Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szikzo
csendes tag
Redmi 4X globál készülék, "ÚJ".
Gondom vele az, hogy bármilyen érintésre az ujjlenyomatolvasó felébreszti a készüléket!
Erre kerestem volna valami megoldást. -
qge
aktív tag
válasz
albiosz #18485 üzenetére
Én egy időben használtam a Minimalistic Text app-ot, jópofa volt és sok klasst widget-et össze lehet vele rakni
-
szimi57
őstag
válasz
zzolika #18486 üzenetére
A legalsó ikonsor gyakorlatilag a dokkot jelenti. Találkoztam olyan beállitással, ahol el lehetett rejteni a dokk ikonok feliratát, ill engedélyezni lehetett. Most másik romom van, nem találom. Nyomj rá hosszan a kezdőképernyőn egy üres helyre, alól be fog jönni egy ikonsor, köztük a beállitásokkal.
-
zzolika
aktív tag
válasz
albiosz #18485 üzenetére
Nem tudom, én is ezt keresem. Jó lenne, ha a pár nappal későbbi eseményeket itt előre jelezné.
A legalsó ikonsoron hogy lehet visszarakni a szöveget? Nekem csak az ikonok vannak, nincs alattuk a felirat.
MIUI 8-ban még ott volt, aztán frissítettem 9-re és azóta nincs.Ha mobilneten vagyok akkor Vodafone hu H+-t ír, ez mit jelent? 2,5G? Ha bekapcsolom a wifit, akkor 3G-t. Hiába állítom a hálózatot 4G-re, 3G-re, semmi sem változik. A B20-nál mit kéne írnia, 4G-t?
Sebesség 2,28M/0,36M, hát ez nem túl sok... Mennyinek kéne lenni? -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Kezdőképernyőre a dátum alá, pirossal jelöltem[link] ki lehet valahogy íratni az adott napi naptárbejegyzést?
-
törölt tag
Meglett a Redmi 5 Plus....mindenkinek köszönöm a segítséget,hibamentes használatot s OREO kívánok!
-
szazbolha
addikt
1.0-ás kérdés.
GPlay-ról letöltott nekem tetsző (fekete) tárcsázó, keyboard, témák működnek a telón, vagy a MUI9 miatt regisztrálnom kell a MUI-ra és csak onnan tölthetek le dizájn cuccokat? Pl fekete témát, és akkor megváltozik a tárcsázó meg keyboard színe is?
Szóval mi az ami csak MUI9-el működik? -
Nerazim
őstag
válasz
grafnet #18464 üzenetére
Háát, hogy kettőjük közt mi van azt nem tudom
Így belegondolva valóban a Thor -nál is mikor csináltam csak azért kellett FT mert új romot raktam rá és már nem emlékeztem, hogy pontosan, hogy is volt.
Akkor:
1, elvileg felrakom a TWRP az ÖF alapján
2, aztán SU zipből
3, újraindítás
3, buildprop-ba szerkeszteni: persist.camera.HAL3.enabled=1
3, és végül Gcam apk-ból
így jó?(#18472) trebrona:
Ja tényleg azt nem zipből[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Más sem kapja meg rendesen az értesítéseket sok alkalmazástól?
Nálam sok App csak akkor küldi az értesítéseket ha megnyitom őket, pedig mindegyikben engedélyezve vannak. Például nem működik a Gmail/Inbox, Skype (Lite verzió küldi) stb.
Mi okozhatja a problémát? Egyébként kettőből kettő Redmi 4X-en is ez a helyzet.
MIUI Global 9.2.4.0[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz
Nerazim #18463 üzenetére
A TWRP-nek mi köze a feleségedhez és fordítva? Azért, mert felteszed a TWRP-t nem kell újra rakni semmit. Ha ROM-ot cserélsz, akkor igen.
A SU-t nem tud elrejteni! A Magiks-val tudsz rejteni, pl.: OTP app.
TWRP-vel tudsz normális rendszermentést csinálni...[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
17 órám maradt hátra a bootloader nyitásig, már fejben ki is nyitottam, viszont nem tudom eldönteni (mert nem értek hozzá) hogy az ÖF lévő két megoldás közül melyiket válasszam TWRP és SU vs MAGISK. Mivel feleségemé a teló és ismerve őt nem akar mindent újra rakni, gondolom a TWRP kiesik (csak tipp). A Magisk felrakására van valahol egy magyar leírás, nem bízok az angolomban. Köszi előre is. Gcam-ból melyik verziót rakjam fel majd? -
szazbolha
addikt
válasz
trebrona #18459 üzenetére
Köszi azzal mér megtudtam nagyítani a betüket, de ez csak a menűkre meg az értesítésekre vonatkozik,
A kezdő oldalt (vagy mi?) is szeretném nagyítani. Pl. úgy hogy csak 3 ikon férjen egy sorba és alatuk a kiírás is nagyobb legyen? Túlzás?
Igazából a telefonkönyvben kéne nagyobb betű. -
szazbolha
addikt
válasz
trebrona #18453 üzenetére
Köszi!
Nagyin tetszik ez a teló, bár inkább a gyerekeim szoktak ilyen kütyükért lelkesedni, nekem csak eszköz
2018.01 gyártású, eleve 7-es android volt rajta meg 9-es mui.
Egyszerű kezelni, hamar megtaláltam a kézi frissítést és most valamit frissít...
A telefont pattogós, gyorsnak érzem, de lassan bootol.A legnagyobb problémám eddig.. a betűk rendkívül kicsik az én szememnek. Kb 50-60%-al szeretnék mindent nagyítani. Van erre lehetőség?
Samsung után hiányzik az alsó gombok világítása, meg a funkció is más.
-
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18455 üzenetére
Köszi! Hasonlót ajánlottak a WP topikban is. [link]
A videon, amit linkeltél látszik, hogy a végén visszaállítja az app alapértelmezett sms programnak az eredetit (mivel 4.4 felett ideiglenesen be kell állítani alapértelmezettnek az appot). Ezt másik hasonló programok úgy látom nem tudják. Ha véletlenül ennek sem sikerül, akkor hol tudom vajon beállítani az alapértelmezett sms programot?
szerk.: mire gondolsz, hogy nem elegáns?
[ Szerkesztve ]
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
szazbolha #18452 üzenetére
Vagy USB kábellel, csatlakoztatás után értesítő sáv lehúz, majd fájl átvitel (MTP mód). Vagy gyári fájlkezelő alapból tudja az ftp-t.
Ha annak idején letöltötted a SzülinAppot, play áruházban saját alkalmazások könyvtárban megtalálod és bármikor tudod telepíteni.
Offline magyarul beszélő ingyenes navi pl: HERE WeGo
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #18445 üzenetére
Ha PC-ről szeretnék a telo belső tárhelyére másolni az hogy megy?
A régi samsungra ftp-vel vagy valamilyen win megosztással csináltam.Amikor még lehetett ingyen jutottam az Igo10-hez. Azt kéne így telepítsem.
Kicsit elavult... ha van más navigációs app, ami magyarul beszél kérem írjátok meg -
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18441 üzenetére
Ami a 4X-en van? Az nem csak MIUI-s telefonok között működik?
(#18433) mpo és (#18435) aelod: névjegyek úgy tudom onedrive-ról is átrakhatók a 4X-re. Feleségemén mintha így csináltuk volna. Nem nagyon találok az sms-eknél opciót felhőbe másolásra a WP-n.
Bekérdezek még egy WP-s topikban, hátha.
-
szazbolha
addikt
válasz
grafnet #18444 üzenetére
Model MAG138 (teló hátlapra gravírozva, dobozon 2. sor vége nem 3. ahogy az összefoglalóban)
Globalstore nevű "cégnél" vettem. Majdnem a legolcsóbb ajánlat volt árukeresőn.
Ahol ettől olcsóbb volt, ott vaqy nem volt raktáron, nem volt rendelhető sem, vagy nem volt fekete.
Amúgy minden oké volt a vásárlással, mivel ma épp arra autóztam így erősködtem a személyes átvétellel. -
szazbolha
addikt
Megvetem ma a Redmi 4x-et (elég érdekesek ezek a websopock)
Bocsi, de lesz egymás után sok kérdésem.
Most kezdeném a beüzemelést. Wifi-t beállítom és hagyom frissülni. Sim kártya kell ehhez, vagy elég berakni, ha már a legfrissebb OS és MUI rajta van?A régi telómról a címlistára van csak szükségem, az a tervem, hogy sd kártyára mentem a régin, majd az újba átrakom és ott importálom. Van gmail fiókom, de szeretnék egy újat nyitni, nem goglin keresztül szinkronizálnék.
Dobozán "Globál version" felírat. Ok ez B20, de a telón ezt lehet ellenörízni?
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #18438 üzenetére
A neve alapján Csizmás Kandúr Redmi 4X-én még MI(A)UI volt..
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #18436 üzenetére
Az AICP Nekem nagyon tetszik. A LiquidRemixet nem probaltam még
-
siddis
őstag
Mint egy falat kenyér.. BootLeggers ROM
-
manchester99
tag
válasz
bodnar10261 #18429 üzenetére
én mindegyiket teszteltem ,Pixel nagyon minimál mindenben kevés beállítás lehetőséggel,Aicp-ből még lehet valami ,Cardinal meg egy kész rom van benne minden stabil jól működik a tegnapi kiadás DE látom senkit nem érdekel a Liquidremix
pedig akkor is ez a legjobb a jelenlegi oreo romok közül egyszerűen minden működik benne :led,nincs fc vagy bluetooth hiba,a másikat szépen hangosan hallodigen gyors gördülékeny UI, nem felejti el a szim beállításokat minden restart-nál.Igazán kipróbálhatnátok
Nougathoz már van hivatalos kernel : clarity 2.2
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Nehezet kérdezek: Windows Phone-ról (azon belüli is 8.1) a meglévő SMS-eket át tudta valaki tenni a 4X-re? Ha igen, milyen módon?
-
szimi57
őstag
válasz
bunnyhu #18426 üzenetére
Beállitásoknál kiválasztod a SIM kártyát, utána Mobilszolgáltatók. Bejön alapból, hogy automatikus kiválasztás, itt letiltod, erre elkezdi felderiteni a hálózatokat. Amikor végez beadja az összeset. Itt kiválasztod a 2G-set és egyből regisztrál is a hálózaton. Innen viszont ne a vissza gombbal, hanem a Home gombbal lépj ki.
-
bodnar10261
aktív tag
Hello mindenki!
Sokat olvasok custom romokról a telefonra, nos nem tudom minek ennyi Oreo rom hisz a fele vagy lineageos vagy aospra épül.
Van aki tesztelte az alábbi romokat?
Pixel Experience, Mokee Os AICP 13.1 illetve Cardinal AOSP.
Én mondjuk kivárom míg a hivatalos kernelre épül rom addig nem igazán érdemes kisérletezni.
-
bunnyhu
senior tag
Szerintetek hogy lehet beállítani azt, hogy pl. csak 2G-t használjon az a sim kártya, ami NINCS internetes adatforgalomra beállítva? Mert nekem 2 kártya van benne, az adatforgalmas dominónál választhatom, hogy 2-3-4G, de a csak beszédre használt másik sim kártyánál a menüpont se létezik. Pedig mondjuk visszalőném 2G-re csak próbából.
-
mdraco
őstag
Érdekes, hogy lassan 9 napja megjelent a 9.2.5.0 és még nem ajánlja fel OTA-n... Nem mintha sok változást tartalmazna.
-
manchester99
tag
válasz
#73029888 #18418 üzenetére
remek akkor ma is romBolok
tegnap kipróbáltam az új Cardinal romot egész jó benyomást tett rám csak még mindig nagyon eszi az akkut az összes oreo rom de akkor ma visszarakom valamelyik nougat romot plusz ezt a kernelt tesztelni bár most a Liquidremiy van fönt plusz az új Simplekernel nagyon hasít vele a telefon.
-
törölt tag
Clarity v2.2. Kernel with Xiaomi Official Sources
-
válasz
zolikaDB #18412 üzenetére
Én is ennyit tudtam mondani neki.
Ez pont egy vasipari cég ,tehát brutál méretű vasanyag van.
Azt mondja, ha kijön az épületből, akkor bír telefonálni sokszor,, gondolom akkor talál tornyot. Mondtam neki, adja el, és nézzen más készüléket, én nem tudok ezzel a hibával mit kezdeni, de szívesen elküldetem szervizbe. Habár nem hiszem, hogy bármit is meg lehetne állapítani.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Black_Raven #18398 üzenetére
9.2.5.0-t nem találja még nekem, hátha!
Bár most tokot akarok valahonnan keríteni, addig dobozban csücsül a telefon. -
kerobi
senior tag
Azt be lehet állítani valahol, hogy a képernyőzáron megjelenő értesítések szövege nagyobb legyen?
-
Halihó.
4X kapcsán írok, térerővel volt valakinek gondja a legutolsó stabil szofverrel?
Ismerősnek van, igaz egy vasszerkezetes épületben van.
-
grafnet
veterán
Multin mindig így csináltam: TWRP-vel cache törlés, backup, install.
Ha valami nem jött be az új ROM-ban, akkor volt egy friss mentésem, s ment vissza. -
bunnyhu
senior tag
A 9.2.4.0 global stabil valóban jobban eszi az akksit mint az előző, de a miui8-ra felesleges visszamenni, csak ezt az utolsó kis frissítést kéne levenni. Egyébként azt szerintetek hogy lehet legegyszerűbben megoldani, hogy csak egyet visszalépni?
ps.: Amúgy nektek nincs olyan hiba itt a hwsw-n, hogy a hsz nem megy el, csak sokadik nekifutásra?
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #18398 üzenetére
?.? A legújabb EU-s jobban merül, aztán visszamentem a régebbire. De ez most fizikai fájdalmat is okoz neked vagy csak kettős fronthatás van meg ónos eső.?.? Mert akkor tudod a dolgod..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Asszociációs játék. :)
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- YouTube
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Proxmox VE
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes