- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjoe
addikt
válasz
doongoo #5335 üzenetére
A gyerek lenovo A660-a cserélődik erre.
Egyszerű játékokat játszik csak rajta. A legfontosabb paraméter az üzemidő.Ha nálad van mindkettő típus, akkor csinálhatnál egy akku tesztet. 30% különbség elég nagy. Ha csak 10% lenne a kettő között akkor nem gondolkodnék, megvenném az 1s-t! Annál is nem a proci, hanem a 8GB a csábító.
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #4527 üzenetére
Bocsi, ezt benéztem akkor.
Viszont amit Viktor ír, az nagyon tetszik. 4.4.2??? Zsír! Igaz, hogy portolt, no de a kraft az megvan a Hongmi-ban, hogy elbírjon egy portot. Amúgy hol lehet ezt a Power Saving és Performance cuccot ki-be kapcsolni az ANtutu mérések miatt? Kíváncsi vagyok, mert eddig Antutu alatt bizony a Rendszer Monitor log-ja szerint csak 1,2Ghz-ig mentek fel a Hongmi-m magjai. -
hunaqua
addikt
válasz
doongoo #3957 üzenetére
1.) 170usd.- (..az a KISKER. ár,1 db.-ra,egy csomagküldő bolttól,nem egy "viszonteladó" ára )
2.) kb. 20 USD DHL ( az hogy egy Kínai üzlet mennyit mond 1db szállítására,az csak egy dolog.Ugye nem gondoljuk komolyan,hogy egy 10 pack szállítása 200usd.- kinti feladással)
3.) 27% Áfa
4.) haszon kb. 12000 Ft (...ezeket figyelembe véve messze nem ennyi)
Egyébként nincs ezzel semmi baj,majd a piac eldönti,hogy ez a vállalkozás életképes vagy nem.
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #3957 üzenetére
Ha már DHL, akkor ezeknek a majmoknak tudod ki fizetne +12k-t a semmire... Bármi van a telefonnal, ugyanúgy megy vissza a Pandához, Minihez, Etohoz (amelyiktől az adott telefon éppen jött). És a költségeket bizony a vásárló állja... Lenne pénzem megvenném a xiaomi.hu domaint... No kb ennyit ér az az oldal gari és hivatalosság szempontjából.
Más: folyik a tárgyalás köztem és a Pandawill közt. Szeretnének pár több nyelvű telefon tesztelőt az EU-ban és emailben megkerestek.
Mondván, hogy látták a Jiayu G3 és Hongmi tesztjeimet a logout.hu oldalon. Grat a PH lapcsaládnak is ezért az elismerésért.
-
asanotadanob
tag
válasz
doongoo #3891 üzenetére
- az utángyártott arany és fehér műanyag hátlap is elrepedt a saroknál kb. 1-1 hónap használat után (alul, a levételt segítő réssel átellenben) Ez a fajta : link Az eredetinek titulált fehér úton van még, kíváncsi leszek...
Ez nálam is elrepedt, csak a másik sarok + kopik le a króm a gombokról 1 hónap használat után.
- az iphone-os kinézetű üveg hátlap szépen mutat, de a gombjai lötyögnek nagyon és a telefon fogása rossz lesz tőle, illetve bazi nehéz is lesz (érezhető puszta kézzel).
Pont most jön egy ilyen... Hát, nem nyugtattál meg.
-
mclane_
aktív tag
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #3883 üzenetére
"Kikapcsolt képernyőn az első gombnyomás úgymond ébreszti a MiKey funkciókat és csak ezután számolja"
Ez azért tényleg gáz. Próbáld ki kérlek az MI-Key-t te is egy felvevős headsettel. Nekem azzal kikapcsolt képernyő mellett is fotózott 1. klikkre. És itt jön a csavar, NEM engedte használni a telefont az egyetlen kép visszanézésén kívül, amit csináltam. Ergo nem engedett be a telefonba a zár feloldása nélkül. Kérdés ez a Klick.apk-ban hogyan van megcsinálva.
-
herdsman12
őstag
válasz
doongoo #3830 üzenetére
Nem használtam Ultimate ROM-ot, így nem is tudom ott mi van. Csak azért írtam, hátha nem láttad.
Egyébként ezen az akksi kímélő módon is lehetne még dolgozni, mert így nem az igazi.
Simán lehetne "Profil" váltásra is használni, ha az "Alapértelmezett" mód (nem változtatható!) a saját beállításokat használná.
Így bármelyik mód bekapcsolása után lehet visszaállítani a saját beállításokat. -
asanotadanob
tag
válasz
doongoo #3812 üzenetére
Na jó, nem az órajelet állítottam, hanem van egy ilyen a Beállítások/Akkumulátor//Akkumulátor használat fülön, hogy CPU Power Saving Mode
Csak így jobban hangzott.
Az energiatakarékos mód majdnem ugyanitt: Akkumulátor fül alatt a Teljesítmény opció.Köszönöm a válaszokat!
-
esox
senior tag
válasz
doongoo #3520 üzenetére
A termékről szóló cikkben április 8-át írtak megjelenésnek.
Ezután indul a klóngyár... kb 1-2 hónap mire itt lesz az "eredeti", ami már hivatalosan is egy másolat. Elképesztő, de zseniális kis találmány. Mondjuk a MIUInak lehetne annyi sütnivalója, hogy ugyanezt a nyomkodó feature-t ráteszik a bekapcs gombra, aminek a bekapcson kívül más feladata nincs.* * *
Ma reggel óta nem veszi fel a teló a töltést gyári töltőről.
A töltőnek semmi baja, KindleFire HDXet gyönyörűen tölti.
Volt már másnak is ilyen ha jól emlékszem. Mi volt a megoldás? -
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #3381 üzenetére
Ez eddig rendben van... csak hogy ha valamit eredetinek vesz az ember, az legyen is az. No meg pont egy fülhallgatónál pont hogy a hangzása lesz más, ha nem eredeti. Én ha 25 dolcsiért vettem volna a füles és olcsó(bb) utánzatot kapok, ami hangzásban nem hozza azt a szintet, amit az eredeti... tuti hogy refundoltattam volna az egészet. A hamisítványt megtartottam volna és ingyen köteleztem volna az eladót egy eredeti küldésére. Sokan naivnak hisznek (áh ilyet nem lehet), pedig volt már erre precedens.
-
-
kano
nagyúr
válasz
doongoo #3127 üzenetére
Elsőre nem nagyon derült ki.
De ahogy visszaolvasok az Ultimate-ből soha sem lesz V13-on alapuló verzió. Az Ultimate az egy portolt rom (a dev romból gondolom) ami jobb mint a V13 (legalább is szerintem). Csak sajnos a kamera problémás...
Egyébként a 2 sim kezelése is jobb mint a stabilnak. -
gg72
veterán
válasz
doongoo #2923 üzenetére
Valaki le tudna irni dedos modon nekem lepesrö-lepesre (meg soha nem csinaltam androidos bütykölest), hogy hogyan megy a nem OTA-s frissites. A telom rootolt es ultimate rom van rajta. Eleg lenne egy link is, ahol ez le van irva.
A masik pedig, hogy ha alap gyari rom van a keszüleken, akkor ott megy az automatikus OTA frissites alapbol?
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo #2838 üzenetére
Köszi a pozitív visszajelzést a fóliákról. Rengetegen kérdezték milyen a minőségi. Én egy gyári Nillkin fóliát tettem a Hongmi-ra és az egy utolsó
. Bezzeg a Frosted Shield tok az top 10 minőségre.
SSlyTR
720p film és 6-8GB??? Jó ég... miben szeded le tömörítetlen avi-ban?
Amúgy a Hongmin néztem 720*304 felbontású videót és nincsen értelme nagyobb felbontásnak. -
-
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #2402 üzenetére
Van itt füleses topic is, én az általuk javasolt és istenített fülest rendeltem meg. 50 dollár volt. A magyar piacon mindent agyonver.
Nagyon sokan azt hiszik a sony, akg, sennheiser a fasza 15 ezerért. Pedig elég vacakok az árához képest. Ha reálisan meg kellene becsülni az árukat, az olcsó de jó kínaiakkal szemben, akkor kb 2-3 ezer forintba kellene kerülniük. -
doongoo
addikt
válasz
doongoo #2288 üzenetére
Mivel már nem tudom szerkeszteni, ezért módosítom az álláspontom: az alsó ablak is csak p*r*sztvakítás a jelen konstrukcióban. Csak most tettem rá és próbáltam a valóságban.
Miért: zsebben ugye le van csukva (értsd rá van hajtva a fedlap a telóra). Na most ha hívnak, akkor - mivel a fényérzékelő le van takarva a fedlap által - a felső ablakban nem látom, hogy ki hív (mert nem éled fel a kijelző) és így nem is tudom felvenni.
Persze ha kicsit kinyitom a fedlapot, hogy kapjon fényt, akkor éled a kijelző és látom ki keres, de ehhez már ki kell nyitnom a fedlapot. Ha visszacsukom, akkor ugye megint lezár a kijelző (mint telefonálás közben)
Azaz, hogy rendesen működjön, ahhoz a fényérzékelőt szabadon kellett volna hagyni a fedlapon. Ekkor ugye észlelné híváskor, ha kiveszem a zsebemből és a fényre éledne a kijelző. Ekkor látszana felső ablakban, hogy ki keres és az alsóban fel is tudnám venni vagy elutasítani.
Lehet, hogy megpróbálom az egyiket (van egy fehér és egy fekete is) egy kicsit vagdosni vagy lyukasztani az érzékelő felett, de akkor már nem lesz szép a végeredmény, az biztos.
De legalább van úton sima, ablak nélküli fedlapos battery case is felém. Az ugyanezt tudja, azaz híváskor ki kell nyitni.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
doongoo #2135 üzenetére
még mindig nem akarja az igazat.
egy 250kb-os programmal próbálkozok.
waiting for wifi...más:
Ezt a security warning-ot, hogyan lehet megszüntetni? 5 percenként kapom.
azt írja viber, facebook... is trying to read your call logs
van deny meg allow, egymás után 3szor feldobja, be van pipálva, hogy jegyezze meg a választásomat.Lehet új rendszert kellene felrakni. Még a gyári van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minecraft
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest