-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
siddis #19418 üzenetére
És lehetséges, egy már unlockolt készüléket gyári állapotba visszaállítani? Úgy, hogy minden eredeti legyen, recovery is.
Természetesen a sajátommal akarom ezt csinálni, mert őszintén szólva, nem az én világom ez a ROM-olgatás. Igen kinyitottam a bootloadert, igen felraktam az EU romot, használtam is nem csak pár órát, de meggondoltam magam, és vissza akarom állítani az egészet, utána pedig elfelejteni, hogy lehet is egyáltalán bármi ilyesmit csinálni.
Tudom, sokan lesznek, akik nem értenek velem egyet, de ez az én döntésem. Ha lesz pár kolléga, aki tud ebben segíteni, nekik pedig nagyon szépen köszönöm (így képernyőn keresztül sajnos ettől többet nem tudok nyújtani)
(talán egy stock telefonról lementeni a recovery-t, és úgy? lehet egyáltalán ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Home server / házi szerver építése
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest