- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zojjektum
őstag
Az létezik, hogy azért merült a telefonom annyira, mert a simem szarakszik? De ami furcsa, hogy néha jó a 4x-ben, (de inkább nem) addig a régi p8 lite vígan dolgozik a kártyával, mindig elérhető vagyok és hívást is tudok indítani. Járt már így valaki? A keresőben lehet rosszul kerestem, de nem igazán találtam rá választ.
-
zojjektum
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden fórumozónak!
Csináltam egy teljes visszaállítást global stabilra, mert meglehetősen furcsán viselkedett a telefonom, mert bárhogy állítottam, bármilyen romon (pedig az rr nagyon bejött, köszönöm siddis) nem voltam elérhető. Még tesztelés alatt vagyok vele, de ami a legmeglepőbb számomra, hogy a telefon adataiba lépve a hálózat alapbeállítása lte/wcdma igaz sim nélkül. Lehet érdemes volt a fejlesztőknek írni ezügyben vagy csak beragadt nálam valami. -
zojjektum
őstag
Most a xiaomi.eu-n ugyanazokkal a beállításokkal közel nem merül annyira a telefon, mint miuihu-n, de lehet kipróbálok egy rr romot, mert ez hogy a 10-es miui alatt szinte alig vagyok elérhető az valami hihetetlen. Tök mindegy mit buherálok a hálózattal a 9es alatt "stabil" volt.
-
zojjektum
őstag
válasz
orso0355 #25546 üzenetére
Én most váltottam miuihu-ról xiaomi.eu-ra, mert nálam még rosszabb volt, mint a global stabil. 3x csináltam tiszta telepítést és nem tudtam rájönni mi ébreszti a telefont. 3 óra sot és reggel 6-tól este 8-ig 14%-ra merült, stabilon ez 50% körül volt. Úgyhogy nálam a miuihu tiltólistára került.
-
zojjektum
őstag
Hát nem tudom mi volt ma, de nejemnek (global stabil 9) is és nekem (miuihu 1206) is úgy merült a telefon, mint a Titanic. Mindketten vodásak vagyunk, ő Pesten, én Szolnokon voltam.
-
zojjektum
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #25451 üzenetére
Azt passzolom. Valakinek valami villódzás volt custom rom alatt. Az original meg gondolom visszaállítja az eredeti állapotot.
-
zojjektum
őstag
Na mivel nagy változást nem hozott a miui10 feltettem a miuihu-t. Azt gondoltam ezen be van állítva, hogy ne kelljen a hálózatot manuálisan b@szogtatni, de sajnos kell. Hogy tudom beállítani, hogy újraindítás után ne kelljen mindig ezzel vacakolni vagy milyen módszer van ennek rögzítésére? Köszönöm
-
zojjektum
őstag
-
zojjektum
őstag
válasz
Szállító76 #23539 üzenetére
1-2x nálam is előfordult, de elég volt neki egy képernyő ki-bekapcsolás. Többi verziónál nem fordult elő.
-
zojjektum
őstag
válasz
lsebestyen #22152 üzenetére
Nálam is eddig lehet levenni. Stabil 9.5.5.0
-
zojjektum
őstag
-
zojjektum
őstag
válasz
SenorGrande #20833 üzenetére
Azért ez előfordult nálam huaweien és samsungon is. A windowsos telefonról meg ne is beszéljünk csak amíg itt egy factoryból kb. 1/2-1 óra alatt visszaállok addig azon a rekordom 13 óra volt.
-
zojjektum
őstag
válasz
szandra1988 #19706 üzenetére
Nálunk miui8-al volt ilyen probléma, de a 9-el megjavult (kopp-kopp).
-
zojjektum
őstag
válasz
grafnet #19451 üzenetére
De akkor ez a rendszer app miért nem vonatkozott minden telefonra? A nejemnek és nekem is 4x van ugyanazokkal a rendszer app frissítésekkel és miui verziókkal. Az övé elhasalt az enyém nem.
KukkSteve:
Ez a kapcsold le a titkosítást meg a feloldómintát dolog meg marha jó ötlet, ha van annyi időd, hogy megcsináld, na nálunk nem volt. -
zojjektum
őstag
Ha már bootloop. 9.2.5 global stabil 20 másodpercenként újraindul eddig tökéletesen működött, nem frissített semmit. Mi lehet a probléma? Itt valami globális elb@szás történt.
-
zojjektum
őstag
Ha már az akkumulátor töltés a téma. Az mitől lehet, hogy adott 2 db. 4x, gyári töltő ill. kábel, azonos százalékos merülésről 100%ra töltés az egyik készülékre azt írja 1óra 40 perc míg a másikra 3 óra 40 perc (amikor töltőt csatlakoztatom ennél is 1:40ről indul majd néhany perc múlva hozza ezt az időt)?
-
zojjektum
őstag
Azért eret vágni nem kell. Megvannak ezek másik telefonnál is legyen az olcsó vagy drága. Nekem a huaweinél, nejemnek samsungnál voltak anomáliák, de haver s7-es telefonját vihette kibontás után cserélni, mert nem talált térerőt semmilyen simmel. Másik 3 millió meg használja minden gond nélkül.
-
zojjektum
őstag
válasz
Black_Raven #18137 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy segítene nekem is. Nem tudom, hogy ez normális-e (bár nyilván nem), de mostanában azt vettem észre, ha letörlök egy fájlt, filmet stb. a kártyáról előfordul, hogy nem szabadítja fel egyből a helyet. Eltelik egy kis idő, esetleg újraindítom a telefont, akkor látom a tényleges szabad tárhelyet.
(#18138) aelod
A fejlesztői beállításokban találod, de nem emlékszem van-e miui 8-ban. -
zojjektum
őstag
válasz
Black_Raven #18133 üzenetére
Érdemes kikapcsolni az imitált sd optimalizálást?
-
zojjektum
őstag
válasz
bach66 #17762 üzenetére
Az tényleg lassú. Igen ennél azért gyorsabb usb-n is. Próbáld ki es file explorerrel is ahogy aelod fórumtárs is teszi! "Én nem írkálok be semmit. Wifin meg van osztva a meghajtó a gépben és a telefon látja az es file explorerrer vagy total commanderrel már mehet is a másolgatás."
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17501 üzenetére
Most 2 kollégám is vett redmi 5A-t a párjának. Csak a szokásos casual telefon használók. Mind a ketten pozitív visszajelzést adtak róla. Igaz ez postával együtt volt nekik 29 db Mátyás. Ennek előtte egy másik haver a lányának egy redmi 4A-t vett kb. 1 éve arra sincs panasz a kiscsaj megvan vele elégedve. iPhone-ról nem tudok nyilatkozni az nem az én világom, de sokan esküsznek rá.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17492 üzenetére
Azért a nagy gyártóknál a nevet kell ám megfizetni, nyilván a marketing és egyéb költségeket is, de azért ne egy műanyag lapáttal szúrják már ki a szemem 50ezer forintért. Ha most vennem kellene nem tudnék mondani ilyen áron, ilyen tudással rendelkező mobilt, de, ha mégis lennék olyan aki nem sajnál 70-80ezret egy telefonért és nem lehet xiaomi, akkor huaweiből vagy a p9 lite 2017et vagy p10 lite-ot venném.
-
zojjektum
őstag
válasz
volandy #17479 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem vagyok egy vájtfülű nekem megfelel a volt p8 lite-omnál jobb. A fényképező is elég. Csináltunk néhány nyaralós képet amit előhívattunk és nem rosszabb, mint öcsémék 60ezres canon fényképezője. Úgyhogy ez is pipa. 8-9 óra sot a régi 3-4 helyett megváltás. Én teljesen megvagyok elégedve vele. Lehet a kákán is csomót keresni, de azt gondolom, nem érdemes. Aki már úgy indul neki, hogy úgyis sz@r annak mondhatsz bármit. Tudja az otg-t, jó a kijelzője, hosszú az üzemideje, tudok filmet nézni, zenét hallgatni, navigálni, telefonálni. Nekem nem kell több, ezt csinálnám egy 250ezres telefonnal is, de annak az árát beleteszem egy újabb autóba. Ismerősömnek iphone8 van, de halvány lila fingja sincs mit tud a telefon. Telefonál meg facebookozik ebben ki is merült, de legalább lehet vele villogni (szerinte).
-
zojjektum
őstag
válasz
#07538176 #17469 üzenetére
Viccet félretéve. Sokan panaszkodnak rá, de én még nem voltam ennyire megelégedve telefonnal. Mindegyiknek van valami nyűgje. Lehet, hogy 100ezer felett nincs amit kétlek és lehet sírni, hogy ez nem jó az nem jó, de ebben az árszegmensben nincs jobb. Volt a családban samsung, amit ebben az "alsó" középkategóriában olyan messzire dobnék, hogy le se esne, huawei ami azért sokkal lassabb és kompromisszumosabb. A lumiákat meg sem említem.
-
zojjektum
őstag
válasz
mdraco #17301 üzenetére
Nalatok nem tudom mi van, de nekem most tart 4ó14p-nél és még 55% van az akksiban. Tegnap reggel 6 órakor vettem le a töltőről. Ebben volt telefonálás , közösségi média használata, játék youtube, youtube-ról letöltés. Nálam mindig 8-9 óra sot van. Egyszer volt 6 éa fél óra amikor olyan helyen voltam ahol szinte alig volt térerő.
-
zojjektum
őstag
válasz
#73029888 #17126 üzenetére
Én p8 lite-ról váltottam. Talán jobb kamerában, mint a 4x, de egyébként a nyomába sem érhet. Gyengébb kijelző, akkumulátor csapnivaló a wifi/bt páros széria hiba, ha szerencséd van nem megy szét a garancia lejárta előtt. Ha mindenképpen váltani akarsz akkor a p9 lite, de abból is a 2017- es modellt, mert a simánál a 2gb több kollégámnak is kevésnek bizonyult.
-
zojjektum
őstag
Vidd a telefont szervizbe! Ezt most minden rosszindulat nélkül írom, de eddig egyedül te vagy az akinek nem igazán sikerült megoldani semmit, mindig előjött valami probléma. Se rom csere, se mobilhálózat változtatása nem segített a hívásproblémádon. Ha most vissza is tudsz állni valahogy a 8ra akkor sem biztos, hogy jó lesz, legalábbis nálunk voda kártyával ott voltak ilyen gondjaink akkor is csak 4g-vel. Mióta a 9 van fent azóta szerencsére ez a problema megszűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest