et? Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb minőségű?
-
tibyke
tag
hali,
nincs esetleg valakinek elado ipaky 3in1 arany tokja?
itthon sehol sem talalok, kinabol meg 30-40 nap lennekoszi!
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Telefont vennék, a Samsung J5 (2016), illetve a Xiaomi Redmi 4X 32 GB|3 GB-on gondolkozom. Nekem a kijelző minősége, stabil GPS vétel a fontos, illetve az, hogy a gyári szoftverrel is jól működjön. Előfordul valami különösebb probléma a telefonnal, vagy nem tapasztalatok semmi ilyet?
Van valami jó vétel, én ezt találtam. -
Flyte33
tag
Azt vettem eszre h eleg hamar melegszik a telo,nektek is?Es nem mukodik az a funkcio h mikor hivnak es megforditom fejjel lefele le kellene nemuljon de csak zenel,nektek mukodik ez a funkcio?.Meg nem tudja valaki h kell USB-rol PC-re masolni.Semmi nem jelenik meg mikor csatlakoztatom a gephez.
-
mdraco
őstag
Felraktam a miui 9 china-t, első lépésben beállítottam az angol nyelvet, de utána felugrott valami, fene se érti.
Aztán megpróbáltam ez alapján google play-t rakni. Harmadik lépésben megakadt.
Azt hiszem megy vissza a global miui 9... -
pasztoha
tag
Sziasztok!
A telefon képernyőjét hogyan lehet tv-re, laptopra kivetíteni?
-
vince
őstag
válasz
csodavas #4406 üzenetére
A nillkin hibátlan, ha nem zavar, hogy alul és felül nem öleli teljesen körbe a telefont.
-
Jakuu
őstag
válasz
shifty! #4405 üzenetére
Van ami jol fut, valamely jatek kevesbe. Sajnalatos modon az emulator a qualcomm procikon lassabban fut, valamilyen oknal fogva. Meg nemely samsung s7 telefonok tulajai szerint is (allitolag qualcomm driver hiba okozza) , de azert par beallitassal javitani lehet a helyzeten. Persze vannak olyan jatekok is, amik teljes mertekben jatszhatok es olyanok is, amiknel leesik az fps. Ezert is vartam a vulkan apit, ami jo irany lesz, ha a bugoktol az emulatorban megszabadulnak, mert neha kepvibralas erzekelheto, ami openglnel nem, viszont a teljesitmeny sokkal jobb lenne.
-
csodavas
tag
Megérkezett az óccó csínai tok a redmire, hát srácok ezt kifogtam megint. Én kék színűt rendeltem, ezzel szemben lilát kaptam, ráadásul hibás is egy kicsit. ezt rendeltem és a képeken láthatót kaptam. Remélem a nillkinnel ilyen problémák nem lesznek. Minőség ügyileg egyébként annyira nem rossz.
-
Jakuu
őstag
Most mar 100%,hogy a vulkan api mukodik a telefonon miui9 alatt. Az uj ppsspp-ben (psp emulator) kivalaszthato es lenyegesen gyorsabb lett a megjelenites. Igaz meg erosen bugos, mivel tesztverziorol van szo es nem vegleges kiadasu emulatorrol. De mint irtam joval magasabb fps szamokat kaptam, mint opengl alatt, esetenkent akar 25-30 szazalekkal.
-
aelod
veterán
válasz
Vjankovics82 #4400 üzenetére
Minden olyan appnál be kell állítani a rezgést ahol szeretnéd, hogy jelezzen. Viszont ha lenémítod nem fog rezegni, csak hívásnál és sms-nél. Viber, messenger ilyenek felejtős global stable-ön legalább is ez a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest