- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
sikerult be szereznem egy ilyen peldanyt es erdeklodnek hogy mikent lehet ra tenni frissebb SW ha van ra hol tudok utanna nezni milyen progi kell hozza?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy az updater progik hol erhetoek el a telefonhoz meg esetleges hackek vannak e hozza azok hol erhetoek el? Win11 re felmennek vagy v.mi mas modhoz kell folyamodni hogy fel tudjam rakni a progikat hozza?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
huan
őstag
A google névjegyzék szinkronizáció valamikor még működött,de mostanában nem akar.
Tudja valaki hogyan lehetne szinkronizálásra bírni a SyncMl-t? -
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel egy ritka szép példány:
http://hardverapro.hu/apro/nokia_e51_ritka_szep_gyarilag_fuggetlen_karcmentes_allapotÜdv.
Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
peugeotmate
őstag
-
TiMoN
senior tag
-
Velocity
aktív tag
válasz Namelesske #17083 üzenetére
+1
[ Szerkesztve ]
...mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele!
-
Namelesske
addikt
Kedves E51!
Nehéz időszak elé néz a családod, teljes vérvonalak szakadtak meg. A dicső királyságot elsöpörte California szele, majd felvásárolta Redmond.
Ne csüggedj öreg társam!
Téged jellemez, hogy legalább 3 évbe telt pótolni hiányodat, de immár fél éve boldogságban, örökbe fogadtam az egyik kis-unokádat: RM-914-et. Köszönöm hogy szolgáltál.Nyugodj békében RM-244!
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
huan
őstag
válasz hanati64 #17080 üzenetére
Szia!
Én így csináltam. -
hanati64
tag
Sziasztok! Segítsetek!
Google névjegyzéket szeretnék szinkronizálni, de valamelyik beállítás hibádzik.
- A syncML-ben felvettem egy névjegyzék nevezetű profilt
- Az alkalmazások pontban a névjegyzéknél és a naptár pont alatt megadtam a beállításokat
- A távoli adatbázis megnevezésénél a gmailos e-mal címemet írtam be ???!!!
- A kapcsolatbeállítási ponthoz mik a helyes beállítások? -
CleroO
csendes tag
Valaki meg tudja nekem mondani h hogyan tudom a telefonnal megosztani a mobilnetet? (wifi hostpot)
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Olyan feladatra szeretném befogni az E 51 -et (ezen van a net előfizetés), hogy megosztanám a net-jét egy Nexus 7-tel. Erre van valamilyen lehetőség? Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
Válaszokat előre köszönöm!! -
Hugo85
aktív tag
Sziasztok eladóvá vált a szeretett E51-em, nagyon vigyáztam rá és sok évig hűen szolgált. Körülbelül egy éve nem használom már, mert váltottam én is tapifonra...
Elnézést az OFF-ért, de hátha valaki épp venni készül
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Vennék ilyen telót. Budapestről.
-
rii
nagyúr
hülye voltam b...meg ...
annyira szétcsaptam volna magam tegnap h nem vettem észre h totál lemerült a telefon???? A'szittem hogy besz.rt. ... mondjuk közrejátszott az is, h reggel rádugtam a töltőre ... nem tudom miért, de nem ért semmit ...
azóta többször akku ki-be, majd idebent is rátettem tőtőre és most mukodik ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
az mitől lehet, hogy nem hajlandó bekapcsolni?
bejön az Nokia feliratis üdvözlőképernyő, a két kéz ... aztán annyi. )-.
vagy most meg már csak annyi, hogy velvillan a kis LED a tetején, majd ki is kapcsol ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zollek
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a Nokia e51em egyik pillanatról a másikra elfelejtette érzékelni a billentyűzetet, hiába kapcsolgatom ki-be semmire nem reagál csak a az oldalsó gumiborítású gombokra. Ilyenkor mit lehet csinálni vele? Javítható még? Vagy kuka?
Üdv Zoli -
ph2012
senior tag
Üdv! Bocsi ne kelljen utána olvasnom. A skype működik rajta? Ingyen lehet másik okostelefont hívni? Köszi.
Vennék is! Budapesten. PÜ.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Valaki cserélt már beszédhangszórót? Bonyolult művelet? Halk az enyém.
szerk: keresőt használva láttam, hogy volt már hasonló probléma, majd szétkapom, és megnézem, hogy koszos-e, de ahogy láttam ez inkább hardveres hiba lehet.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Mióta megvan a telefon, 2008 szeptembere, eléggé beporosodott a kijelző és a kamera is. Hol tudnám kipucoltatni és kb mennyibe kerülne?
-
Xantomas
őstag
Gigatel: [link]
Vagy T-mobile, Voda, Telenor boltok, ahol van szervíz, és ők tudnak gyártói alkatrészt rendelni.Sajnos a ténylegesen gyári előlap nehezen beszerezhető, mert mindenhol az utángyártott sz@rt árulják, a jobbak már-már hozva a minőséget, egészen addig, míg nem használod napi szinten.
Viszont, amiben megegyeznek, az a plexije, ami sokkal puhább, és rugalmasabb mint a gyári plexi, és be tud alatta törni a kijelző (tapasztalat )"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
huan
őstag
Sziasztok
Gyári előlapot és gombsort keresek Noia E51-hez,de nemtudom hol találjak.
Honnan tudom, hogy eredeti, ha találok? Az alján lévő UMTS Hi-Speed felirat csak az eredetin van rajta, vagy amin nincs az még lehet eredeti? -
lewton
csendes tag
Hmm, eleg kihalt a topic de talan meg kapok valaszt:
Tud valaki normalis menetrend alkalmazast a telore? Kerestem, de nem talalom. -
ebeni95
tag
Ezt a telefont nagyon eltalálták!
Egyébként azt miért csinálhatja, hogy néha pár pillanatra elmegy a kép. Majd visszajön. Nem fagy le, nem csinál ezen kívül más semmit. Már így megy 1 hónapja. Nem is zavaró, csak jó lenne tudni, mitől lehet.
Köszönöm a tesztet!
"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
törölt tag
ubuntu op.-en megosztottam a netet, (ad-hoc módon usb hálókártlyával) de a teló nem is látja a hálózatok között! mit lehetne tenni?
[ Szerkesztve ]
-
fkrinya
tag
Hali!
Miért van az, hogy wifin, simán megy a böngészés, mobil internettel pedig csatlakozik a hálózathoz, de csak tölt. Fent a töltés jelző csík mozdul kb 2mm-t és ott megáll... Ha sokáig várok akkor kiirja, hogy a várakozási idő lejárt.
-
kovgab
tag
Hy, ha valaki mostanában foglalkozik a topikkal akkor dobjon már egy gmail beálllításokkal kapcsoaltban IMAP vagy POP3? leírást ami működik
THX...
Ká Úr
-
Xantomas
őstag
Háát, utángyártott házat eddig hármat próbáltam, különböző forrásból, mindegyik ugyan olyan silány hulladék volt.
Ha felteszed, és meghúzod a csavarokat, akkor az egész szétjön, de legalábbis a csavaroknál elválik, mert gyenge ragasztóval van illesztve a műanyag házra a fém borítás. Gyögyörű 2-3mm-es illesztési hézag lesz, ami minden, csak nem szép, ráadásul a porvédelemnek is annyi.Viszont ha denat szeszbe áztatod egy fél órát, szétkapod, és újraragasztod, akkor tényleg egész szép eredményt lehet kihozni belőle, de a kijelzőre mindenképpen kell egy fólia.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
-
rii
nagyúr
nokia e51-hez lehet kapni gyári, új elő meg hátlapot? esetleg szervizt, ahol meg is csinálják hanerősítéssel együtt?
nincs baj asziszem a hallásommal, de halknak találom az e51-esemet .... lehet elkoszolódott? :-/
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Phoebe
tag
Sziasztok! Térerős kérdésem lenne. Elkezdtem olvasni a fórumot visszafelé, de 17 ezer bejegyzés van. Haladok, csak lassan..
Felmerült a gyanú, hogy néha nincs térerő, erre az alábbi ötleteim vannak, de eredmény még nincs, mert nem tudom ellenőrizni:
- szoftvert frissítek, most 200-as
- 3G-ről GSM-re állítom
- elviszem egy szervizbe és 5 ezerért tesznek bele új csipet
- elmegyek pszichológushoz és 10 ezerért megnyugtat
- feltelepítek egy térerőfigyelőt és csendben várok
Ezzel van a gond, egy fél napot eltöltöttem már, hogy telepítsem a: SigWatch, Signal Strength Monitor, SmartSignalTest, No Signal Alarm, Signal Refresh c. programok különböző verzióit, de folyton vmi. tanusítványhibát ír ki és fel se megy.
Van esetleg más módszer vagy más program? Köszi! -
Dexter68
addikt
válasz SSlyTR #17050 üzenetére
Merül. Ez ilyen, akármit csinálsz vele... mondjuk abban az állapotban, amikor sikítozik, hogy most aztán mindjárt végevan és végleg lemerül, még elég sokáig bírja. De hát nem ezért szeretjük
Valahogy vissza lehet venni a wifi fogyasztását is, de nyilván a teljesítmény rovására, illetve ha kikapcsolod a bluetooth-t és a wefi szolgáltatást (ha használszi ilyet), akkor nyerhetsz valamit.
Mondjuk, ha éccakára kikapcsolod, akkor nem fogyaszt annyit... ébresztéskor meg úgyis felajánlja a bekapcsolást.[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
SSlyTR
aktív tag
Lehet, hogy már csak én használok ilyen telefont, de eléggé a szívemhez nőtt. Most cseréltem benne akksit, mert picit megpúposodott. Viszont az érdekelne, hogy kb mennyi időt kellene kibírnia két töltés között?
Eddig kb 2 nap volt a jellemző 1-2 óra beszélgetéssel úgy, hogy semmi mást nem is használok. Ez normális? -
TiMoN
senior tag
Ha valakinek szüksége lenne egy Nokia E51 telóra írjon privit.
Lecseréltem, egy droidra, így szükségtelenné vált. Nehezen de meg kell válnom tőle, minek legyen a polcon.[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
törölt tag
Tudna valaki ajánlani MŰKÖDŐ bluetooth távirányítót E51-hez? Remote control összes verzióját kipróbáltam, nem tud csatlakozni, és próbáltam több bt egér programot is, sikertelenül.
-
gabor900
csendes tag
sziasztok!
olyan problémám lenne hogy frissitettem a készülékem a szoftver mivel 200. volt rajta.felrakta rá a 300. szoftvert mivel a tmobilnál csak addig van.de angol lett a telefon.hogyan tudom megcsinálni hogy magyar lwegyen? valaki legyen szíves segiteni! lépésről lépesre leírni köszönöm.
Pénz & Sárm A KFT. Én vagyok!
-
Rive
veterán
Skype kliens telepitése hogyan működik ezen a telefonon?
Illetve megoldható-e, hogy csak wifi-n keresztül próbálkozzon?A wifi mennyire zabálja az akkut?
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17040 üzenetére
Örülök! Így legalább nem kellett a flash-elést elvégezned...
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17036 üzenetére
Hát, ha az általam javasolt dolgok nem mennek, csináld így, ahogyan kaller1 kolléga javasolta.
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17036 üzenetére
hard reset-et próbálj, ne gyári visszaállítást.
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17030 üzenetére
Milyen nyílról írsz? A Nokia Suite 3.3.89-et tetted fel?
-
kaller1
veterán
válasz barcelona133 #17030 üzenetére
Itt a nagyon jó vétel E51-ről van szó?
Ezt PC suite-al nem fogod meggyógyítani.
.::> <::.
-
barcelona133
csendes tag
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17027 üzenetére
Szerintem mindenképpen próbáld meg a frissítést, remélhetőleg van frissebb szoftver már a pannonos product code-od alapján, mint ami a készülékeden van jelenleg!
Aztán hirdesd meg, hátha valaki épp ilyet szeretne vásárolni. -
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17025 üzenetére
Hát, ha nem akarod eladni - bár szerintem most még az előző hsz-emben írt áron el lehet - akkor próbálkozz a frissítéssel. Ehhez a Nokia PC Suite menedzser programot kell feltelepíteni a számítógépedre, aztán csatlakoztatni a telefont a géphez, és miután felismerte, van olyan opció, hogy frissítés keresése, majd ezt követően telepítése. Így.
-
crwn
senior tag
válasz barcelona133 #17023 üzenetére
8-9 ezer forintért kb.
-
barcelona133
csendes tag
Hello!
Van egy Nokia E51 -em. Bármire rámegyek hibaüzenetet kapok, hogy az már használatban van... Van megoldás a problémára? Vagy szoftverfrissítés? Azt hogyan kell megcsinálnom?Telenoros telefonról van szó...
Egyébként mennyiért lehet eladni mostanában egy Telenoros, szép állapotú, full dobozos, tartozékos telefont? Akksija gyenge, és valamiért a gombok háttérvilágítása csak a bal és a középső oldalon megy, a jobb oldalon nem... 2GB -os mem. kari is van hozzá.
-
8th
addikt
Szeretném kicserélni tesóm E51-én a bekapcsoló és a hangerő gumigombokat de nem nagyon találtam a neten sehol. Valakinek valami tippje, hogy merre keresgéljek?
szerk: és az utóbbi időben nagyon elhalkult a telefon alig hallani a másikból valamit. Azt olvastam, hogy hiába cseréltet hangszórót az ember gyárilag bele való hangszóró ~1év alatt ugyanígy elhalkul majd. Ez igaz?
[ Szerkesztve ]
Analóg vén majom egy digitális világban
-
ocsesz
aktív tag
válasz WildBoarTeam #16997 üzenetére
Szia!
Még mindig fenáll a problémád a wifivel?
Nekem is hasonló gondom volt.
Próbáld meg ezt,nekem segített
OVI-ból töltsd le a WeFi nevü ingyenes alkalmazást.
Ezzel simán megy a wifis netezés
Remélem neked is segít. -
hárész
csendes tag
Szia hát a SW frissítéshez milyen leírást szeretnél???Letöltöd a Nokia oldaláról a legújabb PC suite-ot és simán csak rádugod és ő leellenőrzi hogy van-e rá újabb és simán követed az utasításokat amit ír pofon 1xrű...Az megint más kérdés hogy ha kinti a telefon akkor ha lefrissíti nem lesz benne magyar de az is orvosolható product code átírásával nss progival!Ha netalántán ez a probléma fennáll akkor abban segítek illetve ha valami úton módon frissítés alatt lemerül,nem sikerül feltelepíteni a frissítést vagy kihúzod a kábelt akkor sem kell elkeseredni mivel erre a célra pedig ott a PHONEX nevezetű progi amivel újra lehet éleszteni persze ez sokkal bonyolultabb de ebben is segítek de ne fessük az ördögöt a falra
-
Rive
veterán
Üdv,
Valaki tudna linkelni egy SW frissitéshez egy hülyéknek szóló leirást?
Meg: mit érdemes felrakni?
Kösz.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
crwn
senior tag
válasz lennuska51 #17011 üzenetére
nekem ilyen is van,meg e52 is,mindkettot szeretem,de most az e52-t hasznalom. Ezek jol osszerakott,stabil vasak!
-
lennuska51
csendes tag
Szerintem is "kinek a pap,kinek a papné"... Nagyon jó kis tella hiába ősrégi symbian de mégis ha az ember a kezébe veszi érzi hogy minőségi és jó kézbe venni is...engem 1általán nem zavar a kis kijelzője.....egy bajom van vele hogy az aksija már haldoklik benne mivel fél napot ha kibír...vennem kéne hozzá,valaki valami ajánlat???Ja és egy komplett ház is elkelne már rá....mondjuk ha ezt a kettőt megveszem már vehetnék egy vadi ujjat vagy kis pótlással E52-t....
-
crwn
senior tag
nedogyis vitatkozok én! kinek mi a megfelelő, azt használja. nekem a navi nem fontos a telefonban, a gyorsaság meg max. másodpercekben mérhető (alapfunkciók esetében) valahogy egyszerűsödni szerettem volna (telefonilag), és sikerült is. funkcionalitás és passz! elég a symbian, a nokia, hát így
-
llll
senior tag
...ja és mellesleg lassan már azért húzom a számat, ha vmire nem találok MAGYAR NYELVŰ megoldást
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
hangsúlyozom nem vitát akarok generálni azzal, hogy leszólom itt a symbiant
de idéznék magamtól:
"sokáig én is úgy voltam vele, hogy amire nekem kellhet 1 telefon, azt mind tudják a symbik is"... sztem wi-fin keresztül vess 1 futópillantást az asszony telefonjával az android marketre
engem konkrétan a sygic gps navigation csábított el
(az "okos" funkciók közül számomra a navi a leghasznosabb)
egyébként én is a galaxy minit vettem meg először a feleségemnek
és az I8910-esemnél(!) én már azt is gyorsabbnak éreztem a maga kis 600MHz-ével
a minim pedig 1GHz
ez meg már ég és föld különbség
(egyedül az amoled kijelzőt sírom vissza, de ha majd eccer rászánom magam - és az árát - akkor erre is található már megoldás)[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
crwn
senior tag
én iPhone-ról váltottam "vissza" (androidos telefonom még nem volt - az asszony használ Samsung Galaxy Mini-t) symbian-ra. véleményem szerint minden olyan hasznos alkalmazás megtalálható erre a platformra, amit az App Store-ban anno nem is találtam. tudom, hogy sokan vélekednek a symbian korszerűtlenségéről, nem-fejlődéséről, temetik is, de nekem - mint mezei felhasználónak - panasz-szavam nincs vele kapcsolatban. persze a kijelző korlátja a stílus (bar) sajátja. ez nem lehet vitaalap. ezen nem olyan látványosak az alkalmazások, mint a tapikon!
-
llll
senior tag
válasz hárész #17004 üzenetére
ahha!
akkor lehet mégis csak jól láttam azt a 2-3ezer forintos árat
(én kifejezetten nokia töltőre kerestem, mivel az enyém is az)és nem tolakodsz
először csak az e51-ről, mint első - és nagyon bejövős - okos telóról a samsung i8910 HD-re
ami a maga korában egy csúcs symbianos teló volt
aztán pedig magáról a symbianról az androidra
óvatos duhaj módjára egy Sony Ericsson xperia mini képében
mivel mind a márkával, mind magával az androiddal kapcs voltak bizonyos előítéleteim/fenntartásaim
de életem egyik legkellemesebb csalódásának bizonyult mindkettő
a SE sztem nagyon odatette magát ismét az xperiákkal az élbolyba
a symbian pedig - és ezzel igazán nem fikázni akarom, vagy a lelkivilágotokba gázolni - tényleg halott szegény
jól szolgált, nyugodjék békében
sokáig én is úgy voltam vele, hogy amire nekem kellhet 1 telefon, azt mind tudják a symbik is
aztán belekóstoltam az android marketbe és hát...így 2 hónap után még midíg szédítő a kínálat
(bár azért már látom a "határait")
de a symbianos alkalmazások felhozatala eccerűen szánalmas ehhez képest
bár ezen meg nincs is mit csodálkozni, hiszen már a gyártók is eltemették
még a nokia sem ezt erőlteti már a csúcsra szánt telefonjaiban - sztem ez mindent elmond...[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
llll
senior tag
gps vevő elkelt
viszont találtam még egy e51-hez való autóstöltőt is
kikiáltási ár 2000FtSoha többet DPD!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest