- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredo78
aktív tag
-
-
aelod
veterán
válasz
Neerpelt #11723 üzenetére
Többen leírták, hogy a miuihu-ban benne hagyták az automatikus feladatokat pl. Ami a global romból gyomlálva lett. Ezért tettem én is vissza a 8.5.4-et. A kamera butítás meg lehet, hogy a camera 2 apira vonatkozott már nem tudom. Ha használod és neked jó akkor lelked rajta, de ne értetlenkedj azon ha másnak több idegesítő bug vagy hiányosság miatt nem hozta el a valhallát a miui9 hivatalos frissítése. Nálam speciel jobban merült a telefon, igaz gyorsabb volt valamivel. Android rendszer sokat kajált az akkuból amit a miui8nál nem tapasztaltam. Továbbá ott a sokak által említett backup mizéria, dual sim bug is.
Véleményem szerint azért vagyunk ezeken a szakmai fórumokon, hogy megosszuk ismereteinket, tapasztalatainkat a telefonról és nem azért, hogy egymást felkérdezzük és számon kérjük. Ha megnézed mindegyik frissítsek e kérdésre volt alátámasztott tényekkel vélemény. -
vince
őstag
válasz
Neerpelt #11723 üzenetére
"Aztán kérdeztem hogy miben jobb az EU vagy MIUIHU rom, tudjam már mi jóról maradok le, miben tudnak többet, de erre se válaszolt senki..."
Ahogy trebrona is írta, volt már néhányszor, a ph keresőjébe a varázsszó: hu eu különbség, de a kedvedért be is linkelem: [link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
Neerpelt #11725 üzenetére
Ha elégedett vagy a mostani rendszereddel, teljesen fölösleges másik romot nézegetni. Főleg hogy nem tudni, hogy ezekkel a programokkal és használattal, ugyanolyan tökéletes lenne mint most. Az meg hogy lenne 3szinű led, de neadjisten valami meg nem működne ua jól, az nagyon gáz lenne, egy teljes belakás után. Az idegeid kímélnéd meg, de ha sok időd van az új dolgokra, mindenképp érdemes egy full twrp mentés után kipróbálni pl. a Miuihu-t.
A kérdésedre a kamerára nem tudom én se a választ, nem vagyok profi fotós, meg én se látok nagy különbségeket. Igazából meg nem is érdekel. Amelyik kép rossz azt kidobom.
-
qge
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest