- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FélénkSAS
csendes tag
Köszi, akkor Xiaomi Mi 9 SE ami közel van méretben de ott aksi gond, ami viszont nekem fontos így az nem jó.
Huawei P20, Honor 10 ami méretben és tudásban hasonló, csak drágább ?
Akkor rájuk nézek.Nekem a redmi 4x kéne méretben hasonló kijlezővel, aksi mérettel és kornak megfelelő belsővel, ha más típus akkor fájú szívvel de lehet más típus lesz.
-
orso0355
őstag
Meggondolom
Most úgyis cserélik a céges telót is, lehet, hogy az is elég lesz, és akkor nem kell kettőt hurcibálni...
Nehezen válok meg a 4X-től, ez az eddigi legjobb telefonom, nagyon összenőttünk (nem mellékesen a mérete is pont jó, nehéz lesz megtalálni az utódját, ha egyáltalán).
Azért még küzdök vele, lehet, hogy egy FR sem ártana neki (csak nekem).
-
notika77
senior tag
Szerintem sajnos csak az undorító flip tokok védenek jobban. Viszonylag vastag - valószínűleg kartonnal tömött - lapok védik a készülék elejét, hátulját és a túlnyúlásaik pedig az oldalakat és a sarkokat. Ezek persze a telefont tartó/rögzítő műanyag/gumi tokon felül értendők.
Én már 5-6 alkalommal cseréltem kijelzőt a 4x-emen, utána vettem egy felülről lefelé nyíló flipes tokot, ami már kicsit több, mint 1 éve védi a készüléket.
Undorító és emlékszem, hogy hangosan felröhögtem, mikor először láttam ilyen tokot az utcán telefonálás közben egy Samsung Note-tal. Nagyobb volt a telefon a tokkal, mint a használója feje és nyaka. De ez működik, egyik másik tok sem védte meg a telefont.
Egy ilyen tokot használok: [link] - ~2mm az elő és a hátlap vastagsága
A lefelé nyílónak az oldalra nyílóval szemben az az előnye, hogy egy kézzel és egy mozdulattal elő lehet venni, feloldani az ujjlenyomat olvasóval és kinyitni. -
orso0355
őstag
30 éve aktív zenész vagyok,.
Arra gondoltam, hogy sajnos a mai magyar könnyűzene valóban piszok igénytelen, rossz szövegek, vacak ének, stb.
De sajnos ebből él, aki ebből él, és az én szubjektív ízlésem nem jogosult meghatározni, hogy minek van létjogosultsága. Így a zenész szakmát becsülöm, és egyenrangúként kell kezelni a mulatószenészt a rockerrel, mert mosr mind ugyanabban a szarban van.
-
gyulaszu
senior tag
Ma reggel nekem is előjött 2x ez a dolog, pedig fenn van minden frissítés.
Először én is 4x5-ről átállítottam 5x5-re és vissza, másodszor pedig újraindítottam a telefont.
Mindkét alkalommal megszűnt a hiba. Kíváncsian várom mikor jön újabb bugfix...
MIUI Global 11.0.2, Stabil (NAMMIXM) -
re-d-evil
tag
Nekem is eltűnt már, és nem csak a home, hanem mindig amin utoljára lezártam. Még nem sikerült rájönnöm, hogy mi okozza. Érdekesség, hogy ilyenkor ott vannak az ikonok, csak nem látszanak. Ha végig simítod a képernyőt, az ujjad alatt levő ikon megjelenik. Olyan mintha rejtetté vált volna. De a visszahozáshoz nem kellett újra indítani, egy-két képernyő lezárás/feloldása után visszajött.
-
carr
őstag
meg.
De így már legalább az elbaszott akku idő javult valamelyest. úgy tűnik legalábbis.
bár azóta még nem mentem vele dolgozni. majd kiderül holnap élesben.
Ma reggel töltöttem 23%-94%ra.
assszem tegnap éjjel néztem 1n 16 óra volt valami 2.5 óra sot-al. (vagy ma reggel? nemtom elég kómás voltam.)
Mondjuk nálam még éjjel mindig 20% körül merül. de wifi be, és 1 kártya bejelentkezve 100% térerőn.
Bár... akkor is 20% ha a sleep as android monitoroz, de akkor is ha nem.
:/ -
-
re-d-evil
tag
Nálam kb. 1óra volt a letöltés. Az utolsó 5 %-nál gyorsult csak be, tegnap este. Utána kibontotta a letöltött file-t, majd újraindította magát. Ezután kb. 2 percig telepített a MI logó alatt, majd ismét kb. 2 perc volt, míg felállt a rendszer. Vagyis a letöltés lassúságán kívül minden normálisan ment. Ha nálad megint a letöltés megy, akkor lehet, hogy sérültnek érzékelte a letöltött file-t, így újrakezde azt? Mást nem tudok elképzelni.
-
PuMbA
titán
Adatok lekérése szöveg van előtte
Az Android képfájl verzióban működik, mint egy Windows telepítés (ami már csak kb. 5 perc ugye Windows 10 esetén), tehát letölti a 1,3GB-ot a telefon, de csak berakja egy helyre és bejegyez pár dolgot a rendszerbe és minden indításkor betölti az 1,3GB-os image-ből a rendszert villámgyorsan, majd pedig a felhasználói alkalmazásokat és beállításokat "ráhelyezi". Ezért 2 perc egy frissítés telepítése újraindításkor, mert tulajdonképpen szinte csak egy másolásból áll.
-
-
grafnet
veterán
Ők sem és a gugli sem!
Felháborító!Van egy 1/16-os tabja a gyereknek, "szabadon" telepíti rá a játékokat. Le van tiltva minden frissítés! Nézi a YT-ot (play-est) egyszer csak kiírja (valami hasonlót): azonosítás sikertelen lépjen be újra - nem tud bejelentkezni, mert a gugli play frissíti magát!
7.1-es droid van rajta, a legfrissebb (kézzel) gugli x@rokkal és mégis csinál ilyet.
Nem mindig, de már párszor láttam!Úgyhogy: Ők nem csináltak semmit! Ja!
-
csakb
őstag
Egy rendszerapp frissítés okozhatta. Én tegnap olvastam csak erről az egész mizériáról. Gyorsan csekkoltam a system app updatert, és ott is figyelt egy frissítés, amit azonnal ignoráltam.
Most újracsekkoltam, de nem ad fel semmit. Remélem, hogy visszavonták.
Ha a rendszerappok automatikus frissítését kikapcsolod, akkor valszeg nem lesz baj, de ezt erősítse meg más is.
-
grafnet
veterán
Igen!
Amint írtam a 3-4 frissítést megcsinálta, akkor kinyomtam a szemét, mert ugye downgrade-et nem lehet csak úgy csinálni!
És egyébként teljesen igaz, amit írsz és Trebronával nem értek egyet: a Stable az stabil! Nem dev!ra^ven: mondom: lefeküdt az asszony a kicsivel. Mire felkelt újraindult és újraindult és újraindult és ... Azt mondja: annyira forró volt, alig bírta fogni. Nem volt időm minden "trükköt" kiagyalni/kipróbálni, nekünk is oda lett 3 hónapnyi fénykép.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ja, hogy ez tök random jön, akár akarom, akár nem. (Ha éppen ki vagyok választva).
Azon lepődtem meg a múltkor, hogy a tényleg hivatalos 9.2.5-öt is csak mókolással (spanyol régióra állítással) tudtam elérni, mert magától nem jött az sem.
Nekem 10-es WP-m van, arra mind a mai napig jönnek a frissítések, pár hetente előveszem a fiókból, bekapcsolom és telepítgetem őket. A nejem még most is a saját Lumia 650-ét használja, azt is frissítem rendszeresen.szerk: és ilyenkor mi van, amikor egy random kiszórt frissítés nem működik, azaz a felhasználónak kárt csinál?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Olvastam, de az nem tiszta nekem, hogy ez a rootolt telefonokra érkező beta volt, vagy ha tényleg hivatalos Global Stable, akkor miért nem mindenkinél jelentkezik a frissítés (és a probléma)? Nem hiányzik a boot-loop, félre ne értsd, csak nem tudom hogyha a gyártó kinyom OTA-n egy stable, végleges verziót, akkor az nálam miért nem jelenik meg? (Nincs elérhető frissebb, bla-bla...)
Két és fél hónapja vagyok csak androidos. WP-n ha kijött egy frissítés, akkor az mindenki számára azonnal elérhető volt. Minden hónap első keddjén este 19 órakor. Tíz perc múlva tölthettem is.
-
grafnet
veterán
Neki azért javasoltam, mert most kezdi el belakni, nem veszt vele semmit.
Valószínűleg ugyanazzal a 8.x.x.x-vel kapja, amivel Te is kaptad. Itt rögtön jön egy rendszerváltó 9.x.x.x-es frissítés, amit majd 2-3 "javítás" fog követni.Minden rendszerszintű frissítés után célszerű a FR-et megcsinálni. Nem kötelező, a Cache-eket törli, de az mégsem FR...
Neked is célszerű megcsinálni, de mivel gond nélkül teszi a dolgát nem muszáj.
szazbolha:
Frissítés -> egymásra települ.
Nem biztos, hogy a legfrissebbet teszi fel egyből. Mint itt, fentebb írtam ha 8.x.x.x-vel kapod, akkor előbb meg kell csinálja a 9.x.x.x-re a frissítést. Utána, lehet kihagy egyet. Ezt majd elmeséled.
Amikor azt mondod, hogy rendben, friss a rendszer, akkor a Frissítő app-ban kikapcsolod a frissítés keresést. És már nem is keresi, csak ha kézzel ráböksz majd. -
szazbolha
addikt
Köszi a válaszokat!
Új verzión az android 7 vagy 8-at értem, a bolti hirdetések speckójában a 6-os van feltüntetve és a MIUI8 felület. Tehát bekapcsolom az új telót, wifi-t beállítom és befrissít android7-re meg a legújabb MIUI-ra?
Vagy azért ennyire nem egyszerű?MIUI-val még sosem volt dolgom, ha nem tudom megszokni, vagy nem tetszik akkor kikapcsolható/deaktiválható/letörölhető? Egy fapados Androiddal is megelégednék, mert kevés alkalmazást használok. Telefonálás, sms, gps/térkép, rdp kliens, netezés. Nincs játék, sem közösségi oldalazás.
2-3-4 GB-os 5"-os középkategóriás telót kerestem, és kézbe fogva ez a telefon tetszett legjobban.
rdp estén nagy előny lenne, ha valamiféle fizikai billentyűzet csatlakoztatható lenne pl. olyasmi mint a tableteknél. -
szazbolha
addikt
Köszi, meg van! Olvastam is, csak a sok infó már túlcsordult.
Gondolom bárhol veszem a régebbi Android és MUI van rajta. Ezek automatán befrissülnek, vagy machinálni kell, hogy újabb verzióra váltson?
A vélemények közt sok mindent olvastam.... mivel nekem a hosszú üzemidő fontos, lehet nem is kéne váltani. -
orso0355
őstag
Ok, tisztázzuk. Én minden automatikus ilyet kikapcsoltam, mert nem szeretem se az alvó módot, se semmit, nekem a telefon ne döntse el, mikor kapcsolja ki a képernyőt 😃 tisztában vagyok vele, hogy így nem kapcsol ki, mert én állítottam így be, szándékosan.
Félálomban bekapcsoltam, úgy maradt, elaludtam, ennyi. De tök lényegtelen sztori, csak viccesnek gondoltam, hogy semmit se csináltam, ébren se voltam, aztán máris gyűlnek a sot órák.😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest