- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester99
tag
Sziasztok , elszeretném adni a telefonomat jelenleg Los 14.1 van rajta ami szerintem egy szuper rom, egy gond van vele 10-15perc folyamatos használat után 41-42 fokra is felmelegszik a készülék.Kérdésem a következő volna aki miui-t használ annak ilyen melegekben mennyire melegszik a telefonja ? Érdemes volna-e miui-val tovább adnom rajta ? A vevő inkább sima android párti nem kell neki a miui feature
-
manchester99
tag
Frissült a Nitrogén ,officál minden a rom meg patent .
-
manchester99
tag
-
manchester99
tag
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18993 üzenetére
akkor gondolom nincs most fent gapps -ezért az újraindulás dátumos dologhoz kell a google naptár csak ha fent akkor megy tovább a dolog.Nekem pico gapps van fent.Amit én csinálok rom-gapps-clarity aktuális verzió-tweakradje féle V11 tweak-magisk-wipe ,majd miután vissza rak mindent a felhőből magisk modul-mikrofon,dolby sound,modded pixel launcher(ezért sem tudok soha senki semmit mondani a gyári launcherről),sony music,meg egykét apróság.Aztán öröm max egy napig
még ki nem jön valami újdonság
-
manchester99
tag
válasz
ElPropheta #18984 üzenetére
hát nem tudom , nekem extrém módon melegszik a telefonom már alig 10-20perc nyomkodás után utoljára a kettővel ezelőtti verzió volt abszolút bug mentes , én már visszaraktam a DotOs-t.
-
manchester99
tag
válasz
ElPropheta #18978 üzenetére
Ebben a verzióban működik de már nem Snapdragon hanem Camera2 van a romban alapból.
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18965 üzenetére
nem tudom mer nem a gyári launcher-t használom és nem nem lehet twrp nélkül frissíteni nincs ota egyelőre .Update amúgy a romoról : majdnem minden app egy enyhe 1-2 másodperces laggal indul miután ráböksz az ikonra ha meg pöccre indul akkor magában az alkalmazásban kell egy picit várni mire betölti azt ill. 10-20 perc nyomkodás után nagyon melegszik a telefon.
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18958 üzenetére
wow randa boot screen ez jó
mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.
Itt a changelog ha érdekel :
Version Bumped to 9.0.8
Kernel Upstreamed to .99
FM raduo added
Screenshot Sound Bug Fixed
added Camera2
Screen off anim
Ambient Battery
Xiaomi Doze
On the go mode -
manchester99
tag
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #18548 üzenetére
Auicp ben valami gagyi, liquidremix romban nagyon jó Snapdragon kamera a neve de így nem.hiszem hogy meg lehet találni ja és a tegnap kiadott verzióban meg nem is működik
én még amúgy is a 17879 hsz-ben lévő kamera appot használom nekem ez jött be a legjobban
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #18505 üzenetére
hivatalos forrásból valamit, mondjuk nekem nem számít amúgy vagy a clarity vagy a simple kernel-t rakom fel általában
-
manchester99
tag
válasz
siddis #18503 üzenetére
de van ám
most lakom be a rendszert, legjobb oreo rom mondom nektek !! kb 5-6perce tettem fel és már minden be van lőve rajta ,gyors első boot nem kell 3-4-5percet várn még bebootol új telepítés esetén.Minden pöpec ezen a romon vártam már a frissítést de még mindig ghost kernel-el van szerelve a cucc.
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #18429 üzenetére
én mindegyiket teszteltem ,Pixel nagyon minimál mindenben kevés beállítás lehetőséggel,Aicp-ből még lehet valami ,Cardinal meg egy kész rom van benne minden stabil jól működik a tegnapi kiadás DE látom senkit nem érdekel a Liquidremix
pedig akkor is ez a legjobb a jelenlegi oreo romok közül egyszerűen minden működik benne :led,nincs fc vagy bluetooth hiba,a másikat szépen hangosan hallodigen gyors gördülékeny UI, nem felejti el a szim beállításokat minden restart-nál.Igazán kipróbálhatnátok
Nougathoz már van hivatalos kernel : clarity 2.2
-
manchester99
tag
válasz
#73029888 #18418 üzenetére
remek akkor ma is romBolok
tegnap kipróbáltam az új Cardinal romot egész jó benyomást tett rám csak még mindig nagyon eszi az akkut az összes oreo rom de akkor ma visszarakom valamelyik nougat romot plusz ezt a kernelt tesztelni bár most a Liquidremiy van fönt plusz az új Simplekernel nagyon hasít vele a telefon.
-
manchester99
tag
clarity kernel +még egy tweak ilyen mélyalvásba rakja a telefont nálam ez a lényeges dolog a többi nem nagyon érdekel
.Tegnap este feltettem az új Aex 5.2 óránként 3 százalékot csökken az akku szint hogy hozzá sem nyúltam, addig még nem lesz hivatalos forrásból oreo télleg nem érdemes fölrakni ezeket.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #18316 üzenetére
én nem tudom mit csinál de belenyúl valami olyan dologba ami más/több usernél sem működik ,érdekes módon az xda-n van vagy 4-5kernel tipus is sehol nincs annyi reboot panasz mind nála de ez persze tipusfüggő dolog nem is hibáztatom őt ezekért bárcsak én értenék ennyire a programozáshoz
-
-
manchester99
tag
Én már tesztelem V33-al(clarity 2.1oreo),gyors első boot,lineage alap-RR-hez hasonló sok beállítással,kamera a gagyibb fajta de nekem mindegy,led megy szines is, akku idő passz ahhoz még friss a dolg
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #17950 üzenetére
Épp most raktam fel ,eddig minden faja plusz a teszt clarity kernel-t is .
-
manchester99
tag
Ez a cucc plusz clarity kernel brutál mélyalvásba rakja a telefont miután kilövöd a képernyőt. RRV11.zip legutolsó leölthető zip-et.
-
manchester99
tag
fura , nem tudom nekem most a DotOS-SimpleKernel legújabb verziói vannak fent v32-vel ,éjszaka szinte semmit nem merül ill. folyamatos wifi,mobilinternet, két aktív szimkártyával 3napig bírja töltés nélkül - oreo előtt is ezt romot tartottam a legstabilabb legjobban összerakott romnak ezért is most egy ideig nem is áll szándékomban még teszt jelleggel sem váltani.
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #17863 üzenetére
Liquidremix semmi ?
a többivel egyetértek
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #17858 üzenetére
Simán megy az RR, bár semmi extrát nem nyújt csak annyi hogy máshol vannak a beállítások amiből persze rengeteg van de kinek mi jön be,abban viszont egyetértek hogy a magisk-al is gondok vannak ennél a romnál vagy nem ad root jogot vagy ha befrissíted a legújabb verzióra nem indul el többet a magisk manager legalább is nekem így volt ,de amit az xda-n is sokan írnak azzal hogy már 3.18.95.re nőt a kernel verzió szám az összes újonnan kiadott oreo romnál nagyon megnőtt az akku fogyasztás amit én is tapasztaltam ugyanolyan használatnál is jobban merül az aku mind az előző oreóknál.
-
manchester99
tag
De asszem nekem is sikerült egy enyhe kis kárt tennem a telefonomban a sok rom cserével vagy nem is tudom mitől lehet ez a dolog konkrétan a VISSZA gombom csak akkor működik rendesen ha fogom a telefont ha pl. a fekszik az asztalon nem megy a vissza gomb(de viszont érdekes módon ha benne van az usb kábel a pc-be e se kell dugnom és szintén a hátán van a telefon úgy megy rendesen) ill. ha pl.: a hasamon van a telefon és csak a tetején fogom és úgy próbálok vissza lépni úgy sem megy
próbáltam firemwaret cserélni de semmi még megpróbálok valami kerneleket hátha .Nem annyira bosszantó dolog csak érdekes de az xda-n is írták páran hogy furán kezdett nekik viselkedni a vissza gomb.
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #17661 üzenetére
milyen új verzió ? kijött vége a február 14-ei verzió ?
-
manchester99
tag
valahogy nem akar jönni az RR rom
-
manchester99
tag
én most Liquidremix+simple kernelt használok talán egy százalékot ha merül a telefon éjjelente és konkrétan én ezért váltottam oreo rom-ra mert szerintem gyorsabb maga a rendszer ill. neem annyira merül a telefon ilyen SOT dolgokba ne menjünk bele nekem az böven jó hogy nem kell naponta tölteni a telefont.
-
manchester99
tag
Most konkrétan nem tudom mi történt ?!
Aicp rom hogy azért indult el a kernel mer lineage alapú a rom vagy mert már előtte fent volt a SimpleKernel és arra flasheltem ezt föl.FURA
.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16888 üzenetére
de más is lehet a hátérben mer felraktam a Liquidsmooth rom mellé a SimpleKernel amit majdnem hogy közössen fejlesztettek a brazil kisgyerekkel és ebben is 66hz-n van a képfrissítés és ez a kernel meg simán fut.Hasonló értékeket produkál mind az LH kernel amúgy.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16885 üzenetére
Bocsánat a tudatlanságomért
-
manchester99
tag
Nekem a tegnapi össze-vissza formátolok mindent taktikám nem jött be
ugyanúgy nem bootol be LH kernellel egyik rom sem sajnos valami a kijelzőben lehet legalább is erre következtettünk pár xda-s arcal akik szintén ugyan ezzel a problémával küzdenek.
-
manchester99
tag
Felraktam az oreo twrp-t majd format data és cache f2fs-re ill. most bootol az új Nos rom DE hogy mit várok főleg a formattól ? hát azt hogy hátha így rendesen fog futni az LH kernel .Majd megírom az eredményt.
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16652 üzenetére
meg tudná nekem valaki nézni aki használja az LH kernel vagy akár az is aki nem hogy file system-n van a telefonja ?? ext4 vagy esetleg valami máson?
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16506 üzenetére
nem semmit , minden gond nélkül lefut
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16504 üzenetére
nem .ill maga a kernel előző verziója sem
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16502 üzenetére
megvolt
ezzel próbáltam , sőt már a 3.0.3 asszem ez volt az előző verzió ezzel is próbáltam és igen a kernelt teszem fel utoljára próbáltam gapps nélkül is miután felállt a rendszer de semmi
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16498 üzenetére
Semmi
mi logo boot aztán fagyás újraindulás megint boot és újraindulás
.Írtam már oda is volt egy srác aki szintén liquidromon volt ill. LH kernelen hogy írja már le step by step hogyan rakta fel a dolgokat bár szerintem egetverő különbségeket én sem csinálok ill nincs olyan sok lépés amit ki lehetne hagyni
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #16498 üzenetére
Nincs sok kedvem hozzá már ma
de mindjárt kipróbálom azért ezt a kombót is
-
manchester99
tag
válasz
#73029888 #16494 üzenetére
Na nálam meg nem működik a LH kernel sem az új sem az előző verzió ezt egész bátran kijelenthetem lehet valami tipus vagy gyártási szám hiba.Az elmúlt egy órában fent volt a Liquidremix (ezt teszteltem péntek óta),Aiosip ill az új Invictus rom is kernel nélkül hibátlan mindegyik ahogy felteszem a kenelt már a Mi logonál 3-4szer újraindul az összesnél ha meg nagy nehezen bebootol pár másodperc után kifagy-újraindul a telefon.V30-V31 sem segít a dolgon .Twrp 3210val csináltam mindent gapps unoficial pico.
Most felteszem az Invictus romot tesztelni egy két napra egyébként a liquidremix nagyon jó benyomást tett rám ! -
manchester99
tag
Van aki komolyabban tesztelte az LH kernetl ?
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #16331 üzenetére
V30-on már szépen fut az új kernellel , nekem nagyon bejön eddig ,gyors simán betöltenek az appok de ha valamire konkrétan kiváncsi vagy kérdezz csak , ja és amin nagyon meglepődtem az a fényképező app, már már minőségi képeket lehet lőni vele és én még csak gyenge fényviszonylatban próbáltam ki,ha más véget nem de e végett érdemes kipróbálni ez a romot.
-
manchester99
tag
szerk.
ugyanúgy random rebootok ez így nem az igazi :/
-
manchester99
tag
V27- így már csak egyszer indult újra mindjárt az elején ,eddig jól megy
-
manchester99
tag
hát nem tudom ezzel a verzióval nekem folyamatosan újra indul a telefon ,friss Liquid rom V28, twrp3.2.1
Kernel nélkül hibátlan a rom működése. -
manchester99
tag
Na picit szenvedtem azért
(NFL nézés közben) ,latest twrp,V27, Aex felment elsőre nem bootolt be, újra indítottam másodikra bebootolt de még mindig ugyan olyan lassan tölt plyaről meg minden.Ezen felbuzdulva mondom akkor kipróbálom az új Los-t.Itt is V27,az a új kernel,gapps minden felment - persze 10 perc után sem bootol, restart 5perc semmi ,restart után talán 10sec és elindult a rendszer minden gond nélkül, mindjárt a play próbáltam ki gyors mind a villám
most egy napig tuti ez marad fenn.Aztán felteszek valami mást és addig fogom újraindítani a teleont még be nem bootol
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15822 üzenetére
neked melyik V27 van fent ? xda-n 3 fajta is van belőle - á hülye kérdés volt
gondolom a global, most olvastam el végig
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15820 üzenetére
Los 15.1nél nincs írva konkrét firemware amit kéne használni ,AOSP alapú romok nem nagyon jönnek be ill. lassú volt a reakció idő is ,nagyon lassan töltött le playről majd nagyon sokáig telepítette az appokat.Nem lehet a twrp a ludas ? Mer én a Los első kiadását nem a legújabb twrp-vel raktam fel és akkor minden gond nélkül ment majd mikor nem mentek fel a Aex ill. társai akkor váltottam a legújabb twrp-re.
-
manchester99
tag
szóval ha most indulnák neki akkor V27 /cache törlés ?/ restart , kikapcsolni a eszközkeresés ,helymeghatározás,fiók-ujllenyomat törlés restart recoverybe ,wipe mindent ,flash rom majd gapps ,wipe cache,restart ?
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15815 üzenetére
ez konkréten a mostani rom-hoz (Dot Os) tettem fel, kipróbáltam az összes Nougat firemwaret ezzel a rommal és csak a V30al működött az ujjlenyomat olvasó újraindítás után
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15812 üzenetére
persze utána már mindent ugyan azokkal a lépésekkel , vagy vegyük a mostani esetemet V30,Android 7,Custom kernel ezeken vagyok most - ha most akarnák váltani milyen lépéseke kell tennem ? Ha gondoljátok én szivessen kipróbálom az új Lost de ezen tapasztalatok alapján már nem akartam belekezdeni a romolásba nem tudom miért csinálja ezt a dolgot pl Aex rom ja bebootol van egy koppanás szerű hang de ha nem jőn ki ezek után a kezdőképérnyő akkor már tudom hogy nem is fog
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #15809 üzenetére
ugyan ez volt/van nálam is, tegnap DarthFader kolléga leírása alapján sikerült felraknom az Aex-t majd utána a Cardinal OS de aztán megint csak bootloop lett minden egyes próbálkozásom próbáld ki gapps nélkül csak a romot ha az lesz mind nekem akkor pár pillanattal azután hogy feláll a rendszer kapsz egy google.service hibát.Szerintem ez egy oreo bug de hogy miért jön elő és hogyan tűnik el én tegnap már annyit variáltam a firemwarekkel is de aztán meguntam ma vissza raktam a Dot Os-t.
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #15764 üzenetére
v30 tudnál linket adni ? Közben én is ezen a romon vagyok már
az Aex nem nagyon jött be
-
manchester99
tag
válasz
manchester99 #15743 üzenetére
Köszi így már sikerült végre !! ezek a lépések mind meg voltak ma már többször kivéve az eszközkeresés kikapcsolása - amit megmondom őszintén rom csere előtt sosem szoktam még megnézni sem , nagyon szépen köszönöm a segítséget !!!!
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15742 üzenetére
oké
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15737 üzenetére
most v28 van fent de v27-el sem ment igen ez a gapps van letöltve,nem nem szoktam törölni őket de pl ma egyes rom váltások közben volt hogy meg sem adtam sem az ujjlenyomatot sem a fiókot ugye mer nem tudok bejelentkezni mindegyik oreo romon ez fogad - [link]
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15734 üzenetére
így gondoltad ?
[link] -
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15732 üzenetére
Aex , találtam valami GZR gapps-t de ezzel i ugyan ez a gond , csak pörög a cheking info - nem tudok a playbe bejelentkezni
-
manchester99
tag
Nos én még továbbra is szívok az Oreos romokkal
ma feltettem mindegyiket egytől egyig -gapps nélkül-remekül mennek de ahogy felteszem a gapps-ot (arm64 8.1 micro pico nano is volt már) újraindulás után elkezdi a google play service has stopped hibákat dobálni ill. nem is tudok bejelentkezni a play-be.Erre valaki ?Bármit tipp jöhet
-
manchester99
tag
válasz
manchester99 #15709 üzenetére
Közbe meg sikerült
. Felment az Aex rom, tiszta telepítéssel de gapps nélkül, pár perc alatt bootolt is majd vissza léptem a recoverybe és feltettem a gapps-t majd wipe és reboot láss csodát elindult ill. az ujjlenyomat problémám is megoldódott.Maradon az Aex vagy próbáljam ki a Cardinals romot ?
-
manchester99
tag
Ez már kezd egy picit kínos lenni vagy én nem tudom már de egyszerűen nem bootol be egyik Oreos rom sem.Legújabb twrp van fent,volt data forrmat is,majd wipe és rom ill. gapps mellé ismét wipe és csak pörögnek a boot logók 15-20 percig is.Mit csinálhatok rosszul esetleg leírná valaki step by step a lépéseit.7es androidnál is így csinálok mindent és simán felmennek vagy lehet a gond hogy minden oreo romnak más firemware kell azt teszem fel elsőnek aztán a romot majd a gapps.Esetleg ezt csináljam más sorrendben ?
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15659 üzenetére
napi szintem cserélem a romokat nyugott lehetsz - most is mindent ugyanúgy csináltam mind máskor de ilyen dologba még nem futottam bele de köszi a segítséget !!
-
manchester99
tag
Na, mivel senki nem szeretett volna segíteni a problémámban így feltettem én is az AEX romot vagyis csak szerettem volna feltenni mivel a boot logo ill. a biztonsági minta megadása után valami telefon titkosítás - hosszú szöveg- jött el majd vissza a recoverybe és kb ez ment a végtelenségig így még sem raktam fel az AEX romot
maradok a jól bevált Dot os -nél egy darabig amíg nem jön ki valami stabilabb Oreo-s rom.
-
manchester99
tag
sziasztok én is felraktam az új Los-t 15.1est nem is volt semmi gond addig amíg egyszer újra nem kellet ma indítanom a telefont ezel után lezárt képernyö után nem kérte a mintát sem ujjlenyomtra nem éledt fel a képernyö ill. a már megadott ujjlenyomatokat törölni sem tudtam így ha újra meg is adtam a mutató ujjamat azt már nem fogadta el.Meg tudná ezt nekem nézni valaki Los-on vagy esetleg a Cardnials romot? Köszönöm.
-
manchester99
tag
Hello, akik főzött romon vagytok a Dot OS(most 1.2 verzió) romot nem próbáltátok ?Szerintem nagyon jó rom főleg miután a netes szimkártynál áttettem LTE/WCDMA -ra az alapbeállítást mindenhol 4g-vel netezem előtte erőltette a 2G, H+-ra egyáltalán nem váltott de most az utóbbi egy héten stabil és gyors neten vagyok mindenhol.Értesítési led többszínű, Miui camera modot fasheltem fel mellé, 1,1 giga szabad memória van általában , 2 napot simán kibír az akku is két szimmel folyamatos net + wifi éjjel nappal, gyors rendszer, egy nagy hibája van ha újra indul a telefon elfelejti az ujjlenyomatomat ezt ilyenkor újra be kell adni neki.RR nekem nem jött be pedig higgyétek el nagyon sok romot kipróbáltam már : RR,LOS,AICP,Citrus caf vagy mi volt az
lényegében ami az XDA-n fönt van majdnem mindet sőt még a Flyme OS is ami ezen a telefonon nagyon bugos-használhatatlan de pl a Redmi note 2-en a mai napig ez a rom van és kitűnően szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest