- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
En is eladtam a 4X-et, Mi Note 3 az utod, de jovok majd ide ezentul is, mert porog ez a forum rendesen, megszoktam
N3-nak nincs topikja ugysem
Es a rendszer ugyanaz
-
szabeska
addikt
Szert tettem egy Mi Band 2-re, ha valakinek kérdése lenne.
-
szabeska
addikt
Gyűjtő link mindenféle verzióval mindhárom készítőtől, naprakészen
Arnova verziói tökéletesen futnak, BSG már kevésbé. Én 2 hónapja használom, mérföldekkel jobb a gyári appnál, camera api2-vel természetesen.
Arnova's 5.1.018_v1.0: GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.0 (Arnova8G2, 2017-12-04
Ez a legújabb.
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #9609 üzenetére
Még kitapasztalom, egy napja ment fel
A visszatérés lehetősége bármikor adott
-
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #9607 üzenetére
Kevesebb mókolás, kevesebb hiba. Jobb szeretem a gyári romokat, tiltok sok mindent ígyis úgyis
Pörög ez is. Hiba azzal sem volt, de ez szimpibb.
-
szabeska
addikt
MIUI 9 Stable:
The 2nd batch:
Devices: Mi MIX 2, Redmi Y1, Redmi Y1 Lite, Redmi 4X, Mi 5, Mi Max
Date: Starting from Mid NovemberHa még nem lett volna...
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Global dev rom kuld frissitesi ertesitest/telepul menubol twrp mellett? Eu devrol valtottam, ezert a kerdes.
-
szabeska
addikt
mai santoni dev 9.1 visszavonva launcher crash miatt. fajlfeltoltokon (xiaomi.eu) stabil 9.0 mappak vannak, egyelore meg uresek
-
szabeska
addikt
válasz
orso0355 #8443 üzenetére
En is figyeltem ma, teljesen random. az ertesitesek megjonnek, de ha gepen csipog, es elolvasom, telefonon 3 perc utan jelzi ugyanazt a mar olvasott uzit, nincs teljesen szinkronban. valamint sokszor amikor jelez a telo, latom, hogy az illeto 5-10 perce kuldte el az uzenetet. szerintem ez a messenger sara, bar nekem soha nem volt semmi problemam vele evek ota. es ez kb napi 1x esik csak meg.
-
szabeska
addikt
válasz
Vjankovics82 #8366 üzenetére
meglesem!
jól néz ki, jó a kábele is
-
szabeska
addikt
válasz
Vjankovics82 #8362 üzenetére
LOL
Itthon 4000 Ft körül van, gearbesten pedig 2000 körül, ezért gondoltam, hogy ez is lehet eredeti, már 100+ ember vásárolt onnan elvileg... :/ Drágábbat pedig nem is igazán találtam basic-ból.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ez a Piston Basics vajon eredeti enyniért? Szeretnék venni egyet, de nem tudom honnan
-
szabeska
addikt
válasz
Photrik ^^ #8044 üzenetére
Nalam nincs ilyen eu dev alatt
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Be tudom allitani, hogy zarkepernyo jobbra huzaskor ne a miui kamera (amit fagyasztottam) induljon el, hanem a google camera?
-
szabeska
addikt
Ha jon majd a vegleges 9, dirty flash-el mehet a fejlesztoire?
-
-
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #7661 üzenetére
Kínai nemzeti ünnep volt, vagy mi, ami 2 hétig tart, azért kellett ennyit várni
Persze az őrült kínaiak lehet, hogy dolgoztak ettől függetlenül, legalábbis a Xiaominál
-
szabeska
addikt
válasz
Black_Raven #7628 üzenetére
Nekem is dettó ugyanez, kijelző, kamera, no karc
apróról vettem bontatlanul 38k-ért, 1 hónapja
I5s-t váltott, szóval ráfizetnem sem kellett
2017.08 van a dobozon.
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Sziasztok. Újrahúztam a telefont egy twrp mentésből, viszont nem fogadja el a jelszavamat (4 jegyű) utána. Miért?? És mi a teendő?
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Global romra hogyan tudok átmenni eu-ról? Simán twrp-vel feltolom az eu romot? Menteném is twrp-vel az előző rendszert ha mégis visszamennék eu-ra később, ne kelljen újra belakni...
-
szabeska
addikt
Most már érdekel, ki milyen kamera appot használ? Én Google Camera-t, nem szuperál rosszul. [link]
-
szabeska
addikt
Rajottem h a gyari zene app benan szol... erotlen, halk, harsany kozepmagas massza az egesz. aki jobb hangra vagyik, hasznaljon mast.
-
szabeska
addikt
Erre valaki? :/ Nem tudok sem temat, sem hatteret keresni/valtoztatni.
-
szabeska
addikt
Miert irja a temakezelo hogy nem sikerult kapcsolodni a halozathoz?
-
szabeska
addikt
Ezt én sem értem, az egyik leg személyre szabhatóbb androidos felületről beszélünk
-
szabeska
addikt
Még jó, hogy most tettem fel a fejlesztőit, ha van stabil 7.1.2 alapú, inkább azt tenném fel. Az eu verzió mennyi idő után szokott megjelenni? Még a kínai oldalon sem látom, pedig a globalnak is az az alapja
-
szabeska
addikt
Valaki ad egy linket a redmi 4x-re telepíthető Google Camera-hoz, amit innen többen is használtok és jó képeket csinál? Nem találom sehol neten.
-
szabeska
addikt
Ez a megfelelő google camera, ami jobb képeket lő mint a gyári, ugye?
-
szabeska
addikt
Sziasztok! ez alapján fel tudom tenni zárt boootloaderrel a dev romot? Van aki csinálta már így közületek?
-
szabeska
addikt
Sziasztok. Ma veszek egy ilyen készüléket, nyitnám a bootloadert. Volt már egy redmi-m, amihez kérelmeztem a nyitást. Most egyből az unlock progi letöltési oldala ugrik elő az összefoglalóban írt dolgok alapján, ezek szerint nem kell újra nyitást kérelmeznem? A számom ugyanaz, a készülék ugye új lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest