Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domestos
tag
válasz
albiosz #19496 üzenetére
Nálam meg az SMS-ek nem duplázódnak, de a CIB mobil bank alkalmazás notification-jei igen. Nem tudom, mit csináljak vele, nem nagyon csesztettem a CIBeseket, mert elég valószínűnek tartom, hogy a telóm csinál valamit rosszul. (Nem a számla + kártya értesítés jön meg mindkettő. Sima nem kártyás számla művelet értesítés is duplán jött meg.)
-
starr
őstag
Leírná valaki, mi a különbség a Néma üzemmód, és a Csendes üzemmód között?
Miui[ Szerkesztve ]
-
-
albiosz
őstag
válasz
spiderpig820 #19485 üzenetére
Hm, akkor legalább nem egyedi eset, bocs.
Azért ha valakinek van tippje, hogy hogy lehet megoldani, hogy ne duplikálja a készülék az sms-eket, akkor írja be ide!
-
kovboly
újonc
Sziasztok!
Gyorskártya,lépésszámláló.Hol tudom beállítani hogy automatikusan számolja a lépéseket?Global stabil 9.2.5.0 . -
vince
őstag
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
A minap raktam be a készülékbe a céges SIM kártyámat mint másodlagos SIM. Viszont olyan problémám van, hogy nem ismeri fel a készülék a kártyán lévő neveket. Tudnátok segíteni abban, hogy tudom importálni őket vagy beállítani hogy lássa azt a SIM-et is?
Előre is köszönöm.
-
albiosz
őstag
SMS-eket duplikál valakinek a készülék? Nem mindig, de viszonylag gyakran. Nagyjából csak a bankomtól kapok sms-eket és mióta a 4X-et használom minimum 5-ször fordult már elő, hogy a valós idejű sms után 1 percen belül újra megkapom az sms-t. Szinte biztos vagyok benne, hogy a készülék csinálja, mert ez előzővel sosem fordult elő ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
Felraktam a legújabb miuihu-t, egyelőre hibát nem találtam és az akksi idő is klasszisokkak javult a stable global-hoz képest. Javaslom
-
tambal
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is előjött tegnap a rebootos bug és követtem a fórumot is megoldások után nyomozva. Egy jó pár hozzászólással ezelőtt be lett linkelve ez a xiaomi fórumos thread: [link]. Itt találtak megoldást a problémára, de sajnos hiába törölték a hibát okozó programot, idővel mindig visszajött a bug, mert újrafrissítette a rendszer. Az lenne a kérdésem, hogy ti, akik full wipe-ot toltak a rendszerre szintén tapasztaltátok-e ezt, vagy a teljes törlés sikeresen megoldotta-e a dolgot.
Vártam hétvégén hátha jön valami patch a dologra, de nem jött semmi, és holnap már jó lenne egy telefon az embernél, úgyhogy hajlandó lennék már a drasztikusabb megoldást is bevetni, ha az újra stabillá tenné a vasat. -
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Mi a com.miui.mi wallpaper 7.1.2 ?
Sok energiát fogyaszt.
Kösz!
-
KukkSteve
senior tag
válasz
zojjektum #19464 üzenetére
+grafnet:
Bocsánat, ezt nem gondoltam. :/ Akkor még én szerencsés is vagyok. Nekem inkább nőtt ez az intervallum. Már vagy 100x biztosan újraindult egyébként. Próbálgattam letiltani 1-2 dolgot, de nem nagyon jött össze. Ami biztos hogy a Biztonság nevezetű appal van valami, mert amint rábökök újraindul. Elképzelhető hogy ha le tudnám tiltani, meg mondjuk kilépnék a MI fiókból, akkor normálisan menne, vagy esetleg tovább normálisan menne.
Egyébként bármikor régebben volt ilyen problémám, csak simán wipe nélkül ráflasheltem a recoveryből az éppen aktuális romot és soha semmim nem veszett el. Ez itt működhet? Valaki próbálta már esetleg?
-
starr
őstag
Link2SD-vel szoktam fagyasztani.
Érdemes eu, vagy miuihu romra menni, és a telefonon tartani mindig a legutolsó romot. Ha gond van, akkor csak twrpből ráeresztem, és megjavul. Ha fagyasztás miatt lenne bootloopos, az gáz, mert azt a data partíción tárolja, nem hozná helyre a twrps rom install. De amiről tudod, hogy mi, és nem kell, azt fagyaszthatod.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Régen láttam itt valakit, aki olyan tokot vett, ami csak alul és felül kapaszkodik a telefonba, oldalt nem. Már legalább 30-40 oldalt végig néztem az alin is és az ebayen is, de nem találom. Meg ugye itt is lapozgattam az oldalakat.
Emlékszik esetleg valaki rá, vagy van valakinek ilyen?
Vagy van ez az MSVII, ez mennyire vékony? Azért keresnék ilyeneket, mert nem szeretem ha széltében növekszik a telefon, hosszában viszont nem annyira zavaró. A legutóbbi tok amit vettem, az is a leírásban hajszálvékony volt, aztán mikor megérkezett más fogadott.
[ Szerkesztve ]
-
Davs
tag
Hello.
Sikerult a minap megnyitom a bootloadert es rootolni a telot. Tudtok valami leirast arrol, hogy milyen applikaciokat szabad torolni? szeretnem egy kicsit kipucolni a telefont a miui-s es google-s bloatware-tol.Esetleg van valami leiras arrol, hogyan lehet kiserletezni appok torlesevel? (app fagyasztas es ha esetleg bootlopos lesz a telo, akkor app kifagyasztas valamilyen modon?)
-
KukkSteve
senior tag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
Örülök, hogy megoszthattam. Hátha valakit a reménytelen helyzetből ki tud húzni. Én nagyon elkeseredtem, kész káosz volt a napom. Végül 11gb lett a mentés, majdnem 1 évnyi kép és videó.
A BL nyitást korábban egy Redmi 3S-en végeztem el, azóta nem kértem. Csodálkoztam is, hogy egy percet nem kellett várni rá.
zojjektum:
Nem volt 10-15mp-ed az újraindulásig? Érdekes. Erre nem gondoltam, hogy ez is eltérő lehet. -
zojjektum
senior tag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
De akkor ez a rendszer app miért nem vonatkozott minden telefonra? A nejemnek és nekem is 4x van ugyanazokkal a rendszer app frissítésekkel és miui verziókkal. Az övé elhasalt az enyém nem.
KukkSteve:
Ez a kapcsold le a titkosítást meg a feloldómintát dolog meg marha jó ötlet, ha van annyi időd, hogy megcsináld, na nálunk nem volt.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
KukkSteve #19450 üzenetére
Köszönjük az úttörő munkát!
BL nyitás: kértél már korábban nyitási engedélyt?Nekem nem volt ennyi időm, se csere telefon, mert az éppen nálam van, mert még nem ért ide az új.
Igen, a mienk is gyári rendszert futtatott! Minden frissítés ki volt kapcsolva. Lehet, hogy ez a rendszer app dolog nem volt. Az asszony is csak lepihent délután a kicsivel, s amikor felkelt már nyekk volt. -
KukkSteve
senior tag
válasz
KukkSteve #19391 üzenetére
Lehet, hogy túl sok embert nem érdekel itt, ahogy azt a téma iránti "készséges" hozzáállásból láttam (tisztelet a kivételnek), de mind1. A kommentem azoknak szól, akik úgy találnak a készülékre, hogy általában forró és betöltés után kb 15 mp-cel folyamatosan újraindul. Ezt vég nélkül ismétli, nekem valszeg egész éjjel csinálta. Az okát nem tudom, semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Frissítés nem volt, töltőre dugtam és aludtam. Reggel ébresztett is, tehát abban a 15mp-ben tökéletesen működik minden. Elképzelhető hogy valami a Mi appokkal kapcsolatos, mert minden újraindulásnál kiírja, hogy az eszközkeresés váratlanul leállt. Tehát adott egy telefon amin a BL zárva van, nincs TWRP recovery sem. A Mi fiókom természetesen szinkronizálva volt, tehát az eszközlistában szerepelt a készülék. Többen írták, hogy ha nincs TWRP, akkor nem tudok vele semmit csinálni. Na ez hülyeség, remélem aki ilyenbe ütközik és adatot szeretne menteni mint én, az nem áll meg azoknál a hozzászólásoknál. A feloldómintát/pint célszerű levenni, akkor pár mp-et lehet nyerni. A titkosítást szintén érdemes megnézni, mert ha be van kapcsolva, akkor a BL nyitás törli a tárhelyet. BL nyitás előtt az OEM unlockot be kell kapcsolni és össze kell kapcsolni a készülékkel a fiókot. Nekem mindkettő működött, az összefoglalóban lévő leírás alapján pedig sikerült kinyitni a BL-t. Kezdetben nem látta a win 8.1, de kipróbáltam egy szűziesebb gépen és ott már valszeg minden driver ment szépen. BL nyitás után pedig mehet fel a twrp, de ne a multitoolból, mert az kér kódot és nekem pl semmit nem fogadott el. Az összefoglalóban van olyan ami nem kér kódot. Ez után pedig TWRPbe bebootolsz (nekem csak a 3 gombossal ment) és a mount fülön MTP-n látja a gép. (ezért a gondolatért köszönet, ez lebegett előttem célként) Az adatmentés után töröltem egy cachet és egy dalvik/art cachet. Ezzel meghosszabbodik az első indulás nyilvánvalóan, de a 15mp működési idő majdnem 1 percre nőtt. Ennyi idő alatt már több dologra is van idő, akár szinkronizálások is beleférnek, stbstb.
Köszönöm akik segítettek a témában.
-
xylevi
tag
sziasztok, atolvastam kb. az osszes GPS-es hozzaszolast a topikban...ma elegge megszivatott a GMaps vezetes kozben, dobta el folyamatosan a GPS jelet...hasznaltam az elmult 2 hetben is vezeteshez, de nagyjabol ott ismertem az utvonalat, nem tunt fel, hogy dobalna el a jelet, de nem tudom 100%ra mondani...ami biztos, hogy ma eleg alacsony volt az akksi feszultseg, ezert az akkumulatorkimelo dologra gondolok mint ok, amit itt is irtak tobben...de nem talaltam meg par dolgot, amit az itteni hozzaszolasokban emlitettek: Beallitasokban az Akkumulator es teljesitmeny-nel a Teljesitmeny reszen az Akkumulatorkimelo ki volt kapcsolva, de azon belul van egy olyan bekapcsolt opcio, hogy Kikapcsolas feltoltes utan, tehat 60% felett kapcsolja ki az akkumulatorkimelest...nem ertem ennek mi ertelme van ha mar kozpontilag ki van kapcsolva a kimeles? A masik opcio az Akkumulator es teljesitmeny alatt az Alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese, azon belul a Valasszon alkalmazast a korlatozashoz, itt felsorol appokat, amikre kattintva latom, hogy milyen akkumulatorkimelo korlatozas ervenyes ra...de ha ki van kapcsolva az akksi kimelo mod, akkor ennek is mi ertelme? Most itt is jobb felso sarokban harom pontra nyomva kikapcsoltam a kimelest, de amugy ebben a listaban pl. a GMaps ott sincs...nem teljesen ertem...valaki egyik GPS problemara javasolta, hogy allitsa be "a GPS modot , vagy csak a keszuleken vagy a nagyon pontos modra." Ezt hol kell beallitani? Nem talaltam ilyent...vagy ez konkretan valamelyik appra szolt? Meg volt egy ilyen javaslat: "Az androiTS GPS test alkalmazassal, pedig allandoan eletben lehet tartani a GPS-t a hatterben is, ha esetleg arra lenne szukseged, az app beallitasai kozott a GPS service beallitast kell bekapcsolni." Ez azt jelenti, hogy hiaba nyom az ember ezutan a GPS ikonra, az nem fog kikapcsolni sohasem?
Orulnek ha megoldodna ez a GPS dolog, mert nagyon megszerettem ezt a Redmi 4X-et, de ma rendesen megszivatott ketszer is, hogy elvesztette a jelet...tobbszor elvesztette, csak ketszer rontottam el egy lefordulast autoval es mehettem plusz koroket a varosban...
Ja es MIUI Global 9.2 | Stabil 9.2.4.0 (NAMMIEK) van a telomon.
[ Szerkesztve ]
-
siddis
őstag
válasz
manchester99 #19442 üzenetére
Vegyünk egy nagy levegőt.?
-
manchester99
tag
Frissült a Nitrogén ,officál minden a rom meg patent .
-
Styleair
aktív tag
Én balfasz szinten vagyok e témában, de ez a autorebootolásos fertőt vírus nem okozhatja?
-
bb71
őstag
Na egy kis helyzetjelentés:
reggel eszembe jutott, hogy a telón töltöm le a xiaomi.eu-s stabil telepítő zip-et, na így már felment...................
Meglepi:
"Na, sikerült az automatizált LTE\WCDMA-ra váltás minden bootolás után:
- e-robot
- Toggle network type 5.0 XDA-ról - ingyenesAz E-robotban külső alkalmazásként kell meghívni a Toggle network type alkalmazást, amiben még engedtem, hogy külső alkalmazás is használja."
Ezt írtam ugye a global stabil hálózatkapcsolás autmatizálásra.
Ezen a xiaomi.eu-s stabil romon NEM működik.
-
grafnet
veterán
Ők sem és a gugli sem!
Felháborító!Van egy 1/16-os tabja a gyereknek, "szabadon" telepíti rá a játékokat. Le van tiltva minden frissítés! Nézi a YT-ot (play-est) egyszer csak kiírja (valami hasonlót): azonosítás sikertelen lépjen be újra - nem tud bejelentkezni, mert a gugli play frissíti magát!
7.1-es droid van rajta, a legfrissebb (kézzel) gugli x@rokkal és mégis csinál ilyet.
Nem mindig, de már párszor láttam!Úgyhogy: Ők nem csináltak semmit! Ja!
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
-
csakb
őstag
Egy rendszerapp frissítés okozhatta. Én tegnap olvastam csak erről az egész mizériáról. Gyorsan csekkoltam a system app updatert, és ott is figyelt egy frissítés, amit azonnal ignoráltam.
Most újracsekkoltam, de nem ad fel semmit. Remélem, hogy visszavonták.
Ha a rendszerappok automatikus frissítését kikapcsolod, akkor valszeg nem lesz baj, de ezt erősítse meg más is.
-
siddis
őstag
válasz
wanted5 #19419 üzenetére
Vissza lehet állítani simán, de hátha meggondolod magad később... Hány napot is kellett várnod a nyitásra.? Már csak ezért is hagynám.. Nem beszélve a legutóbbi "bootloop"-os frissítésről, azért nem árthat ha rá tudsz rakni valami okosságot, vagy tudsz róla menteni, mint hogy napokig várni a hivatalos frissítést, ami majd megoldja..
De nem akarlak meggyőzni, az előnyeit soroltam..
Amúgy ha gyárit nyomsz rá teljes törléssel, akkor abban sem lesz TWRP, csak a kínai megfelelője, a bootloader viszont nyitott marad. Meg mentsél előtte.A relock-ot viszont szigorúan csak gyári alól szabad tudtommal..
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Nem tudom, hogy a bootloop-os veszély fennáll-e még.
Két barátomnak is azt tanácsoltam tegnap reggel, hogy se mobilnet, se WIFI, amíg nem szólok, az enyém is így van.
Mindhárom Global Sable 9.2.4.0
Én még csak-csak boldogulnék a segítségetekkel itt, de ők nem fórumoznak és nem is értenék mit mondok.
Kiderült-e mi okozta?
Használhatják-e már nyugodtan az internetet? -
wanted5
őstag
válasz
siddis #19418 üzenetére
És lehetséges, egy már unlockolt készüléket gyári állapotba visszaállítani? Úgy, hogy minden eredeti legyen, recovery is.
Természetesen a sajátommal akarom ezt csinálni, mert őszintén szólva, nem az én világom ez a ROM-olgatás. Igen kinyitottam a bootloadert, igen felraktam az EU romot, használtam is nem csak pár órát, de meggondoltam magam, és vissza akarom állítani az egészet, utána pedig elfelejteni, hogy lehet is egyáltalán bármi ilyesmit csinálni.
Tudom, sokan lesznek, akik nem értenek velem egyet, de ez az én döntésem. Ha lesz pár kolléga, aki tud ebben segíteni, nekik pedig nagyon szépen köszönöm (így képernyőn keresztül sajnos ettől többet nem tudok nyújtani)
(talán egy stock telefonról lementeni a recovery-t, és úgy? lehet egyáltalán ilyen? -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Állitolag a Lineage os halott. Xda-n megkérdeztem ezt a választ kaptam rá. Én a kamera miatt nem teszek fel más Custom Romot
-
wanted5
őstag
Akármilyen módszerrel próbálok recovery-t cserélni sehogy se sikerül. Mindig arra a kínai fosra áll vissza. Már minden módszert kipróbáltam, se a twrp se a gyári recovery nem marad meg.
Próbáltam miui tool-t, próbáltam kézzel is, pontosan úgy ahogy le van írva, de semmi.
Szerintetek miért?
-
bunnyhu
senior tag
Na, felraktam a legújabb MIUIHU-t, kiváncsi leszek. Gondoltam, ha már újratelepítést meg wipe, kipróbálok valami mást
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Black_Raven #19400 üzenetére
De ha nem redmi4x-ed van akkor miért olvasod a fórumot, csak hogy visszajöjj ide ekézni, vagy mi a cél?
-
orso0355
őstag
válasz
Érdekes, nekem minden működik. Nem akarok más telefont.
-
bb71
őstag
válasz
OFF abból tabletet vettem... az sem jobb egy kutya, 1 hónapja kértem bootloader unlock kódot hivatalosan emailben, papírt kellet kitöltenem... azóta is küldik a kódot. Az erre a célra szolgáló unlock oldaluk is egy nagy rakás...
ON
NA én feladtam ezt a projektet. Tele van a hócipőm és a puttonyom is.
Akinek van útmutatása, hogy mit rontok el - ne tartsa magában, köszönettel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felzárkózónak tűnik az Loongson processzor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes