- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Mi vagyok én próbababa? Tököm tele van az állandó telepítésgetésből már. Égés a Xiaomi részéről egy eddig jó dolgot ilyen balfaxul elbaltázni, mint a hanghívás. FR már megvolt vagy 3x és tiszta telepítés is volt. Szóval xar a romnak ezen része. Mondom engem ez a hiba azért nem zavar, mert headsettel jó mind két félnél a dolog. Majd a szeptemberi stabil 4.4.2 (már ha megkapjuk) remélhetőleg nem fog ilyen bugokkal rendelkezni. Illetve az SD-re telepítést is megoldják. Nem hiába lett az kitalálva, hisz egy telefon flash memóriája nem cserélhető és ha folyamatosan írogat/olvas róla a rendszer, az biza nem tesz neki jót. Míg ha egy SD tönkre megy, max cseréled azt csumi. Tuti egyébként, hogy a mocskos Google keze van a dologban, hisz ahhoz nem kell engedély, hogy a belső tárhelyről lekérjen bármit. Na de SD-ről már nem ilyen egyszerű.
-
Dominó85
addikt
Hétvégén és hét elején nyúzom rendesen. Remélem aksi és kijelzőidőben egy picikét jobb lesz, mint a JB. Még nem laktam be teljesen, de a sebesség bizony javult. Mint a vaj, olyan lágy a képernyők közti váltás. A kamerával csináltam pár vakus képet is, holnap pedig remélem napos képeket is tudok majd lőni vele. Ha egy szóval kéne most jellemeznem, akkor: FURA (de jó értelemben az egész).
-
-
flanki
aktív tag
2015-ben azért illene már a min. 2Gb RAM még egy középkategóriás telefonnál is, igazából ezt a 64bites 4 magos procit is kicsit soványnak vélem, de hát nem high end cucc lesz, így első ránézésre mondjuk nem tetszik (A Redmi szögletesebb), de azért majd próbálkozom megbarátkozni vele!
(ha nem lesz más MI3 lesz nálam a befutó...)
-
-
Dominó85
addikt
-
mclane_
aktív tag
Gizchinan mindig jönnek cikkek az ilyen killer olyan killerről, már herótom van a killerektől
Cikkeznek a meizu m1 noteről mint redmi 2 killerről, nem is 1 kategória kettő, majd hasonlítsák a Redmi Note2-höz. Kíváncsi vagyok persze a meizu redmi2 "killerére", de őszintén, ha 1 árban van akkor melyiket vinnéd(nem lesz egy árban, Kínában hiába lesz ugyanannyi, webshoból nem fogjuk ugyanannyiért megvenni a kettőt)? A Meizut amit itthon alig ismer valaki, vagy egy Xiaomit amiről több 100-an tudjuk, hogy nem gagyi, ismerjük a MIUI-t(mégha nem is tökéletes), Flyme-t nem is láttam még. Többször végiggondoltam és ésszerűbb még mindig Redmi2őt venni, mint a kvázi ismeretlen Meizut. Ja a kijelző mizéria a másik.
-
mclane_
aktív tag
Mikorra várhatók a bejelentések, vagy részletesebb infók? Redmi 2-től elsőre felment az agyvizem, de aztán igazából barátságos. Lehet nem egy erőgép, meg vannak gyengéi, dehát a Redmi se az mégis imádjuk. Lehet bepróbálom, ha tényleg hasonló áron lesz. (Vajon világítanak már a fizikai gombok?
)
-
ggeleven
őstag
Ha ez tényleg a Note 2 hátlapja, akkor még kicsivel nagyobb is lesz, mint a mostani...
gadgets.ndtv -
Lehet, én vagyok nagyfelhasználó (FB, böngésző, zenehallgatás, Viber egyszerre), de nekem ehhez már kevés az 1 giga.
Pontosabban egy MIUI-alapú, de custom ROM van a készülékemen, de nagy ritkán még így is elfogy a memória...(Szerintem azért nem veszik a V5S-t, mert annyiért már a 2GB memóriás V5 is megvehető. A 4G meg nem számít annyira, a lefedettség nem a legjobb.)
-
-
-
-
Én minden készülékemen, minden Android és/vagy ROM verzió alatt feltelepítem innen a legfrissebb Flash verziót -most épp' a 11.1.115.81-est, és nincs hiba semmi Flash oldallal.
-
herdsman12
őstag
-
Dominó85
addikt
Van benne MiKey meg ilyenek. Szerintem várj még. a V15 eddig a legstabilabb verzió. Ja és a V17-vel egyáltalán nem voltam megelégedve, ugyanis a kamera szoftvert is elbacarintották kicsit.
herdsman12
Kiss Tibor
Vörös Zsolt
Hát ha ezek fordítva vannak akkor én kínai vagyok... És valamennyi névjegyem OK. -
BSOD
senior tag
Azóta sem találkoztam semmi eget verő újdonsággal. Egy Mi key app került bele látványosan, amit le is szedtem, mert idegesített a fülhallgató használatnál a felugró üzeneteivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest