- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SSlyTR
senior tag
nekem is meg van repedve a nilkin tok sarka, akkor biza én is hamisítványt vettem. Banggood-nál lett vásárolva.
Hogyan lehet átállítani telón, hogy microSD-re pakolja a telepített appokat? Nem raktam fel sok programot mégis 1,5 gb foglalva van a 2gb-ból. Ez elég bosszantó, hogy csak 220mb-om marad, ha 10%-nál ugat, akkor ez elég gáz. Nem gondoltam volna, hogy a 2gb belső memoria kevés, bár ezzel már új korában sem volt versenyképes a piacon. Elég nagy hátránya a telefonnak ez.
-
hevizms
addikt
Meg sem kérdezte.Hibaüzivel leállt.
De ez nem zavart volna,sajnos az opera böngésző elégvsokszor bezárult magától a használata során.Nekem meg fontos az opera.
A mentésekből visszaállitott programjaim sem mentek mind.
Mivel nekem a 25-össel nincsenek problémáim,így visszaraktam.Csak kiváncsi voltam.Semmi gond. -
-
Klara_
őstag
-
-
-
cicur99
tag
Láttam már hasonló elváltozást tableteknél is. Ezeknél a több rétegből álló digitizer belső rétegei váltak el egymástól, vagy a digitizerre (egy gélszerű anyaggal) ragasztott védőfelület - pl. Gorilla üveg vált el a digitizertől. Ezt alátámsztja az is, hogy - ahogy mondod - nyomásra eltűnik egy időre. Ehhez a víznek nem lehet köze. Ez a Minideal 1. számú elhajtószövege.
Fóliát, vagy tempered glass-t tettél rá?
-
Dominó85
addikt
Elengedett volna a ragasztás?
Más: gyerekek megőrülök. Egy 10 perce egyik pillanatról a másikra a MIUI Launcher átvette az uralmat a jól megszokott Apex Launcherem helyett és más launchert felrakva sem engedi azokat a launchereket használni a telefon. Mi a faxom??? Egyszerűen amikor engedélyeztetném a nem gyári launchereket alapértelmezettnek, akkor visszadob a MIUI felületre. Ugyanakkor memóriában azért ott tudja tartani az adott launchert, de a felületet nem engedi használni. Mi a teendő? Szép a MIUI felület, de nálam kibacott nagy hátrány az appdrawer hiánya. Utálom ha a képernyőm tele van ikonokkal...
-
-
-
Dominó85
addikt
Pár kivétellel az egész rajtam maradt. CoolBoy-nak hála a csoportos Xiaomi rendelések mellé lehet igényelni őket és úgy postázza azokat. Drágán rendeltem anno, sokat kellet rájuk várni és marha xarul jövök ki belőle, de ez van, Már megszoktam. Többet ilyen csoportos bizbaszt nem indítok, az tuti.
-
-
MPM
tag
Ugyanezzel ki lehet javítani, vagy új csomag kell hozzá?
-
-
-HajTömeg-
őstag
A xiaomiworld mennyi hivatalos oldala a cégnek? -
-
zsola400
senior tag
Akinek nem működik v13 rom alatt az usb tár, ha gépre csatlakoztatod [FIX for USB connection]
-
-
Crytek
nagyúr
Az enyémet úgy küldtem ki hogy nálam be se kapcsolt már se kép se hang.
Egy az hogy addig szóba se állnak veled amíg nem küldesz nekik videot ,hogy mi a hiba.Kettő a leírt hibákból semmit nem hárítottak el és nem is cserélték a gépet,de legalább visszaküldték és "jó" volt! -
Sanyesz.
őstag
Ha "trackinges", értékbiztosított csomagban küldöd vissza, akkor ugyanúgy követheted a sorsát, mint idefelé. Az a helyzet, hogy azt mondod, kb. 25.000-ben áll meg a "kompenzációval". OK, de nagyjából ugyanennyibe kerül a Pandánál a TD-s modell (120$). Én visszaküldeném, de ez magánvélemény.
Hamar rájössz, milyen jó lenne a 3G (ha lenne). -
hege21
aktív tag
-
BocsiAG
csendes tag
Hali
Szerintem szilikon tokból talán a üveg tiszta lehet jó vagy ami nem átlátszó. Én a MINIDEAL-ról rendeltem nekem egy kék tokot adtak hozzá és vakuzáskor látni a kékséget
Meg én vettem hozzá ilyet: Nem mondom, hogy hű de nagyon jó, de mivel forgácsoló üzembe használóm. Olajba, fogács között, nem árt.[link]
Másik:
Egyébként lusta voltam még kicserélni a romot és már megkérdezem. Gyárival nyomulók (4.2.2 HM2013023 MIUI-JHBCNAH4.0). Úgy látom csak a DSP manager hiányzik róla. Meg valamilyen okból csak alkalmazással tudok internet rádiót hallgatni. Mert se a crome, se az opera, se a gyári android böngésző nem működteti. [link]. Ugyan ha feltenném végre a magyar romot működne e vagy egyszerű baja van?
-
SSlyTR
senior tag
valamikor ma délelőtt.
de sajna ez nem jelent semmit. Egy kotonszökevény a másik fórumban napokig sírt, hogy 25én feladták a csomagját, 29én megérkezett az országba és a vám nem csinál semmit. Az enyém valójában 24én hagyta el singapurt (papíron), és ehhez képest 10 nappal később érkezett meg az országba, mint a gyökérnek, aki 1 nappal később rendelte.
Reméljük a tied is ebben a konténerben utazott. -
nemlehet
őstag
Szerintem te valamelyik első HSZ-re gondolsz. A TD-SDCMA 2G Hongmi ára valóban 30k körül van, HA kínában veszed a xiaomitól
Csak ugye nekünk az nem jó, a WCDMA verzió eleve drágább, abból is a 3G-s amit errefelé vesznek, amire még rájön a kereskedő haszna kb 30%. Az enyém is 45k volt, de kuponnal esetleg 40-ért meg lehet szerezni. Bár ahogy nézem megy föl az ára mindenhol. Ráharapnak a népek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest