- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ha valakivel beszélek messengeren kihangosítva akkor a hívott nem hallja , hogy mit mondok?
Normál telefonálásnál nincs probléma csak itt.
Van valami amit esetleg engedélyezni kell vagy egyéb baja lehet a telefonomnak? -
tomic
addikt
4X vagy a 7A telefonban van erősebb hardver?
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? -
tomic
addikt
Linkelnéd nekem azt a panelt ahonnan rendelted?
Esetleg kilyelzőt nem láttál valahol?Dilemmába vagyok mi is legyen a telóval mert közben a kilyelző is összetört. Lehet nem is éri meg megjavítani.
Nem tudom milyen alternatíva van most kb 127 Euro-ért? Megéri még ebből újat venni vagy használtan mézzek valami frissebb modelt szintén Xiaomiból. Viszont nagy tepsit nem szeretnék.Most olvasom te is újat vettél inkább.Hol vetted?
-
tomic
addikt
Volt valakinek már problémája a mikrofonnal? Sajna nem hallják amit beszélek. Javítható ez vagy kuka a teló?
-
tomic
addikt
Tegnap sajna sikeresen leejtettem a telefont és persze a kilyelzőm bánta.
Tudtok ajánlani boltot ahol érdemes beszerezni? -
tomic
addikt
Mivel tudnám visszaállítani a képernyőforgatàst?
Valahogy kikapcsolt és nem forgatja vissza nekem automatán.
A beàllîtások-megjelenîtés-automata képernyőforgatàs be van pipálva. -
tomic
addikt
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy hol tudom a második,frissen belerakott sim kártyán a pin kódot kikapcsolni? Nem találom.
-
tomic
addikt
Sikerült a bootloadert kinyitnom.
Mondtàtok,hogy ez utàn a twrp-t kell feltenni.
Tudnátok segíteni ebben hogyan is kell? -
tomic
addikt
Meg is kaptam az engedélyt. Gyorak voltak.
Letöltöttem a programot. Kicsomagoltam és futtattam rendszergazdaként.Beléptem a reggelt accunttal. Ellenőriztem a drivert is.Telefont fastbootban elindítottam. Majd unlock. Végig is megy de hibát dob ki.A felső a Verifyng device az zöld pipát kap de az unlok az piros x-et.
Azt írja,hogy: Add your accunt and device in Miuis settings- developer options-mi unlock statusItt mit kell pontosan csinálnom?
-
tomic
addikt
Próbálom ezt a bootloadert megcsinálni. Regeltem a mifiokba.100% az állapot. Ezután ellátogattam a miui unlock oldalára és kér egy nevet. Ide milyen nevet írjak? A reggelt felhasználói nevemet nem fogadja el.
-
tomic
addikt
Köszönöm a segítséget.
Akkor először csináljam meg a gyári vissza állítást. Majd ezt a bootloadert.Ez után tudom a Multi/EU ROM-ot feltenni csak. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Reggelre meggajdult a telefonom. Folyamatosan újra indulgat.
Tapasztalt más is ilyet,ha igen mi a megoldás rá?
Elnézést ha volt már téma de nincs most sok időm és nem tudtam vissza olvasni. -
tomic
addikt
Tudnátok nekem ajànlani fekete színű szilikon tokot amit itthon lehet kapni? Nem akarom a kínai póstàt kivàrni ha nem muszà.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy ebből a modellből pontosan hàny fajta létezik? Kicsit elvesztem benne.
Azt tudom, hogy vannolyan ami b20 szerelt és van amelyik nem. Van 32,64gb tàrolóval szerelt.
Van a ramok közt is különbség ha jól tudom.
Processzor az mindben ugyan az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest