-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Azt ne felejtsd: TWRP backup az "internal memory"-t nem menti!!! Tehát fénykép, zene ugrik!
DE, ha Backup előtt TWRP/File manager - ott /data/media könyvtárat átnevezet pl. ABC-re, akkor azt is menti.
Backup után vissza File manager-be, és az ABC könyvtárat visszanevezed media-ra.HA vissza kell állítani ezt a mentést, akkor Restore után szintén vissza kell nevezni az ABC könyvtárat media-ra!!! Ha mégis van media, az egy hosszabb mese, most nincs időm erről írni...
-
siddis
őstag
Kábé olyan, persze pár app-ot lehet hogy újra kell regisztrálni (már ha ugye az új rendszeren is használod ugyanazokat és később visszatérsz), illetve pipálj be minden partíciót.
Csak figyelj oda mit formázol, más 'baj' nem nagyon szokott lenni.. Illetve oldd fel ha kódolva vannak az adataid meg esetleg a kijelentkezés a MIUI / Google fiókból sem árthat, bár ezeket én nem használom. -
siddis
őstag
Nem nagyon használtam / jobb szeretem a Lineage-féléket, de hogy ez a legújabb / mai AOSP Extended (non-treble) az biztos. Próbáld ki..
-
enzahobi
aktív tag
Szia!
Inkább átnevezném az appokat (írd a végére hogy .bak), és ha behalna (bootloop, vagy folamatos crash), akkor csak TWRP alól visszanevezed.Kényelmes dolgunk van a TWRP-vel, fájlkezelő meg parancssor is van benne, bezzeg anno... aromás file-kezelőnek hogy örültem xDD gombnyomogatós recó alatt
Egyúttal megosztom eddigi tapasztalataim:
Múlthéten vettem a 4x-em, tegnap előtt nyitottam, 9.2.4 MIUI Nougat maradt rajta, hogy legyen mihez viszonyítsak a későbbi rommolgatásnál, viszont egy Clarity kernel feltoltam mellé, hiányzott a knock on (vagy d2w, ki hogy hívja). Knock off gesture-t sajnos semelyik témában nem találtam (bezzeg olyan volt amin a gagyi gyári zenelejátszó widgetjét, elő lehet hozni duplakoppal...), így felekerült egy Xposed is. A hivatalos xposed nem kompatibilis a miui v9-el 7.1 android alatt, egyik magisk zip se ment, ill fura crasheket dobott a Messenger (WTF Messenger??... de mi az összefüggés xDD), így XDA-n találtam egy unoffical mókolt változatot, de elv ez csak globalon megy. Modulokból a Gravitybox megy
részlegesen, inkább részegesenill a MIUI v8 Tweaker, ami szintén hiányos, ebben van a knock off gesture, (fizetős feature!) ez is csak gyári zárképernyő témán, de MÜXiK
.
Ami kérdésem lenne: recóban az advanced/tools menüben található Verity kikapcsoló, az megegyezik a lazyflasherrel? ha nem mi a különbség?
-
starr
őstag
Link2SD-vel szoktam fagyasztani.
Érdemes eu, vagy miuihu romra menni, és a telefonon tartani mindig a legutolsó romot. Ha gond van, akkor csak twrpből ráeresztem, és megjavul. Ha fagyasztás miatt lenne bootloopos, az gáz, mert azt a data partíción tárolja, nem hozná helyre a twrps rom install. De amiről tudod, hogy mi, és nem kell, azt fagyaszthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest