Új hozzászólás Aktív témák
-
konzi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #7172 üzenetére
annyi penzert eleg ha egy hetig nem felejti el
...De 7$ alatt nem talltam sehol.
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6522 üzenetére
nem olcson vettem..meg ot megprobalom aztan bontodik
-
konzi
aktív tag
válasz
Dominó85 #6500 üzenetére
Sok rommal probaltam, jelenleg a 26-os van fent..de mindegyikkel ujrainulgat 5-20 perc hasznlat utan. Az aksit mar kiekeltem..meg egy tiszta pc-vel torteno ujratelepitesbn biznek csak nem tudom megcsinalni
xiaomi szervizt felhivtam, nagy segitseg volt...mit gondoltok mit mondtk ???
'Kuldjem vissza ahonnet rendeltem' -
konzi
aktív tag
Koszonom vegyszer kolleganak a gyors e hathatos segitseget !!!!
-
konzi
aktív tag
Lenne egy Pesti forumtars aki ujra tudna rakni a rendszert a telomon ?? Frissites utan csak a mi logoig jut es ujraindul
en sajna nem ertek hozza...6 doboz sor es orok hala -
konzi
aktív tag
válasz
hevizms #6426 üzenetére
az elottem levo tulaj ratoltott egy samsung s4 clone nevu romot amit utánna ujrarakott miuira de a telefon gyakran ujraindult,ezutan frissitette a miuit de a hiba megmaradt, igy kerult hozzám.
Mi is feltettunk egy miui rom verziot de az ujraindulgatas megmaradt bar sokat javult..
Szeretnem teljesen gyari allapotba visszaallitani. Ugy gondolom ez megoldana... -
konzi
aktív tag
Egy teljesen új gyári rendszert szeretnék feltenni külső(szamitógépről) történő telepitessel, a jelenlegi rom teljes eltávolitásával..ehez kérnék valakitől segitséget.
Honnét kerithetek romot hozzá és egy rövid leirast vagy linket hálásan megköszönnék. -
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6413 üzenetére
miui-4.3.0
-
konzi
aktív tag
válasz
herdsman12 #6406 üzenetére
Koszi..szerintem pont ez a 026 volt ami meghulyitette
-
konzi
aktív tag
esetleg ha valakit erdekel, a 4.2.2 hm2013023
rom orvosolta a gondomat..ha jol emlexem 4.2 026-ossal kerult hozzam az csinalta a galibat
tudnatok ajanlani valami ujabb gyari de magyar nyelvu romot
hozza ?
konzi -
konzi
aktív tag
válasz
superTibcsi #6403 üzenetére
megoldodott a dolog, kb a 10. rom vegre jo lett teljesen
szoval halistennek megsem hardveres problema volt -
konzi
aktív tag
valamelyik forumtarsnak nincs veletlenul egy elado betort kilyelzos vagy hibas telefonja esetleg egy alaplapja elado ???
-
konzi
aktív tag
mostmar biztos hogy nem szoftveres a gond...most nezi a szerelo imerosom hardveresen
-
konzi
aktív tag
Udv.
Lenne egy hongmim, most jutottm hozza a eloeletet nem ismerem.
Erdekes hibajelenseggel tlalkoztam..a telefon foleg ha a kijelzo lvo modba kapcol random kikpcsolja magat es idonkent minden gombnyomas nelkul be is kapcsolodik..miui 26.0.0 rom van fent.
Szerintetek mi lehet a megoldas? Rom csere javithat rajta ?
Koszonet.. -
konzi
aktív tag
sziasztok..
most vasaroltam egy hongmit, random kikapcsol, ujraindul egy nap 2x-3x..antutu szeint nem hamis, friss rom van fent..valakinek valami tanacs ??
koszi a segitseget !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest