- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7803 üzenetére
Hát én a Hongmival sem tudok szép képet csinálni,szóval ez nem veszi el a kedvem.De tény hogy azt nem próbáltam.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7634 üzenetére
s4tch és Viktor0610
Meg kéne tanulni olvasni! Mint mondtam a jelenség már az első leejtés előtt jelen volt vagy 4 hónappal! És igen kérlek kedves s4tch a képernyő mind a négy sarkán random jelentkezik ez a jelenség és nem mindig azonos méretű illetve formájú területen. És mily meglepő villódzik/pulzál ha úgy tetszik. Az én kezemben van a telefon és mégis ti vagytok az okosok. Összehasonlítottam jó pár videóval a hjelenséget és biza ez kijelző hiba és nem fizikai behatás eredménye. Talán ha személyesen ismernétek, tudnátok hogy én azon felhasználók közé tartozok, aki a lehető legjobb védelemmel látja el a telefonját. Elég ránézni a ki tudja hány éves Jiayu G3-mamra, amit apám a mai napig használ (egy tetves karc nincs a kijelzőn, végig tokban volt és az első gyári fólia védi). A Hongmimat pedig pont hogy a kijelző olyan részén találta el a csap széle, ami a kijelző 4 sarkánál ilyen hibát nem okozhatott volna (mint említettem a csaptelepes eset előtt 4 hónappal már ilyen volt).Ja és kösz, nem vagyok mazochista, ha már személyeskedünk...
Nem is tudom hány Hongmi tulajnak segítettem, de mindig a tipikus magyar mentalitással kell szembesülnöm.
Nyugi, nem sértődök meg, de az ilyen mentalitásból nem kérek. További jó munkát a topikban.
-
solarix45
senior tag
válasz
Viktor0610 #7592 üzenetére
Nincs ilyen, a menüre V6-nál már a beállítások jön elő.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7520 üzenetére
Béke van
Hirtelen felindultságból írtam,utána 10 percre már legszivesebben kitöröltem volna.
Amikor olyat akarnak a számba adni amit nem mondtam,vagy ha mondtam hasonlót,de más okokból és háttérrel,azt nehezen viselem.De hogy ne csak off legyen.
Direkt ennek kapcsán letöltöttem megint a QuickPic progit.
Most is csak azt tudom írni amit eddig is.Igen.Kicsit gördülékenyebb mint a gyári galéria,bár még ha nem hiszitek is el,nekem most sem tűnik akkora különbségnek.
Lehet én másképp használom a képnézegetést vagy nem tudom. -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7516 üzenetére
Már bocs de ez mit is bizonyit? Akkor is irtam hogy nekem megfelel így,pont arra válaszolva hogy már akkor is szidták páran.Az utolsó bejegyzésnek meg az előzményét is olvasd már el ne csak kopizz.De te biztos jobban tudod mit használok és mi felel meg nekem
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7509 üzenetére
Nálam csak a Hongmin volt darabos a galéria. Még a két magos Jiayu G3-on is hasít a mai napig. Valamit elbacarintottak a devek és még nem találták meg a hiba forrását.
trebrona
Pontosan. A V5 ver.15-nél még jó volt. Amúgy QuickPic forever. -
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #7509 üzenetére
Anno még a 13-as vagy a 15-ös V5-ben tökéletesen működött. Azóta nálam is a QuickPic az alapértelmezett.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #7489 üzenetére
Igen, hiányzott, mint lónak a hátúszás.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7360 üzenetére
Köszönöm.Ez segitett
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7360 üzenetére
SD Fix alatt lehet obb fájlokat is használni játékokhoz SD kariról futtatva? -
rosszkutya
tag
válasz
Viktor0610 #7293 üzenetére
Elvileg, ez alapján a leírás alapján, a MUT segítségével sikerült átállítani az értékeket. Holnap majd kiderül (bringán, az autók zaja mellett), hogy valóban jobb lett-e.
-
rosszkutya
tag
válasz
Viktor0610 #7293 üzenetére
Köszi! Közben én is próbáltam utánaolvasni, és kb. hasonló szintig jutottam, de az a nagy bajom, hogy nincs ilyen, vagy fájl a /system/etc/ könyvtárban.
-
Neck
veterán
válasz
Viktor0610 #7261 üzenetére
Igen, innen raktam fel én is az Mi2S-emre, csak fura, hogy Vagyuláék levették.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7202 üzenetére
Itt nem erről van szó. A Xiaomi csak tolja, tolja az időpontokat és közben már az 5.1-es droidé lesz a világ. Ennek qrva sok értelme van ám tényleg. Ahelyett, hogy ugrottak volna 2 szintet és azt mondják majd szeptemberre lesz nyalóka. Sokkal jobban jártunk volna, mint ezzel a ki tudja hanyadik verziós bétával, amiben ráadásul a 4GB belső tárhelyre nem gondolva még csak azt a tetves SD-re telepítést sem oldották meg. Én elhiszem, hogy faxák ezek a Dev-ek, mert imádom a MIUI felületet, de hogy ilyen égető problémára xarjanak... nem néztem ki belőlük. Hol van hozzájuk egy Zopo vagy Cubot? Azok mégis úgy adják ki a 4.4.4-et, hogy SD-re mehet minden obb fájl vagy éppen nagy méretű data. Nem tetszik a Xiaomi hozzáállása, ennyi.
Amúgy meg nem a rom miatt panaszkodok főleg, hisz én vagyok minden user error okozója, hanem magamra. Ha a TWRP-t fel tudtam volna végre tenni, semmi bajom nem lenne és már az 5.4.2 bétát tesztelgetném. De így marad az 5.3.27, amiben irtó jó a kamera, gyors a rendszer és a mobilnet is problémamentes (Vodafone). Egyedül a fenti obb mizéria nem kéne...
Sok telefon borús időben, alig fényben nem hogy éles, de még színhű képre sem képes. A 4.4 alatt a kamera még jobb lett. Elég ha tüzetesebben megnézzük az exif adatokat.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7188 üzenetére
Elhiszem, hogy User error.
Hol tudom visszaállítani a Menü gombomat?
Illetve melyik TWRP-t tegyem fel MTK Droid Tools alól?
Küzdök, mint disznó a jégen. -
konzi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7172 üzenetére
annyi penzert eleg ha egy hetig nem felejti el
...De 7$ alatt nem talltam sehol.
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7087 üzenetére
Várjuk a beszámolót,kíváncsi vagyok milyen.
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7085 üzenetére
Linket kérek, melyiket rendelted?
Egyébként a fastboot mire jó?
-
válasz
Viktor0610 #7084 üzenetére
Gondoltam, berendelek egyet ebből is, erre a PayPal nem fogadja el a kártyám...
Pedig egy-másfél hete rendeltem az Ibuygouról ugyanezekkel az adatokkal...Sikerült! Majd jelentkezem a minőségével!
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7065 üzenetére
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7060 üzenetére
Fèm csipeszes?
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #7058 üzenetére
Pontosan melyiket rendelted?
Ez is jó? -
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #7039 üzenetére
Meg sem kérdem azt a profi módot hogy lehet előhozni
-
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #5811 üzenetére
Szia, egyik barátomnak ilyen hongmija van és elég kocka...
összedugja nem látja a laptop, mit csinál ez a program? ki kell tömöríteni és telepít? -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7007 üzenetére
Rosszul csinálod. Ahogy a kolléga leírta, úgy sikerült nekem is. Feltelepíted a SuperSU-t, de a MIUI megtagadja tőle a rootot. Ekkor a MIUI Biztonság (Security) részében lesznek olyan apkok, amelyektől a MIUI elvonta a root jog kérelmet. Ekkor ott kell neki engedélyezni, majd újraindítani a telefont. A SuperSU legyen az első, aztán már a többinek adhatod automatikusan.
-
s4tch
veterán
válasz
Viktor0610 #7005 üzenetére
Elvileg MIUI6 alatt a root jogot a következőképp biztosítod:
- elindítod a programod, kiírja, hogy nincs root joga
- biztonság app - engedélyek - root hozzáférés alatt megjelenik az a program, amelyik korábban - sikertelenül - kért root jogot
- bekapcsolod adott alkalmazás root engedélyét
- az alkalmazás következő indításakor már megkapja az engedélyt.A v5 alatt ismert engedélyezési eljárást el kell felejteni, nem úgy működik a MIUI 6.
-
balika011
senior tag
válasz
Viktor0610 #7001 üzenetére
Ez dev rom... Ezt nem kell rootolni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #7001 üzenetére
Ma megírom majd délelőtt. Látnom kell a fájlokat, hogy le tudjam írni a menetét. Egyébként a kamera.apk-ot és a kamera.odex-et valahogy bele fogom hegeszteni a 26-os multi romba. Max újra kell húznom a rendszert. Lassan már rutinos leszek benne.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6994 üzenetére
Akkor X-files és Mulder ügynök...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6992 üzenetére
Az első SIM foglalatban van a Voda kártyám. Én már nem tudok mit hozzá fűzni. Felrakok egy CWM-et és repül a picsába a 4.4. Eleve röhej ez az SD-re nem lehet obb-t tenni dolog...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6980 üzenetére
Az APN teljesen jó. Egyszerűen nem működik a Vodafone mobilnettel csak 2G-n. Hiába állítom 3
G only-ra vagy Prefer 3G-re, visszateszi 2G-re! -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6967 üzenetére
Nem tudom, mert én amit lehet apk-ból telepítek.
Laza...
3 haveromnak van Redmi 2-je. Én a 3-3,5 óra kijelzőidőt nem nevezném acélosnak. Az meg hogy mit mond a gyártó, sokszor nem fedi a valóságot. Nekem a Mobilaréna, GSM reviews, pár ismertebb forma a YT-n, elég volt ahhoz, hogy lássam egy nagy kalap a Redmi 2. Bepakolhattak volna a Redmi 1S köpenyébe egy 5" HD kijelzőt és egy 3000-es aksit a 410 mellé vagy mondjuk 2SIM és MT6732 vagy 6752. Ehelyett ráhazudtak egy kompaktabb telóba rakott aksira plusz 200mAh-t... Nesze semmi fogd meg jól kategória. -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6958 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6952 üzenetére
Nálam már a root, gapps és minden ilyen nyalánkság megoldva! Google installer apk felteszi az egész Google pakkot. Root-ot egy kicsi trükközés után a SuperSu-val megoldottam (Root Checker - pipa, MTK Droidtools - pipa). A Galéria kuka és a böngésző is fagy, ahogyan hevizms kolléga is írta. De ezeket helyettesítettem QuickPic-vel és a Chrome-val. A Vodafone mobilnetem az APN gyors beállítása után (csak a vitamax részt töröltem ki) is csak E-t ír ki és a sebesség is a tényleges Edge (azaz vacak). Fényképeket ma csináltam nappal, igen kellemes időben.
-
mclane_
aktív tag
válasz
ez?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Esetleg recoveryvel valamelyiket (google-apps-gapps-android-kitkat) nem lehet feltenni?
-
Adikosa
tag
válasz
Viktor0610 #6884 üzenetére
Ezen a kínai oldalon találtam párat, ha minden igaz a legújabb béta 5.2.25. Már töltöm, de lassan jön
http://www.romjd.com/Device/xiaomi-hm2013023/new/4.4/1
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6884 üzenetére
Lóf***-t se fogunk mi kapni, nem hogy romot.
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6880 üzenetére
Nem feltétlenül off topik, én úgy tudtam, hogy a mi Hongminkban Sharp kijelző van, erre kiderül, hogy nem, AUO, és ott az ismert flickering probléma, amivel páran azért küzdöttünk.
A dolok pikantériája, meg, hogy ugyan ez kerül a Redmi 2-be(ami már off topik, de akkor ezt a mondatot kioffolom
Viktor0610:Lesz 2GB-s verzió belőle, talán ettől a héttől elérhető(?). -
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6878 üzenetére
"In China the TD-SCDMA version of the Redmi 2 has a Sharp display"
Ez alapján a majdani Redmi 2-re vonatkozott a kérdés szerintem.
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #6815 üzenetére
Melyik romot használod?
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6751 üzenetére
Olyasmi ez a fejlődés most a Redmi esetében mint annak idején a ZTE Blade és Blade 2 között,
feltéve ha nem jönnek ki 2Gb-os verzióval. -
s4tch
veterán
válasz
Viktor0610 #6717 üzenetére
Így van, de annyival kiegészíteném, hogy attól, hogy a programot nem engeded ki a netre, még fog próbálkozni a szinkronizálással. Egyszerűbb és hatékonyabb kikapcsolni a szinkronizálást, és kézzel frissíteni - vagy bekapcsolva hagyni a push frissítést.
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #6697 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6697 üzenetére
Igaz én hevizms vagyok, de nálam az elhasználódó félben lévő aksi is tudja még a 4-5 óra kijelzőidőt. Pedig én Iron Knight-ozok, 2SIM-em van és a kamerát sem vagyok rest használni. Nem beszélve a wifi-ről (amit csak ha kell kapcsolok be) és a szintén ilyetén használt mobilnetről. De én anno vagy 140 screenshotot osztottam meg közel ugyanannyi vagy több nap esetében és a legrosszabb esetben játékkal 3 és fél óra volt a kijelzőidő. De az 3,5 óra max fényerős játék volt. Szerintem hevizms aksijai már nagyon nincsenek toppon.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6674 üzenetére
Igen, van amikor kib... gyorsan expózik a ketyere.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6643 üzenetére
Nekem jelenleg az 1 gigaval sincs semmi bajom. Indulas utan 600 folott van szabadon, ha bongeszek (mert mast nem csinalok a telefonalason kivul) akkor is 300 felett marad szabad.
V5S-t miert nem vesz senki? -
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6641 üzenetére
Ne siess, meg lesz 1S LTE is remelem MTK-val. Lehet a Note 2 sem lesz rossz ha kicsit kisebb hazba bele birjak paszirozni.
-
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #6580 üzenetére
nagyon köszönöm!!
-
ben-ga
tag
válasz
Viktor0610 #6578 üzenetére
köszi, azt hol tudja?
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6565 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6559 üzenetére
Ok, de pl. Pushbulletet használva simán tudnám PC-n "elsöpörni" az értesítéseket nem kellene a telefont kézbe venni.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6559 üzenetére
Nekem mar a 4.2bol is hianyoztak dolgok, pl az idozitett ki-bekapcsolas.
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6460 üzenetére
Akkor ezek szerint nem csak én vettem észre ezt a jelenséget.
Én is próbálok választ találni a kérdésre de eddig sikertelenül, hátha valaki tudja a megoldást!? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6420 üzenetére
Ez nem az eredeti, gyárilag hozzá kapott,az picit nehezen jön ki belőle, nem mindig azt használom.
Ez egy elvileg eredeti sony.
Igazából a kérdés az,hogy akkor ezt ne használjam, más feszültséget ad,mint a gyári és ez a hiba oka? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6327 üzenetére
Hát nem tudom mi a zavar, rádiónál felajánlotta az usb háttértárat,de össze vissza zizegett,meg azt jelezte semmi sincs az sd-n. Mindegy,maradok az pendrive megoldásnál,mint eddig.
Pc,n hibaüzenetet ír,mikor rádugom (bármelyik portba), de ez rejtély, haverom gépére dugva tökéletesen működik. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6324 üzenetére
Nem működik sajna,de mindegy,annyira nem fontos.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6322 üzenetére
Na,csak sikerült (chrome nem engedte letölteni)
Valamit át kell állítanom,be kell kapcsolnom?
Vagy ennyi, működni fog?
Root kell hozzá? Mert az nincs -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6317 üzenetére
Még a 13as van fent, alapból ebben sem elérhető vajon?
A link egy mega nevű felhő kezelő appra mutat.Trebrona!
Miért, mi ennek a neve? Nem autó magnó? -
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #6315 üzenetére
Autó magnóhoz
Ez micsoda, amit linkeltél? -
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6249 üzenetére
Én meguntam a rom cserélgetést ennél maradok
V15 óta nem igazán jött össze egyik frissítés sem.... -
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6231 üzenetére
Paulkaresz-nek már ZTE telója van, így 1-1db Tempered Glass és (miután megérkezett) Nillkin Frosted Shield felszabadult.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6138 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
Viktor0610 #6074 üzenetére
A 17-es felajánlja a 25-ös frissitést.
Lefrissitettem OTA-n keresztül. -
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6066 üzenetére
Igazad van az tényleg elég fura...!
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6041 üzenetére
Köszi szépen a font-okat! Beváltak!
-
mclane_
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6055 üzenetére
Próbáltam, a Usenál a Témák indulnak el
-
flanki
aktív tag
válasz
köszi! root-olva van! majd kipróbálom!
-
mclane_
aktív tag
válasz
Érdekes, hogy nem tudom feltenni, importáltam SDről aztán apply, de hibaüzenetet kapok, Server unavailable, please try again later : bought |-1 aztán meg az, hogy nem a marketból töltöttem le. Letölteném, de ott meg nincs ubuntu font...
-
flanki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6030 üzenetére
Hol van ez az Ubuntu font?
A Theme áruházban nem találtam ilyet, és olyat sem ami rendesen megjelenítené az ékezetes betűket! -
hege21
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6030 üzenetére
A betűkészletet,hogy tudom lecserélni?
Régebben egy témával együtt lecserélődött,de nem foglalkoztam azóta vele... -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6029 üzenetére
ez multi?
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #6027 üzenetére
Biztos, h. mtk? Snapi szaga van annak a verziószámnak...
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #6010 üzenetére
WCDMA verziót igen, de nem biztos, hogy a keletiekben létezik.
-
Klara_
őstag
válasz
Viktor0610 #6010 üzenetére
Nem.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6005 üzenetére
Baxod... nem vágtam, hogy egy és ugyanaz a kettő.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #6003 üzenetére
Mi az a hard reset?
-
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #5977 üzenetére
Na ez olyan sebességben mint a gyári volt azelőtt. Köszi!
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #5975 üzenetére
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5930 üzenetére
Nálam már régebben gond volt a push, de a K-9 Mail óta rendben van.
Autostart semmi, bár ezt készülök megváltoztatni és egy program sincs megbízhatónak beállítva.
Mostanában a Skype és a Viber is működik, de, ahol legtöbbet használom (nagyon rossz TMob hálózat), sokkal jobb a Skype hangminősége.
Memória kezelés egyértelműen a legjobb az előző verziókhoz képest.
Gyári böngésző szinte használhatatlan a megváltozott nagyítás kezelés és a szöveg kijelölés elrontása miatt.
(v17, multilang)Szomorú felfedezést tettem mostanában. A navigációban jól működő GPS, tragikusan működik a fényképek koordináta rögzítésénél. Hamarosan átnézem a régebbi képeket és megosztom a tapasztalataim.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5934 üzenetére
Nekem nagyobb gamez után szokott a felület újraindulni a Nova Launcher-nél, de tart max 2-3 másodpercig...
Igaz a GTA Vice City szereti zabálni mind az IGP-t és a telepet, mind a memóriát.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5932 üzenetére
2 SIM-vel használom a Hongmit és eddig a 15-ös memkezelése a legjobb nálam. a Home gombos takaritás után 500-550MB lesz szabad és nem igazán használom, mert alapból 200MB alá eddig sohasem ment.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5930 üzenetére
15-ös alatt ilyet nem csinál. Nem értem gyerekek miért tettétek fel a 17-et... Annyi nyűg van vele.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5796 üzenetére
Köszi.
-
herdsman12
őstag
válasz
Viktor0610 #5793 üzenetére
Megnéznéd, hogy az angol verzióban a Böngésző szöveg kijelölés működik rendesen?
Itt a probléma leírása, itt meg egy képen a felső, nem működő kijelölés és az alsó működő. -
BSOD
senior tag
válasz
Viktor0610 #5666 üzenetére
Az smsreg nincs benne már a 15ben sem. Én a v5-ből is kitöröltem és nem okozott problémát.
-
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5664 üzenetére
OK, koszonom.
Van valami oka, hogy nem a multilangot hasznalod? -
mrmft
senior tag
válasz
Viktor0610 #5655 üzenetére
WCDMA - Stable 17.0.0 Multilang errol van szo?
Root kapcsolo aktiv? Egyeb tapasztalatok? -
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Csak benéztem, és elküldte a két üzenetet...
Mindegy, kibírom, és legalább abbahagyja az izélgetésemet.Más.
Eddig tudtam installálni Ubuntu fontot, most nem enged 3rd party témákat/fontokat telepíteni. Grrr.... -
válasz
Viktor0610 #5657 üzenetére
Viszont, hogy jót is mondjak, mintha sokkal jobb lenne a közelség érzékelő kezelése.
(Én voltam az, akinél a hívások végénél, vagy csak ha elvettem a fülemtől a telefont, nem kapcsolta vissza a kijelzőt...
)
-
gonorrea
senior tag
válasz
De ez egyedi probléma, vagy másnál is így csinál a v17? Én még mindig a 15.0.0-t használom, ez bevált addig míg nem lesz gondom tuti nem cserélem le! 1s topokjában is írják hogy ilyen olyan hiba van a telefonnal, tuti hogy ez sem tökéletes, de eddig a legjobb ami a kezembe volt, pedig ez az első kínaim
-
doongoo
addikt
válasz
És ha kikapcsolod a MICloud alatt a Cloud messaging lehetőséget, akkor is feldobálja?
-
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
Komolyan nem hiszem el ezt a Xiaomit...
A 15-ös buildben (egyebek közt) az volt a gond, hogy minden bekapcsoláskor feldobta a Data usage warning ablakát.
Most (V17) azt nem dobja fel, ellenben a cloud messaging aktiválására (ami SIM-kártyánként egy, Kínába küldendő üzenet) mindig emlékeztet... Ez a korábbi buildekben egy egy alkalmas Cancel gomb nyomással átléphető volt...Tesztelni fogom pár napig, de az ilyen hülyeségek miatt kezd elmenni a kedvem a készüléktől... Nem jó érzés, mert mikor megvettem, NAGYON tetszett...
-
doongoo
addikt
válasz
Viktor0610 #5653 üzenetére
v6-ra vonatkozóan még ne vonj le következtetéseket. 16-án kezdik csak tesztelni eleve MI3 és MI4 telókon. Majd aztán azokra lesz először hivatalosan (mégiscsak azok a zászlóshajók) és majd aztán valamikor talán...
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5646 üzenetére
Nem volt célom elrontani a kedved. Mi cucc lesz Samsung aksikkal, így hosszú távra tervezhetsz vele.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5642 üzenetére
Szerintem az még így is elég drága volt. Talán a nagyobb jobban megérte volna egy nagyon megbízható, sok feedbackes Alis eladótól is.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610 #5638 üzenetére
Pandawill-en free shipping mellett 17USD most a biztosan eredeti Xiaomi 10400mAh-s verzió...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Viktor0610 #5627 üzenetére
Érdemes 10400-ast rendelni,nem elég a fele?
Ez szerintetek kamu? 99%os az eladó.
Ja,most nézem,hogy ez aukció,sorry. -
válasz
Viktor0610 #5504 üzenetére
Köszi!
Tényleg nem vészes.
Nézegettem, a színen még agyalni kell... meg befityeg egy tok is mellé, ha már. -
válasz
Viktor0610 #5496 üzenetére
Ettől félek én is.
Köszi!
Még próbálkozom aztán ha nem javul, akkor rendelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest