- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gregc
újonc
Sziasztok!
Egy hete nyúzom a telót, és nagyon tetszik, de egyvalami nagyon zavar: a hívott fél panaszkodik, hogy időnként robothangom van, meg kimaradnak szavak, mindezt jobbára zajos környezetben, pl utcán sétálva.
Másnál nem jelentkezett ilyen hiba? Ha igen, lehet kezdeni vele valamit?
Köszi!Ja, igen: a volte kikapcsolása nem segített.
-
carr
őstag
megjött a frissítés. Azóta gyanúsan sokat merül... ma reggel 8:00 levettem 86%... most 52% és egy 80km utazás van benne, 3G, némi hanghívás, messenger, stb. régebben hasonló körülmények közt simán maradt benne 60% lefekvéskor.
plusz most állandóan nyomja, hogy frissítsem a mammiea-t. hát faszomat.
Ha az még ennél is jobban merül, frissítés után, akkor magamhoznyúlok.
A redmi 1s szar akkuval 3 évesen tudott 24 órát, és fele ennyi nem volt teljesítményben. fuck. :/
Vagy én vagyok telhetetlen? Köszi.

-
SenorGrande
senior tag
Sziasztok.
Most határoztam el, hogy rendelek egy Xiaomi Redmi 4X-et az eustock.eu-ról, de az összefoglaló alapján kicsit elrettentem. Nem tudom milyen rommal jön, és kell-e majd mókolnom. Második Androidos, de első normális telefonom lenne ez. Frissül, nem frissül?
Milyen normális kijelzővédő fóliát/üveget és tokot érdemes rá venni? (Akár konkrét linkkel, ebay, aliexpress ok.)
Egyéb kiegészítő, tartozék, ami hasznos lehet?
Köszönöm.
Szerk: Tényleg csak egy év jótállás van a telefonra?
Félelmetes. -
orso0355
őstag
-
Hoorus
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Párhuzamosan megy a két kártya. A netkapcsolat állandó, csak a hívások időtartamára szakad meg. Bármikor tudnak hívni, ugyanis a hívás elsőbbséget élvez.
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
Még sosem volt dual SIMes telefonom, ezért meg szeretném kérdezni: adott egy korlátlan netes kártya meg egy normál hívós. Hogy működik ez a Redminél? Miközben netezek, elérnek egyáltalán a sima hívós kártyán? Ugye a háttérben futó appok is néha felmennek a netre (pl. Viber), ha csak az egyik kártya megy egyszerre az azt jelentené, hogy addig foglaltat jelez a másik kártyán?
-
orso0355
őstag
Nem is tudom már, kivel beszéltük, de ma kipróbáltam végre, és állandó Bluetooth kapcsolat nélkül is megy az ébreszrés Mi Band 1s-sel, Mi Band Tools appal. (Délutánra jöttem, így csak biztonsági ébresztést állítottam be, és jó volt.)
-
-
sxxorp
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Hát most laktam be a gépem (rengeteg mindent kell újra beállítani...) egy félresikerült 8.5.2.0 update kísérlet után (eddig húztam, h ne legyen külső SD-kártya, de az első komolyabb problémánál a belsőre mentett backup nem sokat ér -> javítva), de ez még mindig MIUI8. Nekem a 8.5.1.0-át nem is jelezte. Elérhető a MIUI9 Global vonalon?
-
orso0355
őstag
-
Vérboci
addikt
Maskulonben ezt a kepernyozarast home gombbal hogy kell beallitani? Roviden szajbaragosan valaki?
Ctrl-c ctrl-v elkuldenem felesegemnek. Nem szereti a bekapcsot. Az lg-n a kopogtatast szokta meg. Ez a home gomb jo alternativa lenne talan. -
-
Vérboci
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na csak ovatosan a nemi diszkriminacioval. Ratok rugja az ajtot valami feminista mozgalom es elveszi a telotokat!

-
-
trebrona
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Note 4-en futottak ebbe bele többen: [link]
-
lócitrom
őstag
válasz
infectedmann
üzenetére
nem, azt hiszem egyáltalán nem volt róla szó. nálam hibátlanul megy a gyári megosztás.
-
infectedmann
őstag
Biztos volt már róla szó, de a gyári opciókkal nektek sem működik a mobilnet megosztás? Tudok csatlakozni WiFi-n és USB-n is telefonhoz, de nincs internetkapcsolat. Az előző telefonommal (Samsung Galaxy A5 2015) nem volt ilyen gondom. Jelenleg a FoxFi alkalmazást használom a netmegosztáshoz.
-
-
Jakuu
őstag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Miui theme editorral.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van, beállítható Home gombra most is.

-
vince
őstag
válasz
trebrona
üzenetére
Valóban, most megnéztem az animációt is a beállításnál és működik, ha be van kapcsolva a képernyő - ez a lépés maradt ki eddig
(pedig tök logikus, így sokkal kisebb az esélye a véletlen bekapcsolásnak)(#6338) Viktor0610
elérhető úgy is, hogy zárképernyő esetén jobbra simi és alul ott a lámpa kapcsolója (meg a távirányítóé is) -
-
vince
őstag
Képernyőzár beállítható a home hosszan nyomására, ami a legpraktikusabb.
Nekem is nagy kedvencem ez a beállítás! 7.9.7 óta van lehetőség rá, egyszerűen szuper. Mondjuk a Menü gomb hosszan nyomva a képernyőzáron a lámpa bekapcsolásához nem működik azóta sem, de sebaj
A 4X-em mellett próbáltam a feleségem 3S és szüleim 4A készülékén is, de azokon sem.(#6329) trebrona
és amellett, hogy a legolcsóbb, rendes garanciát is kap mellé + elsőrendű hozzáállást a bolt részéről
-
orso0355
őstag
A Pesten Találtam FB csoportban egy redmi 4x-et raktak ki találtként... gondoltam, nem árt, ha idemásolom.
"Sziasztok!
Főnökasszonyom talált a Zalán utcai 151-es buszmegálló körül egy okostelefont. Bent van az irodában, vigyázunk rá.
A bal alsó sarka kicsit be van repedve.
Aki meg tudja mondani a feloldókódot, és a háttérképet, azonnal jelzem, hogy hol tudja átvenni a telefont!" -
aelod
veterán
Nálam 20.5% legfrissebb global stable-ön.
Tegnap volt egy anomália amit nem tudok mire vélni. TV2 oldalán néztem vissza a főzőset chrome-ban és egy idő után hibával bezárta a videót de a chrome-ot nem. Lehet a chrome hibája mert a gyári böngető ilyent nem csinált, viszont a lejátszás mintha darabos lett volna kicsit 720p-ben.
-
shifty!
senior tag
Telepítés teljesen tiszta volt? Előtte cache, dalvik, system wipe megvolt?
Telepítést követő beállítás és app telepítések után újraindítás megvolt?
Hálózati jelerősséged nem ingadozik, nem kell váltogatnia a telefonnak 2/3/4G között?
Alap dolgok, de más nem jelzett problémát ezzel a verzzióval kapcsolatban, úygyhogy ezeken menj végig szerintem.
Ha ezek se segítenek, Wakelock detectorral nézd meg mi okozza az ébrenlétet. -
olddog
tag
válasz
hroberto
üzenetére
Nálunk hölgy használja. (na jó, az asszony)
Pontosan ilyen, neki alap dolgokra. Face/messenger/viber/chrome/fényképező/hívás/sms. Mi a tökéletesen elégedettek táborát erősítjük. Out of the box, kb egy órát állítgattam telepítettem neki, azóta használja nagy megelégedéssel. Legutóbb 3 nap alatt 10 óra SOT-ot csinált egy töltéssel. -
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Okostelefonos topikban ajánlották ezt a telefont, egy hölgy szeretné használni. Gondoltam rákérdezek még a tulajok közt is.
Szóval az érdekelne, hogy mennyire jellemző a meghibásodás, gond erre a telefonra? Vannak-e nyűgök, esetleg típushibák?
Abszolút alap dolgokra lenne használva, FB, Messenger,ilyesmi.
Köszönöm! -
fradi81
veterán
A reenger-nél aki most regisztrál kap ingyen hívás lehetőséget?
Mit lehet tenni ha regisztráltam már, kaptam emailt, de sms jelszót nem így nem tudok belépni? -
Jakuu
őstag
Valami allandoan felebreszti a telefont, azert merul annyira, tedd fel vagy a wakelock detectort vagy a Gsam battery monitort esetleg meg azt is kiprobalhatod, hogy fix 2g kapcsolatra teszed, mert nalam a redmi 1s produkalt iszonyat merulest, amikor olyan helyen tartozkodtam, ahol rossz volt a terero es allandoan valtogatta a halozattipusokat.
-
ra^ven
senior tag
Nekem a frissítés óta az értesítési led megszűnt létezni..

-
Daemos
tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Igen ott kint van de kepernyon lenne, meg lehuzni se kellene a statusbart
novat meg tudom kerulni hogy addig ki tegyem a sajat képernyőzár parancsikonjat ugy hogy ne keljen letörölni? -
horn3t
tag
Na megjott a telefon. Most laktam be a clone it programmal de meg majd hegyezni kell.
Sajnos amit korabban irtam hogy a media marktban valamit engedelyeztem a galetiaba zorteno belepeskor es utana nem lep be a galeriaba.na ezt a sajatomon is elkovettem ☺ Csak felugrik es el is tunik a galeria.. Viszont sajna nem tudom mit hogy lepjek be a galeriaba. Nem tudom engedelyezni valahol a nevjegyes hozzaferest?asszem ezt tiltottam le.volt mar valakinek ilyen hibbaja?
Jok azok a feluletek amiket belinkeltetek. Ehhez csak app drawer kell es annyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Félelmetes.

ennyi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- egész jó ork név lenne