Hirdetés
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
Infra van:
Itt azt írja.... -
-
Márton
nagyúr
Ok, csak a lényeget nem írtad le: túlélte?
Ha esetleg tokra akarsz buzdítani, az sajna nem lesz, mert lányom több hónap keresgélés után talált ebay-en neki tetsző mintás hátsó tokot, ezt biztos nem cseréli le. Kap még egy fóliát és apai jótanácsot, hogy mostantól 100x jobban vigyázzon rá. -
Bogyó bá'
nagyúr
Jack nekem nem kell, infra van, a 3000-es akkuval elvileg annyit bír, mint a 4X a 4100-assal, ráadásul gyorstöltős.
A még - számomra - éppen emészthető méretű kijelző (nagyobb telefont nem szeretnék, az én kezem már nem nő...
), az AMOLED, a 6GB RAM és a 128 GB tárhely ami nekem fontos. Meg leginkább a már egész jó főkamerája. (A másik kettő az gyenge sajnos itt is.)A 4X mellett - ha fotózni akarok - mindig cipelhetem a fényképezőgépet is.
-
DeFranco
nagyúr
én teljesen jól elvagyok vele. az üzemidő még bőven jó (bár rövidült a megvétel óta, eleinte bő egy nap volt, talán kettő, most már naponta kéri a töltőt) a sebesség teljesen elfogatható (nem villámgyors, de ebből 7-ből 6 nap nem érzem semmit a szokásos appokat használva).
nyilván az igény meg a toleranciaküszöb határozza meg azt hogy ki mennyire elégedett a telefonnal de szerintem ez így összességében még mindig teljesen vállalható. fiókbúvárkodástól még legalább egy évre van.
-
Ma már a 2 év használat is soknak számít.
Igen, nem kicsit pörögtünk fel. A Defy-met anno 5 évig használtam. Az alatt elszállt mellette a technológia, mert hardveresen az bírna még 5 évet, pedig tényleg strapamobilnak volt használva, de az mindent kibírt! Persze mai szemmel nézve, azon mondjuk netezni...... Minap egy boltban a 4X-et mellé állítottam egy kirakott teló mellé és eltörpült mellette, igaz elég aránytalan volt, ami ott volt, mert szélességben éppen csak, de hosszúságában majd 2x akkora volt, talán P20 vagy hasonló lehetett.
Amúgy gondolom 4X-en is sokat dobna gyorsaságban(vagy funkciókban) egy jó főzött ROM, de igazából elvagyok így is vele.
-
Még a régi CM7-et tetted rá? Az egész super volt, 4X-re is jó lenne az utódja amúgy, de már megszoktam a relatív nagy képernyős terminalt, fene akar miniben azt nézni. Meg ugye ez a BL open sincs lejátszva nálam.
Nova-t megvettem én is még Xcove3-ra, de olyan jó pofásra belőttem a Xiaomit, hogy már nem merek hozzányúlni, pedig fenn van a Nova.
-
aelod
veterán
(#26031) szimi57
Konkrét terminal parancs soros megoldást nem találtam...
(#25964) Cyrin
És mi lenne az a parancs?
fastboot módban a telefon, listázva a fastboot devices látja. Letöltöttem a TWRP.zipet azt ki kell csomagolni? találtam valami leírást .img
sudo fastboot flash recovery.img
flashelésre de azt írja a terminal, hogyerror: cannot determine image filename for 'TWRP.img'
[ Szerkesztve ]
-
csodavas
tag
Ezen agyalgatok én is. Most néztem videót, meg alin keresgélek. ezt néztem, ez jó lehet?
-
pvt.peter
őstag
Köszönöm a gyors választ Cyrin, sharp007, aelod, DJGABI.
Nos, talán az 5" nem annyira életbevágó, tehát lehet nagyobb is egy picivel, de női kézbe lesz, ezért sem akartam nagy lapát telefont.
Az A2 Lite ki is esett a lehetőségek közül ezzel az idióta bevágással a tetején (voltam múltkor a Lurdy -ban és volt szerencsém megnézni közelebbről is ezt az új feature -t).
Max. 40eFt értékben nézelődök, tehát, a Redmi Note 5 is kiesett
Tudom, tudom, túl sokat akarokKb. 1 évvel ezelőtt vettem egy Redmi 4X -et kb. 40eFt -ért barátnőmnek, tökéletes választás volt, mind méretben és teljesítményben is (legalábbis a számára).
-
snyper990
őstag
Igazából nem az enyém a telefon, a gyári reco visszatevés arra vonatkozott, ha nem jönne be az új rendszer, mennyire nehéz visszaállítani mindent gyárira.
A reklámok engem annyira nem zavarnak, megtanultam együtt élni velük. Úgyis csak olyan helyen jönnek szembe, amit gyakran látogatok, néha még rá is kattintok, nekik is meg kell élni valamiből, és nekem se lenne jó, ha megszűnne akármelyik általam gyakran látogatott oldal -
starr
őstag
Ainur Sauron: a jobb fülhallgató hangért.
Audio modification library: A Viper4androidhoz, és a többi ilyesmihez kell.
Viper4android: effektek
Camera2Api enabler: a Google kamerához kell.
Wifi bonding (Qualcomm): 40Mhz sávszéllel is megy a Wifi, ha a router is úgy van beállítva. 90Mbps akár. alapból a fele van csak.
Korábban így raktam fel az Xposed framwork-öt is, működött is, de azt már meguntam, nincs ott semmi érdekes.Azért érdemes magisk modulokat használni, mert ha frissítjük a rendszert (hetente) automatikusan visszarakja ezeket. Nem kell pl a build.prop-ba visszaírni a camera2 api-t, stb.
-
xylevi
tag
hu, ez tuti? abban benne van ez a systemui-os problema? vagy csak siman az stabilabb? tenyleg a 22-est toltottem le es raktam fel
esetleg valaki tudna linkelni a 15-os vegut?
szerkesztve: 8.3.22-est raktam fel, itt vannak ujabbak, azok nem stabilak? vagy azok miert nem javasoltak? [link]
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
a fólia nem tecc ami rajta van nem a miui
egyébként nekem először 2.2-es touchwiz volt a telefonomon aztán jött az lg, a custom launcherekhez képest még a TW is egy letisztult valami, a miui meg egész közel van az lg-hez, én szeretem.
próbáltam egy ideig a wp7 stílust a telefonomon custom launcherrel az vicces volt de inkább az eredeti.
az ízlésem valahol a droidos csillivilli meg a win10 minimäl között van zárt halmazban (tehát a végértékek már nem tetszenek) odavagyok a win7 glassy designjáért (a tw is ilyen volt akkor) de annál több már nem kell, akkor inkább lefelé az egyszerű felé, pl. az lg vagy most a miui de azért valami karaktere legyen.
-
trebrona
nagyúr
Eleve zárt volt: de mivel alapból nyitott volt a bl (global version) így nem is bajlódtam a fejlesztői menüben a hozzápárosításhoz
Csak a multitool írta, hogy nyitott, nyilván tévedett. Ahogyan az említett Redmi 3-nál is.btw összefoglalóban ez áll multitoolnál: elérhető a MultiTool minden egyben alkalmazás, amely bootloader nyitás után egyszerűsíti meg dolgunkat:
(#8049) DarthFader:
TWRP:Install Image
[ Szerkesztve ]
-
snyper990
őstag
Nekem más fajta telóm van másféle tokkal, de nekem sem ment bele a fejhallgatóm csatlakozója, csak a fülhallgatómé. De mivel a fejhallgatót csak otthon használom, új tok helyett vettem egy kábelt usb csatlakózóval és 3.5 mm jack aljzattal a végein, párszáz forintból megvan. Lollipop óta támogatja az Android az usb audio-t, egy próbát megérhet, olcsóbb, mint új tokot venni
-
Jakuu
őstag
Ezt en sem ertem, raadasul rengeteg mas telefonnal is igy van. Akkor az ios miatt nem vesznek iphont az uri gyerekek? Kb fel perc feltenni egy launchert vagy temat. Arrol meg nem a miui tehet ha valaki nem tud olvasni a beallitasok menuben. En ugy vagyok vele, ha valami komplexebb, az jobb, mert tobb lehetoseged van valtoztatni, azon amit akarsz, vagy torekedjunk a tulzott egyszerusegre? Nesze egy bazi nagy gomb a kepernyon, atobbit meg elintezi helyetted majd a gyarto, te neked meg kuss es semmi lehetoseged nincs es ugy tancolsz, ahogy mas futyul es kedve tartja. Hat akkor inkabb vesszek el a lehetosegekben, elobb utobb ugy is kiismerem es rajovok mindenre, vagy maradok lusta vagy hulye, hogy meg egy ido utan se vagyok kepes felismerni, hogy mi hogyan mukodik. Your choice...
-
lócitrom
őstag
igen, jól látod. ha van már adb környezet Linux alatt vagy bemásolod a szoftverrel azonos könyvtárba, akkor mindenféle külön front-end nélkül végrehajtható a fastboot frissítés terminálból (elméletileg).
legalábbis a logika ezt diktálná. a MiFlash is csak annyit tesz Windows alatt, hogy grafikussá teszi a folyamatot. elindítja a bat fájlt, ami meg ugye az adb-t utasítja. de amilyen folyamatról van szó szerintem a terminál sokkal beszédesebb.
[ Szerkesztve ]
-
liskov
tag
Én miui8 alatt nem tapasztaltam.
Használtam global stable-t, de ott ha nemitva volt a telefon, a notification-ök nem rezegtek. (Bug)
Aztán attertem globál devre, azzal nem volt baj, amíg nem jött a miui 9. Itt a fényerő rossz, illetve az ujjlenyomatokat elfelejti újraindítás után.Kicsit idegesítő, hogy minden rom bugos erre a telefonra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- YouTube
- Politika
- Anime filmek és sorozatok
- Synology NAS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes