- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18994 üzenetére
Igen, tényleg feltettem én is a pico opengappsot, majd a naptárat és nem volt gond. A nano-nál szerintem azt rontottam el, hogy nem a 64 bites arm-ot töltöttem le. Kezd a rendszer kezesbáránnyá válni. Már csak azon küzdök, hogy a előző rendszerem appjait hogyan tudom ujra feltenni. Talán a play tud valami ilyesmit...
Siddis: Overclockolt a cpu? Nem úgy volt, hogy ebben van cpu limit? Ja és kernelt hogy tudom feltenni? Ez a kernel dolog nekem új...
-
siddis
őstag
válasz
manchester99 #18996 üzenetére
..prociknál mi a helyzet, mi a default.?
-
manchester99
tag
-
Repsol600
addikt
Csináltam egy factory resetet, visszatettem az előző mentést, de full gyári állapotba állt vissza.
Mi lehet a gond? Nem akarom újra belakni.
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18993 üzenetére
akkor gondolom nincs most fent gapps -ezért az újraindulás dátumos dologhoz kell a google naptár csak ha fent akkor megy tovább a dolog.Nekem pico gapps van fent.Amit én csinálok rom-gapps-clarity aktuális verzió-tweakradje féle V11 tweak-magisk-wipe ,majd miután vissza rak mindent a felhőből magisk modul-mikrofon,dolby sound,modded pixel launcher(ezért sem tudok soha senki semmit mondani a gyári launcherről),sony music,meg egykét apróság.Aztán öröm max egy napig
még ki nem jön valami újdonság
-
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18990 üzenetére
Szép rendszer a DotOs, csak egy kicsit bugos. Nekem már 2x indult random újra plusz ha a főképernyőn rábökök a dátumra összeomlik a launcher. A twrp-ből meg próbáltam felinstallálni a nano opengappsot 7.1 de error code 64 hiba lesz és leáll a telepités. Lehet én csinálok valamit rosszul. A dalvik cache-t pedig töröltem.
-
siddis
őstag
Changelogs:
- Bring Cultivation, Ironactive CPU governors
- Maintained Alucard, Nightmare, Darkness CPU governors
- Updating zsmalloc, zram.
- Overclock Little CPU to 1.2 and Big CPU 1.6 GHz
- Merging caf "LA.UM.6.6.r1-06700-89xx.0" only for Oreo (8.1) -
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18988 üzenetére
És tényleg! Köszi!
-
kerobi
senior tag
Hát nem tudom, ti hogy csináljátok, de mikor én a twrp-ben törlöm a dalvikot és a rendszert, utána ujrainditom recoveryben, akkor csak az MI és unlocked jelenik meg, sehova tovább. A fel+power gomb semmit nem csinál.
Csak parancssorból tudom a fastbootból elinditani a twrp*t újra:
fastboot boot twrp.img paranccsal. -
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18985 üzenetére
És a DotOs milyen? Úgy látom az is Android 7.1.2re épül. Nekem a Pixel Experience van fent, eddig meg vagyok vele elégedve. Amit nem tudtam beállítani az az alkalmazások inditása ujlenyomattal.
Ja és még egy negativum, ami nem olyan vészes, hogy mikor felhivsz valakit, akkor mikor kicseng egy kommunikációs parancs jelenik meg a hivógombnál ami el is tűnik nem tudom mi az. -
manchester99
tag
válasz
ElPropheta #18984 üzenetére
hát nem tudom , nekem extrém módon melegszik a telefonom már alig 10-20perc nyomkodás után utoljára a kettővel ezelőtti verzió volt abszolút bug mentes , én már visszaraktam a DotOs-t.
-
ElPropheta
csendes tag
válasz
manchester99 #18983 üzenetére
köszi akor feltolhatom bátran?
-
manchester99
tag
válasz
ElPropheta #18978 üzenetére
Ebben a verzióban működik de már nem Snapdragon hanem Camera2 van a romban alapból.
-
siddis
őstag
..na persze, hogy lássák mennyire sikeres chemtrail permetezés
Inkább addig elmegyek a békemenetre.
-
mpo
veterán
Ha szeretnél segíteni a NASA-nak felhőfotókkal:
[link] -
ElPropheta
csendes tag
válasz
manchester99 #18957 üzenetére
én nagyon szívesen felraknám, ahogy a múltkor is (és gondoltam akor egyböl megosztom veletek az örömhírt, hogy bizony van még rajtatok kívűl ilyen elvetemült
)
de nem működött a kamera
mi a helyzet ezzel a verzióval???
köszi -
lócitrom
őstag
emiatt merült fel bennem a kérdés. ugyanis azóta a változók megváltoztak, így ez nem igazán működik. bár ez orvosolható. megcsináltam magamnak, csak azt bánom, hogy a mikrofonokat nem tudom pontosan hogy kell paraméterezni és valami all-in megoldást keresek, hogy ne kelljen sokat agyalni, ha frissítek/telepítek.
-
lócitrom
őstag
létezik valami naprakész patch, amivel egyaránt lehet finomhangolni a hangszórók és mikrofonok hangerejét?
valamint LH kernel hogy muzsikál legfrissebb stabil EU alatt? tünetmentes már esetleg?
-
starr
őstag
válasz
Lordus #18950 üzenetére
Adaway téma:
Összeollóztam innen egy hosts fájlt, felülírtam fele a /etc/hosts-ot, és blokkol rendesen. Hátránya, hogy nem frissül.
Akit érdekel itt van: [link]
Van egy "Alap", ami az, adaway három forrását tartalmazza, és egy "Bovitett", ami az alapon kívül még hármat, és egy malware domain listát is.
Jah, csak saját felelőségre! Az én telefonom nem krepált be tőle, ami nem jelenti azt, hogy másé nem fog.
Persze nem adom fel az adaway életre keltését. -
manchester99
tag
válasz
kerobi #18965 üzenetére
nem tudom mer nem a gyári launcher-t használom és nem nem lehet twrp nélkül frissíteni nincs ota egyelőre .Update amúgy a romoról : majdnem minden app egy enyhe 1-2 másodperces laggal indul miután ráböksz az ikonra ha meg pöccre indul akkor magában az alkalmazásban kell egy picit várni mire betölti azt ill. 10-20 perc nyomkodás után nagyon melegszik a telefon.
-
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18960 üzenetére
Köszi az infót! A dokkból valamilyen úton-módon el lehet tüntetni a search sávot?
Nameg ha kijön új LR verzió akkor tudja frissiteni twrp nélkül? -
xylevi
tag
válasz
trebrona #18963 üzenetére
koszi, nezem, de igy sem egyertelmu...nekem alapbol ha a fejlesztoi lehetosegek nincsenek bepipalva, akkor Other devices-nal van egy Android nevu elem...ha fejlesztoi lehetosegeket engedelyezem, azon belul az USB hibakeresest, akkor lesz MTP elem, igaz az is Other devices-nal, nem a hordozhato eszkozoknel. De a legfontosabb, hogy a leirasban megadja kezzel a driver update helyet, de azt nem irja, hogy azt honnan szerezte be
-
xylevi
tag
sziasztok, nemreg vasaroltam egy Redmi 4X-et eustocktol, mindennel meg vagyok maximalisan elegedve. Most este radugtam a notebookomra, Windows 10re, de nem latja rendesen. Fejlesztoi lehetosegeknel kiszedtem a pipat, elvileg ha jol olvastam az nem kene be legyen pipalva, akkor latja rendesen MTP-n keresztul a gep. Most ott tartok, hogy felraktam az elso hozzaszolasban emlitett MiFlash-et, ahol az volt megjegyezve, hogy driverek miatt kell, gondoltam abban vannak a driverek. Device Manager-ben az Other devices-nal van egy Android elem, sarga haromszogben felkialtojel, ami a driver problemat szokta jelenteni. Esetleg valami segitseg, hogy mit rakjak fel? Es root nelkul lehet valahogy megoldani, hogy sima USB mass storage-kent lassa a szamitogep? Rootolt telon mar hasznaltam USB mass storage enabler progit, gondolom root nelkul nincs ilyen, de egy kerdest meger...koszi elore is a segitseget!
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18958 üzenetére
wow randa boot screen ez jó
mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.
Itt a changelog ha érdekel :
Version Bumped to 9.0.8
Kernel Upstreamed to .99
FM raduo added
Screenshot Sound Bug Fixed
added Camera2
Screen off anim
Ambient Battery
Xiaomi Doze
On the go mode -
kerobi
senior tag
válasz
manchester99 #18957 üzenetére
Akkor leirhatnátok mi volt a változás, mert nekem jobban tetszett a pixel experiencenél. Talán majd teszek még 1 kisérletet. De az tény, hogy az LR bootscreenje nagyon randa.
-
wanted5
őstag
tudnátok mondani egy olyan témát amiben a Global romhoz hasonló gyári ikonok vannak? Ez az EU alap nagyon nem tetszik, + más témákban se találtam eddig jót.
Szerk:
Most már, hogy van root is, a gyári alkalmazásokból mit törölhetek le biztonságon, nem okozva kárt a rendszerben? ezekre gondolok most: Gyári böngésző, google app (asszisztens vagy mifene), GBoard, esetleg ez a mi hitelesítő
Meglepő volt egyébként, hogy a sok google szar nincs fent alapból, csak 1-2, a youtube, gmail kézzel kellett telepítenem.
-
siddis
őstag
-
szimi57
őstag
-
starr
őstag
Ma felraktam a legújabb eu romot, és az Adaway azóta nem működik. Eddig mindenféle rommal működött.
Tárhely engedélyt adtam neki, valószínűleg a Magisk nem érzékeli a root hozzáférését. Tud valaki megoldást? -
wanted5
őstag
No, srácok.
Nyitottam a bootloadert, MIUIHU TOOL-al felraktam a TRWP-t, aztán az EU romot. Most bekapcsolás után meglepődve tapasztalom, hogy minden cuccom megmaradt rajta. Ezt szerintetek érdemes lenne most legyalulni? -
-
zsoltex70
csendes tag
Tehát ha az egyik szolgáltatonál mutatja a 4G-t, a másiknál nem, akkor valószínűleg a SIM a ludas
a Telenor kérésre kicseréli 4G képesre vajon?
-
zsoltex70
csendes tag
Hello mindenki
lehet amatőr kérdés, de a két SIM kártya foglalat egyenértékű? Tudja mindkettő a 4G-t, vagy ez SIM kártya függő?
-
Lordus
senior tag
válasz
Black_Raven #18934 üzenetére
adawayből és magiskből is próbáltam többet.
a kérdés arra irányult, hogy melyik az utolsó, legfrissebb miuihu, amin működik az adaway. -
Lordus
senior tag
help!
nem működik az adaway. lefagy.
már újrahúztam a telefont, factory reset is volt és nem.
a tavalyi miuihu-val még ment, az idei 8.2.1 eu és miui hu romokkal nem.
valaki segítsen, melyik miuihu romot tegyem fel, amin müxik? -
grafnet
veterán
válasz
Armagedown #18930 üzenetére
Bármi lehet.
Nézd meg a freki adatokat vagy a típus jelzést (összefoglaló). Kérj tőlük megerősítést (e-mailt). -
Armagedown
őstag
Van olyan webshop, ahol EU változatként hírdetik az áltaul árult mobilt.
Ez a Global vagy az International változat lehet? -
grafnet
veterán
válasz
mdraco #18927 üzenetére
Nem teljesen értelek.
Az EU vagy Multi ROM-nak az alapja a Kínai fejlesztői ROM. Amikor az megjelenik (keddenként - ha jól emlékszem), akkor azért csak kell pár nap, mire helyrepofozzák, tesztelik. Pénteken már Ők is kiadják.Ha, a Global ROM-ra gondolsz, azt nem tudom, hogy Kínában hogyan készül, de ha másért nem, akkor a fordítás és a modem dolgok mókolása miatt csak kell arra is időt szánni.
Ha, arra gondolsz, hogy kedden megjelenik a fejlesztői Kínában és Mi csak X nap múlva kapjuk meg az meg a szerver kapacitás miatt van...
-
grafnet
veterán
válasz
Balikaa #18924 üzenetére
1. Fő kérdésedre a válasz: Nem. (Zárójelesre: igen)
2. Ez egy jó kérdés! Itt még nem hangzott el ilyen megoldás (nem jelenti azt, hogy nincsen). A színeket elő lehet elvileg csalogatni Custom ROM-mal.
3. Nem tudom. Zseblámpára Te tudsz beállítani gesztust. (Nekem semmi sem működik...)
4. Talán van, de erre jó a kereső... -
albiosz
őstag
Az mitől lehet, hogy a gyárilag telepített időjárás app Budapesten marad? Holott most épp BAZ megyében vagyok. Engedélyezve van a helymeghatarozas és a gps is be van kapcsolva.
-
siddis
őstag
Kinn vannak az új XIAOMI.EU ROM-ok, a 9.5.2.0.NAMCNFA stabil és a 8.3.15 developer is..
-
Balikaa
csendes tag
Hello!
Vettem egy ilyen telefont, nagyjából belaktam, tetszik egyelőre.
Pár kérdésem lenne:
1. bootloader nyitás, TWRP felrakás, rootolás során elvesznek az adataim, beállításaim? (feltételezem, rom csere során igen)
2. megoldható valahogy, hogy a fehér led különböző sebességgel villogjon különböző értesítések esetén?
3. van mód rá, hogy a hangerő gomboknak egyedi funkciókat adjak (pl. lezárt képernyőnél zeneszám léptetése hosszú nyomással, ill. zseblámpa kapcsolás)
4. van xposed erre a telóra? (gravity box, rootcloak, jók voltak)Köszönöm
B
-
grafnet
veterán
válasz
spiderpig820 #18919 üzenetére
Sztem a Tesla a freevel is működik.
Mivel nekem a fizetős megvan, így nem tudom biztosan. -
szimi57
őstag
válasz
spiderpig820 #18919 üzenetére
Az enyém ingyenes, de Prime
A hiányzó Tesla volt a gond
-
szimi57
őstag
Üdv.
Nova Launchert használok és az gond, sem az SMS-eket, sem a nem fogadott hivásokat nem jelzi az ikonon. Ez nálam van csak igy? A gyári launchert uninstalláltam. -
Domestos
tag
válasz
Black_Raven #18909 üzenetére
Voda 4G-n nekem bizony csinálta, leraktam 3G-re, azóta nincs gond. Viszont ha jól sejtem, rom verzió függő, nem a szolgáltató miatt van, hanem híváskor lassan ébred a teló, hogy átrakja a mobilnetet, és addig ki sem csörög, csak jó sokára. Valamelyik romban javíthatták, vagy nem tudom.
-
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #18911 üzenetére
Az előbb azt írtam végig zöld, persze, mert 12 órája töltöttem és éjszaka is betonban voltam..
De ha a városban mozgok, akkor még a 2G ellenére is vannak barna foltok. -
mpo
veterán
válasz
Black_Raven #18909 üzenetére
Többnyire vasbetonépületben vagyok, az akksinál a mobilhálózati jel tele volt barna részekkel és nem csörgött, de kiírta, hogy nem fogadott hívásom volt.
Most meg végig zöld és nincs ilyen üzenet. -
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Segitseget szeretnek kerni, paromnak es nekem is 4X van, kb egy hete vetteuk eszre mindket telo eseten, hogy hivnak minket de nem csong ki a keszulek es egyszer csak jonnek a hivasertesito smsek. Mitol lehet az h mukodnek a telok van halozat(vodafone 4G) es megsem ernek el minket, illetve mi egymast sem sokszor. Mindket telo kb egy honapos ujonnan vasaroltak es globa verziok.
Masik idegesito problema, a gyari bongeszot hasznalva egyszercsak megall a bongeszo nem reagal semmire, majd kilepek fokepernyore es vissza es ezt kovetoen megy egy darabig ismet.
Koszonom Szepen!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest