- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #3475 üzenetére
Igen, köszi.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Adott egy Mobius (akció)kamera, amit okostelefonról is be lehet állítani. Ehhez létezik egy androidos (és iOS is) alkalmazás. Viszont sem a tabra, sem a telefonra (THL T100s) nem tudom letölteni, mert a Play azt mondja, hogy nincs kompatibilis készülék. Máshol meg nem találtam. Elvileg az OTG képesség lenne az előfeltétel, de ez mindkét készüléken működik.
Amíg megvolt a Hongmi, érdekes módon arra engedte volna telepíteni, de T100s-nél ki sem kereshető ez az alkalmazás. Megtenné valaki, hogy leszedi és eljuttatja nekem az apk-t. Előre is köszi. -
Sanyesz.
őstag
válasz
kisszoli0707 #3466 üzenetére
El kell keserítselek: én is így kértem a csomagot (szintén To2c) és fizettem ÁFÁ-t. Ha tényleg röntgeneznek, akkor édes mindegy, mibe van csomagolva a telefon.
Nekem a gyári doboz egyébként sem kellett, nem az "átcsúszás" volt a cél.
Mondjuk tényleg jól be volt csomagolva, kb. 10 percig bontogattam, mire előbújt a készülék. -
Sanyesz.
őstag
Az SMSreg.apk gyakorlatilag minden kínai ROM-ban benne van. Nem MIUI specifikus. Mindig vannak fellángolások, hogy ez valami kémprogram, de sose volt bizonyítható. Az biztos, hogy az eltávolítása nem okoz maradandó problémát. A kínai soft eltávolító scriptek le szokták pucolni. Nálam a korábbi ROM-okban mind jelen volt, nem vettem észre semmi gyanúsat.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid #3317 üzenetére
Ezt a trükköt felejtsd el!
Sokszor le lett írva: bármilyen árat is tüntet fel a kínai a csomagon, az teljesen érdektelen. Neked a PayPal fizetést kell becsatolnod, ha kérik. Ott pedig ugye az "igazság" van.Amúgy pedig minden bolt, minden kérés nélkül totál kamu árat ír a csomagra. Régen (értsd: kb. tavaly őszig) volt is ennek jelentősége, de azóta felvilágosultak a vámon is.
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
vitezlejszlo #2520 üzenetére
Ezt mi is tudjuk, nem erről van szó.
Éppen ezért nehezen érthető, hogy valakitől bekérik a bizonylatot, másnak pedig szó nélkül kiviszik a cuccot. Ugyanattól az eladótól, ugyanolyan megnevezéssel és értékkel feladott csomag esetében.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
janakbacsi #2517 üzenetére
Én sem értem.
Mindenkinek "Communication equipment" van ráírva 38$ értékben. Nekem sem sikerült még megúszni az ÁFÁ-t. Én nem a szabályt erősítem. -
Sanyesz.
őstag
válasz
batai15 #2478 üzenetére
Találsz ennél jóval olcsóbban is. Érdemes a Hardveraprón is körülnézni, szoktak árulni újat vagy újszerűt.
-
Sanyesz.
őstag
Embere válogatja. Van, aki esküszik a fóliára, sőt azok közük is az xy fajtára. Ezzel már futottunk itt egy-két kört.
Én is azok közé tartozom, akik nem tennék fel. Én tokban tartom a telefont. Amikor pedig használom, akkor az ujjaimon nincs sem fémforgács, sem kvarchomok, nincs mitől karcolódjon. -
Sanyesz.
őstag
Ha "trackinges", értékbiztosított csomagban küldöd vissza, akkor ugyanúgy követheted a sorsát, mint idefelé. Az a helyzet, hogy azt mondod, kb. 25.000-ben áll meg a "kompenzációval". OK, de nagyjából ugyanennyibe kerül a Pandánál a TD-s modell (120$). Én visszaküldeném, de ez magánvélemény.
Hamar rájössz, milyen jó lenne a 3G (ha lenne). -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #2357 üzenetére
Bocs, de igazán mit vártál? Ha Te lennél az első Hongmi tulajdonos itt a fórumon, akkor nyilván "innák a szavaidat", de többeknek 1-3 hónapja megvan. Nekik már nem újdonság, ami Neked az.
Nem kell ezen felhúzni magad.
Én pl. megnéztem a videóidat, így tudom, milyen a gyári doboz, mert én annó nem kértem. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2297 üzenetére
Ez nem menüpont, hanem egy Play-ről telepíthető apk. A TWRP-hez nem kell root, ha jól emlékszem. Recovery update-ként kell telepíteni.
Ha megvan, akkor telefon kikapcs, majd recovery módban indítani, azaz hangerő LE + Power. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2292 üzenetére
Emlékeim szerint a TWRP-t MobileUncleTools-szal kell feltenni kártyáról.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
overland #2247 üzenetére
Ha "unroot", akkor az nincs rootolva. Megnézheted még a Root Checker-rel is, de valószínűleg ugyanez lesz az eredmény.
A SuperSU bináris frissítése sikerült, mert ezt csak rootolt állapotban tudja megcsinálni? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2238 üzenetére
Milyen problémára gondolsz? Arra, hogy vissza tudod-e állítani a mentett állapotot? Vissza.
-
Sanyesz.
őstag
Hogy ON is legyek:
A képernyő zárolására/kikapcsolására csak a power gomb alkalmas? Ugyanis hiába telepítem fel a Screen Off appot, az csak zárolni tudja a képernyőt, kikapcsolni nem.
-
Sanyesz.
őstag
Szomorúan konstatálom, hogy kénytelen leszek üzembe helyezni és használni a Hongmi-t, mert az érdeklődés gyakorlatilag zéró, nem tudom eladni.
Így elkezdtem árulni a THL T100s-t, ami jóval drágább (és jóval jobb) készülék. ... és láss csodát. Röhej, de a mai napon kettőt is elvittek volna, ha lett volna
. Most itt maradtam a Hongmi-val, mert a szeretett G3 már korábban eladtam.
Lemaradtam valamiről, vagy momentán még a V5-ös "stable" ROM van forgalomban?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #2109 üzenetére
Itt valami tényleg nem stimmel
. A THL T100s-t este feltöltve, de ki nem kapcsolva, reggel hétkor ugyanúgy 100%-on áll. (Két kártya, 3G bekapcsolva). A G3 is olyan 2-4%-ot szokott merülni egy éjszaka alatt.
Nem szívja valami app a te akkudat? A THL-re telepített ButtonLED pl, ha van mit jelezni, elég szépen viszi az akkut. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2048 üzenetére
Ez más (androidos) készüléknél is így van emlékeim szerint.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #2006 üzenetére
Vagy átcsúszott neki a vámon...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Baritone #1898 üzenetére
Ezt miből gondolod?
Az ezen a linken hozzászóló (#7) éppen megerősíti, hogy jó az ár. Nem nekem címezte, hanem egy előző, "kompromittáló" hozzászólónak válaszolt. Olvasd el figyelmesen.
Amúgy a TO2C-n vettem, egy év garival. Ami nincs hozzá, az a gyári doboz, mert felárért akarták adni és én nem kértem. Műanyag dobozban jött. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1896 üzenetére
Nem szomorkodok, inkább csodálkozok az érdektelenségen. Én most már deficites áron árulom, csak vigye valaki, ne legyen rá gondom. Röhej, de a THL T100s-ből (kb. 80.000 Ft) egy nap kettőt is el tudtam volna adni, ez a Hongmi pedig - somogyiasan szólva - "kutyának sem kell".
Mondjuk előbb kellett volna meggondolnom, hogy nekem inkább a THL kell és meg sem kellett volna rendelni a Hongmit.A G3-at 25 ezerért árultam itt. Karcmentes, újszerű állapotban. Talán kettő érdeklődő volt. A Vaterán ment el 26.500 Ft + postáért. Ki érti ezt.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1834 üzenetére
Én az Auchanban vettem a múlt héten egyet (valami "drein"). Igaz, hogy nekem a THL T100s-hez kellett, de gondolom, ez a Hongmihoz is jó. Potom 1.190 Ft volt.
Ma Veszprémben jártam kézimeccsen, előtte a Plázában nézelődtünk. Az ottani mobilos boltban is voltak ilyen méretű tokok 1.990 és 2.990 Ft áron. Majdnem vettem még egyet, de már érkezik egy ebay-ről is. -
Sanyesz.
őstag
Azt a TWRP-t, ami a MIUI-s Hongmi oldalon lett linkelve (2.5.0.0), nem fogod feltenni MobileUT-vel, mert nem "sima" IMG, hanem scatter-rel spékelt változat. Ezt csak recoveryvel tudod felrakni.
Ha a hangerő LE + Power gombot benyomva tartva indítod a telefont, bejön a gyári recovery? -
Sanyesz.
őstag
Még csak egy gondolat, aztán befejezem a fólia témát:
Szerintem sokkal nagyobb védelmet nyújt egy jó tok, mint az LCD fólia. Ha a Te példádnál maradunk, akkor egy ilyen leesésnél (betonra) én nem elsősorban az LCD karcok miatt aggódnék, hanem az elektronikáért, a burkolatért. Itt a vége. -
Sanyesz.
őstag
Próbáld meg, hogy nem drótkefével tisztítod.
De komolyan. Nem vetettem anyagvizsgálat alá sem G3, sem Hongmi üvegét. De hidd el, lehet rá vigyázni úgy, ne karcolódjon.(#1653) Mondjuk nem kulcscsomó, pozdorjacsavar, flexkorong társaságban szoktam zsebre tenni, hanem tokban.
-
Sanyesz.
őstag
Ezzel egyetértek. A JiaYu G3-t közel másfél évig használtam. Soha nem volt rajta fólia, ennek ellenére karcmentes. Ugyanígy használom a T100s-t is. Végül is attól GG, hogy ne karcolódjon.
Én kaptam a Hongmihoz két LCD fóliát, nem tudom, milyen minőségűek, de ezeket sem tenném fel, ha használnám a telefont. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1624 üzenetére
Én TC-vel cseréltem le a kamera apk-t.
Töröltem a r/w jogokat, aztán felülírtam az új apk-val. Visszaállítottam a jogokat, végül újra indítottam a telefont. Regisztrálta magának, hogy alkalmazást kapott és kész.
Sem Root Explorerre, sem ES file explorerre nem volt szükség. -
Sanyesz.
őstag
Tegnap este gondoltam, közelebbről megnézem a Hongmit, amíg nem lesz rá vevő.
Nekem ugye a MIUI v4-gyel érkezett, nosza tegyük fel a v5-öt. Az itt leírtak szerint álltam neki. A rootolást megcsináltam a VRoot programmal. Ez simán ment, mert a THL T100s-t is ezzel kellett.
Angol CWM-et viszont nem tudtam rá feltenni. Az oldalon azt írják, hogy az újabb Hongmikra nem megy fel az angol nyelvű CWM (nekem sem ment fel), a stock kínait kell feltenni. Ha viszont ezzel próbálkozok és indítom CWM módban a telefont, akkor egy "Factory mode" felület jön be kínai menüpontokkal és alattuk némi angol nyelvű adatlap. Ez lenne a kínai recovery? Sajnos a kínai tudásom az utóbbi időben eléggé megkopott.Lépegetni tudok a hangerő billentyűkkel a menün, de menübe belépni nem.
Valami ötlet? Kínaiul tudók előnyben.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1504 üzenetére
Nekem is új volt ez az oldal, pedig már majdnem megegyeztünk a kollégával az én eladó Hongmi-mról.
Mindenesetre tényleg érdekes, hogyan tudja ennyiért adni úgy, hogy árrés is van rajta és feltételezzük, hogy nem kamionról leesett áruról van szó. Ha azt vesszük, hogy a Hongmi kínai átlagára most már olyan 200-210$, az árfolyam sem éppen kedvező, továbbá hozzákalkuláljuk az ÁFÁ-t, akkor még többre is jön ki, mint az itteni ár.
Lehet, hogy berendelt egy raklappal? Bár az már kereskedelmi mennyiség és VÁM is van rá.
(Csak egy példa: 210$*230=48.300 Ft + 13.041 Ft ÁFA, az összesen 61.341 Ft.)
A garanciát ugye ő is Kínába visszaküldve intézi, ha jól láttam. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1442 üzenetére
Érdekes, mert ami nekem jött, abban van magyar nyelv (MIUI v4). Mondjuk elég hiányos, legalábbis, ami az én elvárásaimat illeti. A készülék eredeti, CpuZ, Antutu és Mobil nagybácsi szerint is a megfelelő paraméterekkel rendelkezik.
De közben megjött a THL T100s is, így a Hongmitól megválok.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
herdsman12 #1339 üzenetére
Naja. A doboz csak addig kell, míg ki nem veszed belőle a készüléket, aztán kész. Emiatt nem "vettem" meg, ha már nem átallottak pénzt kérni érte..
Esetleg eladáskor lehet visszacsomagolni a dobozába, de majd elmagyarázom a vevőnek, hogy nem is volt doboz.Jó, hogy hivatkoztál a linkre, mert elfelejtettem, hogy küldtek microUSB és fülhallgató gumidugót. Most bányásztam elő őket a szemetesből.
-
Sanyesz.
őstag
No. Ideért a Hongmi a TO2C-től DHL-lel, ÁFÁ-val (múlt hétfői rendelés). Nem kértem eredeti dobozt, emiatt úgy becsomagolták, hogy kolléganő segített kibányászni a készüléket a mindenféle szivacsok, fóliák kavalkádjából.
Akkor most megnézem, eredeti-e... -
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1326 üzenetére
Nekem holnap hozza a futár. Már letöltöttem egy korábban linkelt oldalról pár dolgot. Ezek hatályban vannak most is?
Nekem is zavaros a kép... -
Sanyesz.
őstag
válasz
lolchief70 #1306 üzenetére
Szép kilátások. Ha minden igaz, holnap ér ide az én Hongmim.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1087 üzenetére
Ezt támogatom, mert több, mint egy év telt azóta, hogy utoljára ROM-okkal foglalkoztam. A G3-n azóta változatlan CWM és ROM futott. A jBart-ból egy csomó verzió kijött, amióta utoljára használtam. Nem árt egy kis "felfrissülés".
Hmmm. Igen, együtt rendeltük azt is. 2012. október, de rég is volt. Előtte még Wang úrral is futottam egy kört (alias hootablet), ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...
-
Sanyesz.
őstag
Nem fenyegetésnek szánom, de ma délután rendeltem én is egy ilyen masinát DHL-lel. Remélem, még a nagy népünnepély előtt kijut Kínából.
Aztán majd meglátjuk, hogy ez marad vagy a G3. -
Sanyesz.
őstag
válasz
nemlehet #973 üzenetére
Kizárt dolog, hogy lenne "tuti módszer". Másik fórumokból jöttünk hevizms kollégával együtt és rendeltünk már egy s más dolgot Kínából (telefonoktól az autós DVR-n, vakukon keresztül a zseblámpáig). A számlának max. a futáros rendelésnél van jelentősége, mert az csomagon kívül jön, azaz előre megküldi pl. a DHL, még mielőtt a csomag ideér, hogy nyilatkozzál és csatold a PayPal bizonylatot. Ami persze nem arról az összegről szól, ami számlán van.
Amióta szigorították a vámkezelést (kb. tavaly ősz), azóta nem rendeltem, de előtte a postai csomagok rendre "normál áron" érkeztek meg. Kb. 4 különböző eladótól. Azt, hogy a pl. a MiniDeal-es csomagokra jobban odafigyelnek, csak egy vámos tudná megerősíteni, de kétlem, hogy ez igaz lenne. Próbálkozhat trükkökkel a kínai bolt, de ha egyszer vámolni akarják, úgyis megteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged