Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
zojjektum #26383 üzenetére
Igen vodafonos és így van beállítva mégsem jó most...
Mondom eddig ment hellyel -közzel de nem volt tökéletes mert ki-be kellett kapcsolnom a netet,restartolni a gépet stb... ha rájött a bolond óra.De most nem ad netet sehogyan pedig nem állítottam el semmit,tudomásom szerint...
-
bunnyhu
senior tag
válasz
zojjektum #25552 üzenetére
Nekem is az van fent, nincs gondom a merüléssel. Be kell állítani normálisan mi futhat és mi nem a háttérben, meg nyilván nem mindegy mekkora fényerővel nyomod, milyen térerőd van, hány sim kártya üzemel, wifi, bt, gps stb. de ez minden romra igaz. Most nem tudok működési időt írni mert épp töltve van, de én alacsony használattal (!) simán 4-5 naponta töltöm, tehát maga a rendszer biztos nem szlopálja. Nem állítom, hogy a legjobb, volt szerintem akksiidőben jobb verzió is, de nem tragikus.
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz
zojjektum #25452 üzenetére
1. Nálam Xiaomi.eu stabil 9.5.0 rom alatt a 9.6.2 javítás FC-t okozott...
2. 9.5.5 javítást másolással feltéve megy, DE ezután sem lehet állítani a módot, csak ami be van benne vasalva, az van reboot után is!!!
3. na ezért nem miui rom van fent nálam. Az előző a családban másé, de gagyi is a miui rom ezen hibája miatt...[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz
zojjektum #25352 üzenetére
Nem tudom, soha nem volt ilyen problémám. Két telekomos sim van a telefonban, az első két hétben global romot használtam, azóta xiaomi.eu, illetve tavaly egy ideig miuihu, mindig elérhető vagyok. Mondjuk nekem az értesítő ledem is színes
-
siddis
őstag
válasz
zojjektum #25184 üzenetére
Ha nem Oreo-kompatibilis a TWRP-d akkor tedd fel ezt..
-
siddis
őstag
válasz
zojjektum #25182 üzenetére
Nem kell semmi, csak előtte csinálj egy mentést meg szedd le a ROM-ot meg azt Gapps-ot, amit szeretnél (miinimum pico).
Én még fel szoktam rakni a végén valami root-ot (SU vagy Magisk), spéci kernel-t meg a Dolby Atmos-t, de ezeket később is felrakhatod, ha már biztos hogy ezt a ROM-ot kerested. -
-
KukkSteve
senior tag
válasz
zojjektum #19464 üzenetére
+grafnet:
Bocsánat, ezt nem gondoltam. :/ Akkor még én szerencsés is vagyok. Nekem inkább nőtt ez az intervallum. Már vagy 100x biztosan újraindult egyébként. Próbálgattam letiltani 1-2 dolgot, de nem nagyon jött össze. Ami biztos hogy a Biztonság nevezetű appal van valami, mert amint rábökök újraindul. Elképzelhető hogy ha le tudnám tiltani, meg mondjuk kilépnék a MI fiókból, akkor normálisan menne, vagy esetleg tovább normálisan menne.
Egyébként bármikor régebben volt ilyen problémám, csak simán wipe nélkül ráflasheltem a recoveryből az éppen aktuális romot és soha semmim nem veszett el. Ez itt működhet? Valaki próbálta már esetleg?
-
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18455 üzenetére
Köszi! Hasonlót ajánlottak a WP topikban is. [link]
A videon, amit linkeltél látszik, hogy a végén visszaállítja az app alapértelmezett sms programnak az eredetit (mivel 4.4 felett ideiglenesen be kell állítani alapértelmezettnek az appot). Ezt másik hasonló programok úgy látom nem tudják. Ha véletlenül ennek sem sikerül, akkor hol tudom vajon beállítani az alapértelmezett sms programot?
szerk.: mire gondolsz, hogy nem elegáns?
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz
zojjektum #18441 üzenetére
Ami a 4X-en van? Az nem csak MIUI-s telefonok között működik?
(#18433) mpo és (#18435) aelod: névjegyek úgy tudom onedrive-ról is átrakhatók a 4X-re. Feleségemén mintha így csináltuk volna. Nem nagyon találok az sms-eknél opciót felhőbe másolásra a WP-n.
Bekérdezek még egy WP-s topikban, hátha.
-
volandy
senior tag
válasz
zojjektum #17475 üzenetére
Nekem azt írták egy másik fórumon, hogy akinek nem fontos extrák a fényképezés,jó zenei hangzás meg az ilyen olyan prémium dolgok amit talán az életbe nem fogok használni, "csak" egy jó telefont akar ami nem akad, nem fagy le akkor a 4X-t vagy a Note 5A Prime-t vegye a jelenlegi felhozatalnál!
-
irnixxx
csendes tag
válasz
zojjektum #17302 üzenetére
Tegnap kíváncsiságból feltettem az Accubattery appot, 71%-osnak mutatja az akku állapotát, és körülbelül én is ennyire saccoltam. 55-60 környékén veszek egy újat bele, mert nem akarok vezetékes telefont. Tudom, hogy az én használati szokásaim nem kedveztek neki, igaz nekem 6-6,5 óra SOT-nál sose volt több.
-
törölt tag
válasz
zojjektum #17176 üzenetére
Így legalább a powerbanktól is meg lehet szabadulni, mert a telefon 2 napig is bírja normál használat mellett. :) A RAM/ROM meg átlagos felhasználóknak (vagy akik kicsit hwigényesebb appokat használnak) bőven elég.
Styleair: hű, ezek tök jó fotók lettek, most már ilyen szempontból is meggyőzött, köszi!
-
bb71
őstag
válasz
zojjektum #16535 üzenetére
Félrevezetés esete volt: Telenor nem Voda!
- ROM csere nem csak nekem nem sikerült, itt is többen panaszkodtak. Sőt, a Pixel fórumán is.
- Nem azt írtam, hogy a változtatással nem jó! Mivel tegnap este backup miatt újraindítottam, ezért az LTE\WCDMA beállítás visszaállt a TDSCMA-ra, így viszont MIUI9 alatt problémák vannak a telefonálás minőségével.
. MIUI8-on Telenor kártyával 4G-re állítva hibátlan volt.
- Most már meg tudom oldani, hogy fixen LTE\WCDMA-n maradjon a hálózat (boot után is) - így valószínűleg nem kell 8-ra visszaállnom. Csak éppen a Jiayu G2F-n portolt MIUI8-on próbáltam... itt rendben van.[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
válasz
zojjektum #15789 üzenetére
Nézegetem a youtube össze hasonlításokat, ó jaj
hatalmas az A1. Ok jobb mindene paramétere az aksin kívül, de az a méret...
Honnan érdemes berendelni a 4x-et? 2 Gb vagy 3 Gb rammal szerelt a tietek?El kell ezen a választáson még gondolkodnom azért rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz
zojjektum #4040 üzenetére
Nekem is az apkmania-s volt az ami nem települt
Ez a link mehetne az összefoglalóba is, sokan régóta használják ezt, nagyon közkedvelt!
@(#4038) Vjankovics82: Nem igazán nézegettem a leírást, de leggyakrabban az általam ismeretlen Smart Card alkalmazás és a Frissítés alkalmazás omlik össze és dob hibaüzenetet. Egyébként a fejlesztői beállítások között ki lehet lőni, hogy nem mutassa az összeomlásokról szóló felugró értesítéseket, de ez más helyzetekben kellemetlen lehet amikor vársz visszajelzést pl., de lefagy az app amivel dolgoztál,
[ Szerkesztve ]
-
leslie_smith
aktív tag
válasz
zojjektum #2903 üzenetére
Ezt nem cserélném le egy telefon miatt, mert a család régi juhász/bőrdíszműves barátja csinálta akitől ostor bicskatartó és igazából minden kézműves bőr dolog van
akkor inkább raknám ferdén bele a telefont
De amúgy néztem a szép munkáidat instagramon és tetszetősek, de ugye az emlékek azok emlékek
Egyébként néztem kb 1 centivel nagyobb a mostaninál és így nem lesz gond vele -
sz.j
nagyúr
-
hofilaci
tag
válasz
zojjektum #1744 üzenetére
Köszi választ megpróbálom!
De kérdezném mi a jelentősége?Hisz automatikusan átáll ott ahol nincs 4G elérhetőség 3G re!
Ahol csak 3G van ott is ezt csinálja!
A másik dolog , az UMI londonom eleve 3 G tudott és ez is ugyan ezt a problémát produkálta!
doogee tudta a 4G t és nem hibádzott!
Na mindegy prosza szerencse átállatottam preferált 3G re!! -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.