- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Klara_
őstag
válasz
Laza... #6968 üzenetére
Nalad mar sok keszulek megfordult. Mire erdemes valtani az MTK-s Hongmirol?
Amit szeretnek:
LTE 1800, 800, 2600MHz - (foleg 1800 kell, a tobbi is jo lenne), 5GHz WiFi, 140x70cm koruli kulso meretek. Egyszeru ROM csere - custom recoverybol barmit tudjak fel le pakolni (nem akarom kulonosebben bantani, de ha osszeomlik akkor meg tudjam en is csinalni, Hongmit meg tudom, bonyolultabb ne legyen - Flashtools-t hasznalni, stb ne kelljen..) -
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #6795 üzenetére
Nos ne általánosítsunk... Simon02 Jiayu G4S-e Hongmi szinthez közeli eredményt hoz és tartja is a jelet. A Jiayu lutri GPS terén. Az én G3-am (MT6577) is teljesen jó volt (530km hibátlan navi), míg mások xoptak vele.
Surda-
Ugye nem vonatkozott a Hongmira a 20-30k.Én 40 alatt nem adnám el, mert tudom mennyire jó. Az egy dolog, hogy max egy madár venné meg ennyiért.
Így családban, baráti körben fog maradni majd.
hevizms
Nem véletlenül van az a troll wwenigma a tiltólistámon. Kíváncsi vagyok, most hogy az új MT67xx 3 féle műholdas rendszer támogat, mit fog mondani... -
Klara_
őstag
válasz
Laza... #6756 üzenetére
En is. Azt sem ertem minek kellett az 1S es minek a redmi 2, amikor van MTK-s 4G-s Hongmi. Abbol kellett volna egy WCDMA, FDD-LTE verzio ami ide is jo.
Nekem ez az MTK-s cucc igy boven tokeletes lenne, ha lenne benne LTE es AC-s WiFi, jo egy kicsit nagyobb akku sem artana.
En most meg a kicsi Meizu-t varom, hogy milyen lesz... -
Klara_
őstag
válasz
Laza... #6634 üzenetére
Itt Itt TD 2600at ir a Vodara. Csinalj legyszives vilagossagot a fejemben! Kifejezetten a Vodafone erdekel, akkor es most megegyezik a TDD 2600al amit a Note 4G tud?
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #6449 üzenetére
Nálam már a második törik el...
Igaz a második még fent van mert annak "csak" a sarkából pattant le egy kicsi darab, a többi része ép maradt. No meg a telefon se károsodott. De az első esetnél, mikor csaptelepre zuhant a teló, akkor
volt és "csak be ne törjön a kijelző".
-
-
dioka7
senior tag
válasz
Laza... #5966 üzenetére
Valóban visszaolvastam, és igazad van, az MTK-hoz hasonlítottad. Bocs a félreértelmezésért!
Nem egészen értünk egyet, de nincs ezzel baj. Nem "nekem jó" kategória, mert a sajátom hanem, azért lett a sajátom ilyen mert másnál láttam, kipróbáltam (2 napos teszt volt, nem 5 perc(!)), tetszett, megvettem. Még 1x: elismerem h a ram kezelése nem tökéletes, de a 300MB szabad rammal is lehet boldogulni, csak figyelni kell rá, hogy ne maradjanak nyitva progik. Ez engem nem zavar így én a boldog tulajdonosok közé tartozom. Az meg, hogy 2 havonta 1x előfordul h bezár valamit, hát lesz@rom, ennél sokkal nagyobb gondjaim is voltak andorid telefonokkal. Hangsúlyoznám: nem csak telefonálni használom, de nem is laptop/tablet helyett. ha kell navigálok, ha kell böngészek, ha kell játszok. De sosem navigálok játék vagy böngészés közben, valamint ha 10+ oldalt akarok egyszerre böngészni akkor sem a 4,7 colon fogok szüttyögni. Arra van sz.gép is, laptop is. Így mivel nem futtatok egyszerre több mindent, így pont elég a ram. A véleményem az, hogy okostelefonban mindenkinek olyat kell vennie, ami a felhasználás jellegéből adódóan neki megfelel. Aki sok progit használ egyszerre az ilyet véletlenül se vegyen, mert ki fogja vágni! Annak pl. tökéletes a te általad ajánlott ZTE. Nekem viszont a 18k többletköltség sok (olyan funkcióra amit nem használok ki), így nekem ez megfelel, és biztosan vannak így mások is. Vehetnék én one plusz one-t is abban 3GB ram van,de fölösleges, azt sem használnám ki jobban. -
-
BSOD
senior tag
válasz
Laza... #5286 üzenetére
A németekkel "jóban vagyok", én csináltam nekik javított rajzot a lézervágáshoz annó.
Most viszont megvetem doongoo telefonját a Zasszonynak és kértem, hogy hagyja rajta az üveget, mert kíváncsi voltam milyen. A helyzet az, hogy lényegesen igényesebb mint a fólia. Kellemesebb a tapintása és könnyebben takarítható is. -
-
kano
nagyúr
válasz
Laza... #5268 üzenetére
Na, nekem is ez a gyanús és én is így gondolom. A szövegben nem írja le egyértelműen, hogy eredeti Xiaomi Power Bank. Akkor már inkább innen rendelnék, mégis több ezer értékelése van.
Kérdés, hogy mennyivel gyengébbek mint az eredetiek. A fényképen lévőek eredetinek tűnnek...
-
xhege
veterán
válasz
Laza... #5147 üzenetére
A feleségemnek rendelt tok a Hongmira (szintén május 31-es rendelés) már múlt héten csütörtökön megérkezett... Pedig az nem volt sürgős, hiszen az én tokomat is használhatta. A Note-re meg úgy vigyázok, mint a szemem fényére, mert ahhoz még egy nyomorult szilikon tokom sincs... Az bezzeg nem siet.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #4349 üzenetére
Inkább ide kirakom, hogy akinek kell, az le tudja szedni:
<<< Next Launcher 3D v1.37 Pro >>>
Érdemes mellé a kiegészítőket beszerezni. Nagyon jó az időjárás + óra + ébresztő (utóbbi tökéletesen kompatibilis a MIUI-val) widget, de az egyenként kirakható gyors widgetek sem rosszak (Next Switch Widget). Utóbbinál tapasztaltam egy furcsaságot: Amennyiben a mobilnetet a widgeten kapcsoljuk be, működik frankón! Ha ott kapcsoljuk ki, akkor is OK! Viszont ha a lehúzó sávban lőjük ki a mobilnetet, akkor a kinti widgetnél ON (aktív) marad a widget, de a mobilnetről lejön. Ezt a görgető sávon való bekapcsolás és a widgeten való kikapcsolás műveleteivel tudjuk helyretenni. Más anomáliát nem tapasztaltam. Úgy látszik a widgetek kontra mobilnet egy örök balf-ság android terén.
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza... #3614 üzenetére
Amit a Huawei-eken láttam nagyon meggyőztek. 3 hónapos használat után karcmentes volt teljesen és a drága kolléga nem éppen arról híres, hogy védi a telefonjait. A P6-ot is eldobta egyszer (3. napja volt rajta az első tempered glass. Csak a védőfólia tört be, a digitizer és minden egyéb megúszta a dolgot. Most a második tempered-et tette rá 3 hónapja és nulla karc, mint említettem. De nálam is csak pár hét után lehet majd érdemben beszélni róla.
-
batai15
félisten
válasz
Laza... #3240 üzenetére
Így van tudom
Ha lenne.A hongmi külsőre nem nagy szám, jobb lenne ha mi2 féle kereked forma lett volna na mindegy, de amugy meg veri sebességben és maga a rendszer is haver note 3 telóját. Kézzel lábbal váltana valami másra.. xD
Nemsokára jön elvileg fehér hátlap és akkor sokkal jobban begyere lesz majd külsőleg is! [link] -
gg72
veterán
válasz
Laza... #2999 üzenetére
A két módszer között én laikusként nem látok különbséget, melyiket válasszam?
[link]
[link]Ezekkel a módszerekkel gyakorlatilag szabadon váltogathatom a romokat?
A ma felkerült stabil rom ha jól értem, akkor a gyári többnyelvű változat és rootolt? Ha igen, akkor ez vagy a legújabb ultimate (4.3.8) érdekelne, lehet a napokban nekivágok, addig úgyis kiderül milyen ez az új.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Laza... #2824 üzenetére
te rohadtul félreértesz. Leszarom a win-linux háborút. baromira nem érdekel ki mit tart jobbnak. Én az egyiket használok mert az az én dolgom.
Még egyszer megkérdezem a fat32-t használó linux tud kezelni 4 gb-nál nagyobb fájlokat? a fat32 elvileg nem támogatja, de nagyon cikinek tartom ha nem lehetne linuxon filmet nézni. Választ akarok kapni a kérdésre nem pufogást. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest