Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
dometomi10 #7696 üzenetére
[eustock] itt találod az email címet: info@eustock.eu
-
hzsolee
őstag
válasz
Ha az elérhetőségre kattintasz, van egy lista:
"Xiaomi Redmi 4x (fekete) várható beérkezés: rendelés alatt, jelenleg nincs beérkezési időpont."
-
orso0355
őstag
válasz
Igen, ezt náluk jobban senki nem fogja tudni megmondani.
-
aelod
veterán
válasz
Mondjuk, hogyha a kérdésed az eu stocknak tennéd fel beljebb lennél
-
dometomi10
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy elérhető lesz-e még a 4X az eustocknál és ha igen, mikor?
Köszi a választ -
starr
őstag
Hétvégi értékelhetetlen családi videók készítése után kipróbáltam ezt a Videó felvételek hangjának javítására. Elsőre úgy tűnik működik. TWRP kell hozzá.
-
sxxorp
őstag
Ebből a mega Xposed post-ból. Én egyelőre 8.5.2.0-án állok (Xposed használata esetén nem érdemes sietni, múlt héten lett hivatalos Nougat-alapú Xposed, és számomra több Xposed-modul kompatibilitása fontosabb, mint amennyi marginális pluszt a a MIUI, vagy akár az Android főverzió növelése hoz), ezért:
1. katt Section2-re
2. ezen belül MIUI 6/7/8 BASED ON Android 6.0.X only: itt megtalálod az Installert és a megfelelő Framework-öt is: nekünk arm64.
Ha más kell, meglesz, elég durván lefedi a témát a poszt.A Nougathoz jöjjön ki:
1. 4X-re a Nougat-alapú Stable
2. a hivatalos Rovo-féle Xposed MIUI9-es verziója
Némileg szerencsés, hogy időben ezek most úgy tűnik eléggé összecsúsznak számunkra.MIUI 8 Tweaks: a MIUI Gravity Box-a, számtalan lehetőséget ad az ingyenes verzió is:
- akár 9 kapcsoló az értesítési sávban 4 helyett (megelégedtem 6-tal)
- akár 6 sorban (mennyi van az alap verzióban 12? itt akár 54 - ha van annyi)
- az órát jobb oldalon szeretem
- Adjust brightness by swipe on statusbar!!
stb. rengeteg minden állítható: Google Play -
zibo73
aktív tag
Sziasztok!
A fizikai gombok világítását hogyan lehet bekapcsolni?
Köszi! -
sxxorp
őstag
válasz
Black_Raven #7672 üzenetére
Automata fényerő: amíg érdekelt, addig is Lux-ot, vagy Yet Another Auto Brightness-t használtam. De egy plusz app, plusz fogyasztás, csak erre. Aztán rátaláltam Xposed alatti Gravitybox-ban egy olyan opcióra, hogy a simán csak a képernyő felső sávján, a Status Bar-on simítva állíthatom a fényerőt, nem kell menübe menni (ha jól emlékszem Sony-n nem volt kint még az értesítési panelen sem)!
Na ez nem működik 4X-en. DE ott van MIUI 8 Tweaks Xposed-modul, ami tudja, tehát nem kell legördíteni sem az értesítési sávot, ahol van Status Bar, azon simítva állíthatom bármikor a fényerőt (a Gravitybox megoldása annyival volt kifinomultabb, h letiltotta a peek-et, vagyis azt, hogy a Status bar érintése azonnal elő kezdi csalni az Értesítési sávot, de a MIUI 8 Tweaks megoldása is teljesen élhető), nem kell lehúznom a panelt, ennél jobb nincs -
szabeska
addikt
Ha jon majd a vegleges 9, dirty flash-el mehet a fejlesztoire?
-
bladerrr
csendes tag
válasz
Black_Raven #7658 üzenetére
Bevan kapcsolva hiába ..ill. 3ujjas képernyő rögzítés is bevan az sem megy..🤔
-
mpo
veterán
válasz
spiderpig820 #7674 üzenetére
Kösz, fölraktam.
-
atosan
veterán
válasz
Black_Raven #7681 üzenetére
Maga a rom az a legfrisebb, a leírásod adta az ihletet
Eddig megérte, tényleg jobb
Nem hinném, hogy lesz vissza.
-
atosan
veterán
Ajha, gyorsan ment a global stabilról a devre az átállás ez alapján. Köszi DarthFader
-
carr
őstag
A kis sunyi. Frissítette magát MAMMIED-re anélkül, hogy akartam volna. Egyik reggel pin-t kért, meg feloldó mintát... mondom mi van....?
Na mindegy. egyelőre marad. :/ Nálatok van észrevehető para az újjal? -
biztos 1000x kérdezték. Bocs. Gondolkodom egy ilyen telon. Most egy lenovo A2010-et használok ha vkinek mond valamit... A telo mint látszik nem státusz szimbólum nekem, telefonálok meg netezek (yutube, meg insta, fórum) fényképezés. Nem játszom. Melyik változatot válasszam. Megéri nekem a 4/64? Vagy bőven elég a 2/16?
-
Black_Raven
veterán
válasz
szabeska #7668 üzenetére
A heti frissitésekhez mérten sok minden változott ill. javitották. Ránézésre van benne sztem 3×annyi munka. a valóságot meg ők tudják csak.
mpo: azért nem használom én is az aut. fényerőt, mert idáig 1 telefonon sem találtam megfelelőnek. Mert alapból mind túl sötét(nekem) az utcán vagy kint meg fölöslegesnek tartom a max fényerőt, amikor 30-on is látom. Ezért ezt is fix kb 15-20% körül van. Ha meg szükségem van a vad napsütés miatt, tolok picit rajta. És így mindig jó. Nem egy sensor dönti el, mi jó nekem.
-
mpo
veterán
A lebegő labda megtréfált, mert egy vízeséses zöld háttérkép lett próbából a kezdőképernyő.
Nem emlékeztem, hogy bal vagy jobb oldalon hagytam (a bal) és ott a zöld faágakon semmilyen fényerő beállításban nem lehet látni. Megnéztem, be volt kapcsolva, kikapcs, vissza és újra keresés.
Más háttérképen is előjöhet még.
Az auto fényerővel befejeztem, elég volt a szórakozásból.
Eddig is én húztam a csuszkát, ezután is én fogom. -
Jakuu
őstag
-
-
atosan
veterán
Jól látom, hogy a képernyőzár hangját nem lehet külön szabályozni?
-
mpo
veterán
Kíváncsi leszek mikor javítják ki a WPA2 hibáit és kapjuk meg a frissítést.
[link]
A routeremben is a legfrisebb firmware van, februári. -
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #7661 üzenetére
Kínai nemzeti ünnep volt, vagy mi, ami 2 hétig tart, azért kellett ennyit várni
Persze az őrült kínaiak lehet, hogy dolgoztak ettől függetlenül, legalábbis a Xiaominál
-
Black_Raven
veterán
Persze lehet mind2 irányba. Nekem mindig átrakta. Simán home és húzom, nem kell hirtelen, nem kell ezerrel, simán áthúzom és kicsi a kép. Neked gondolom a matt fólia miatt nem érzékel rendesen. Amúgy én se használom, csak megnéztem működik e rendesen és igen. Mint minden más.
lócitrom: igen jól mondod, kevés az 1 hét a rendes hibajavitásokhoz, gondolom azért kellett most is 3 hetet várni a "Heti" frissitésre. De megérte mert a jóból, nagyon jót csináltak...
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #7658 üzenetére
Még gyári fólia van rajta, kipróbáltam az egykezes bekapcsolást. (nekem nincs rá szükségem).
Kb. 5-ből 3-szor sikerül, csak erőteljesen és gyorsan kell csinálni. A beállításokban az animáció mutatja, hogy balra és jobbra is lehet a Home gombtól húzni az ujjad, majd balra vagy jobbra helyezi a kisebb képernyőt.
De én ezt két kézzel csináltam.
-------------------
Tudna valaki bevált ingyenes appot ajánlani a forgalomszámlálásra, nekem csak a perceket kellene figyelnem. -
bladerrr
csendes tag
válasz
SenorGrande #7652 üzenetére
Szia enyém is eustock-os 1hetes nekem is nagy 4.5c után de bíztam az egykezes módba ami nekem nem müxik neked nincs gond vele?
-
Black_Raven
veterán
válasz
SenorGrande #7652 üzenetére
Ez neked nagy dög. átllagos méret 145×72 ez meg 139.5×69.6, tehát kicsi.
-
mpo
veterán
Mivel a fóliám legalább 10 nappal megelőzi a tokot, a helyes felhelyezési sorrend érdekelne,
fólia majd tok vagy fordítva.
(csak nehogy a viccel válaszoljatok: Mi van fáj? Nem, éppen fordítva. Jáf?) -
-
Tomek979
tag
válasz
Black_Raven #7624 üzenetére
Fekete és EBBG.
-
mpo
veterán
Újra megnéztem az összefoglalót, 4 nap használat talán többet megértek belőle.
A mall.hu-s telefonom
Model: MAG138 vagyis B20
------------------
OFF
Most szívat a dpd egy másik csomaggal, reggeli emailben 14:27-15:27 között szállítják.
Hazaértem 14:15-re.
Jött az email sikertelen kézbesítésről.
Nagy nehezen utolérték a futárt, 16:00 után jön, a megadott idő előtt jött és elment.
Akkor meg mi a márinénitérdekalácsáért írnak időintervallumot, ha egész délután várni kellene?
OFF -
sxxorp
őstag
válasz
lócitrom #7639 üzenetére
A Sony jellemzően kékes képernyője után, sokkal kellemesebb, emberibb (melegebb) a Redmi 4X sárgás képernyője, amin ezen felül több app-ot (szótárak, FBreader, ezPDF, feedly, Onenote) a még pergamanesebb, szemnyugtatóbb állandó Olvasói módban használok - én örülök az EBBG-nek
mpo: Ja, bocs, hogy túl sokat néztem a Xiaomi-ba, hogy meg tud különböztetni hangmintákat - akkor tényleg konkrétan csak kiáltani kell
pl. az egyik haverom hajtogatta, hogy 'ikszboksz' és azt hitte, h nem jó a Kinect, mert nem aktiválódott - persze, mert helyesen 'ekszboksz', ott nem volt mindegy, több mint egy évtizede.
-
DJGABI
addikt
a fotózás valami tetű lassú. a gyárival kb instant volt, itt egy 2-3 mp míg exponál, addig simán bemozdulhat...
egy appot aminél fontos lenne hogy a háttérbe fusson ilyen fél óra után kilő. ennél még a miui is tovább tartotta memóriában. most láttam van a feladatkezelőben pin gomb, majd megpróbálom azzal is.
amúgy akku időben az én felhasználásommal sztem ez se fog tudni 6 óránál többet. mondjuk nem merül indokolatlanul se.
-
Nyugger001
csendes tag
Üdv! Lenne egy kérdésem,amire magamtól nem találom a megoldást. Éspedig: egy hangalap nevű alkalmazás állandóan bejelentkezik.Az lenne a lényege,hogy beszéljek a mikrofonba,és ha vissza akarom játszani pl., hogy azt a kutyafáját, minden lehetséges ehhez kapcsolódó értelmezést szólást stb.ki ír.Ezt szeretném kiiktatni,mert nagyon zavar,hogy rendszeresen visszatér minden nap.Köszönöm a segítséget előre is.
-
Dhampir
félisten
válasz
kaposznyak #7641 üzenetére
Nekem a Luanke Brushed Finish Soft Case - Black szimpinek tűnik, de tapasztalatom nincs róla.
-
orso0355
őstag
válasz
A kereső odafent nagyon hasznos ezekben a témákban!
-
fradi81
veterán
válasz
Olyat vegyél ami tetszik. Voltak már linkelve
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.
Milyen tokot ajánlanátok hozzá?
Fóliázni nem akarok.
-
hzsolee
őstag
válasz
Black_Raven #7637 üzenetére
Okés, még egy kérdés, aztán szerintem átléptem a mai lúzer kérdések határát. A hálózatvesztés monitorozására mit ajánlasz? Néztem ilyeneket az áruházban: 2g3g4gLTE monitor, Cell signal monitor. Csak azért kérdezném mert szintén írták korábban, hogy létezik ilyen jellegű hiba...
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #7628 üzenetére
Én nem vagyok ilyen bátor, amíg ez nem jön meg, marad a gyári fólia.
EazyGuard Xiaomi Redmi 4X gyémántüveg képernyővédő fólia (Diamond Glass).
A tok árát visszautalják, máshol kellett rendelnem, az meg talán 26-án jön, de legalább tetszik.A Main camera: s5k318_ofilm
De ha fotózni akarok, akkor fotóstáska+állvány.
Ne kössetek belém, hajthatatlan vagyok. Ez mind igaz rám:[link] -
pcnet
addikt
válasz
hzsolee #7633 üzenetére
Itt linkeltem egy leírást, ami alapján ADB-vel is meg lehet adni a jogokat a Wakelock Detectornak. De ha nem értesz a roothoz, akkor ADB sem a barátod.
Kamerát ugyan azzal a kóddal tudod megnézni Device infónál, mint a kijelző típusát. Vagy kernel verzióra tapicskolj párat, úgy is behozza.
Senki nem mossa le rólam, hogy ma nem hozzászólást gyűjtök!
-
hzsolee
őstag
válasz
Akkor az a detector felejtős, nem értek a rootolgatáshoz.
Azt hol látni, hogy a kamera milyen?
Nekem is fekete, boe. Megtennéd, hogy egy rajztűvel huzol egy átlót? Akkor nem vacakolnék a glassokal...
A térerő keresés miatt kérdeztem korábban, hogy mit jelentenek a színek... -
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #7630 üzenetére
2017.08
aelod: BOE színei inkább kékesek, míg EBBG kicsit sárgásabb. Előző 4X-en EBBG volt, a jelenlegi BOE. Mikor vásárlás után megnéztem és láttam, hogy BOE, nagyon megörültem, de hosszú távon kényelmesebb a szememnek az EBBG. Előző tulaj fólia nélkül használta, teljesen hajszálkarc mentes, de azért rendeltem eBayről egy fóliát.
-
szabeska
addikt
válasz
Nekem is dettó ugyanez, kijelző, kamera, no karc
apróról vettem bontatlanul 38k-ért, 1 hónapja
I5s-t váltott, szóval ráfizetnem sem kellett
2017.08 van a dobozon.
-
aelod
veterán
válasz
És mi a difi a BOE és nem BOE közt?
Enyém samu kamerás. És karcolódik -
pcnet
addikt
válasz
Wakelock Detectornak lehet adni jogokat ADB-n is. S7 topicból linkelem a leírást, remélem a kolléga nem bánja. (De Googleben is van rá találat.)
mpo: Köszi!
-
mpo
veterán
Kedvedért kipróbáltam, nem bugos, csak lassú, 2-3 sec alatt vált.
Ami félrevezetett, az a fényerő csuszka, ami változatlanul ott marad, ahol volt, ha az auto fényerő aktív.A tesztelés eredménye, hogy az auto fényerő csuszkájával a maximum fényerőt állítom be és ehhez képest dolgozik auto módban.
Majdnem minimumra tettem és akkor is így működött, de akkor nem lehet látni semmit se sötétben se szabadban. -
aelod
veterán
válasz
Enyém is fekete de nem BOE.
ili9881c_HD720p_video_Ebbg -
Black_Raven
veterán
-
mpo
veterán
válasz
Dhampir #7607 üzenetére
Mall.hu-ban 10.05-én rendeltem, 12-én jött meg.
"Az ingyen házhoz szállítás a standard kiszállításnál hosszabb időt vehet igénybe."Xiaomi Redmi 4X, 3GB/32 GB, Dual SIM, Fekete 43 900 Ft
Android 6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.5 stabil
8.5.2.0 (MAMMIED)Kijelző:
hx8394F_HD720p_video_BOEAz Auto fényerőt kikapcsoltam.
-
pcnet
addikt
válasz
Dhampir #7607 üzenetére
Nekem is BOE kijelzős példányom van. Fekete színű, 1 hónapos, Eustockos vásárlás.
lócitrom: Telekom topicban 1 hete kértem segítséget, de nem látogatom rendszeresen a topicot.
hzsolee: Nelem 3%ot merűlt éjszaka 6 óra alatt. Wifi be volt kapcsolva, 4G-n vagyok, 50-60%-os térerővel.
-
atosan
veterán
válasz
hzsolee #7610 üzenetére
Tegnap este tettem töltőre. Majd szabadnapomon tudok reális eredményt. Melóban silány a térerő, ha elfelejtem repülőbe tenni, szívja az állandó térerő keresés az aksit rendesen, de ez mindegyiknél így volt. Az első teljes feltöltésből 6 óra SOT jött ki, 27%-nál tettem töltőre.
-
hzsolee
őstag
-
Dhampir
félisten
Mostanában vásárolt valaki BOE kijelzős példányt, előfordulhat?
-
Black_Raven
veterán
Az FRP-hez tegyük hozzá, ha rom cserénél, nem jelentkezel ki, vagy elfelejtesz kijelentkezni, semmi gondod nincs belőle addig amíg ugyanazzal a fiókkal jelentkezel be, ami előtte is a telón volt. Lehet több fiók is. Tehát eladásnál persze hogy gond és használhatatlan lesz a teló, mert az új tulajdonos nem a Te fiókoddal fog bejelentkezni, úgy viszont azonnal letiltja. Viszont a Google fiókból kijelentkezés mégis a biztosabb mert attól függetlenül, hiába ua a fiók mégis szivat, mert bekérhet további azonositást(biztonsági kérdést, másodlagos email cím stb)és ha ezeket elfelejtetted, vagy nincs kéznél szintén kint maradsz. Viszont ezt nagyon ritkán játsza el.
-
lócitrom
őstag
ehhez még annyit, hogy már csak azért is vannak kételyeim, mert míg Linux alatt jó pár béta alkalmazást használok ott nem érzem magam annyira bajban, ha hibára fut valami. általában a visszajelzésre reagálnak és orvosolják is az esetek egész nagy hányadában. míg MIUI esetében néha moderátorokkal kell vitatkoznom. sokuk nem kompetens, de kétségbe von mindent. nem foglalkoznak a problémával többszöri jelzésre sem. már azon is agyaltam, hogy itt verbuválni kellene egy bandát, mert elnézve a régióból érkező hibabejelentéseket nem csodálom, hogy igazából vitáig sem jutnak el a bejelentéseink.
(#7604) pcnet
erről eddig nem tudtam. de akkor ennek okán érdemes lehet kilépni.
OpenWRT? Telekom? mert az említettekben én sem jártam. de mindegy is. itt nem nehéz a másokba botlani. -
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
Bár elvileg, holnap este már nyithatok bootloadert is...
"újratelepítés előtt egyébként nem kell leválasztani semmilyen online szolgáltatást sem."
S7 topicban olvastam, hogy 6.0 óta ki kell jelentkezni factory reset előtt, mert kizárhatom magam a készülékről. (Factory Reset Protection) Egy konkrét eset is volt, mikor egy fórumtag el szerettem volna adni a telefonját, de nem jelentkezett ki. 24 órán át nem lehetett belépni a telefonra, így nem is tudta eladni. A vevője nem tudott annyit várni. Ezt a YT videót linkelték anno, mint megoldást.
"ja igen. amibe te beléptél az a bootloader menüje. ahogy írták váltani lehet angolra."
Jártam recoveryben is.
Itt csatoltam is róla képet.
ADB és Fastboot ismeret valamilyen szinten megvan, így e módszer felé is nyitott vagyok. Nexus 4-et nagyon sokat romoltam Fastboot módszerrel parancssorból.
A nickem HTC HD2, Nexus 4 vagy LG G2 topicból lehet ismerős. Ezekben voltam leginkább aktív. Linuxos topicokban nem jártam.
-
lócitrom
őstag
nem egészen értelek, de ez gyakorlatilag fastboot telepítést csinál. downgrade-re alkalmas, mint azt sokan hangoztatják. én pont azért írtam, mert ehhez nem kell nyitni. ez még így is biztonságosabb, hogy nem hivatalos az alkalmazás. a kérdésére pedig megoldás egyértelműen. eddig már öt telefont gyalultam le ezzel. nem nagy tendencia, de tökéletesen elvégzi a dolgát. a többi az ő döntése. a nyitás így is jól jön, de ha nem akar vele várni ezzel sem lő mellé.
-
vince
őstag
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Azt nem látom be, hogy rom cseréhez miért jó innen-onnan letöltött tuti programokkal trükközni vagy két lépésben (marshmallow dev, majd nougat dev) romot frissíteni (amiről nincs visszaút, csak trükkel), ahelyett, hogy az ember kinyitná a bootloadert és onnantól szabad kezet kap. Szerintem sokak fejében azt kellene tisztázni, hogy bl nyitás ≠ kötelező mókolás, vackok feltöltése, telefon használhatatlanná tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest