- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Csigusz 1 #23325 üzenetére
Sziasztok!
Az előzmények miatt a jövő héten váltani fogok egy Redmi Note 5 4/64-re.
Kicsit sajnálom, mert szerettem ezt a telefont...
A telefonban van ez a "Mi Átköltözés" funkció.
Ez hogy működik, és mit küld át? Mire figyeljek oda?
Minden beállításom, file-om telepített app-om, stb... átmegy?
(Nincs MI fiókom - ha ez számít, legfrissebb, hivatalos gyári rendszer) -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
ubyegon2 #23326 üzenetére
A korábbi frissítések után nem tűnt fel semmi gördülékenység, sőt, néha rosszabb lett, mint volt.
Nem kell strapamobil, amióta mobilt használok - közel húsz éve - ez volt az első telefonom, ami megsérült. Sajnos ilyesmi bárkivel előfordulhat. Az összes többi telefonomat szinte újszerű állapotban adtam tovább.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
ubyegon2 #23324 üzenetére
Tegnap hajnalban nekem is a szokásosnál sokkal lassabban (kb. 1 óra alatt) jött le a frissítés. azután már minden a szokásos mederben ment. Azt vettem észre, hogy azóta mintha gördülékenyebben menne a telefon.
Más:
Néhány hete lejtettem betonra a telefont, és eltörött a kijelzője. Kicserélték és BOE üveg került bele. Napfényben nekem sokkal rosszabbnak tűnt a láthatósága, mint a korábbi EBBG volt. Valamint később vettem észre, hogy a fő kamera élességállítása nem működik! Szerencsére "végtelen" állásban ragadt be, így azért többnyire tudok képeket készíteni, de kb fél méternél közelebbi objektumról nem lesz jó a kép.
Nem tudom, hogy ennek mi köze lehet a kijelzőcseréhez, de azóta ilyen.A régi képernyőn sosem volt semmi védőcucc, mégis olyan volt másfél év után is,mintha új lenne.
Az új üveg másnapra össze-vissza karcolódott, pedig csak normál körülmények között volt használva - nem is értem, hogy mitől karcolódott be. Azonnal tettem rá védőüveget egy mobilos boltban.Tegnap pedig feltűnt valami újabb furcsaság! Jobban megnéztem, és láttam, hogy a kijelző keresztben elrepedt! A védőüveg meg ép maradt...
Most nem ejtettem le, egyáltalán semmi extrém dolog nem érte - nem tudom, hogy mitől repedt meg.Nagyon szerettem ezt a telefont, de ezek után lehet, hogy váltani fogok - nem tudom, megéri-e még egy üvegcserébe befektetni...
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap előtt megtörtént, ami még eddig soha: kiesett a kezemből a telefon és a betonnal történő találkozás némileg átalakította a kijelző struktúráját...
Minden működött, csak baromi ronda és idegesítő volt. Ezért tegnap elvittem a Szu... utcai kijelző-szervizbe.
Kb. 25 perc alatt kicserélték, helyben megvártam. Mivel még nem kötött meg a ragasztó, úgy kaptam vissza, hogy a kijelzőn rajta volt egy nála jóval nagyobb fólia, meg három postás-gumi. Azt mondták, hogy kb 2 óra múlva vegyem le - ezt be is tartottam. Ja, és még a szervizben újra kellett indítani a telefont, mert nem működött az ujjlenyomat olvasó - meg még ki tudja, hogy mi. De azt mondák, hogy ez normális dolog, mert kijelző-csere után a telefonnak újra kell konfigurálnia magát...
Utána kezdtem el nézegetni. Ami elsőre feltűnt, hogy kicsit kisebb a fényerő. Most fel kellett húzni maxra, hogy jól lássam. Azután az is feltűnt, hogy az értesítő LED kékes fénnyel világít! Jobban megnézve látszik, hogy RGB! Eddig sima, hideg-fehér LED volt benne. Azt is észrevettem, hogy a "gombok" ikonjai tükrösek, krómozottak lettek - eddig szürkék voltak, néha alig lehetett meglátni a gombokat.
Belemásztam a telefon lelkébe és kiderült, hogy az eddigi EBBG kijelző helyett BOE kijelzőt kaptam!
Az érzéseim vegyesek: szerintem nem jobb a képe, mint a réginek és a fényerő is halványabb.
Viszont az értesítő LED sokkal erősebb, észrevehetőbb lett és a gombokat is jobban látni. -
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
rohamkocka #20481 üzenetére
Nálam jelez. Két SIM van benne, más-más jelzőhanggal és rendben működik.
Mindkettőre egy-egy gyári hangot állítottam be. -
Csigusz 1
aktív tag
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
bunnyhu #11287 üzenetére
Az enyém éjjel a töltőn volt. Hajnalban frissítettem, azután újra feltöltöttem 100 %-ra.
Azóta volt kb 40-50 perc zenehallgatás fülessel, 10 perc telefonálás, dual SIM, ez-az megnézése, és most 96 %.Más: Tényleg eltűnt a GPS kapcsoló widget? Nem találom! Csak a redőnyt lehúzva tudom aktiválni...
Valamint a BT kapcsoló widget sem kapcsol be-ki, hanem odavisz a BT-menühöz. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
kriszbon #7068 üzenetére
Olvasom a hozzászólásokat, de én nem nagyon írogatok ide, mert nekem semmi gondom nincs a telefonnal.
Nem mókoltam benne semmit - ha jön frissítés, az ráengedem. Amióta belaktam, rendben teszi a dolgát, hibajelenséget nem észleltem, meg vagyok elégedve vele. Telenor és Tmobil SIM-mel használom, többnyire 2G-vel. Akkor teszem 4G-re a Tmobilos slot-ot, amikor WiFi nélkül netezek.
A Bluetooth is több eszközzel van párosítva, azoknál sem jelentkezett eddig semmi probléma.Szóval én kb. 3 hónapja elégedett user vagyok!
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Szállító76 #3284 üzenetére
A HDR módot szoktam használni, attól nekem nem fagy le. Panorámát még nem használtam.
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet alkalmazásokat letiltani?
Akad néhány gúglis cucc, meg MI-s, amik gyárilag a telefonon vannak, de az életben nem fogok használni.
Ha már root nélkül nem tudom kitörölni, legalább blokkolnám őket. -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Krisszalai #2789 üzenetére
Nekem nagyon bejött!
A telefonnal együtt rendeltem, úgyhogy 0 Km-es korától rajta van a telefonon.
Elsőre megijedtem kicsit, mert nagyon passzentosan megy fel, de viszont - ha már rajta van - olyan, mintha a telefon része volna, semmi lötyögés, semmi elállás, nincs elmozdulás.
Kinézetre is, tapintásra is minőségi érzetet ad.
Jók, hogy a gombok külön alkatrészek.
Egyetlen problémával találkoztam: a kialakítás miatt nem megy bele bármilyen csatlakozó, mind az USB, mind a Jack csatlakozóba csak vékonyabb fajtát lehet betolni - ez az USB-nél még nem is annyira probléma, de a fülhallgatónál már gondot jelenthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest