Hirdetés
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Szia,
többször költöztem már így. Nem kell hozzá Mi fiók. Wifi kapcsolatot csinál a 2 tel közt és mindent átvisz. Beállításokat (1-2 kivétellel), képeket, zenéket, appokat (ami támogatja, sajnos nem minden), háttérkép beállítást nem(!), és az app-ok helyét is a kezdő és a többi képernyőn, wifi hálózatok+jelszavak is mennek 'asszem. Ujjlenyomat, meg lezáró jelszó nem megy. Amelyik app nem támogatja, annak a helye üres marad úgy emlékszem. App-ok beállításait úgy emlékszem, hogy nem viszi át.
Más:
Továbbra sincs senki, aki tudna ajánlani privátban egy kipróbált kijelzőcserés szakit?
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Sziasztok!
Az előzmények miatt a jövő héten váltani fogok egy Redmi Note 5 4/64-re.
Kicsit sajnálom, mert szerettem ezt a telefont...
A telefonban van ez a "Mi Átköltözés" funkció.
Ez hogy működik, és mit küld át? Mire figyeljek oda?
Minden beállításom, file-om telepített app-om, stb... átmegy?
(Nincs MI fiókom - ha ez számít, legfrissebb, hivatalos gyári rendszer) -
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Akkor nagyon nem volt szerencséd ezzel a repülős üzemmóddal. Nekem is repült nagyon még az elején, amikor nem volt rajta védőtok. Anélkül gyakorlatilag lehetetlen kezelni, annyira siklik ki a zember kezéből.
Többen már az előző frissítésnél is pozitívumokat írtak, azt leszedtem én is. Működik minden.

-
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Azt vettem észre, hogy azóta mintha gördülékenyebben menne a telefon.
Ez, ha nincs semmi gond, akkor csak érzésre van így. Ugyanez van, amikor valaki frissíti a Linux disztrója verzióit.

Nagyon szerettem ezt a telefont, de ezek után lehet, hogy váltani fogok - nem tudom, megéri-e még egy üvegcserébe befektetni...
Sajnos rossz hírem van, kivéve ha strapamobilt veszel.....
-
tobias40
veterán
válasz
Csigusz 1
üzenetére
Korábban ez már itt jeleztem de nem kaptam rá választ.
Nem akarom ki-be kapcsolgatni de azért jó lenne látni az állapotát a kapcsolón!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fura gondolat hogy azt hiszitek egyetlen szállítmányt rendelnek és ennyi. Csak az előző szállítmány fogyott el, az újból lehet rendelni gond nélkül.