- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
zojjektum #19464 üzenetére
+grafnet:
Bocsánat, ezt nem gondoltam. :/ Akkor még én szerencsés is vagyok. Nekem inkább nőtt ez az intervallum. Már vagy 100x biztosan újraindult egyébként. Próbálgattam letiltani 1-2 dolgot, de nem nagyon jött össze. Ami biztos hogy a Biztonság nevezetű appal van valami, mert amint rábökök újraindul. Elképzelhető hogy ha le tudnám tiltani, meg mondjuk kilépnék a MI fiókból, akkor normálisan menne, vagy esetleg tovább normálisan menne.
Egyébként bármikor régebben volt ilyen problémám, csak simán wipe nélkül ráflasheltem a recoveryből az éppen aktuális romot és soha semmim nem veszett el. Ez itt működhet? Valaki próbálta már esetleg?
-
KukkSteve
senior tag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
Örülök, hogy megoszthattam. Hátha valakit a reménytelen helyzetből ki tud húzni. Én nagyon elkeseredtem, kész káosz volt a napom. Végül 11gb lett a mentés, majdnem 1 évnyi kép és videó.
A BL nyitást korábban egy Redmi 3S-en végeztem el, azóta nem kértem. Csodálkoztam is, hogy egy percet nem kellett várni rá.
zojjektum:
Nem volt 10-15mp-ed az újraindulásig? Érdekes. Erre nem gondoltam, hogy ez is eltérő lehet. -
KukkSteve
senior tag
válasz
KukkSteve #19391 üzenetére
Lehet, hogy túl sok embert nem érdekel itt, ahogy azt a téma iránti "készséges" hozzáállásból láttam (tisztelet a kivételnek), de mind1. A kommentem azoknak szól, akik úgy találnak a készülékre, hogy általában forró és betöltés után kb 15 mp-cel folyamatosan újraindul. Ezt vég nélkül ismétli, nekem valszeg egész éjjel csinálta. Az okát nem tudom, semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Frissítés nem volt, töltőre dugtam és aludtam. Reggel ébresztett is, tehát abban a 15mp-ben tökéletesen működik minden. Elképzelhető hogy valami a Mi appokkal kapcsolatos, mert minden újraindulásnál kiírja, hogy az eszközkeresés váratlanul leállt. Tehát adott egy telefon amin a BL zárva van, nincs TWRP recovery sem. A Mi fiókom természetesen szinkronizálva volt, tehát az eszközlistában szerepelt a készülék. Többen írták, hogy ha nincs TWRP, akkor nem tudok vele semmit csinálni. Na ez hülyeség, remélem aki ilyenbe ütközik és adatot szeretne menteni mint én, az nem áll meg azoknál a hozzászólásoknál. A feloldómintát/pint célszerű levenni, akkor pár mp-et lehet nyerni. A titkosítást szintén érdemes megnézni, mert ha be van kapcsolva, akkor a BL nyitás törli a tárhelyet. BL nyitás előtt az OEM unlockot be kell kapcsolni és össze kell kapcsolni a készülékkel a fiókot. Nekem mindkettő működött, az összefoglalóban lévő leírás alapján pedig sikerült kinyitni a BL-t. Kezdetben nem látta a win 8.1, de kipróbáltam egy szűziesebb gépen és ott már valszeg minden driver ment szépen. BL nyitás után pedig mehet fel a twrp, de ne a multitoolból, mert az kér kódot és nekem pl semmit nem fogadott el. Az összefoglalóban van olyan ami nem kér kódot. Ez után pedig TWRPbe bebootolsz (nekem csak a 3 gombossal ment) és a mount fülön MTP-n látja a gép. (ezért a gondolatért köszönet, ez lebegett előttem célként) Az adatmentés után töröltem egy cachet és egy dalvik/art cachet. Ezzel meghosszabbodik az első indulás nyilvánvalóan, de a 15mp működési idő majdnem 1 percre nőtt. Ennyi idő alatt már több dologra is van idő, akár szinkronizálások is beleférnek, stbstb.
Köszönöm akik segítettek a témában.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
grafnet #19390 üzenetére
Igen. Újraindul folyamatosan. Nincsen TWRP, de nem is tudok rá tenni? Most a BL nyitásnál vagyok, csak azt írja hogy ha titkosított, akkor törlődik mindent. Na azt pont nem akarom. A cél az lenne hogy a soksok képemet lementsem valahogyan. Rátaláltam egyébként a titkosításra, most ki van kapcsolva, de ez nincs összefüggésben azzal, hogy levettem az ujjlenyomatot meg a pin kódot? (így pár mp-cel több időm van mielőtt kikapcsol)
-
KukkSteve
senior tag
Még annyiban tudnátok segíteni, hogy a titkosítást hol tudom megnézni? 15mp-et megy a teló csak, elég hosszadalmas lenne kikeresni. :/
Feloldó pin volt, meg ujjlenyomat is, de kikapcsoltam most hogy hisztizik. -
KukkSteve
senior tag
Üdv,
Már olvastam hogy többeknek megmakacsolta magát a telefon. Az éjjel az enyém is alkotott.
Ugyan az a hibajelenség mint néhány embernél, folyamatosan újraindul.
Este még semmi baja nem volt, töltőre tettem, aztán reggel mikor megfogtam, ébresztett, de tűz forró volt. Van némi fogalmam a dolgokról, tehát haladó/kezdő megoldás született-e már a témában? Megoldás valami olyasmit jelent nekem a factory reseten kívül, hogy valahogyan annyi életet leheljek belé hogy a cirka 15gb fotómat és videómat lementsem.
Esetlet fastbooton keresztül rá tudok-e látni a belső tárhelyre PCről?!
Twrp alatt tudok e menteni SD-re?
Lehet-e valami csökkentett módban indítani, hogy az alapvető dolgok menjenek?PS.: Egyébként nálam sem frissített.
Kb fél percig megy a pin beírása után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest