- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprinti83
tag
válasz
LyonnaisFan1 #30159 üzenetére
Az enyèmre az ágyam mellett lévő bögre víz borult rá...odalett az érintő panel.
Óvatosan ;) :) -
Sprinti83
tag
válasz
LyonnaisFan1 #30157 üzenetére
Az odébb lett volna :) De akkor megoldódott a dolog végülis
-
Sprinti83
tag
válasz
LyonnaisFan1 #30094 üzenetére
Pesti vagy? Esetleg teszt erejèig tudok adni egy kijelzőt aminek az èrintője rossz de ad képet...Alaplap tesztelés szempontból lehet érdekes... Feltéve ha bütykölő tipus vagy.
-
Sprinti83
tag
Nem lehet állítani kártyánkènt szerintem.legalábbis nekem nem sikerült.Ha a netes kártyát beállîtom 2-es sime akkor az egyes simnèl nem jelenik meg a preferált hálózati beállítás.Ha átváltom a netest 1 esre ès beállitom 2gre majd visszaváltom a netet kettesre majd újra az egyesre (hogy legyen preferált hálózati beállítás) visszaáll 4gre.ha már itt tartunk valakinek van működő 3g -4g váltója ami windgetes ès nem csak a mobilhálózatok menüt nyitja meg?
-
Sprinti83
tag
Twrp-ből lehet teljes rendszermentèst csinálni ugye?!Ha igen,akkor az menti a teljes rendszert alkalmazás adatokkal mindennel?Ès ha tegyük fel csinálok egy ilyen mentèst mondjuk egy globál stabil rommal,majd felteszek egy eu romot vagy egy miuihu-t ès belakom ès azt is lementem akkor tudom oda vissza állítani a mentèseimet?Globalból-miuihura ès vissza.Esetleg 7-es droidrol 6-ra ès vissza?
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #11773 üzenetére
Ami meg ha jól emlèkszem,hogy valaki írta,hogy a cynogen mod utódja?!Ott voltam kèpbe utoljára a romozgatással.de most ránèztem youtubon.lehet feldobom majd ès betesztelem.
-
Sprinti83
tag
Lehet èn is romolgatok majd kicsit.Aki próbálta mindkettőt leirná ,hogy miben különbözik egyik a másiktól?(eu,miuihu)volt már ilyen kèrdès de nem láttam hogy írt volna rá valaki választ.Egyèbkènt csak miui vonalas rom van? Règen amikor a moto defymmel játszottam volt cynogen mod.imádtam.ilyesmi nincs 4xre?
-
Sprinti83
tag
Miui9-ben változott.Benne van,de más.Máshogy működik a kivètel,máshogy lehet beállítani.Nekem a 8as megoldása jobban tetszik .
-
Sprinti83
tag
Global Fastboot romokat honnan töltitek?xiomifirmware megbízható?
-
Sprinti83
tag
válasz
Attipapa #11581 üzenetére
Azèrt furcsa ez mert a play játèk alkalmazás pont ezèrt van.Belèpek a játèkba lenyomom a tutorialt majd kiîrja hogy van egy mentèsem x szintén.visszaállitom vagy folytatom a frissen elkezdettet.rányomok hogy visszaállitom ès nem törtènik semmi.rákerestem ès nem egyedi a problèma.a 7droid ès a play cuccok nem működnek együtt normálisan.Play alkalmazások règebbi verzióra állításával lehet elmèletileg megoldani de nekem nem sikerült.Aztán rájöttem hogy, a 8.5.4 is 7es már.lehet ez a baj.ugyhogy lehet visszarakom a 8.5.2-öt vagy melyiket?!ami mèg 6-os droid.hátha helyre jön.Egyèbkènt meg pont ezèrt fogom rootolni mert a tököm teli hogy nem lehet normálisan lementeni semmit úgy hogy utánna működjön is.Bár ezek a felhőbe mentős játèkokra lehet ez sem lesz elèg
-
Sprinti83
tag
Őszinte leszek.nem tudom.èn attól tartottam,hogy azèrt nem tudom visszatenni a 8at mert zárt a bootlader.Szerintem,de csak szerintem a gyári romok (eddigi tapasztalatom alapján) oda vissza tehetők függetlenül attól hogy zárt vagy nyitott.ès szerintem nem is zárja le ha visszateszed.de ezt azèrt nem tudom mert az enyèm nem volt nyitva.De szerintem nem változtatja meg a bootladert.De ezt attól kène megkèrdezni akinek nyitott volt ès ráfrissíett sima frissitővel...Egyèbkènt ha egyszer valaki megkapja az engedèlyt ès kinyitja ès valamilyen oknál fogva visszazáródik (lehet direkt visszazárni?ha igen mivel?)akkor újra engedèlyt kell kèrni vagy nyitható ahányszor akarom a progival nyitási procedúra nèlkül???
-
Sprinti83
tag
válasz
lócitrom #11565 üzenetére
Igazából addig amíg nem nyomtam egy gyári beállítás visszaállítását a visszatett 8.5 4-en addig megvoltak csak a jegyzet rinyált.de friss rendszert szerettem volna azèrt nulláztam.+volt egy 8as mentèsem azt akartam visszatölteni.ami sikerült is .de közben kiderült hogy nem a mentèsemmel van a baj hanem a 7droidnál van valami kavar ès nem szinkronizálja normálisan a játèk ès egyèb mentèseket.Irtak rá megoldást (règebbi gapps csomag visszállitás, biztonsági mentèskènt),megcsináltam de ugyanúgy nem müxik.Esetleg nem tudja valaki hogy nincs e elrejtve valahol háttèradat korlátozás.
-
Sprinti83
tag
Valaki megirná nekem a miui gyári tèmájinak a nevèt?! 3 vagy 4 db.köszönöm
-
Sprinti83
tag
No ....Hát Az elmúlt 1 órában lefogytam bruttó 5Kg-ot és megjelent +3 őszhajszálam.
Voltam olyan bátor és visszaállítottam Global Miui 9-ről(9.1.1.0Nammie) 8-ra(8.5.4.0 Nammied) a telómat.
Egy külföldi fórumon olvastam,hogy simán az gyári frissítő progival megy a downgrade zárt bootloaderrel.Úgy csináltam ahogy ő írta.
Leszedtem innen a gyári romot: http://en.miui.com/download-323.html
Átneveztem update.zip -re és bemásoltam a telefon gyökérkönyvtárába.
Betallóztam a frissítőből és ráengedtem.
Izzadtam a zuhany alatt félórát majd ránéztem.
Miui 8 kezdő beállítás képernyő fogadott.Végignyomkodtam majd a kezdő képernyőn egyből problémázott a jegyzet alkalmazás ,hogy leállt.
Ezután nyomtam egy gyári beállítás visszaállítást.Végzett.Megint újraindítottam és a biztonság kedvéért recoveryből is nyomtam egy wipe all-t.
ÉÉÉÉÉSSSS Fent van újra a 8.5.4.0.
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE CSINÁLJA!!!!!
(Ha valami nem úgy sikerül ne az én anyukámat tessék szidni!!) -
Sprinti83
tag
válasz
#73029888 #11450 üzenetére
Na jó.....akkor nem kicsit lett gyorsabb
Downgrade ?Rápróbáltál?
Érdekesség.Megycsináltam a bootloader nyitási procedúrát.Kb fél órán belül köldték az sms-t hogy nyithatom.
Van olyan costum rom ami minimum annyira használható mint a 8.5.4 esetleg plussz tudással,amire érdemes lenne váltani akár stabil 9-ről akár 8-ról? -
Sprinti83
tag
Üzemidő nekem kb azt hozza mint a 8-as.Osztott képernyőn kivül nagyon sok látható újdonság nincs.Megbabrálták a ne zavarj módot,mozognak az ikonok,nem csinál rendes mentést és gyorsabbnak tűnik egy kicsit..Nekem kb ennyi.
-
Sprinti83
tag
Lehet hogy a problèmád összefügg az enyèmmel ès a googlèk xartak el valamit ?!
-
Sprinti83
tag
Ha van tapasztalat oszd meg lègyszi.köszönöm
-
Sprinti83
tag
Köszi a válaszokat.Nyitott bootladerrel szeretnèk visszaállni.Egyèbkènt az mellett hogy a 8 nekem használhatóbbnak tünt azèrt is szeretnèm visszatenni mert úgy tűnik valami gubanc van a Google visszaállításával.Eddig ha friss rendszer után bejeltkeztem magától elkezdte leszedni az előtte telepitett appokat-játèkokat az aktuális állással.Most hogy váltottam Android verziót gondoltam csinálok egy gyári visszaállítást.elötte mentettem saját backuppal,felhőbe is,googlit is szinkronizáltam.Visszaállitottam gyárira majd fiok belèpès után nem kezdte leszedegetni az appokat.Visszaállitottam mentèsből de nem töltötte vissza rendesen az állásokat.Probáltam felhőből onnan se.Majd töröltem az adott játèkokat ès újra leszedtem a playről.ugyanaz.Play játèkok irja hogy ilyen-okyan szinten vagyok de ha elinditom a jázèkot 0ról indul.nem csak az egyik hanem mindhárom amivel szoktam játszani ès nem kevès órám van benne.már többször visszaállítottam gyárira.egyszer sem kezdte visszatölteni a cuccokat a bejelentkezès után....
-
Sprinti83
tag
válasz
szabeska #11433 üzenetére
Global romverziók váltása oda-vissza (stable-developer):
Beépített updater (frissítés) alkalmazással lehetséges, kivéve, ha downgrade-elni szeretnénk. Minden adat elvész, előtte mentés ajánlott. Recovery romok letöltő linkjei lentebb.Erre gondolsz???ez azèrt nem túl rèszletes...
-
Sprinti83
tag
Valaki 9-ről 8-ra tud pontos,rèszletes infoval szolgálni?
-
Sprinti83
tag
Valaki csinált már Miui 9-ről downgradet 8ra?Ha igen meg kérhetem hogy leírja mit hogyan?Bootloader nyitás nem kell hozzá ugye?Mi flash+fastboot mód ?Fastboothoz használható stabil global romot hol találok?
Köszi -
Sprinti83
tag
Furcsák ezek a 4xek.Valakinek egyfolytában minden baja van vele valakinek meg semmi.Èn feldobtam rá a 9-et a letöltős linkről amit valamelyik nap feldobott valaki de nem igazán tünt fel ,hogy hiba lenne benne.Aksi kb ugyanazt tudja,gyorsaságban mintha kicsit gyorsabb lenne.Örültem volna ha van valami kinèzet módosítás vagy egyèb újdonságok de be kell hogy èrjem az osztott kèpernyővel.Továbbra is èrdekelne pár dolog amire nem kaptam választ.
1.gyári backup progi ha a 8ason csinálok egy mentèst a 9esen vissszálìtható teljesen?
2.9-ről 8-ra downgrade működik gyári frissítő progival betallózva vagy tègla lesz vagy el se indul?Egyèb visszalèpèsre van lehetőség rootal,costum recoveryvel?
3 .Stabilról tudok váltani devre ( betalózva )az update progival?(root,BL nyitás nèlkül)
4.devről vissza hogy tudok állni stabilra?
Köszi ha válaszol valaki -
Sprinti83
tag
Root+titanium vagy egyèb progi nèlkül ha a 6os droidon nyomok egy biztonsági mentèst (gyári progival )üzenetekről,beállitásokrol egyebekről akkor azt a 7es droidon visszatudom állítani ès meglesz rendben minden?(nyilván alkalmazások,játèkok Google backuposok.)próbálta már valaki visszaállítani így?mi cloud nèlkül! Ya....stabil global rom
-
Sprinti83
tag
Valaki hiányolta a memória kijelzèst(Miui9).vèletlen rábukkantam.Kezdőkèpernyő ès előzmények menüben lehet bekapcsolni.
-
Sprinti83
tag
A letöltő oldalon a legfrissebb megint a 8.5.4 .stabil globál rom.
Kidobták tesztelèsre ès le is szedtèk vagy mi? -
Sprinti83
tag
válasz
kosinalajos #10203 üzenetére
A csillagozott nèvjegyek a kedvencek.Bár nem miui 9 van az enyèmen de gondolom a nèvjegyeknèl tudod hozzáadni a kedvencekhez.
-
Sprinti83
tag
Már írtam règebben.Ha esetleg valaki nem talál máshol firstphone-nál tehet egy próbát.2őt vettem az utóbbi 3hónapban.(B20 3/32)
-
Sprinti83
tag
Nem nagyon szoktam belefolyni se kijelző se aksi vitákba.Nyilván mindenkinek más az igènye.De szerintem egyikünk sem hajlèktalan,hogy este ne tudja feldugni a telefonját töltőre.Amikor alszik az ember úgysem használja.Nekem konkrètan ha reggel leveszem este 8-9 körül 20-25%.Èn szemèlyszerint teljesen megvagyok elègedve vele mert egèsz nap vasztatom.Gps,net,kèt kártya, Bluetooth-ról zene,beszèlgetès stb... Ezzel a használattal más okostelefonom 1-2 óra környèkèn már èhes volt ès kellett neki az autós töltő.Mostmár akár ki is dobhatnám mert nem használom .1-2 dolgot figyelembe kell venni.1.nem 100-200000 ft-os telefon(egyébként ilyen használat mellett azok se bírják tovabb).2.nem egy 3110-es nokia.bar nekem az se ment 3-4 napnál többet)....ha használod merül.ha csak hívásra meg üzire hasznalod szerintem elmegy egy hetet is
nem kívánok vitatkozni senkivel.ez csupán a privát vèoemènyem...
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #9469 üzenetére
Köszi.Szedtem.Már fent van.Sokat nem változott mióta legutóbb használtam.Mindent tud amit kell.Fasza
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #9447 üzenetére
Règen amikor Sonyztam meg Motoroláztam azt használtam èn is.Nem volt vele gond.Ha dobsz egy linket rápróbálok most milyen... köszi
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #9437 üzenetére
A gyári zenelejátszó (Mi Zene) widgetjét keresem.Ha neked fent van a sonys akkor azt beteszi a widgetek közé mert a sony-snak van windgetje.Tettem fel párat ahogy írtam is -aminek van windgetje de ilyen-olyan okokból nem voltam kibékülve velük.Ezért inkább a gyári MI Zene-t használom csak azt gondoltam ,hogy lehet rossz helyen keresem.Widgeteknél sincs és a Zene alkalmazás beállításaiban sincs .....
hzsolee : Nem a play zenére gondoltam.Hanem a Mi Zene-re....
Csak nekem van ilyenem???
-
Sprinti83
tag
Ő...izé....Hogy mi?
8.5.4-ben van widget?Arra gondolsz?Dobta hogy van frissítés....akkor nem frissítettem mostmár nem dobja ha rányomok az ellenőrzésre ,akkor sem.Tudom leszedhetném az oldalról ,de azért nem tettem mert páran írták hogy ez-az nem úgy működik benne ahogy kéne,ezért gondoltam akkor már megvárom a Miui 9-es 7es droidot.
-
Sprinti83
tag
Ha valaki szeretne 4x-et és nem talál
http://firstphone.hu/hu-hu/search/?q=Xiaomi+Redmi%204x
2Db vettem eddig.Mindkettővel minden ok.Az elsőt 3-4 hónapja nem Boe a 2.-at kb 2-3 hete az Boeha valaki gerjed a különbségre
-
Sprinti83
tag
Valaki esetleg találkozott a gyári zenelejátszó widgetével vagy ne keresgéljek mert nincs?!Zárképernyős fasza de jó lenne ha oldalakra is kihelyezhető lenne....
-
Sprinti83
tag
Egyébként ha a 8.5.4.0-át felteszem akkor bootloader nyitás nélkül visszamehetek az előzőre(8.5.2.0)?
-
Sprinti83
tag
Nekem is feldobta délután a frissítést(8.5.4)Gondoltam nem eresztem rá,várok pár tapasztalatot.Aztán véletlen mégis rányomtam a frissítés gombra aztán gyorsan meg is szakítottam.Azóta nem dobja fel
Kitöröltem az elkezdett rom maradékát de így sem dobja fel.Igazából elvagyok ezzel is de azért kiváncsi vagyok,hogy egy ilyen megszakítás után ha az ellenőzésre rányomok vajon miért nem dobja fel megint,hogy van elérhető frissítés
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #7733 üzenetére
Köszi.Nagy a kisértés
Mik az előnyök?Vagy le volt már írva valahol?
-
Sprinti83
tag
válasz
Black_Raven #7729 üzenetére
Ha az oldalról amit linkeltél letöltöm a fejlesztői 7.10.12 (MIUI9) -t akkor rátudom tenni a mostani V8.5.2.0.MAMMIED (MIUI8) -ról?És ha nem jön be vissza tudok térni a stabilra?(bootloader nyitás és egyéb okosságok nélkül)
-
Sprinti83
tag
-
Sprinti83
tag
válasz
Engineer086 #7589 üzenetére
Na.... nálam is van egy kis furcsaság.Ha csinálok egy kèpernyőmentèst akkor a felbukkanó kis kèpernyőkèp ami pár másodpercig látható a jobb felső rèszen ,remeg.gyorsan.ugyanezt csinálja bejövő hívás esetén a felvevő zöld gomb is.Feltudom venni,ès a kèpernyőkèpre rányomva is az törtènik ami előtte csak remeg.Valakinek ötlet... animációkat próbáltam kikapcsolni.semmi változás.esetleg mèg a tèmára gondolok.azt mèg kipróbálom....
-
Sprinti83
tag
válasz
bladerrr #7578 üzenetére
8.5.2.0 Stabil a tiéd is?Ha bevan állítva mennie kellene sztem.Nekem se sikerült sokáig.Mindent csinált csak azt nem.Vagy lassan huztam vagy nem voltam elèg határozott.De mostmár ráállt az ujjam.hiba nèlkül 10-ből 10* kidobja hogy belèpek -e az egykezesbe. Balról húzod jobbra? Próbálgasd.
Sztem sikerülni fog -
Sprinti83
tag
Köszönöm.Ezt is tudtam.A kèpernyőn való hosszan nyomásra widgeteket,tèmákat,effekteket ès a háttèrkèpet lehet módosítani.Amit èn kerestem az-az volt amire orso válaszolt.Más androidos kèszülèkeimen ha jól emlèxem ez a home gomb hosszan nyomására jött elő.Ennèl valóban a három ujjas össze"csipèsre".
-
Sprinti83
tag
Ha nem csak nekem okozott problémát ,hogy nem tudom beállítani a gyári launcherba a kezdőképernyőt+kezelni az oldalakat akkor a képernyőn 3 ujjas lehúzás a megoldás.Kb minden másodikra működik.Először álltalában bedobja hogy csináljon-e képernyőmentést 3 ujjas lehuzás esetén.Mégse.Aztán egy-két huzás után behozza az oldalakat.Teljesen véletlenül sikerült de örültem neki
Ha van egyszerübb vagy konkrétabb módja akkor szívesen várom azt is -
Sprinti83
tag
válasz
spiderpig820 #4675 üzenetére
Köszi a linket, ès a segítséget (a többieknek is tárcsázó tèmában.
-
Sprinti83
tag
Sziasztok.
Nem rég vettem én is egy 4x-et.Dual Moto G-ről jöttem át amit nagyon szerettem de "sajna" kamera,teljesítmény,akku idő-ben meggyőzött a Xiaomi.
Pár napos tapasztalatom pozítivnak mondható.
-Teljesítmény: Ok
-Kamera: Ok
-Gps: Ok
-Csengőhangszóró ok, de a beszéd hangszóró kicsit halkabb az átlagnál.
-Bejővő hívás nálam 4G-nél sem késik (Ezért elmorzsoltam pár imát mielőtt átvettem
-Miui rendszer a stock android után kicsit furcsa és szokni kell de már haverkodunk .
-Akkuidő:Első fullra töltés után reggel levettem 7-kor .Sokat babráltam egésznap,hivogatás simán- blouetooth-on,Navi elég sokat ment,telepítgetés stb.Este 7 -8 körül még egy 1/2 youtube zenélés után sikerült 20%ra levinnem.2. nap : Nyomkodás,kis gps,játék töltögetés-kis játék,telefonálgatás (Bt-sima),youtube.Este 21:30:53%
Igazábül örülés van mert a Motomat hasonló körülmények között délután már töltőre kellett tenni.(Bár az már azért nem mai telefon és nem szűz aksi.Szóval én már annak is örültem volna ha délután nem kell töltőre tennem és birja estig(Este úgyis felrakom) de ezen túl bőven túlment.2 napig elmegy az én használati szokásaimmal...és azért kapja rendesen.
-Külsőre tetszik,csak kicsit nagyobb mint az előző és várom a tokot hogy kicsit masszivabb és stabilabb fogást tudjak rajta venni és persze hogy ne kelljen annyira vigyáznom rá.Fóliát vettem de természetesen a szélek levegősek.Addig még nem lövök rá valahonna valami normálisat legalább védi.
Ennyi a tapasztalat....Kérdésem is lenne
Főleg azokhoz akik 2 sim-el használják.
A Moto G eltanulta hogy melyik számot melyik kártyáról hivom.Ez nagyon tetszett de ebben a formában ebben nincs benne.Vagy Nem találtam.Bár valami hasonló van:Ha párszor már ugyanarról a simről hivom az adott számot akkor Hiváskor vissza számol(az adott sim mellett) és arról hivja ha nem nyomok rá hogy a másikről hívja.De ez nem mindíg és nem tudom mitől függ.Beállításokban nem találtam erre vonatkozólag semmit.Ha valaki tud valami beállitást légyszi ossza meg.Vagy valami programot ami eltanulja melyik simről szoktam hivni az adott számot és kérdés nélkül arról hívja.
Ya és mégegy.Valahol olvastam de már nem tudom hol, hogy van valami progi amivel a youtube a háttérben is tud futni.Tud valaki dobni egy linket.Köszi
Bocs ha hosszú voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest