Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Régen láttam itt valakit, aki olyan tokot vett, ami csak alul és felül kapaszkodik a telefonba, oldalt nem. Már legalább 30-40 oldalt végig néztem az alin is és az ebayen is, de nem találom. Meg ugye itt is lapozgattam az oldalakat.
Emlékszik esetleg valaki rá, vagy van valakinek ilyen?
Vagy van ez az MSVII, ez mennyire vékony? Azért keresnék ilyeneket, mert nem szeretem ha széltében növekszik a telefon, hosszában viszont nem annyira zavaró. A legutóbbi tok amit vettem, az is a leírásban hajszálvékony volt, aztán mikor megérkezett más fogadott.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi