- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #19400 üzenetére
De ha nem redmi4x-ed van akkor miért olvasod a fórumot, csak hogy visszajöjj ide ekézni, vagy mi a cél?
-
orso0355
őstag
válasz
Érdekes, nekem minden működik. Nem akarok más telefont.
-
bb71
őstag
válasz
OFF abból tabletet vettem... az sem jobb egy kutya, 1 hónapja kértem bootloader unlock kódot hivatalosan emailben, papírt kellet kitöltenem... azóta is küldik a kódot. Az erre a célra szolgáló unlock oldaluk is egy nagy rakás...
ON
NA én feladtam ezt a projektet. Tele van a hócipőm és a puttonyom is.
Akinek van útmutatása, hogy mit rontok el - ne tartsa magában, köszönettel. -
Lordus
senior tag
válasz
Black_Raven #18934 üzenetére
adawayből és magiskből is próbáltam többet.
a kérdés arra irányult, hogy melyik az utolsó, legfrissebb miuihu, amin működik az adaway. -
Domestos
tag
válasz
Black_Raven #18909 üzenetére
Voda 4G-n nekem bizony csinálta, leraktam 3G-re, azóta nincs gond. Viszont ha jól sejtem, rom verzió függő, nem a szolgáltató miatt van, hanem híváskor lassan ébred a teló, hogy átrakja a mobilnetet, és addig ki sem csörög, csak jó sokára. Valamelyik romban javíthatták, vagy nem tudom.
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #18911 üzenetére
Az előbb azt írtam végig zöld, persze, mert 12 órája töltöttem és éjszaka is betonban voltam..
De ha a városban mozgok, akkor még a 2G ellenére is vannak barna foltok. -
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #18909 üzenetére
Többnyire vasbetonépületben vagyok, az akksinál a mobilhálózati jel tele volt barna részekkel és nem csörgött, de kiírta, hogy nem fogadott hívásom volt.
Most meg végig zöld és nincs ilyen üzenet. -
Armagedown
őstag
válasz
Black_Raven #18836 üzenetére
Igen, olvastam az esetet az elhajlott mobillal.
A fekete 32 GBos változat minden esetben tudja a B20at?Sajnos nem tudom magyar webshopból rendelni
Hogy mondják angolul annak a telefontoknak, amelyiknek hajtogatható és az egyik része rásimul a kijelzőre? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18836 üzenetére
Ez tényleg rettenetes!
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #18779 üzenetére
Egy város? 😉
-
albiosz
őstag
válasz
Black_Raven #18743 üzenetére
és (#18742) Tybor66
Az események 2x3 tökéletes lenne, de nem értem, mert a főképernyőn csak a dátum meg az időjárás van meg a 4 alsó ikon. Minden mást áthelyeztem, de azt mondja, hogy nincs szabad hely. Teljesen üres oldalra ki tudom tenni és akkora, hogy pont elférne a dátum/időjárás páros és a 4 alsó ikon közé.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #18671 üzenetére
És akkor mi a megoldás?
-
Ledfold
tag
válasz
Black_Raven #18662 üzenetére
Ha karcálló akkor én értettem félre azt, hogy az egész topikban pörgött a téma hogy ki milyen fóliát rakott rá. Ha így van annak csak örülök. Mindenesetre rajtahagyom a fóliát amit a Nilkin tokhoz adtak. Nem kockáztatok mivel nem gorilla glassos és én néha poros-sáros kézzel nyúlok hozzá. A tok viszont kell rá, mert a fém házról a sarkán lejött a fényezés egy apró leejtésnél. Tokkal nem csúszós és ha leteszem mondjuk az autóülésre ott sem csúszkál.
-
Davs
tag
válasz
Black_Raven #18671 üzenetére
pont igy probaltam; az usb debugging is be van kapcsolva es az unlock is engedelyezve van. Megis azt kapom, hogy "Current account cannot unlock this device". Ha telefonrol szeretnem engedelyezni az unlockot, akkor a 86023 hibat kapom :/
-
lordbeast
újonc
válasz
Black_Raven #18665 üzenetére
Igen, ezt értem. Nektek mindig sikerül?
Nekem se és tesómnak se igazán megy. Ezért kérdeztem itt hátha valamit nem tudok. Első Xiaomi telefon szóval van mit bepótolni trükkök terén.
-
kidnou
őstag
válasz
Black_Raven #18655 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült
-
kidnou
őstag
válasz
Black_Raven #18652 üzenetére
Köszi, de az melyik? és igen, csak a sötét háttértár kell, ikonok egyebek maradnak. Bocsi az értetlenkedésért, de amit eddig néztem sötét témát, ott is fekete háttéren kivűl fehér volt minden
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18640 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Bass
addikt
válasz
Black_Raven #18606 üzenetére
Az a baj h az igazság sose fog kiderülni,lehet próbálkozni hátha. De ahhoz septibe kell a testülethez fordulni de ennek előfeltétele a hivatalos reklamáció és a szerviz indoklása írásban.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18606 üzenetére
Ha a teló fémháza elgörbült, akkor értelmetlen kijelzőt cserélni, hiszen ház csere nélkül a probléma nem fog megoldódni.
A garancia / szavatosság nem CASCO-biztosítás, kizárólag a gyártó által vétett (gyártási) hibák ingyenes kijavítására szolgál.
Tudom hogy ez sokaknak nem tetszik, de ez van. Sem a beletört USB-dugó, sem a szétbarmolt fülhallgató aljzat nem garanciális probléma, mint ahogy a farzsebben meggörbített fémház, vagy éppen az elejtés okozta károsodások javítása sem.
Ezekre jobb forgalmazóknál külön lehet biztosítást kötni, külön pénzért. -
Bass
addikt
válasz
Black_Raven #18604 üzenetére
Hát sajnos ezt másik szerviz is ráírja én a Telemaxnál találkoztam ezzel amikor visszakaptam holott a telefonjaimra mindig vigyázok. Levédik magukat ezzel sajnos.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #18563 üzenetére
Nem telepítgetek naponta custom romokat elég csak elolvasni
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #18505 üzenetére
hivatalos forrásból valamit, mondjuk nekem nem számít amúgy vagy a clarity vagy a simple kernel-t rakom fel általában
-
zolikaDB
veterán
válasz
Black_Raven #18398 üzenetére
9.2.5.0-t nem találja még nekem, hátha!
Bár most tokot akarok valahonnan keríteni, addig dobozban csücsül a telefon. -
siddis
őstag
válasz
?.? A legújabb EU-s jobban merül, aztán visszamentem a régebbire. De ez most fizikai fájdalmat is okoz neked vagy csak kettős fronthatás van meg ónos eső.?.? Mert akkor tudod a dolgod..
-
mpo
veterán
válasz
Ez van neked és jó?
[link]
A Global Stabil 9.2.4.0-val
5 nap 14 óra, 1 óra 45 perc SOT és 67%.
(Desktop előtt ülök szinte egész nap.)
Nekem OTA-n nem jön, kézzel meg nem erőltetem. -
andrás47
senior tag
válasz
Black_Raven #18379 üzenetére
Köszönöm, akkor csak téma váltás kevés ugye, olyan téma kell aminél ez szerkeszthető, ha jól értelmezem ? Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18342 üzenetére
Ezen a héten lesz meg,ha minden oké.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #18316 üzenetére
én nem tudom mit csinál de belenyúl valami olyan dologba ami más/több usernél sem működik ,érdekes módon az xda-n van vagy 4-5kernel tipus is sehol nincs annyi reboot panasz mind nála de ez persze tipusfüggő dolog nem is hibáztatom őt ezekért bárcsak én értenék ennyire a programozáshoz
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #18292 üzenetére
Egyébként szándékosan hagytam ezt ki az összefoglalóból itt is és a 3S-nél is, ha elolvasod a Redmi 3-ét, abban még benne van.
Nyilván csak az tudja a különbséget, aki látott már mindkét verziót, de aki sosem fut bele BOE verzióba, annak feleslegesen ne fájdítsuk a szívét! -
wanted5
őstag
válasz
Black_Raven #18280 üzenetére
ha tudsz erre vevőt...
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Black_Raven #18253 üzenetére
Ebben már nincsenek benne a Témák?
-
orso0355
őstag
válasz
Nem. Pedig nézem naponta többször is.
-
mpo
veterán
válasz
Jó, hogy szóltál.
Kézzel erőltettem, de nincs frissítés szerinte.
Majd szól. -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18219 üzenetére
Telefonálásra használom,navira stb..
Nem nyomkodom feleslegesen,nekem ez munkaeszköz! -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18212 üzenetére
Az ujjlenyomatot minden használatkor kell,vagy csak ha újra lett indítva a telefon?
vince: megtaláltam a hsz-ed alapján gyorsan!
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #18209 üzenetére
A kérdező viszont nem tudja és nem a home hosszan nyomva az alapértelmezett képernyőfotó mód, tehát megemlíthetted volna neki, hogy hol és hogyan lehet beállítani, nem beszélve a mindig működő hardveres gombos lehetőségről. A második mondatodat nem értem, ugyanazt fotóztad, mint én, csak egy lépéssel előbb.
-
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18206 üzenetére
Nekem ilyen...
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #18206 üzenetére
-
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18203 üzenetére
Hogyan csinálsz screenshotot a telefonról?
-
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18194 üzenetére
Teljesen véletlenül ,addig nyomkodtam amíg rá nem jöttem,a legegyszerűbbel kezdtem el egy idő után mikor nem sikerült egy pár percig..
A Biztonság app,az hol is van?szimi57: nincs és nem is volt ujjlenyomat nálam..
Az a furcsa hogy ha beállítom a zárat akkor 2x kéri be a PIN kódot,ezért gondolom hogy vmi más progi aktivált ilyen képernyő zárat de hogy melyik,honnan tudom kiszűrni? -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18192 üzenetére
Nem akarom törölni,céges telefon sok beállítással!
Már azt is megpróbáltam hogy 4 db 0-át beállítottam de így 2x is kéri a kódot,két különböző képen.
Nem lehet hogy vmelyik program csinálja ezt?
Nem raktam fel semmit mostanában,frissítéseket szoktam lefuttatni. -
tobias40
veterán
válasz
Black_Raven #18187 üzenetére
Az van hogy jelszó kikapcsolva!
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #18172 üzenetére
Ezt értem, csak nem látom, mivel lenne jobb bárkinek, ha oreo ketyegne az egyébként mindent elfedő miui alatt nougat helyett. A feleségem Redmi 3S telefonja a (sosem használt) split screent leszámítva pontosan ugyanúgy működik 6-os androiddal, mint a 4X-em 7.1-gyel, hála a miuinak.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #18176 üzenetére
Esetleg olcsóbb szamszung....
-
Nimda
addikt
válasz
Black_Raven #18172 üzenetére
Az vegyen Nexust vagy Pixelt, esetleg A1-et, bár ez utóbbi döcögősebb.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18144 üzenetére
Hát az állandó kikapcsolgatás. De ez meg már nem az én dolgom, mindenki úgy használja, ahogy akarja
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18133 üzenetére
Hát, ez mind elég fura nekem, de rendben.
-
zojjektum
senior tag
válasz
Black_Raven #18137 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy segítene nekem is. Nem tudom, hogy ez normális-e (bár nyilván nem), de mostanában azt vettem észre, ha letörlök egy fájlt, filmet stb. a kártyáról előfordul, hogy nem szabadítja fel egyből a helyet. Eltelik egy kis idő, esetleg újraindítom a telefont, akkor látom a tényleges szabad tárhelyet.
(#18138) aelod
A fejlesztői beállításokban találod, de nem emlékszem van-e miui 8-ban. -
aelod
veterán
válasz
Kikapcsoltam az imitált sd optimalizálást
Ez konkrétan mit csinál és hol lehet megtalálni a beállítást? Vagy ez csak miui9-en van? 8.5.4 stabla globalon nem láttam eddig ilyent. Mondjuk SD kárta sincs a telefonban.
-
zojjektum
senior tag
válasz
Érdemes kikapcsolni az imitált sd optimalizálást?
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18124 üzenetére
Minek újraindítani naponta többször, most, hogy globalon vagy? Csak érdekel.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Black_Raven #18100 üzenetére
Ha kinyitottam a BL-t, eleg ha Multitool-al teszem fel a TWRP-t es azzal telepitem a MIUIHU-t?
Legfrissebb MIUIHU-nak vannak ismert hibai? -
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #18119 üzenetére
Lehet teszek egy próbát és megeresztek egy telefont. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak a problémára.
(#18120) orso0355
Szerencse, hogy ezt nem kell. Korábban szinte minden nap nyomtam egy resetet a galaxy ace 4-nek
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18114 üzenetére
Nem tudom, ki hányszor indítgatja újra a telefont, azért az a heti egyszeri beállítás csak nem olyan megoldhatatlan - amíg nincs jobb megoldás, persze? (Hozzáteszem, nálam nincs ilyen probléma, de kb heti egyszer indítom újra, vagy ahogy eszembe jut, ritkábban esetleg.)
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #18114 üzenetére
Nekem nem hívás megszakadás volt a probléma LTE-nél hanem nem voltam elérhető vagy ha fel is tudtam venni nem hallottak a másik oldalon hiába beszéltem... . Állandó 3g-re van rakva a menüben azóta nem volt hívás nyűgöm. De azért ...ssza a csőröm, hogy ott a 4g és nem tudom használni...Illetve tudom de akkor jön a rinya az asszonytól, hogy miért nem vettem fel vagy miért szarakodik az a fos kínai telefonod amit vettél
Ha a menüben a 3g előnyben van kiválasztva nem kell restartok után mindig visszaállítani. Legalább is global stable romon.
-
bb71
őstag
válasz
Black_Raven #18095 üzenetére
Ez nettó nem igaz, amit írsz!
1. Kilépés - visszalépés után a változtatott érték megmarad.
2. Akinek problémája van a 4G-s vonalszakadással, annak ez létfontosságú, hogy boot után ismét vsszaállítsa. -
zolikaDB
veterán
válasz
Black_Raven #18097 üzenetére
Na jó, Mi3-on nem így volt...
Csak bl nyitás, és TWRP nélkül nem megy? -
törölt tag
válasz
Black_Raven #18090 üzenetére
Majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18087 üzenetére
Jövöhéten fogom. Hátha lesz akció...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18084 üzenetére
Jó kis telefon a Redmi 5 Plus. Csak lenne meg
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18081 üzenetére
Köszönöm!
Ha szállítással rendelem akkor van lehetőségem KP-ban fizetni vagy csak bankkártyával lehet?
"Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre?
A jövőben többféle fizetési lehetőséget is szeretnénk biztosítani, jelenleg csak az utánvét választható mint fizetési forma. Utánvétes fizetés esetén, a futárnak a csomag átvételekor kell készpénzben kifizetni a csomagot.
Fizethetek a futárnál bankkártyával is?
Nem, a bankkártyás fizetés extra költséget (kényelmi díj) jelent a vásárló számára (ami több mint a szállítási költség) ezért a szolgáltatást logisztikai partnerünk (iLogistic) nem igényelte a GLS-nél."
Tárgytalan!
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #18076 üzenetére
Na igen az nekem sem, minden más tetszik rajta. Általában 2 évig nyúzok egy telefont. Mire oda jutok, hogy cserélni kell jó áron lesz már
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18076 üzenetére
Püben leírod hol látad 49+ért a Redmi 5 Plust?
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #18070 üzenetére
+1
(#18071) makoj20
Igen. Redmi 4x.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18070 üzenetére
Akkor marad az 5 Plus....vagy tudsz 35-40 ért jó telefont? (Nem baj ha Xiaomi)
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18043 üzenetére
már nem aktuális -
törölt tag
válasz
Black_Raven #18062 üzenetére
Nyilván a snapis duplakamerás telefonokra ez nem vonatkozik. Semmi köze nincs az MTK-nak az 5 plushoz,csak nézegettem telefonokat 35-40 ezerért és elég sok MTK duplakamerás telefont láttam.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18057 üzenetére
A dupla kamerás MTK telefonokon nem müködik a Blokeh effekt,valamint a Szoftver sem a legjobb. Redmi 5X-en ha jól láttam van duplakamera.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #18055 üzenetére
Várom a Redmi 5 Plus telefont. Az elmúlt napokban sokat olvastam kínai telefonokól s meglepett pár dolog.
-
starr
őstag
válasz
Nekem is így működik, de azért mert letiltottam a zárképernyőt. Szerintem felesleges.
Beállítésok / Képernyőzár és ujjlenomat / Képernyőzár beállítása / (Pin kód beír) / Képernyőzár kikapcsolása.
Ha ez be van kapcsolva, akkor nincs képernyőzár. -
törölt tag
válasz
Azt hittem custom ROM-on vagy
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Black_Raven #18025 üzenetére
Szia! A zsebmód ki van kapcsolva,de közben meglett a bűnös! Egy HD full screen nevű app-nak egy ablaka jött fel minden hívás közben,de a hívás vége után nem tűnik el automatikusan. Letöröltem,most semmi probléma.... A villám vágjon bele ebbe a sok ócskán működő app-ba!
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Black_Raven #18023 üzenetére
Kivettem a pipát,most tiltva van. Kíváncsi leszek holnap,hogyan működik. Köszi előre is!
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Black_Raven #18012 üzenetére
Nekem az jött le, hogy felhő nem kell, telefonbuzeralas nem lesz, ugy meg sok haszna nincs
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #18012 üzenetére
Nem egy nagy macera létrehozni 😃
-
Teaway
veterán
válasz
Black_Raven #17991 üzenetére
Ja, nekem is van egy 9,6"-os
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17986 üzenetére
Valahogy megoldom hogy kényelmesen tudjam használni és törésmentes legyen
4X kijelzője túl kicsi nekem sajnos
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17983 üzenetére
Pont az tetszik benne hogy jó nagy a kijelző.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17974 üzenetére
Látod csak el kellett adjam a telefonomat és lett Kernel Source. A sátán ivadéka vagyok
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17977 üzenetére
Engem vár a Redmi 5 Plus
Úgy adtam el a 4X-et hogy nyitva volt a BL. Az új tulaj szerencsés....
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #17974 üzenetére
Nocsak, már a 4x-re is 360 óra a várakozási idő?
-
koshmar
veterán
válasz
Black_Raven #17906 üzenetére
Kellene? Úgy tudom, nincs rá hivatalosan (?!)
-
koshmar
veterán
válasz
Black_Raven #17884 üzenetére
Akkor törődjek bele, hogy bármikor lehet majd ilyen megint?
Az Xperia P-m 4 év alatt soha nem csinált ilyet..
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17884 üzenetére
Magától bezárta a BL-t?
-
koshmar
veterán
válasz
Black_Raven #17881 üzenetére
Kár.. akkor ilyen lehet még random, bármikor?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17881 üzenetére
Az a vicc hogy míg megvolt a telefon xarrá ROMboltam meg stb és ilyen hibám sose volt.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17864 üzenetére
Úgy értem hogy amikor töltöm a telefont akkor egy bizonyos idő után a visszajelző led kialszik pedig még tölt a telefon.
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Nem, nem, a My Vodafone App nem indult rajta és melegedett erősen.. A SuperSU felment.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Simán megy az RR, bár semmi extrát nem nyújt csak annyi hogy máshol vannak a beállítások amiből persze rengeteg van de kinek mi jön be,abban viszont egyetértek hogy a magisk-al is gondok vannak ennél a romnál vagy nem ad root jogot vagy ha befrissíted a legújabb verzióra nem indul el többet a magisk manager legalább is nekem így volt ,de amit az xda-n is sokan írnak azzal hogy már 3.18.95.re nőt a kernel verzió szám az összes újonnan kiadott oreo romnál nagyon megnőtt az akku fogyasztás amit én is tapasztaltam ugyanolyan használatnál is jobban merül az aku mind az előző oreóknál.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #17850 üzenetére
Nem felejti el. Ezzel nem találkoztam
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #17805 üzenetére
Az aláírásod rendkívül sokatmondó ám
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Black_Raven #17805 üzenetére
Attól hogy "dekázol" vele, még nem biztos, hogy megússza!
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17792 üzenetére
Néhány perccel ezelőtt pottyant le sima kőlapokra másfél méter magasról az S5610, ami "klasszikusan" szétesett (hátlap le, akku ki). Külsérelmi nyomot nem látok rajta (persze belül valamennyire megnyekkenhetett, de egyelőre még nem tapasztalható).
-
albiosz
őstag
válasz
Black_Raven #17786 üzenetére
Köszi, ez jó hír! A jobb zsebben csak a telefon van mindig.
(#17789) orso0355: Köszi neked is! Fülbevaló nem aktuális.
Olvastam, hogy csúszósnak mondjátok, ahogy nyomkodom feleségemét, nekem élhetőnek tűnik, de majd kiderül, ha úgy alakul.
Nézegetem a Xiaomi palettát napok óta (Note 4, Note 5A Prime, Mi A1), de mindig ehhez lyukadok ki végül. 4,3" Nokia Lumiám van, az után nem akarok túl nagyot. Méretben, súlyban ez tűnik a nyerőnek. Ha érkezik Eustockra, akkor csak meg kéne venni.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #17621 üzenetére
Gondolkodom a Nokia 3 telefonban is,vagy marad a P9 Lite Mini (Volt Honor 4C telefonom is).
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17570 üzenetére
Mi A1?
-
törölt tag
válasz
Vegyél egy Doogee telefont.
-
volandy
senior tag
válasz
És a Z5 az milyen? Nekem az egyik kiszemeltem a XZ1 Compact. De még nem döntöttem.
-
volandy
senior tag
válasz
Black_Raven #17567 üzenetére
Mi a végcél ha szabad kérdeznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Transmission (Mac OS X, Unix, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest