- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Aliexpress-en volt egy akció az egyik eladónál a Március 12-i Tech Reward akció keretein belül. Limitált 100 darabból 2db-ot bekockáztattam.
Viktor0610
Samsung chipes LD márkájú Class 10-es kártya. Már a 12. HW Test is sikeres! Teleírtam vagy 6x filmekkel teljesen és eddig hibamentes. Jelenleg pedig az egyik a Hongmimban van és jól teszi a dolgát. Akciósan volt 3USD, jelenleg 9.99USD. Néha ki lehet fogni jót is nagyon olcsón, de ez a 100-ból 1 kategória. Nekem *kop-kop* most szerencsém volt.Ilyen amúgy a kártya és a csomagolása:
Más:
Lehet úgy frissíteni az 5.4.1-es Bétára, hogy a belakott rendszerem megmaradjon (5.3.27)?hevizms
Próbálj meg leszedni pár MIUI V5 vagy V6 témát és azokban általában a régebbi van, amit jobban látni. Illetve valahol láttam a beállításokban, hogy átlátszó legyen-e a háttere ennek a résznek vagy sem. De nem tudom merre... annyi beállítás van. -
-
-
hevizms
addikt
Hát én mondjuk siófoki vagyok,de szoktam előfordulni a lányomnál pesten is.
Szivesen segitek,viszont időhatárt nem tudok mondani mert olyan sűrűn nem megyek.
Jövő héten szombaton pld megyek,de ott akkor időm erre nem lenne.
Ha így látatlanba megbízol bennem és tudod nélkülözni a telót mondjuk jövő hét szombattól 1-2 napra,akkor odadja a fiad a lányomnak,az nekem szombaton,hazahozom újratelepitem és visszajuttatom a fiadhoz.
Én max ennyit tudok megigérni.De úgy látom itt pld vegyszer kolléga segitett pesten.[link]
Írj neki privátot,szerintem segit.
-
herdsman12
őstag
Vagy félreértjük egymást, vagy valami őskori kövületet használsz.
Kb így jelentek meg a verziók:
2014.02.13. v5
2014.03.21. v13 (csoportok átalakítás)
2014.05.29. v15
2014.07.10. v16
2014.08.15. v17 (böngésző kijelölés, megosztás közepes betűméretnél nem működik.)
2014.09.28. v25
Mostanában a v26
Nálam MIUI-15.0.0 -
herdsman12
őstag
Gyáriban csak kínai-angol (Stabil) létezik, de van multilang verzió, amit nyugodtan felpakolhatsz.
Itt van mindkettőből a legújabb.
(nem próbálnám az ottani leírás alapján) -
nemlehet
őstag
Szerintem neked is az aksi kimozdulásos gondod van, legalábbis a tünet erre utal. Ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben egy 2-3-ba hajtott papírral, akkor nem fog kimozdulni. Csalóka, mert ha ránézel olyan mintha minden ok lenne de kb fél mm-t tud mozogni az aksi egyes készülékeknél az meg pont elég.
A legtöbb telefon hasonló minimális discontact esetén egyszerűen lefagy (pl Galaxy Ace vagy Gio) a Hongmi kikapcsolt. Persze lehet, hogy nem ez a gond, de több embernek is bevált ez a megoldás -
nemlehet
őstag
Nekem is fent állt ez a probléma és az aksi kimozdulása miatt van. Többnyire akkor történt ha leesett (nem magasról, pl durvábban raktam le az asztalra) vagy "megtekeredett" a zsebemben. Szedd le a hátlapot és papírral ékeld ki az aksit a tüskékkel szemben és akkor meg kell szűnjön.
Úgy tűnik 1-2 aksi vagy kisebb méretileg pár tizedd mm-el vagy a hely nagyobb a telefon házában egyes készülékeknél, esetleg a tüskék rövidebbek. fuck knows. Nekem mindenesetre ez a papírdolog megoldotta és 1 hónapja nem volt ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged