- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m4csk4fogo
tag
Tiszta telepítés után minden rendben, azonban a régebbi gapps twrp zip nem volt tökéletes. A legújabb elérhetővel már nincs probléma. A miui mentés visszaállítása után az alkalmazások megint kezelhetetlenek lettek.
Pontosan nem tudom melyik rész visszaállítása okozhatta a bajt, a híváslista pl biztosan nem. -
m4csk4fogo
tag
A Mi-tools újabb verzióiban van akinek működik a menü gomb hosszú megnyomására beállított esemény?
Már úgy megszoktam a lezárást így, hogy visszatettem a legutolsó stabil verziót belőle. -
m4csk4fogo
tag
V13 alatt is ugyanaz a problémám van a gmail app-al, mint korábban. Az új üzeneteket jelző buborékban mindig csak 1-es jelenik meg, szemben például a gyári levelezővel, ahol az új céges levelek száma mindig korrekten jelezve van. Be lehet ezt valahol állítani?
-
m4csk4fogo
tag
Köszi a tippeket, mind3 időjárás appot feltettem. Majd kiderül melyik felel meg legjobban az igényeimnek.
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
magyarul is tudó, működő időjárás app létezik v13 alá?
Olyan, amit be lehetne állítani az alap helyett. -
m4csk4fogo
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy melyik most a "legjobb" rom a Hongmira?
Egy összefoglaló olyan jó lenne
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
ezt az energiagazdálkodás beállítást stabil v5 alatt el lehet valahogy érni?
-
m4csk4fogo
tag
válasz
Sanyesz. #1549 üzenetére
Itt van egy jó részletes leírás linkelve, természetesen a rom-ot te választod meg.
-
m4csk4fogo
tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy az értesítések hangerejét lehet-e és hol különbözőre állítani mint a csengését? Max. csengés mellett közepes jelzés?
-
m4csk4fogo
tag
válasz
hevizms #1438 üzenetére
Bár az MTKDroidtools-os mentés nem sikerült sajnos, de a német miui oldalon találtam egy halandóknak készült leírást twrp és rom telepítés témakörében.
Így került rá twrp és ultimate rom a már korábban linkelt oldalakról.A kínaival nem sikerült megbarátkoznom
-
m4csk4fogo
tag
válasz
m4csk4fogo #1420 üzenetére
-
m4csk4fogo
tag
Én feltettem ezeket a drivereket, az eszközkezelőben minden ok.
VRoot-al root jogot is szereztem, ellenőrizve rootchecker-el.De hiába indítom bárhogyan a telefont, az MTK Droid Tools nem találja
Menteni szeretnék, illetve eltávolítani a tyúklábas alkalmazásokat.Android 4.2.2 HM2013023, MIUI-JHBCNAL5.0, kernel 3.4.5 van a telefonon jelenleg, így érkezett.
Egy hozzáértő segítségét megköszönném
-
m4csk4fogo
tag
Megérkezett a múlt szerdán rendelt Hongmi (Spemall, Dhl).
Gyárilag 4.2.2, Miui-jhbcnal 5.0.Eddig tetszik
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
egy rövid összefoglalót nem szeretne írni valaki, akinek van már ilyen telefonja és nem kezdő androidos?
Hasznos lenne egy összefoglaló. -
m4csk4fogo
tag
Köszi az infót, akkor már csak meg kell rendelnem
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok!
Aki már rendelkezik ilyen telefonnal, készítene pár fényképet részünkre, akik még gondolkodnak a vásárláson?
És az akkuidőre gps-re is kiváncsiak lennénk :-)Tudom, hogy már többször kértünk itt ilyet, de még sajnos csak azt az 1-2 külföldi tesztet kaptuk válaszként.
Köszönet érte előre is
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
az akkuidőről sajnos nem sok infót találtam itt sem, de hátha most már több információtok van
Nos, kinek mennyi ideig bírja szuflával?
Most egy Omnia 7-t használok, nekem az is bírja 2 napig -
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
megoldódott már valamilyen frissítéssel, beállítással vagy programmal a kártyák közötti váltás, alapértelmezett kártya felülbírálása, választása hívásindításnál?
üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest