- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Nem biztos, hogy kínai:
Menj be a Settings-> about phone-> System updates menüpontba,majd a menü gomb megnyomásával válaszd ki a Reboot to recovery mode menüpontot,majd nyomjuk meg az OK gombot.
A Recovery módba lépve egy android figura fogad, piros felkiáltójellel, nyomjuk meg a bekapcsológombotLehet, hogy a factory módba léptél, az a kínai.
-
trebrona
nagyúr
Kapcsold ki a telefont!
Hangerő fel + bekapcs. gombot tartsd folyamatosan lenyomva! Így indul recovery módban. Ha gyári a recovery, akkor a hang - -vel navigálsz, hang + a kiválasztás. (reboot the phone)
Ha TWRP, akkor egy érintős felület fogad, ott érintéssel tudod a parancsokat kiadni. -
vegyszer
addikt
Én a meteos féle módszerrel a belső sd kártya rovására átpartícionáltam a belső memóriát. A 2,77GB méretre. Tökéletesen működött, míg el nem adtam. Itt is, és a Lenovo A820 topicban is kifejtettem, hogy mit, hogyan tettem. Maradt benne egy 14MB-os partíció belső sd gyanánt, de az nem kavar be, mindenre a fizikai sd kártya lesz használva (fénykép mentés, letöltés, Bluetooth, stb)
-
drbree
csendes tag
http://en-de.sennheiser.com/earphones-microphone-headset-stereo-mm-30i
ettől eddig még nem volt jobb headsetem.
de a piston nem rosszabb mint ez. nem is jobb.xiaomi piston 2 updated. ez van jelenleg forgalomban. ezt gyártják egyedül már csak. a többit már nem.
meg van egy paperback xiaomi hs de az fehér... -
Dominó85
addikt
Én elhiszem. Eléggé audiofil vagyok.
Sony Ericsson: a basszus jó erős, csak éppen elnyomja a közép hangokat.
Panasonic: meg van vagy 10-15 éves, de a hangzása pöpec, nagyon dinamikus
Xiaomi: ha megjön tesztelem
Nokia: szépen szól, de a dinamizmust hiányolom belőle
Promo termék: inkább nem nyilatkozok a hangjárólEzek mind fülesek, nem headset-ek. Azokból van egy ösrégi Panasonic X-Bass-om, ami a mai napig teszi a dolgát (csupán a kábelét kellett cserélni)
Na szóval elhiszem hogy nagyon szépe szól a Maxell, de füles és füles, ember és ember között is nagy különbségek vannak.
-
Dominó85
addikt
Elhiszrm, hogy vannak olcsóbb és akár hangzásban más (nem biztos hogy jobb) fülesek is, de én Xiaomi telefonhoz Xiaomi fülest szeretnék használni. Amúgy ha nem hamisat kapok, az általatok említett olcsó alternatíváknak aligha van kevlár védelem a kábelén és designban sem olyan feltűnőek, érzésre sem annyira minőségiek, mint (akár a hamisítvány) Piston II füles.
-
esox
senior tag
...nem beszélve arról, hogy a véleményezők is sokszor csak felkért véleményezők...
Én maradok a gyártói webshopnál. IF Design Award 2014-es a Psiton fülesük. Ők biztosan eredetit árulnak. Igaz, hogy nem free posta ($7.87), de tuti, hogy az jön, ami a képen van. -
Dominó85
addikt
Használtál több Nillkint és vagy más tokot? Nálam jónak tűnő teljes tokok mentek tönkre rövid időn belül, pedig a ZTE Blade óta vigyázok az okos telefonjaimra (a Blade-re már az utolsó évében nálam annyira nem... hisz értéke konvergált a nulla felé). Első évében a Blade-n 2 pár dolcsis tokot kellett kukába dobnom, majd 3 évig egy azon Nillkin védte a fentebb leírtak szerint. Nálam az a márka bizonyított, az olcsó húsú társai nem. A Jiayu G3-hoz szerencsére minőségibb szilikontokot adtak, bár az sem passzolt tökéletesem. Nem volt megfelelő az oldal merevítése. A Hongmi-n próbáltam egy fórumtárs által teljes tokot... no azután döntöttem a Nillkin mellett. IMAK sajnos nem volt ekkor az Ali-n.
Ha már a telefon se volt éppen olcsó, akkor a tok se legyen 2-3 dolcsis. De persze ízlések és pofonok. A lényeg, hogy neked az jött be, nekem meg a jól bevált márka. Amúgy ha valaki nagyon tokot szeretne venni és dilemmázik, annak felajánlom, hogy megnézhesse/tapizhassa a Nillkint. Más meg remélhetőleg ugyanezt teszi a sima tokjával és akkor lesz összehasonlítási alap. Amúgy annak ellenére hogy a nillkin csak a telefon hát és oldal falának 95%-át fedi, a megerősített felső, végig futó peremnek hála 99%-os védelmet nyújt.
De mint mondottam vala, kinek a pap, kinek a paplan.
-
vegyszer
addikt
Szerintem a szabvány megalkotók nem azt tűzték ki célul, hogy tömörítettlen Blu-ray lemezt streamelj az okostévédre. Sokkal inkább a felvett kamerás cucc kitolása a cél...
Hogy mi elavult mi nem elég szubjektív.
De pl a Windows nem kezeli az ext2, ext3 partíciót. Akkor a Windows elavult? Esetleg az sd kártyára próbálj rá, hogy ext3 - ra formázva látja e a droid rendesen a tartalmát (elvileg kéne) -
Dominó85
addikt
mkv... most komolyan? miért nem jó a matroska videóban lévő kodeket használó .avi (XviD, DivX)? Egy 4,5-6"-os kijelzőn semmivel sem jobb az mkv a 6-10000kbps-es bitrátájával, mint egy 800-2000kbps-es avi. Nem utolsó szempont, hogy az MTK SoC-nak sem kell úgy dolgoznia (lehet 2 maggal röhögve elviszi, míg a másik kettő pihen). Higyjél nekem, igen sokat konvertáltam, vágtam anno.
-
-
-
Dominó85
addikt
Ha csak nem FullHD Xvid videt akarsz nézni androidon, akkor nem értem ezt a 4GB-os limitet. x264 kodekelésű HD és FHD filmek vannak a neten bőven 4GB alatt. No meg egy HD felbontású vagy akár FHD felbontású teln rohadtul mindegy hogy FHD vagy "csak" HD a film felbontása. Úgy sem 10 centiről fogod nézni, sőt szemkímélőbb is a kisebb felbontás. De hogy a kérdésedre is adjak választ. tudtommal az exFAT (extended = kiterjesztett) képes kezelni 4GB feletti fájlokat. Kérdés, hogy a droid vagy Linux szereti-e ezt a formázási formátumot.
-
Dominó85
addikt
4GB -nál nagyobb fájlok - FAT32, exFAT és NTFS formázás miatt.
-
Kulbi
aktív tag
-
-
herdsman12
őstag
Használsz valami túra térképet?
Memória nálam 300-400M szabad általában, de néha lenullázom, akkor akár 500 is lehet. Az "Alkalmazások"-nál látod, hogy mennyi a futó és a gyorsítótárazott app. Mostantól pár napig nem nyomok rá, megnézem mi lesz.
Led szín állítható, alapból 3 eseményre, 7 féle szín. Hívásra kipróbáltam, mind a hét működik. A napokban említette "doongoo" a light manager appot, gondolom azzal lehet még bonyolítani a helyzetet.
Nyomtatóm meg Brother van. -
hege21
aktív tag
Levelezgettem velük,de még folyamatban van az ügy...
A paypal írt,hogy küldjem vissza és visszatérítik az árát+költségek,kicsit füllentettem beírtam a vitába ,hogy nekem vám költség is volt,de nem tudom egyáltalán azt visszatérítenék egyáltalán?
Mert akkor inkább visszaküldöm -
Dominó85
addikt
Sikerült a Vodás APN-t átállítva 3G mobilnetet kicsikarnom a Hongmi-ból. Életemben először láttam a H jelzés mellett egy + jelet is.
Pikk-pakk pillanatok alatt betölt egy oldalt a gyári böngésző. Na ezt nevezem.
Update: Csináltam egy kazal képet, amit majd felrakok Google Drive-ra estefelé. Le a kalappal, faxa kis optikát tettek a Hongmi-ba (F2.0-2.2 simán)
hege21
Én akárhol szambáztam "világvége helyeken" eddig mindig volt 3G a telón H jelzéssel.
-
csubuka
addikt
Köszönöm a részletes leírást
Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát
Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni
), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs...
-
Dominó85
addikt
-
xhege
veterán
Hát ez semmivel nem tette vastagabbá a telefont mint a szilikon tok. A kihajtás az valóban fura, de mikor telefonálok nincs kihajtva és tökéletes a hang. Nekem ez sokkal elegánsabb, mint a szilikon tok. Ízlésről azonban felesleges vitázni.
Mindenki használja azt, ami neki a legmegfelelőbb.
-
BSOD
senior tag
Több kollégám használ pingpongütőn ilyesmit. Én nem lettem ilyen mazo. Telefonáláskor nem tudtam hová hajtani az elejét. Opcionálisan le fogom fejteni az előlapot (varrva van) és van egy bőrbevonatos keménytokom. Sajnos még így is zavaróan mélyen vannak a gombok az oldalában, túl vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Robogó, kismotor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest