Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xylevi
tag
sziasztok, keresgettem visszafele itt kamera problemakat, de egyertelmuen ugyanazt, ami nalam gond, nem talaltam meg...MIUIHU 9|8.3.15|Beta van a telefonomon, a kamera appok rendszeresen meghalnak...CameraMx van fent es a gyari app...a CameraMx-re bokve Error uzenet jon fel, Camera could not be opened! Restarting your device may solve the issue...gyari kamera app pedig magyarul, kb ugyanezt: Kamerahiba, A kamera inditasa nem sikerult, inditsa ujra a keszuleket. Ujrainditas utan tudok fotozni. Aztan eltelik egy kis ido, ujra probalva megint ugyanez a jelenseg. Valamelyik masik app kavarhat be neki? Tapasztalt ilyent meg valaki? Ma reggel esoben akartam kint hirtelen valamit lefotozni, nem ment, gyors restart, fotozas, es megint error. Eddig mindig egy restart utan ment a fotozas, ma reggel kozvetlen utana sem. Ja es ezt par napja tapasztalom, ugy kb. egy hete, elotte nem volt ilyen jelenseg...Help!
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
hu, ez tuti? abban benne van ez a systemui-os problema? vagy csak siman az stabilabb? tenyleg a 22-est toltottem le es raktam fel
esetleg valaki tudna linkelni a 15-os vegut?
szerkesztve: 8.3.22-est raktam fel, itt vannak ujabbak, azok nem stabilak? vagy azok miert nem javasoltak? [link]
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
MIUIHU-val par oraja nyomkodva mar masodszor irja ki, hogy a com.android.systemui elszallt, elkuldom-e a jelentest...mindketszer google playbol toltottem epp le valami appokat...utana csak hosszan nyomott power gomb es restart oldotta meg...ez masnal is jott vagy csak nalam van valami problema? ha ilyenek vannak a MIUIHU-val, akkor lehet ha nem lesz hosszu eletu a telefonomon...
-
xylevi
tag
válasz
siddis #21547 üzenetére
koszi! sikerult felrakni a miuihu-t, de amin meglepodtem, hogy a gyari rendszerre ugy ment fel TWRP-bol, hogy bootolas utan minden programom es mindenem megvan...ez igy rendben van? nem kene egy total full kipucolas es nullarol belakas? a GPS eldobalos problema miatt akartam uj romot, de igy lehet ha pont az a resz, ami esetleg be van ragadva valamelyik applikacioban, nem lesz kipucolva...mit szoltok?
-
xylevi
tag
valakinek van egy mukodo, friss MIUIHU rom letolto linkje? a miuihu forumon az elso hozzaszolasban szereplo link nem mukodik, vegen valaki linkelte, de annal meg a mirror dobal le par mega letoltes utan...esetleg valaki googledrive-ra vagy valahova feltolna ha megvan neki? megkoszonnem nagyon szepen...
-
xylevi
tag
válasz
MCiklon #21466 üzenetére
koszi szepen!
ki akarom probalni a MIUIHU romot, mert a mostanival valami nem kerek, a GPS-t meg mindig neha neha eldobja, de egyszeruen nem talaltam logikat benne...regebb dobalta el, aztan factory reseteltem, megadtam minden jogot, akkukimelo mod meg minden, eleg sokat autoztam a hetvegen, nem volt gond, aztan kedden megint dobalta el...ami erdekes, hogy regebbrol csak olyan emlekem van, hogy akkor dobalta el ha nem volt az autoban a google maps-szel parhuzamosan egy zene app is kihangositva, rakuldve bluetooth-on transmitterrel a hangszorokra...most pedig az volt a jelenseg, hogy megy a zene, egyszer csak hirtelen leall, google maps meg mondja, hogy nincs gps jel...a zenelejatszo app le is allitotta a zenet, lehet ha a bluetooth kapcsolatot dobta el, nem tudom, olyankor ha lekapcsolodik, akkor automatikusan leallitja a zenet...ha a zenelejatszon nyomtam egy next-et, hogy ugorjon a kovetkezore, elindult a zene, magara talalt utana a gps...par perc mulva ugyanez, zene elhallgat, nincs gps jel...vartam sokat direkt, nem talalt magara, kovetkezo zeneszamra nyomas, elindul, 1-2 masodperc, gps magara talal...erthetetlen...muszaj egy masik romot kiprobaljak, hogy azzal is ugyanez a jelenseg van-e...
-
xylevi
tag
sziasztok, bootloadert szeretnem nyitni...neztem a forum elejen a leirast, de sehogysem talalom, hogy hol kell beirni angolul az indoklast...vagy ez mar nincs? az unlock oldalon ranyomtam, hogy unlock now es atdob egy oldalra, ahonnan letolthetem a Mi Unlock progit...azt elinditottam, bejelentkeztem, a Checking permissions-on tulment (ez mit jelent pontosan???), majd csatlakoztattam a telefont ahogy irta, Unlock gomb aktiv lett, majd ranyomva Verify okes, de Unlock buko, azt irja probaljam ujra 72 ora mulva...ez azt jelenti, hogy 72 ora mulva unlockolhatom vagy most kene valahova beirjam az unlock keresem indoklasat vagy mi a menet most? koszi! es olvastam, hogy valahol lehet ellenorizni, hogy az unlock keresem milyen statuszban van, ezt sem talalom
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
sziasztok, abban tud valaki segiteni, hogy egy alkalmazast hogy tudok letiltani (disable allapot)? google play-en meg mindenhol kikapcsoltam minden automatikus frissitest, ezutan a facebook app folyamatosan frissul...utanaolvastam, hogy a Facebook App Installer-t kell letorolni/letiltani...a Telepitett alkalmazasok menupontban a keresovel rakerestem, meg is van az app, de ott nem talaloksehol letiltast, a Bezaras gomb is a kepernyo aljan ki van szurkulve, hogy nem engedelyezett...az okes, hogy root-tal lehet esetleg letorolni, de tiltani is? valakit zavart mar ez vagy csak nekem tetszik? koszi elore is!
-
xylevi
tag
válasz
Styleair #20081 üzenetére
felraktam a CPU-Z appot, szenzoroknal semmi mozgas, mintha nem is lennenek...ujrainditas utan az app mutatja szepen a szenzor adatokat...az a baj, hogy lassan napi szinten elojon...de nekem mar ugyis jott rendbe, hogy nem inditottam ujra...de nem jottem ra minek a hatasara javult meg...
-
xylevi
tag
sziasztok, nektek csinal olyant a keszulek, hogy az elforgatas neha random nem mukodik? MIUI Global 9.2 Stabil 9.2.4.0 (NAMMIEK) van rajta...pl. egy szcenario, megy az elforgatas, minden okes, es egyik pillanatrol a masikra nem megy, pl. most sem, fentrol lehuzva a beallito menut rabokok a Forgatas ki-re, majd vissza, ugyse reagal...aztan nem tudom mihez kotni, de egy ido utan, tobb ora, fel nap, egy nap, megint megy az elforgatas...valamelyik app kavar be vagy mi lehet? ujrainditas utan is volt, hogy tovabbra sem fordult el, de volt hogy megoldotta a restart...nem jottem ra mi okozhatja...
-
xylevi
tag
picit azt erzem, hogy a telefonalas hang halk, nem hallom rendesen a masik oldalt, egy minimalisat felhuznam, esetleg tudtok segiteni hol tudom ezt megtenni? engineering mode? a kernelre 5szor tapizva elojon a test menu, de ott ilyen lehetoseget nem talaltam...koszi elore is! esetleg valamilyen *#* kodot kell tarcsazni?
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
sziasztok, atolvastam kb. az osszes GPS-es hozzaszolast a topikban...ma elegge megszivatott a GMaps vezetes kozben, dobta el folyamatosan a GPS jelet...hasznaltam az elmult 2 hetben is vezeteshez, de nagyjabol ott ismertem az utvonalat, nem tunt fel, hogy dobalna el a jelet, de nem tudom 100%ra mondani...ami biztos, hogy ma eleg alacsony volt az akksi feszultseg, ezert az akkumulatorkimelo dologra gondolok mint ok, amit itt is irtak tobben...de nem talaltam meg par dolgot, amit az itteni hozzaszolasokban emlitettek: Beallitasokban az Akkumulator es teljesitmeny-nel a Teljesitmeny reszen az Akkumulatorkimelo ki volt kapcsolva, de azon belul van egy olyan bekapcsolt opcio, hogy Kikapcsolas feltoltes utan, tehat 60% felett kapcsolja ki az akkumulatorkimelest...nem ertem ennek mi ertelme van ha mar kozpontilag ki van kapcsolva a kimeles? A masik opcio az Akkumulator es teljesitmeny alatt az Alkalmazasok akkumulatorhasznalatanak kezelese, azon belul a Valasszon alkalmazast a korlatozashoz, itt felsorol appokat, amikre kattintva latom, hogy milyen akkumulatorkimelo korlatozas ervenyes ra...de ha ki van kapcsolva az akksi kimelo mod, akkor ennek is mi ertelme? Most itt is jobb felso sarokban harom pontra nyomva kikapcsoltam a kimelest, de amugy ebben a listaban pl. a GMaps ott sincs...nem teljesen ertem...valaki egyik GPS problemara javasolta, hogy allitsa be "a GPS modot , vagy csak a keszuleken vagy a nagyon pontos modra." Ezt hol kell beallitani? Nem talaltam ilyent...vagy ez konkretan valamelyik appra szolt? Meg volt egy ilyen javaslat: "Az androiTS GPS test alkalmazassal, pedig allandoan eletben lehet tartani a GPS-t a hatterben is, ha esetleg arra lenne szukseged, az app beallitasai kozott a GPS service beallitast kell bekapcsolni." Ez azt jelenti, hogy hiaba nyom az ember ezutan a GPS ikonra, az nem fog kikapcsolni sohasem?
Orulnek ha megoldodna ez a GPS dolog, mert nagyon megszerettem ezt a Redmi 4X-et, de ma rendesen megszivatott ketszer is, hogy elvesztette a jelet...tobbszor elvesztette, csak ketszer rontottam el egy lefordulast autoval es mehettem plusz koroket a varosban...
Ja es MIUI Global 9.2 | Stabil 9.2.4.0 (NAMMIEK) van a telomon.
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
válasz
Styleair #19168 üzenetére
esetleg ha valakinek ugyanilyen problemaja lenne, tegnap kiprobaltam onalloan a maps-ot, zene nelkul, ugy ment rendesen a hang...gondoltam kiprobalom masik zenelejatszoval es erdekes modon, a gyari zenelejatszo es a maps hangok egyutt tudtak mukodni...ugyhogy a vlc player es a maps nem szeretik egymast az a kovetkeztetes ha bluetooth-os eszkozre szeretnenk a hangot atvinni...
-
xylevi
tag
sziasztok, eustocktol rendeltem 2 hete a telefonom, minden okes, nagyon bejon...tegnap navigaciohoz akartam hasznalni a maps-ot, fm transmitterrel kihangositva, de sajna nem ment...MIUI Global 9.2 Stabil 9.2.4.0 (NAMMIEK) van rajta, bluetooth csatlakozott a transmitterhez, zenet toltam a hatterben, az szepen at is ment, tehat a kommunikacio megvolt, mapsnak a beallitasainal bepipaltam, hogy bluetooth-on kuldje a hangot...a zene neha el is halkult, valszeg ekkor ment volna a maps hangja, de csend, semmi...probaltam a teszthang lejatszasat, ugyanez, zene elhalkul, semmi hang, majd zene vissza...tapasztaltatok ilyent? googleztam es talaltam is par helyet, ahol irtak, hogy a maps bluetoothon nem kuldi a hangot, de megoldast nem talaltam sajna...ja es a Redmi elott egy Vernee Thor siman tudta kuldeni ugyanigy a hangot a transmitterre, tehat nem azzal van a baj...
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
felraktam en is a Total Commander-hez a Windows Media Audio 2 plugint, olvassa is a telefonrol a foldereket, tudom nezegetni pl. a kepeket, de mikor masolni szeretnek ra valamit, pl. zenet, akkor kifagy a total commander...a sima Windows intezoben eltunik a masolas ablak, mintha lement volna a masolas, de nem megy at semmi adat...probaltam egy sima file-lal, folderrel, fejlesztoi opciok ki/be kapcsolva, USB hibakereses ki/be kapcsolva, de mindegyikkel ugyanezt csinalja...mi lehet az oka? valamit nem pipaltam be a beallitasoknal, hogy irhassam is a belso tarhelyet, csak olvasni engedi? ha tudtok segitsetek legyszi...koszi!
-
xylevi
tag
válasz
trebrona #18963 üzenetére
koszi, nezem, de igy sem egyertelmu...nekem alapbol ha a fejlesztoi lehetosegek nincsenek bepipalva, akkor Other devices-nal van egy Android nevu elem...ha fejlesztoi lehetosegeket engedelyezem, azon belul az USB hibakeresest, akkor lesz MTP elem, igaz az is Other devices-nal, nem a hordozhato eszkozoknel. De a legfontosabb, hogy a leirasban megadja kezzel a driver update helyet, de azt nem irja, hogy azt honnan szerezte be
[ Szerkesztve ]
-
xylevi
tag
sziasztok, nemreg vasaroltam egy Redmi 4X-et eustocktol, mindennel meg vagyok maximalisan elegedve. Most este radugtam a notebookomra, Windows 10re, de nem latja rendesen. Fejlesztoi lehetosegeknel kiszedtem a pipat, elvileg ha jol olvastam az nem kene be legyen pipalva, akkor latja rendesen MTP-n keresztul a gep. Most ott tartok, hogy felraktam az elso hozzaszolasban emlitett MiFlash-et, ahol az volt megjegyezve, hogy driverek miatt kell, gondoltam abban vannak a driverek. Device Manager-ben az Other devices-nal van egy Android elem, sarga haromszogben felkialtojel, ami a driver problemat szokta jelenteni. Esetleg valami segitseg, hogy mit rakjak fel? Es root nelkul lehet valahogy megoldani, hogy sima USB mass storage-kent lassa a szamitogep? Rootolt telon mar hasznaltam USB mass storage enabler progit, gondolom root nelkul nincs ilyen, de egy kerdest meger...koszi elore is a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MIUI / HyperOS topik
- Anime filmek és sorozatok
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...