- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Nálam BOE-s és fehér LED-es.
A második sor (TP?) az mi lenne.?TACCSPANEL bakker. -
arnyekxxx
veterán
az enyém 17.06. havi a doboza szerint, a gyári rommal csak fehér volt, ezzel az eu rommal színes lett.
-
mdraco
őstag
Gondoltam kipróbálok egy custom romot, ami a legközelebb áll a stock androidhoz. Láttam van Aosp Extended és nem hivatalosan Lineage. Melyik áll a legközelebb hozzá? Azt nem értem, miért nem igazítják rá simán az AOSP-ot? Minek még rá mindenféle buherálás- gányolás, csicsásítás?
-
vince
őstag
válasz
Lackooo84 #19587 üzenetére
Nekem jó a Telekom app ikonja. A led a korai verziókban rgb (de ezekben sem világít a piros, zöld és kék komponens önállóan, csak kettő vagy három szín egyszerre), újabban hardveresen fehér. A saját telefonomat tavaly májusban vettem, az színes (gyártási dátumot nem tudom, mert kidobtam már a dobozát), de van nálam most egy 2017. 10. havi 4X is, az kizárólag fehéren tud világítani.
(#19589) siddis
negatív -
siddis
őstag
válasz
Lackooo84 #19584 üzenetére
Szerintem a Play pont akkor frissült. Ha több készülék is össze van kötve egy fiókkal, akkor szoktak előfordulni néha érdekességek -kompatibilitási problémák is akár. Pláne ha csak úgy rányom valaki ilyenkor a "Frissítsd mind"-gombra.
Nyomj neki egy reinstall-t elsőre.. -
Lackooo84
nagyúr
Most vettem anyunak egy ilyen telót eustockról, tegnap jött meg, globál verzió, gyárilag nougat 2017.11 havi biztonsági szinttel volt rajta MIUI 9-cel, jött egy frissítés OTA, feltettem, és szerencsére nincs bootlop kop kop. Viszont olyat csinált, hogy elindítottam a play áruházat, és csak fehérség volt, nem jött be semmi, csak egy reboot oldotta meg. Valamint a telekom alkalmazás ikonja nem a szokásos magenta T betű, hanem egy android robot, ez miért lehet?
-
siddis
őstag
válasz
YASKATIR #19577 üzenetére
Próba-szerencse hogy melyik lesz az "igazi". És nézd meg a sor végén a javasolt beállításokat is..
-
arnyekxxx
veterán
most a xiaomi.eu 9.5 stabil van fent, ez fog frissülni ota vagy kézzel kell ha jön valami frissülés?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
grafnet #19576 üzenetére
feltettem a az összefoglalós twrp-t, megvolt a disable verify, reboot és ismét megakad a milogónál majd újraindul a twrp. "Egyszerélünk" alapon rányomtam egy format data-ra, ezután már átjutott a logón, elindult és vagy 10 perc androidfeliratnézés után bejött a miui9.
Egyelőre úgy néz ki, hogy működik.
[letörliazizzadságotahomlokáról]
-
YASKATIR
senior tag
Honnan lehet letolteni a legfrissebb Google Camera-t, ami hajlando mukodni a xiaomi.eu stable romon?
-
vince
őstag
válasz
arnyekxxx #19572 üzenetére
Az összefoglalóban első helyen lévő twrp-t tedd fel. Utána bootolj be twrp-be és Advanced menüpont, majd Disable Verify, így be tud bootolni a gyári szoftver.
(#19573) bb71
de -
siddis
őstag
válasz
arnyekxxx #19569 üzenetére
Szedd le mondjuk ezt a ROM-ot, töröld a (TWRP-főmenű) Wipe >> Advenced wipe menüpontban a /system, /data, /cache és /dalvik-cahe partíciókat, menj vissza (TWRP főmenű) és Install, tallózd be az SD-ről ezt a rátöltött ROM-ot, húzd el a csúszkát aztán várjál pár percet..
Dióhéjban ennyi.. -
arnyekxxx
veterán
sd-re rámásoltam a lazy...zipet, twrp install lefuttat reboot és ugyanugy marad az indul mi-logo ... ujraindul ... twrp
twrp-t le lehet másikra cserélni ilyenkor?
-
arnyekxxx
veterán
-
csabulaxi
senior tag
A naptár színei megváltoztathatóak?
2 napig próbálgattam a témákat, de egyik sem volt tökéletes számomra, így maradt a gyári téma, csak a naptárnál alig látom a betűket, tök béna az a halvány zöld. -
Domestos
tag
válasz
albiosz #19535 üzenetére
Többféleképp is lehet, de egyszerűen pl ezzel az appal:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.webprovider.whatismyipaddress
Felül nagyobb számokkal az IP ami az interneten látszik, a Local IP ami a telefonod IP-je. Ha a kettő különbözik, akkor NAT mögött vagy. -
arnyekxxx
veterán
multitool twrp feltéve, első indításkor olyat ir, hogy csatolás adat dekódolása adja meg a jelszót mégsem nyelvkiválasztása
itt milyen jelszó kell? Telefonon nincs jelszó beállítva
-
grafnet
veterán
válasz
Yellow73_a #19546 üzenetére
Epilepsziás rohama volt!
:-) -
arnyekxxx
veterán
Miután kicsit felbaszott ez az aksimerülés dolog elővettem a lelkierőmet a telefonbuzerálás elkezdésére. Bootloader már nyitva, de ezen kívül minden gyári rajta, globál legfrissebb.
A romcserebere előtt ki kell lépni a Mi fiókból a telefonnal? Meg ugy általában le kell először gyalulni a telefont gyárira vagy az adatok maradnak/törlődnek úgyis csereberekor? Az összefoglalóbeli multitoollal hétköznapi halandó meg tudja csinálni ezt az egész dolgot vagy van valami jobb-egyszerübb-biztonságosabb módja? Melyik romot érdemes feltenni ha semmi extra buzerálási igénye nincs a polgárnak csak használni szeretné káromkodások nélkül a telefont?
-
Yellow73_a
tag
válasz
DeFranco #19544 üzenetére
Én tavaly május óta nagy megelégedéssel használom, eddig semmi problémám nem volt vele.
A múlt héten jött elő először ez a kamera hiba, de azóta sem sikerült ezt a hibát újra produkálnia. Akkor este többször lefagyott, ill. megállt a videó. Próbáltam azóta többször videózni, semmi gond nem volt vele.
Mint ahogy írtam, a szélsőséges fényviszonyokra gyanakszom, mert ugye sokszor telibe világította a reflektor a szenzort, a következő pillanatban meg tök sötét, aztán megint nagy világosság, majd megint sötét.
Lehet, hogy ezt nem tudta lekövetni, de ez tényleg csak az én agyamban megszületett lehetséges magyarázat. -
bb71
őstag
válasz
Yellow73_a #19541 üzenetére
Mi is egy táncos fellépésen próbáltuk ki milyen, amikor a lányod táncol és a telefonod lefagy miközben szeretnéd videóra venni egy Xiaomi-val.
-
Yellow73_a
tag
Múlt héten az A38 hajón egy KFT koncerten akartam videokat rögzíteni a Redmi 4X-szel és a kamera többször lefagyott, vagy hibaüzenettel megállt. Eddig nem tapasztaltam ilyet, bár ilyen körülmények között (nagyon dinamikus fényerőváltozás, hol sötét, hol világos a reflektoroktól) még nem videoztam vele.
Nem tudom, hogy a hiba összefüggésben lehet-e a fényviszonyokkal, de az biztos, hogy nagyon bosszantó volt. Sokszor újra is kellett indítani a telefont, mert egy ilyen fagyás vagy kameraleállás után nem akart a video felvétel újra elindulni. MIUI-verzió: Global 9.2 Stabil 9.2.4.0 (NAMMIEK)
Találkozott már valaki hasonlóval? -
boldi89
csendes tag
Sziasztok!
Az után érdeklődnék nálatok, hogy miuihu romot szeretnék feldobni a telóra viszont nekem eléggé fontos lenne hogy OTP smarbank működjön. Tavaly valamikor próbáltam, hiába magisk manager nem sikerült működésre bírnom ez azóta sikerült már valakinek?
Ez új frissités 9.2.5.0 nem jött be akksi idő is mintha lecsökkent volna érezhetően.
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Vettünk 2 hónapja egy Redmi 4x-et. Magyarországról, webshopban. mui9.2.4 fut rajta. Azt vettük észre pár napja hogy zárt térben (téglaház) beszélgetés közben folyamatosan dobja a hálózatot. Mi lehet a baja? Szoftveres vagy inkább hardveres? Küldjem szervízbe? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Dr.NX
addikt
válasz
Skillet #19529 üzenetére
Én RR-t használok hónapok óta, a Nougat ízűt.
Jó akksiidő, stabil, rengeteg beállítás, nekem bevált. -
tomic
addikt
Sikerült a bootloadert kinyitnom.
Mondtàtok,hogy ez utàn a twrp-t kell feltenni.
Tudnátok segíteni ebben hogyan is kell? -
Skillet
addikt
Resurrection remix romot használ valaki, esetleg tapasztalatok?
Melyik rom-ot ajánljátok legtöbben, melyik a legstabilabb, melyikkel leghosszabb az üzemidő? -
csabi98
tag
válasz
fradi81 #19524 üzenetére
ertem csak azert kerdeztem mert sikerult a papirvekony uvegfoliamat bezuzni (zsebembe tort nem esett le) es egy kis ideig folia nelkul lenne hasznalva amig Wishrol megerkezik a normalis minosegu
a full cover nevezetu szines keretes uvegfoliat nem nagyon ajanlom senkinek sem mivel kb 0.1-0.2es ezaltal nagyon konnyen torik! -
csabi98
tag
meg egy kerdes mivel hivatalos infot nem nagyon lattam rolla de ennek a keszuleknek a kijelzoje rendelkezik valami vedelemmel pld gorilla glass?
-
csabi98
tag
Üdv emberek a mai nap hasznaltam a Gps-t a telefonomon es arra lettem figyelmes hogy eleg lassan talal jelet kulterben is kell kb 5perc neki a Sygic illetve a Waze is ezt csinalja! az elozo telefonom max 2perc alatt megtalalta a jelet ezekkel az appokkal kerdesem az lenne hogy nem lehet valahogy meggyorsitani a folyamatot a jelkeresesnel?
-
albiosz
őstag
Újabb 40 milliós kérdés: push email. Eddig ment szépen mobilnettel, de pár napja mobilnettel nem jönnek az emailek. Wifire csatlakozva lehúzza őket. Wifivel működik, habár sokszor csúszik negyed órát, de annyi baj legyen. Kliens a gyári cím outlook.com
-
Teaway
veterán
Dupla sms statisztika:
3 hónap alatt egy darab, de nem otp-s. -
trebrona
nagyúr
válasz
Freeman007 #19514 üzenetére
Nemrég működik xiaomi.eu OTA szerver ismét. Mikor az összefoglaló készült, még nem volt. Miuihu pedig, mint a mesében, hol működik, hol nem. Ha már ilyen kedvesen megegyezted. Megyek is gyorsan hamut szórni a fejemre.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Freeman007 #19514 üzenetére
Lehet akkor még tudta volt amikor íródott.
-
vince
őstag
válasz
Freeman007 #19509 üzenetére
eu és hu is ota frissül
-
ZeCse
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #19499 üzenetére
Régebben szinte állandóan nekem is duplán jöttek OTP kártyahasználatról SMS-ek (Samsung J1), voltam is bent egy fiókban, ahol szintén a szolgáltatóra (Telekom) fogták, de érdekes módon utána mintha megszűnt volna. Viszont a 4X-en csak ritkán kapom duplán az OTP tranzakciókról az SMS-t, ill. általában azonnal meg is kapom, mindegy, hogy 1 példányban vagy ketőben. Ami furcsa, hogy más feladótól sosem jött még duplán SMS, csak az OTP-s!
-
vince
őstag
válasz
Freeman007 #19507 üzenetére
Santoni a készülék kódneve, erre készült verzió fut a telefonodon. Ha nyitva a bl és van trwp, én inkább egy eu vagy hu romot tennék fel (utóbbiból a 8.3.22 többünknél nem máködött jól, a 8.3.15 hibátlan), az már gyárilag gyomlált.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Pár napja vettem egy ilyen telefont.
Már volt vele valami szoftveresen csinálva és azt szeretném visszaállítani közel gyári állapotra. twrp már fentvan, root nincs, nyitott bootloader.
Az összefoglalóban valami santoni kódnevű rendszer van de nekem miui global 9.2 stabil 9.2.4.0 (nammiek) van. Ez mennyiben tér el az említett santonitól? Illetve root nélkül ki lehet-e gyomlálni a gyári alkalmazásokat? -
siddis
őstag
Új a kernel..
Changelogs:
- Merge to stable mainline tag v3.18.102
- Added NTFS Filesystem
- Remove Xiaomi limitation on charging to optimized charging speed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Star Trek
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- PlayStation 3
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest