- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
http://miui.celogeek.com/5.8.6/xiaomi.eu_multi_HM2013023_5.8.6_v6-4.4.zip
HM2013023 a Hongmi.
Amit letöltöttél Mi3/4-hez való.
-
s4tch
veterán
Akkor nem meglepő, hogy nem volt benne egy darab gugli app sem...
Az 5.8.6 fejlesztőinek itt az európai igényekhez igazított verziója:
http://xiaomi.eu/community/threads/5-8-6.28022/Ugyanúgy tedd fel, mint az előzőt, és szerintem rendben lesz.
-
s4tch
veterán
-
Dominó85
addikt
Sajnálom ez a döntésem határozatlan ideig fix. Privátban állok rendelkezésére mindenkinek, aki a minimálisan elvárható tiszteletet megadta nekem. És ez a tisztelet alap és kölcsönös. Nem vagyok megsértődve, csak jelenleg nincsen se kedvem, se felesleges energiám ahhoz hogy idegesítsem magam feleslegesen.
Figyelem majd a topikot és rengeteget olvasok napi szinten a Hongmi kapcsán is, így képben leszek. Pááá mindenkitől.
-
Dominó85
addikt
Nincs mit.
Nálam meg most frissül MIUI 15.0.0-ra a Hongmi. Pár perc köröm rágás, aztán remélhetőleg happy ending.
Már látom gondok lesznek... ez a barom TWRP megint a legkésőbb berakott rom-ot (jelen esetben a JBHCBND 15.0-át) akarja visszatenni...
Lesz még egy köröm a TWRP-ben.
-
Dominó85
addikt
Biztonság -> Engedélyek -> Root jogosultságok kezelése (Root jogosultságok alatt) -> Root Checker mellett pipa!
trebrona
MIUI JHBCNBD15.0 (Stabil kiadás) Legyező mögé bújt Miui figura teáskannával a kezében, alatta kínai hablaty szöveggel.Rányomtam wifi mellett a Frissítésre alul és MIUI 15.0.0 (Stabil kiadás)-t talált frissebbként.
-
-
herdsman12
őstag
Older verzió, ez a friss: JHDCNBE23.0
Úgy tünik multilang nincs még a 23-ból. -
-
deadbody
tag
Nekem is V5 van fent de sikerült megoldanom.
Engedélyek alkalmazásban engedélyezed a root jogosultságokat
Play áruházból leszeded a BuildProp Editor nevű alkalmazást.
Indítás után alul lesz egy visszanyíl, ott tudsz mentést csinálni a jelenlegi build propról.
Ha kész a mentés alul ráböksz a keresésre, bepötyögöd: ro.product.mod_device
Ráböksz és kitörlöd, aztán mentés.Nekem kiírta hogy újra kell indítani, rányomtam és rögtön kikapcsolt a teló, de nem indult újra magától, mivel épp töltőn volt nem világított a led sem lent, megijedtem hogy valamit elrontottam, de gond nélkül bekapcsolt a teló és már témák is bejönnek.
-
wocsok17
tag
Angol forumon ezt írták rá nekem, de nem tudom megcsinálni, mert nem tudom jelenleg szerkeszteni amit kell, mert nincs mivel...
Talán este ki tudom próbálni, addig ha valakinek van kedve:Hi,
There is a workaround how themes app could work on multi 15.0:
Are you rooted?
You only need to delete one line in build.propro.product.mod_device=
Please make a backup of build.prop before and reboot your phone after modification.
Please try out and let me know if this works.
-
Sztenn
tag
erről már írtam korábban, hogy nem vagyunk egyedül, de fogalmam sincs nekem se mi lehet a megoldás. a gps-ről meg ha tőlem kérdezed, akkor majd később válaszolok, mert most megdöglök a melegtől.
-
Sztenn
tag
jó nektek. én csak poénból leteszteltem egy htc-vel és samsung-al, meg kell mondjam kissé elkeserítő volt látni a különbséget.
lehet sokaknál okés a gps, de nálam abszolute nem jó, ha pl kanyar után azt látom a képernyőn hogy le se kanyarodtam még. és az se okés hogy 1-2 perc kell mire csatlakozik. ugyhogy nagy szerencsétek van, ha nektek jo.
-
-
Dominó85
addikt
xhege
Nálam is a körül van. Azt tudni kell, hogy az amúgy világverő pontszámokat egy fullra szétgyalult csont ROM-on futtatják le különböző profi dev-ek a nagy gyártóknak.testo92
Azonnal full refund vagy küldjön új telót, de most már eredetit! Amit kaptál az vagy MTK SoC, csak át van írva a build.prop vagy más system cuccos, vagy rosszabbik esetben valami holt ismeretlen SoC. -
ÁrPi2
senior tag
Gizchina (március 20.) : Huawei Honor 3X Vs Xiaomi Redmi Note
A szerző a Honor 3X-re voksol.
Xiaomi Redmi Note WCDMA már elérhető gizchina-cikk - 2g-8g $240
1g-8g $218
-
Dhampir
félisten
Talán most a hétvégén készen lesz Duliee tesztje a Lenovo A850+ telefonról. A Notenál szerényebb a 4GB ROM és az 5Mpx hátlapi fényképezőjével, kisebb akksi, de könnyebb súlyú, viszont egy csomó szenzor nincsen meg benne, mint amik a Noteban megtalálhatóak. Méretét tekintve ez is lehet egy alternatíva, de a Note specifikációja sokkal tartalmasabb.
-
Dhampir
félisten
-
Laza...
addikt
Ez egy baromi nehéz kérdés, még úgy is, hogy ezen kívül is vannak itt telók. GPS-ben a legjobb a hongmi, de nem nagyon marad el a ThL sem. Kamerában a legjobb a ThL 100s, videóban legmagasabban jobb mindegyiktől. Kijelzőben én nem látok igazán különbséget a full HD és a sima között. (lehet rossz a szemem
)
Akksiban a ThL a legjobb, (akár 6 óra kijelző idő, 5 bármikor megvan) a Hongmi egy arany középút, (nálam 3,5-4,5 óra kijelzőidő) az iNEW köztudomásúan elég gyengus. (hihetetlen milyen pici, vékony akksija van). Nekem a MIUI nagyon bejön, a másik kettő szinte stock Android, minimális módosításokkal.
Összességében a Hongmi a nyerő, ha telik rá, akkor a ThL. Az inew lenne a legtutibb, de az akksija miatt nekem nem OK. Sokat utzok, és nem mindig van lehetőségem tölteni, power bankot én meg nem cipelek.
Pont azért tettem be ezt a 3 telót, mert véleményem szerint a most kaphatóak közül ezek a legjobb 2 simesek..
-
doongoo
addikt
MTK procira mostanában nemvárható KitKat (nincs kiadva a forrás), de snapdragonra lesz biztosan...Azaz MIUI frissítések szempontjából érdekes lehet.
Akit ez motivál persze a váltásra, meg a sebességbeli előny sem elvethető a snapdragon javára (kérdés, hogy az azonos akksiméret mellett az akksiidő hogyan alakul majd, azaz ebben jobb-e a snapdragon, mint az MTK). -
BSOD
senior tag
A zasszonynak szeretnék beújítani. Főleg azért mert ezzel már tűrhető képeket csinálhat a játszótéren a kislányunkról és tisztességes minőségű videót is fel tud venni vele (a zoomot és a stabilizációt leszámítva a(z elméletileg) fullhd sony kamerával összemérhető minőségű a videó). Nála is sokáig bírná az akku...
-
-
SSlyTR
senior tag
szóval nem kihajtva telefonász? Akkor te vagy az első
Láttam már embereket ilyenekkel telefonálni. Vicces látvány. Mintha egy kis könyvet nyomnának az arcukhoz.
A szilikon tok valóban nem elegáns viszont az nyújtja a legjobb védelmet. Én arra gondoltam, hogy mikor használod a telót, akkor hátrahajtod a tok előlapját és úgy már elég vaskos. -
SSlyTR
senior tag
igen így volt.
úgyhogy ti is bújjátok csak a kuponos oldalakat. Kb minden bolthoz találtam akkor akciót -5%, -10% értékben.
Illetve lehet az eladóval is beszélni. Nem mondom el, mit mondtam neki, ez mindenkinek a rátermettségén múlik, mennyit alkud le az árból.
Egy srác a másik topicban a 250 dolláros telóra kapott 170 dolláros árajánlatot. (valami hasonló árak voltak)Engem az zavar, hogy itt nálunk kevés bolt van, ahol ezt meg lehet csinálni. Viszont ahol meg lehet ott 5-10 ezereket lehet nyerni.
Következő vásárlásomra csak 5% engedményt találtam.
-
BSOD
senior tag
Nekem a defy+-on is Wajkiui volt. Nem volt idegen a rendszer, sőt ezért is döntöttem mellette. Relatív kevés programot használok, így könnyen elférek a főképernyőkön velük. Két év romolás után már nincs ezzel a telefonnal hiányérzetem. Minden megy (MEGY!) gördülékenyen.
A kamera qrvagyors és telefonhoz mérten jó képeket csinál. A videók is szépek, bár egy kicsit túlélesítettek. Még nem volt alkalmam a hangminőségét tesztelni, mert elhagytam a jó fülesem. Az biztos, hogy a gyári állapothoz képest emelnem kellett az erősítésén (ez sem volt gond a nagybácsival). Az én szokásaim mellett 2 nap simán megvan az akkuval (talán 3 is).
Egyetlen komoly hiányossága eddig a gombvilágítások lespórolása...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest