- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
csabi98 #19894 üzenetére
Én pár napja próbáltam egy 100 km.-es úton. Odafelé waze, visszafelé igo (szülinapi verzió), ztóbbinál se wifi se mobilnet nem volt bekapcsolva, mindkettő tökéletesen működött. Viszont a waze sokkal jobban szívja az akkut, így ha nem kellenek a forgalmi adatok akkor a másik jobb
ReFleXx
Én is arra jutottam hogy nem szeretek kínlódni a romokkal. Ezért végül visszacsináltam mindent olyanra ahogy a dobozból kivettem, az akkuidőt meg leszarom, töltöm amikor kell.
-
grafnet
veterán
válasz
csabi98 #19894 üzenetére
Pozíció fogás: valóban sokkal gyorsabb, ha a Wi-Fi is be van kapcsolva... Ha nincsen útinfó, akkor felesleges a mobilnet.
Útvonal tervezők: Te tudod, hogy neked melyik tetszik... Telepítsd fel azokat, amik szoba jöhetnek: állj egy helyben, s nézd meg melyik pozíciónál pontosabban. -
csabi98
tag
az ünnepek alatt kocsikáztam egy keveset és 1-2x kellett használnom a navit is a telefonon (Sygic navi programot hasznaltam/használom jelenleg is!) és azt vettem észre hogy leggyorsabban a nagyon pontos nevezetű beállítással talál jelet de a kocsival ahogy haladok a telefon nem. képes kiirni a sebességet illetve az utat sem képes követni ez mitől lehet vajon? néztem a többi üzemmódot is és azokkal sem jó ti nem tapasztaltatok még ilyen problémát? mert eléggé idegesítő tud lenni főleg ha ismeretlen környéken járok és kell a navi de ez az érdekes a régi telefonomon (Galaxy J3 2016) tökéletesen hiba nélkül futott ez a navi program ti milyen navigációs programot használtok ami pontos és jól is működik 4X-en?
-
-
csabi98
tag
Üdv tagok igaz tudom nem 4x de Xiaomi és majdnem ugyanaz a kettő szóval anyukámnak van egy Redmi note 5a típusú készüléke és ha gyári csengőhang van beállítva neki akkor tökéletesen csörög mindig de ha egyéni csengőhangot állít be tehát nem gyárit akkor pár napig minden hívásnál normálisan csörög aztán gondol egyet és egyszerüen nem akar csörögni na ez vajon mitől lehet? gondoltam felteszem ide is a kérdést mivel a telefon saját topikja nem igazán pörög pedig kitettem oda is a kérdést de senki nem válaszol már pár napja ez a topik jobban pörög hátha lenne valaki aki tudna rá megoldást mondani meg ugye a két telefonon szinte azonos a miui is szóval remélem valaki tud esetleg segíteni és bocsi az OFF-ért!
-
Örni
senior tag
Be lehet azt állítani, hogy mobilnet esetén ne frissítgesse nekem a Play áruház magát?
-
vince
őstag
-
DeFranco
nagyúr
4) úgy veszem észre, hogy a lezárt képernyőn felvillanó értesítéseknél (gmail, whatsapp, viber, stb.) túl sok információt jelenít meg alapból, feladó/beszélgetési csoport neve, chat üzenetnél még az üzenet első sora is azt hiszem... ezt be szeretném úgy állítani, hogy azt jelezze, hogy "mire" kaptam értesítést, de a részletes infókat (feladó/üzenet) ne jelenítse meg. ez gyárilag megtehető külön extra app nélkül?
-
törölt tag
-
G@ben
addikt
Ma lekértem a hívás- és sms-listámat, mert gyorsan fogyott a pénz a kártyáról, aztán kiderült, hogy volt külföldre küldött sms-em, a 447786209730 számra. A Telekomnál annyit sikerült kideríteni, hogy ez a MIUI felhővel van kapcsolatban, oda küldte, de nem jelenik meg az sms listában. A kérdés, hogy lehet ezt letiltani, hogy véletlen se küldözgessen ilyen sms-eket, mert 63Ft darabjáért sok, illetve nem is használom a felhőt.
-
-
Lackooo84
nagyúr
Fejlesztői beállításokat merre találom? Rákoppintottam a MIUI verzióra amennyiszer kellett, kiírta, h fejlesztő vagyok, de sehol nem találom az opciókat...
-
starr
őstag
Nah, kipróbáltam vagy 10 google kamerát és ez működik jól:
Innen: [link]
Ez: Arnova's Pixel2Mod_v7beta9 (2018-03-25)
(A többi egy fotó után kifagy, vagy el sem indul, vagy a beállítások módosítása után fagy ki.) -
DeFranco
nagyúr
kérdésem van megint
1) a rezgés tényleg ennyire ratyi ezen a telefonon? eleve nagyon gyenge, nem is érzem meg a zsebemben, ez nagyon kevés... másrészt sem az erősségét sem a módját nem igazán lehet állítani, régebben más telefonokon minden eseményhez be tudtam állítani, hogy egy hosszút vagy kettő rövidet rezegjen, és azt milyen erősen tegye, itt meg kb. vagy van rezgés vagy nincs, pushok alapból kettő rövidet rezegnek más opció nincs (nem találtam) stb.
2) vágólapkezelés hogyan működik? van-e "vágókönyv" ahol tárolja a vágólapra másolt szövegeket vagy egy vágólap van és azt írogatja felül minden egyes esetben? a leon megőrizte a vágólapra tárolt szövegeket és azokat öt vágólapozással később is elő tudtam szedni.
3) láttam hogy van hívásrögzítés default módon a hívás közbeni képernyő... ez tényleg működik, frankón le tudom tárolni a hívások hanganyagát?
-
kidnou
őstag
válasz
ReFleXx #19854 üzenetére
passzolom,. én alapból rootolom a telót itt a topikja
-
kidnou
őstag
Arnova's v6: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6/L]Felülről a második pirossal kiemelt. Nálam tökéletesen működik
-
starr
őstag
Valaki tudna linkeli egy, a 4x jól működö Google Camera forrást?
-
aelod
veterán
válasz
DeFranco #19845 üzenetére
Érdekes, hogy a piston fülesemmel pont nem működött nálam ez a vezérlés dolog. Vagy ha igen akkor össze-vissza. Most a JBL kékfogas fülesen megy a léptetés megállítés funkció úgy, hogy a fejhallgató gombjai beállítás menünél a hangerő szabályzása opció van kiválasztva.
-
DeFranco
nagyúr
füles kérdés:
van egy headsetem (gyári samu, de ez mindegy) amin van egy felvevőgomb. a zenelejátszásra mort playert használok, ott be lehet konfigurálni, hogy pl. 1 gombnyomás pause/play, 2 gombnyomás következő szám, 3 gombnyomás előző szám, stb...
ez a régi telefonomon rendben működött is, ez a xiaomi viszont a saját beállításaival ezt felülírja, azt tudom csak kiválasztani, hogy egy gombnyomásra visszaugorjon a szám elejére vagy emelje a hangerőt (a telefon saját beállításaiban). ki lehet valahol ezt kapcsolni/iktatni? szeretném ha leszállna a gombomról, ha egyébként a mort épp lejátszásban van, mert akkor az ottani konfiguráció szerint szeretném hogy működjenek a gombok.
-
beef
őstag
Én azt tapasztaltam, hogy mivel nekem otthon a 4G elég gyengécske (az akku használatnál főleg sárga a hálózati jel) ezért erre gyanakszom, hogy az meríti nagyon. Mivel próbáltam már rengeteg ROM-ot, kernelt, de semmi sem segített.
Most feltettem az Automate-t és rajzoltam bele egy scriptet, hogy ha wifi hálózaton vagyok bárhol, akkor azonnal 2G-re kapcsoljon, wifi nélkül pedig tegye vissza 4G-re. Mivel ha wifin lógok tök felesleges a 4G, ha meg mégis kellene, lekapcsolom és már át is vált.
Azóta végig zöld sávban van a hálózati jel és jelentősen javult az akku élettartama is. Éjszakánként 1-2% nem 8-10. -
starr
őstag
Visszaraktam az előző EU romot, de mostmár azon nagy a fogyasztás.
80%-ra töltöttem este, most 40%. Nap végére sem szokott ennyi lenni.
Este fél óra nyomkodással 21%-ot esett.
Amikor a képernyő be van kapcsolva 3 CPU magot csontra hajt. Wakelock detectorral sem derült ki mi dolgozik ennyire.
Van valami komolyabb task manager, ami mutatja, hogy épp mi fut a háttérben, mint a Windows-ban. (Tehát ne a battery statisztika alapján.)
Legyalulom.
Közben eljátszottam a gondolattam, hogy AOSP romot rakok fel.
Melyiket lenne érdemes? -
gps76
őstag
17000 fórum felhasználó van a jobb felső sarokban.
A gyári stabil romra engedtem rá, a Redwolf írta hogy jelszóvédett a data partíció, és nem is formázta le. Ez mi lenne? Újraindítás után ott van a belakott telefonom, csak a Globe 9.2.5.0-val, de gubancot még nem csinált eddig.ReFleXx: Ez nem az a szilikoncumihoz hasonló anyagú fólia amit vizesen,szappanosan kell feltenni? Mert s6-on volt nekem, de nagyon tapad a felülete, nem jött be.
-
ReFleXx
addikt
berepedt az üvegfoliam (imak), nem is banom, mert amugy sokat rontott a kijelzo erinteserzekenysegen , foleg toltes alatt, illetve csunyabb is lett a telefon tole, legalabb a szele nem allt el.
Berendeltem 1 hydrogel-t , hat kivancsi leszek ez milyen. Ez olyan hajlekony folia lesz hogy nem fog elallni hanem lekanyarodik a szelen? -
gps76
őstag
MI-Globe ROM 9.5.2.0-at használja valaki? Mert én felraktam Redwolf-al és eddig nagyon jónak tűnik.
Obyboy: Mikor megjön összerakás előtt azért nagyítóval nézd át az egészet.
-
starr
őstag
A legújabb eu rom másnak is merül?
A 2.8 Clarity is fent van, lehet, hogy attól? -
bumbbi
csendes tag
Na úgy döntöttem mégis vissza küldöm a készüléket.
Küldött már valaki vissza Eu Stockhoz telefont ? ha igen privátba írja le légy szíves hogy megy pontosan. -
AnNa997
tag
Köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz
AnNa997 #19816 üzenetére
Huawei garancia 2 év...
De vidd át a kérdéseid ide: Melyik okostelefont vegyem?
-
AnNa997
tag
Hát,nekem most Huawei van,szeretem. P9 lite tetszik,meg minden,csak hát ugye olcsóbb a 4x...
De megbízható is? Ez itt a kérdés...meg a garancia meg a szervíz...ezek is fontosak... -
AnNa997
tag
Oké,köszi😁
Megéri akkor...jobb,mint egy Samu j5 (2017) vagy egy huawei p9 lite (2017)? -
albiosz
őstag
A gps beállítások merre vannak? Arra gondolok, ahol be lehet állítani, hogy gyorsabban találjon jelet.
-
AnNa997
tag
Sziasztok!
Mennyire jó telefon? Mennyire megbízható? Alapesetben nem kell mókolni? ☺ -
bodnar10261
aktív tag
Az előző posztom alatt amit irtam az xda-s srácok segitettek valamilyen formában. Ezt telepítsétek ha custom romot akartok telepíteni
https://builds.nezorfla.me/?dir=opengapps/arm64/20180301
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam egy régi dolgot és egyenlőre bejött. A ki/be kapcsolások még okozhatnak meglepetést.
A 8.8.8.8.-at visszaírtam automatikusra, illetve átírtam a következőt.
A Vodánál az APN az internet.vodafone.net
De van egy másik is a standardnet.vodafone.netPróba szerencse
-
vince
őstag
válasz
gombi175 #19802 üzenetére
miuihumulti (eu) rom van a telefonomon és hibátlan a hotspot (itt írtam róla, bár más hibajelenség kapcsán, de a lényeg azonos), nem kell dns szervert kézzel beállítani a klienseknél.szerk: elfelejtettem, hogy visszamentem multi romra (kiszámíthatóbbak a frissítések), ott is jó a hotspot
-
gombi175
csendes tag
válasz
hawkfoto #19800 üzenetére
Nos a 8.8.8.8. DNS beállítás működik. A Számítógépen kell megadni. Ekkor a Google DNS-ét adjuk meg, mint nálam okosabbaktól megtudtam.
A telefon APN beállításainál a dun hozzáadásával semmi sem változott.
Az egésszel az a gond, hogy a számítógép újraindításánál újra meg kell adni. -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Nos én úgy csináltam a telepítést hogyrecovery feltéve
feltettem a legújabb firmware-t
wipe (cache, system, dalvik, internal storage, )
install rom és pico gapps
wipe cache és dalviiktölt tölt és semmi
ez az aicp rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest