- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8302 üzenetére
Most húztam újra a telefont, ment fel a multi 6.1.28.
MIUI 8 volt rajta, 6.7.7, de fiam megunta és kérte vissza a MIUI7-et. Mivel nem fért fel a rom ZIP és MiRecovery volt rajta, MUT-szal 2.8.4.0 elsőre felment, majd egyből bootolt is TWRP-be, nem a rendszerbe. TWRP külső SD-ről szokásos módon feltette a multit, azóta megint öröm bódottá.
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8300 üzenetére
Nem kell a tárhelyekkel játszani.
Updater alkalmazásból sem indul reboot to recovery? -
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8298 üzenetére
Megkérdeztem mivel lehet feltenni, hogy biztos legyen, de ahogy már volt róla szó, 2.8.4.0-val.
Próbáld azt is MUT segítségével!
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #8295 üzenetére
Nem használtam még, de igen, jól írod a telepítés menetét.
Előtte persze TWRP backup az alap.
(#8294) Surda-:
Igen Redmi3-am van, különben hogy írtam volna meg az összefoglalót?
Redmit pedig fiam használja. -
Surda-
őstag
válasz
herdsman12 #8193 üzenetére
8173-ban irt sMiuit próbáltad?
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #8177 üzenetére
Mert a fejlesztői rom van rajt és már jó pár verzió óta mindig feltelepül ez a recovery is a rommal együtt
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #8060 üzenetére
Amit nem szabad leirnom,de az ikertestvére
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7948 üzenetére
Ennyit a Lenovo támogatásáról: [link]
Az általunk leírt SD probléma pedig a KK legnagyobb hibája ősidők óta. Főleg egy 1/4-es telefonnál fontos. Kedves a Xiaomi, hogy feltételezi, minden nemzetnek van egy Vegyszer-e.
Sajnos nem agymenéses katyvasz, dolgozz egy napot helyettem és megismered a magyar kultúra minden gyöngyszemét.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7946 üzenetére
1-1 HSZ kiragadása érvnek elég béna módszer.
Ha olvasnád a K3 Note fórumát, láthatnád hogyan csiszoltuk közel tökéletesre a romokat. No meg ne hasonlítsunk már össze szoftveees/romos oldalon két telefont úgy, hogy az egyik fél a másik 1,5 éve elérhető. Továbbra sem értem miért hiszitek azt hogy nem szeretem a Hongmimat... Ezt honnan a f...-ból veszitek? Ha nem szeretném, nem tartottam volna meg. Belakott rendszer van rajta, ráadásul a legfrissebb. Fogjátok már fel végre hogy nekem mi nem tetszik. A Xiaomi hozzáállása a Hongmihoz! Náluk kisebb gyártók rájöttek arra, hogy az 1/4 a 4.4 esetén problémás lehet. És nem az 1GB rammal van a gond, hanem a 4GB rommal. Mit csináltak hát? Megoldották rom szinten a 4.4 alatt az SD-re telepítést. Ehhez képest a Xiaomi érdekes módon csak ezt az egy dolgot nem képes megcsinálni. Valljátok be bakker, hogy ez igen égető hiba! És ne engem szapuljatok feleslegesen.
Ezért van meg a véleményem a magyar emberekről is. Munkámból adódóan naponta több tízezer ember testi épségéért felelek. Hetente, két hetente elsősegélyt kell nyújtanom. És miért? Mert 10-ből 8 ember kultúrális és értelmiségi szintje rendkívül alacsony. Nem ledegradálva őket, hiszen tudjuk hogy tudatos leépítés/beetetés áldozatai.
Végszónak annyit, hogy továbbra is a Hongmit használnám, ha nem lenne kijelzőhibás. Javítása 20k lenne alkatrésszel, szereléssel együtt. Így inkább megmaradt pót telefonnak. Még mindig faxán gyors, stabil.
-
Surda-
őstag
válasz
herdsman12 #7905 üzenetére
Két Mi fiókba is be tudok jelentkezni egyszerre vagy az egyiket "el kell felejtenem"?
-
esox
senior tag
válasz
herdsman12 #7567 üzenetére
Szia,
sokaknak ajánlottam, senki sem bánta meg: Bose Soundlink Mini. Egyszerűen lemos mindent, ami méretben és árban kicsit is rivalizáni mer vele. Mondjuk nem olcsó cucc, de nemrégoben OLX-en sikerült kettőt is szereznem ismerősöknek 45ezerért. Tudom, hogy még ez is soknak tűnik, de hidd el, semmi más nincs, ami így szólna ebben a kategóriában.
-
Sztenn
tag
válasz
herdsman12 #7567 üzenetére
én bose-t vagy denon-t ajánlanék. sokat kipróbáltam, de ezek tényleg kicsit jobbak a többinél. (és drágábbak is).
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #7454 üzenetére
Előttem Dominó már leírta, hogy a külső SD-t kell particionálni, nem a telefont. Ez gondolom már tiszta.
KK SD fixhez pedig annyit, hogy ez egy folyamat, nem konkrét programot ajánlottam. Számtalan app található, ami, ahogy már ezt is leírtam: /system/etc/permissions-írja át. Tehát tulajdonképpen egy mezei szkript, nem neked kell kézzel átírni. A linkelt kép nem az enyém, de szerintem a hozzászólásból ki is derül. Tessék, én ezzel oldottam meg.
Végül, én mielőtt bármit a telefonomra teszek, pláne ami a rendszert "piszkálja" alaposan utánaolvasok, hogy tudjam mit csinálok.
Sorry, ha esetleg nem voltak érthetőek a dolgok a "tragikus termésekben", ha valami nem tiszta elsőre, kérdezzetek, arra van a fórum.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7454 üzenetére
Nem az általad fizikailag berakott SD-re teszi át a progikat az SD Fix, hanem az internal storage-ba. Ha megcsinálod a microSD karin a 2 külön partíciót (nevezzük SD Card 1.1 és 1.2-nek) akkor tudsz a progival ténylegesen a microSD kártyára menteni apk-ot és obb-t.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #7444 üzenetére
Phone Storage - A KitKat xopása, erre teszi fel alapból az összes apk-ot és obb-t.
Internal Storage - azaz SD Card 0, a telefon belső ROM-ja.
External Storage - azaz SD Card 1, a microSDHC kártya amit a telóba teszel. -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6937 üzenetére
Az meg van köszi.
SP Flash tool és Preloader fájl kéne.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6934 üzenetére
MT65xx Preloader driverre, Scatter-re és egy működő SP Flashtool-ra valamint egy biztosan jó TWRP-re lenne szükségem.
De a végén a földhöz bexom a telefont és xarok az egészre. Közel 7000 HSZ és egy nyamvadt témaösszefoglaló sincsen.
Jó-jó erre meg majd kapom az ukaszt hogy csináld meg te... Sajnos kevés olyan fórumozó maradt itt, akit nem bolondított el a Lenovo P70...
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #6929 üzenetére
TWRP alól telepített rommal visszaáll a gyári recovery.
-
trebrona
nagyúr
válasz
herdsman12 #6927 üzenetére
Miért nekem írod? Én tisztában vagyok vele.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6853 üzenetére
Hagyd a csudába. Nem is értem, hogyan keveredett ide ez az alak.
-
Surda-
őstag
válasz
herdsman12 #6817 üzenetére
Nálam pár kínai baromság sincs még kigyomlálva. Filekezelő, mivideo, jegyzet,gyári galéria, radme, gyári e-mail
Ezek roottal törölhetőek? -
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6817 üzenetére
Faxbúk, Vájber, Gémél cset és társai okozzák a legtöbb ram problémát... ezek rohadt sweepelő, adathalász apkok. Én is használom őket. Indítsátok el ezt a 3-at és rá egy Iron Knights szintű játékot. Látszólag semmi probléma nem lesz, de amint egyik chaten rád írnak, az android összefossa magát és a telefon megfagy vagy überlassan reagál majd.
-
deadbody
tag
válasz
herdsman12 #6809 üzenetére
Sztem sem normális, de ez van, gondolkodtam már hogy visszarakom 5ös verziót, az alatt semm ilyen probléma nem volt.
-
Surda-
őstag
válasz
herdsman12 #6809 üzenetére
nekem 20-25 nél már gyakran elfogy,ha valamit még telepíteni akarok.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6706 üzenetére
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6706 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy Li-Ion és Li-Pol aksik. Nekem most 24 fokos, 100/100% és 4261mV az aksifesz. Igaz az én üzemidőm H3:29:58. Ne kérdezzétek mi az a H (hét, hónap?)
-
Klara_
őstag
válasz
herdsman12 #6629 üzenetére
v26.0.0. szinten mukodik. Ugyanaz a kinai menu jon be mind a kettore.
-
deadbody
tag
válasz
herdsman12 #6627 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz
herdsman12 #6521 üzenetére
meg fogom nézni amint kezembe kerül a telefon
Alap képernyőn maxra nyomtam a hangerőt a csengőhangét.... de asszony erőlteti, hogy hangosabb volt....
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6522 üzenetére
nem olcson vettem..meg ot megprobalom aztan bontodik
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #6437 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Még egy kérdés, még sosem csináltam ilyet. Ha letöltöm valamelyik friss verziót pl. a 15.0.0-át, akkor elvesznek az adataim, beállításaim? tehát előtte mentsek mindent? vagy minden marad ahogy van és csak frissül az egész?
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #6434 üzenetére
A hivasatiranyitas le van tiltva. sajnos meg nem probaltam masik telefonnal, de elotte nem volt ez.
Es sajnos a launcher betoltese dolog is megvan meg.
Meg van nyitva egy alkalmazas, screenlock be mert nem nyultam hozza, kioldom, erre pillanat alatt bezarodik a nyitott oldal/alkalmazas es jon a szoveg, hogy loading launcher.
Ez is csak nemreg ota van. lehet volt frissites a telefonon? jelenlegi verzio 4.2.2 HM2013023
miui verzio: MIUI-JHBCNBD15.0 -
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #6402 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Megnéztem mindkettőt. blocklist is rendben van és az ismeretlen szám blokkolása sincs bekapcsolva. de nem is ez a baj.
ismerőseim hívnak. és ha nem veszem fel vagy kinyomom őket, akkor ezt adja ki a rendszer. a T azt mondta, hogy akkor fog ez megszűnni, ha valami beállítást módosítok.De nem találtam olyat, amit ők mondtak, pedig átnéztem minden beállítást angolul és magyarul is.A launcher ram-ban tartása ki volt kapcsolva. bekapcsoltam. meglátjuk, köszi!
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6413 üzenetére
miui-4.3.0
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6406 üzenetére
Koszi..szerintem pont ez a 026 volt ami meghulyitette
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6196 üzenetére
Beletetted a bogarat a fülembe, írtam a shopnak, egyet kérdeztek a ROM verzióról, válaszoltam, aztán írt, hogy küldjem vissza.
Mondjuk nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan eljutunk ide. -
kriszpontaz
veterán
válasz
herdsman12 #6192 üzenetére
Sőt segítőkész barátunkat könnyen kivágják a Beta tester csapatból is egy ilyen akció után.
Nem hinném hogy ez a döntés engem fenyegetne. Pusztán azért foglalkozunk a témával hogy kiderüljön, ha szoftveres a gond, mi okozhatja. A BETA team semmilyen közvetlen kapcsolatban nem áll a gyártóval vagy a DEV csapattal. Az egyedüli kapcsolattartók az en.miui.com fórum adminisztrátorok. Az adminisztrátorok a BETA team vezetőkkel és super moderatorokkal vannak kapcsolatban, azok pedig velünk. Mi csak hibafeltárunk, romokat tesztelünk, és hibákat jelentünk be amennyiben több tag képes ugyanazt reprodukálni, szigorúan gyári romok mellett.
Ha esetleg kivágnának azt magamnak köszönhetem (hanyagolom a tesztelést, nem veszek részt a megbeszéléseken, stb.), vagy ha kiderül, hogy beta romot szivárogtattam ki.
Hidd el, nem vágnám fel érte az ereimet, a stabil romot úgyis mindenki megkapja előbb utóbb.Ezt azért átmásolom a Redmi 1S topikból:
Nos úgy tűnik, hogy ha a beépített bug report alkalmazást valaki sokat használja, bekerülhet azok közé akik a tesztelésre szánt OTA romot megkapják. Tehát hajrá srácok, tessék használni.
Ez nem beta team tagságot jelent, csak az en.miui.com-on létrehozott MI accountot kapcsolják hozzá az OTA rendszerhez, azzal a telefonon bejelentkezve az MI Cloud szolgáltatásba, a telefonra hamarabb érkezhetnek nightly romok.
-
mclane_
aktív tag
válasz
Huhh
Többször raktam már rá új ROMot, volt rajta 4-5 féle mindegyiknél megvolt a probléma(sta2z féle customra nem emlékszem az régen volt). Elég sok mindent kipróbálgattam fényerő állítgatásokat is, de semmire nem reagál. Egy idő után eltűnik. Amikor vettem, akkor úgy vettem, hogy nem számítok garanciára, most lesz 1 éves, bizonyítékom nincs rá, mondjuk egy kérdést megér a dolog. De mire cserélnék? 1S-re? Inkább ne, tisztában voltam a kompromisszumokkal amikor 45ért vettem okostelót, és ennek ellenére is magasan az elvárásaim felett teljesít. Szóval én csak azért írom le ide a gondjaimat, hogy esetleg más is okuljon, vagy hasznos lehet, de együtt tudok vele élni -
flanki
aktív tag
válasz
Sosem használok automata fényerőszabályzást mert alapból 20%-os értéken használom olyan fényereje van ennek a Sharp kijelzőnek!
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #6173 üzenetére
Valós probléma. Ha lesz rá lehetőségem levideozóm, aztán nem lesz több kérdés. Lehet itt a fórumon én vagyok az egyedüli(rákerestem, nem csak nálam van):
Úgy emlékeztem, hogy én is beírtam, de aztán nem találtam...Összes 4 ilyen jellegű észrevétel van itt.
Tegnap és ma pl nem csinálta. -
kriszpontaz
veterán
válasz
herdsman12 #6173 üzenetére
Hirtelen linkeltem, de nem tudok neked más linket dobni, mert BETA csoport beszélgetést nem tudok linkelni. Még nincs újabb infó. Ha titkos oldalt látsz, akkor nincs olvasási jog hozzá. Valószínű BETA csoport bejegyzés.Ez az en.miui.com oldal volt és a fórum rész.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
herdsman12 #6171 üzenetére
Megnéztük egy Xperia-n, ott is ezt csinálja. Sajna.
A másolás/kivágás menüs történetet megnéztem, a fordítás miatt van. Túl hosszú a szöveg, mellesleg nem kellene hogy befolyásolja a betűméret váltás.
Az emelkedő csengőhangot meg fogom kérdezni. -
kriszpontaz
veterán
válasz
herdsman12 #6165 üzenetére
Szívesen segítenék, de:
Többször el lettem hajtva már a BETA teamen belül a következő indokokkal:
2 féle ROM létezik gyárilag. China és Global.
A China-ban nincsenek gyári Google alkalmazások, helyette saját webáruház, keresőmotor, stb, nyelvek közül meg 2 féle kínai és angol, de ezt tudjátok.
Ellenben a Global romban ott az összes Google cucc, de nincs benne az MiVideo alkalmazás és a kínai marketes cuccok, és csak 5 vagy 6 nyelvet tartalmaz, azokét az országokét ahol hivatalosan jelen van a Xiaomi.Mi általában Magyarországon az EU multilang (armani) romot használjuk, amit a xiaomi.eu-s srácok hegesztenek, ami alapjaiban véve egy kipucolt China rom, megspékelve Google cuccokkal, benne hagyva az MiVideo alkalmazást, feltöltve további nyelvekkel, finomított alap témával (animált óra alkalmazás ikon, ami az alap gyári romokban nem az).
Ez a rom deodexelt, és gyárilag rootolt is. Tehát bele van piszkálva rendesen.Ebből jön a gond. Ez szerintük egy úgymond 3rd party rom, aminek a hibáinak a megoldása nem rájuk tartozik, különösen a nyelvi fordítási hibáké. Ezzel meg kell keresni a xiaomi.eu oldalon a rom-ért felelős csapat vezetőjét vagy vagyulát aki a fordítást végzi (miuiandroid.hu).
Ha a felsorolt hibák valamelyike reprodukálható global/china romban, akkor semmi akadálya hogy felterjesszük hibaként. Ha fordítási hiba, akkor azt tuti nem.
A hibák közül a hívás közbeni név kiírást észrevettem én is de szerintem az hogy beállítod melyik nevet mutassa elől, csak a telefonkönyvre korlátozódik, mindenhol máshol "angol stílus szerint" jeleníti meg a dolgokat. Szerintem ezt úgy lehet a legegyszerűbben kivédeni ha eleve fordítva rögzítesz névjegyet (tudom, hülyén hangzik).A kijelölés-megosztás hibát ki fogom próbálni, és jelzem ha tényleg bibis. Valószínű hogy a fordítás miatt az alignment csúszik el. Gyárilag rövidebbek a feliratok angolban, betűméret váltáskor meg durvul a helyzet.
Ezt Vagyula felé kellene jelezni a miuiandroid.hu oldalon a fórumban, a fordítást ő csinálja.
A csoportok elnevezés angolban is no name felirattal jelenik meg.Ezeket mind megnézem és jelzem a BETA csoportban, megkérdezem volt-e jelezve mint BUG, vagy ha nem, akkor jelezzük.
Köszi amúgy az infókat!
-
solarix45
senior tag
válasz
herdsman12 #6115 üzenetére
Ah, ezt a funkciót el is felejtettem, köszi!
-
Klara_
őstag
válasz
herdsman12 #6121 üzenetére
Thx.
-
Klara_
őstag
válasz
herdsman12 #6113 üzenetére
Linkelsz egy konkret linket a .zip filerol? En is TWRP alol frissitek mindig, OTA-val soha.
A leirasod alapjan en is megprobalnam ezt a verziot. -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6113 üzenetére
Nos én OTA frissitést csináltam.Nekem a root is elment és a TWRP is.Most már visszaraktam mindegyiket.Most nézem a Mitransfer meg nincs,pedig szerettem
-
hege21
aktív tag
válasz
herdsman12 #6114 üzenetére
Nálam egyszerre foglaltra vált,nem cseng ki egy pillanatra sem
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #6105 üzenetére
Bocs, most nézem, hogy én egy sorba írom be a neveket.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #6105 üzenetére
Köszi!
Ezt próbálom elmagyarázni, de lehet, hogy bennem van a hiba, nem vagyok érthető, azért nem sikerül.
Ugyanez a műsor a 25-nél is, ott is szahar... -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #6068 üzenetére
Nekem bizony eltüntette mint a huzat.Rootolásnak is annyi.
-
solarix45
senior tag
válasz
Hogy ugrottunk v17-ről v25-re ilyen hirtelen? Nem elírás ez?
-
MPM
tag
válasz
Nem igazán vagyok tisztában a verziószámokkal, de a V6-os felület az melyikbe lesz belerakva, mikortól lesz elérhető?
-
zedok
őstag
válasz
herdsman12 #5992 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5888 üzenetére
Szerintem eddig a v15.0 a legstabilabb a v5.0 mellett.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #5888 üzenetére
Igen,csak nem találom
Ezért meg nem tennék fel új romot,ezzel semmi bajom.
De adatforgalom alkalmazás van,megtaláltam,köszi.
A baj az,hogy felsorolja mihez van engedélye,de módosítani nem enged.
Most leállítottam,töröltem az adatait,hát remélem többet nem jön elő...
Legszívesebben törölném,ha engedné,de se tiltani,se törölni nem lehet. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #5886 üzenetére
Na,ilyenem nincs
13.0 van rajta -
nemlehet
őstag
válasz
herdsman12 #5881 üzenetére
Sajnos nem jött be egyik tipp sem. Váltok szerintem K9-re, régebben amúgy is azt használtam, igazából nincs bajom vele. Lehet valami egyedi probléma, mert ahogy keresgéltem nem nagyon találtam külföldi fórumon se hasonló problémát. Köszönöm azért a segítséget!
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5849 üzenetére
Ez a beépített. Nagyon kevés külső alkalmazást használok.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5844 üzenetére
Tegnap próbaképp kikapcsoltam az ütemezőt. Azóta nem változnak a beállításaim maguktól.
-
overland
aktív tag
válasz
herdsman12 #5802 üzenetére
köszi, ha le tudok mindent törölni akkor az is elég lenne.
a mentést próbáltam, de nem sikerült -
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #5794 üzenetére
Pofásabban néz ki, kicsit máshogy kell hesználni, igazából csak nekünk új, többi telón már lassan fél éve ez van, mi kaptuk meg csak most.
Full wipeal backup nélkül újraraktam mindent, Galéria még minig kula, más probléma nincs vele. -
válasz
herdsman12 #5795 üzenetére
Kipróbáltam, nincs vele gond. Alap betűméretnél sem és közepesnél sem.
-
válasz
herdsman12 #5786 üzenetére
Nálam az volt , hogy V15-re frissítettem (angol-kínai verziókat használok), belassult, de nagyon.
Adatmentés után format minden, majd visszaállítottam, ami kellett, azóta tökéletes. Megkockáztatom, az eddigi legjobb ROM-verzió. -
Aldo Novares
aktív tag
válasz
herdsman12 #5790 üzenetére
Köszi, topicot tévesztettem
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12 #5788 üzenetére
Csak update. Se wipe se semmi. De nagyon nincs hangulatom nulláról telepíteni, de ha nagyon felb*sz lehet az lesz.
Pozitívum:végre új naptár és email app -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5784 üzenetére
Ugyanez a helyzet nákam is.Közepes betüméretnél nem lehet kijelölni,csak 1 szót és eltűnik a megosztás fül.
-
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5781 üzenetére
En a miuiandroid.hu-rol toltottem a 17.0.0 mulilangot, ebben van mind a ketto, a letoltesenel 17.0-t ir de a 17.0.0 jon amikor szedni kezeded.
Te honnan toltotted a tiedet? -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5772 üzenetére
-
válasz
herdsman12 #5735 üzenetére
A foltokkal EGYÜTT is tök jóóóóóóóó!!!
-
rosszkutya
tag
válasz
herdsman12 #5731 üzenetére
1000 köszönet!!! Én oda be sem néztem, mert azt hittem, hogy ott csak a Google szolgáltatása van.
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5443 üzenetére
-
ejnyebejnye
tag
válasz
herdsman12 #5443 üzenetére
Sziasztok!
Lehet faternak veszek egy ilyen telót. A kérdésem, hogy mennyire megbízható, milyen az akksi és a GPS? Neki olyan teló kell, ami átlagos napi használatra hibátlan (hangminőség, térerő, stabilitás, stb...), de a GPS nagyon fontos.
Köszi a segítséget. -
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5440 üzenetére
A magyaron jeleztem, de nem fordítás hiba, ezért nem fognak tudni mit kezdeni vele.
A hivatalos oldalon még nem regisztráltam... -
LantosBerry8
senior tag
válasz
herdsman12 #5387 üzenetére
Köszönöm a segítséged
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #5352 üzenetére
Köszi, az elsőt megcsináltam
remélem beválik !
-
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #5344 üzenetére
Oh, koszonom!
gondolom ez a pocket dial lesz
na ki is probalom.
-
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5321 üzenetére
Köszönöm
Akkor nem érdemes váltanom,hisz mindkettőre lett orvosság közben
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5245 üzenetére
Bocs sűrűzök, majd ha lesz egy lélegzetvételnyi időm, akkor tüzetesebben utánajárok.
kano
Későn tetted be...Francba. No mindegy én megírtam a kicsi kínainak és az alibaba-nak is ordernumber-vel együtt, hogy ha az eladó hamisat küld akkor full refundot kérek! Ja és ha nem eredeti, akkor el se küldje és kérem a pénzem vissza. Az alibaba már lereagálta és noticed státuszba tette az üzenetemet. Meglássuk 3-4 hét múlva.
Laza...
Ali-n lehet úgy is vásárolni, hogy a PP-hez csatolt számlán keresztül vegye le a pénzt. Amúgy meg amennyi csaló webshop van annyi csaló zsibárus az Ali-n, szóval én nem teszek köztük különbséget. A PP-n keresztüli refund is ugyanolyan lassú, mint az Alibaba-n keresztüli. Ja és a PP 45 napig, míg az ALi 60-90 napig véd és a hatékonyságuk közel azonos, ha valaki jól érvel. Aki nem tud elég jól az ne használja az Aliexpresst. Ennyi. Én se ülnék Ferrariba, ha csak egy Polskit merek elvezetni. -
hevizms
addikt
válasz
herdsman12 #5248 üzenetére
Ez pontosan igy van nálam is.Ha az utonév előre beállitás van,akkor visszajön a csoportok.
-
hevizms
addikt
válasz
Nálam is úgy van ahogy te irod.Ez bizony hiba a Miui részéről
-
BSOD
senior tag
válasz
Ilyen "nincs név" dolgot én sem látok, viszont a névjegyzék "vezetéknév elöl" megjelenítése mellett, a híváslista "keresztnév előlt" használ.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5242 üzenetére
Nekem nem vált át nincs névre. Kipróbáltam, de nem találkoztam ezzel az anomáliával.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12 #5240 üzenetére
Nem lehet, hogy csak épp rossz napod van és keresed a kánkán a csomót?
Én pélsául ami zavart, azt megoldottam egy alternativ programmal. Azért a MIUI készítői sem tehetnek minden ember kedvére egyszerre. Pl nekem az új tárcsázó/névjegyek valamint az adatforgalmat mutató hullámzó gömb jobban bejön, mint a V5-ös frissítésben lévők.
-
válasz
herdsman12 #5238 üzenetére
Letöltesz egy másik tárcsázót , és használod azt
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
herdsman12 #5236 üzenetére
Elhiszem,hogy bosszantó,de ha keresel valakit,te elkezdesz betűrendben nézelődni?
Csak mert a gyakorlatban és is mindig úgy keresek,ahogy itt előttem írták, elkezdem beírni a vezetéknevet és 90%-ban már a második betű után rá is tudok nyomni az illetőre... -
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Nem tudom, miért fontos, hogy mi szerint mutassa a tárcsázó a neveket, de két javaslat.
- próbáld ki "Keresztnév, Vezetéknév" szerint, hátha.
- én sosem keresek a névjegyzékből, hanem elkezdem beírni a nevet, és kidobja pár karakter után a találatot. -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5231 üzenetére
Passz, en csak most kezdek ismerkedni a telefonnal.
Nem bontom kulon vezetek nev, keresztnevre - az egyesz nev a vezeteknevnel van igy biztsan nem cserelget semmit.
Nekem az idozitett ki-/bekapcsolas hianyzik nagyon.. -
mrmft
senior tag
válasz
herdsman12 #5226 üzenetére
Ilyen nalam sincs, a legfrisebb magyar honlapos ROM-mal.
-
válasz
herdsman12 #5226 üzenetére
Frissiteni kellene.
Vagyula fele 24-es romra, updaterrel
-
válasz
herdsman12 #5224 üzenetére
-
válasz
herdsman12 #5222 üzenetére
Tarcsazo, beallitasok, tovabbi beallitasok
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #5108 üzenetére
Nem szerintem, hanem 100%. Igaz, a legfrissebb rom van rajta, alapból 23-al érkezett, de szemlélődés nélkül toltam rá a 24.0.0 -át
-
Laza...
addikt
válasz
herdsman12 #5105 üzenetére
S1-en is így müxik. Most próbáltam
-
BSOD
senior tag
válasz
herdsman12 #5105 üzenetére
Szerintem azon múlik, hogy mi van társítva hozzá.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #5091 üzenetére
Igen mx player lejátssza.
Bocs nem vettem észre, hogy saját topikja van.
Köszi a választ. -
Nikitaa7
tag
válasz
herdsman12 #5076 üzenetére
Köszi!
Így folyamatában nézve valamennyit talán változtat, de nem sokat. Pl metróban túl világos, kint a napon pedig alig látom és ekkor jön, hogy kézzel kell felhúzzam maxra.Amúgy használok vibert, de néha még kell az-az sms funkció
-
válasz
herdsman12 #5064 üzenetére
Ennél írja, hogy max. 100 megás frissítéseket tegyünk rá.
Lehet, csak "ott maradt", de mindenesetre érdekes. -
válasz
herdsman12 #5062 üzenetére
De, a kínai-angolt használtam.
A multilangnál elriasztott, hogy nem frissíthetem OTA a 100 megánál nagyobb méretű frissítésekkel.
-
válasz
herdsman12 #5059 üzenetére
Nálam az általad 1-essel jelölt ROM volt fenn a készüléken (13-ról frissítettem), a témákkal nem volt gondom.
Eszerint az UPDATE_SuperSU-v1.93.zip fájl nem tehető fel a gyári recoveryre. Köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest